Q&A Blue Dolphin Hotel [Metamorfosi]

Întrebări și răspunsuri [8]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Blue Dolphin Hotel [Metamorfosi]»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Informatiitrimisă de: bogdan marcu - în [15.10.19 18:23:31]

    Buna ziua, ptr cineva care a fost recent la Blue Dolphin, imi puteti spune daca demipensiunea se poate stabili prin optiune (gen mic dejun si pranz) sau este standard prevazuta de hotel adica mic dejun si cina, la unele hoteluri nu poti alege; distanta relativa pana in oras, ms.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 438

    Septembrie in Greciatrimisă de: Nikita - în [06.03.14 07:12:52]

    Am gasit o oferta foarte buna la Blu Dolphin , dar doar incepand cu 7 septembrie. Cum este vremea in septembrie? E buna alegerea sau mai bine aleg oferta ceva mai scumpa pentru inceputul lui august? Multumesc mult de ajutor, Nikita
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2047

    Camera dublatrimisă de: narcisa - în [09.12.13 16:15:36]

    Buna ziua, Care ar fi diferenta intre camera dubla standard si camera dubla superioara? Multumesc.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3360

    acces internettrimisă de: costan - în [01.02.13 21:45:47]

    Puteti sa-mi spuneti, daca in camere sau macar in zonele comune este acces la internet? Daca merg dinspre Craiova, pe unde este mai bine sa trec Dunarea, pe la Bechet sau pe la Calafat? Multumesc.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2258

    Plaja la Blue Dolphintrimisă de: gili - în [22.01.13 12:07:07]

    Puteti sa imi spuneti despe plaja: cum e nisipul, intrarea in mare, sunt arici? , se platesc umbrelutele? Multumesc
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2161

    house 1-14 blue dolphintrimisă de: adriatica - în [10.12.12 17:18:41]

    Buna ziua tuturor !Va rog sa-mi spuneti care este recomandarea voastra pentru cazare in resort , tinand cont de pozitia cladirilor, house de la 1 la 14 , astfel incat la rezervare sa facem mentiunea respectiva. Va mutumesc ! Adriatica.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1716

    taverne?trimisă de: flaminiaprodan - în [10.06.12 14:57:46]

    Buna tuturor, plecam peste cateva zile la Blue Dolphin si as avea cateva intrebari, daca ma poate ajuta cineva. la pranz se poate manca la restaurantul hotelului sau exista ceva taverne prin apropiere? parcarea este gratuita? la ce ora se face check-in-ul? a avut cineva probleme cu overbooking la acest hotel? ne-au anuntat acum cateva zile ca hoteleul are probleme cu overbooking-ul si ca ar trebuie sa schimbam data de sejur. am refuzat deoarece nu puteam schimba perioada de concedii si in final au zis ca ramane asa. dar sper sa nu ne trezim cand ajungem ca ne trimit la alt hotel.... merci!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2814

    plaja Blue Dolphintrimisă de: flaminiaprodan - în [27.02.12 10:37:36]

    as dori sa stiu daca plaja de la hotelul Blue Dolphin este potrivita pentru un copil mic (de un an si ceva)? adica este plaja cu nisip? intrarea in apa este lina? si o alta intrebare ar fi daca este miniclub pentru copii la hotel? (animatii, minidisco pentru copii de 2-5 ani ? merci.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2381

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Blue Dolphin Hotel [Metamorfosi]
    pagină generată în 0.014448881149292 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]