Q&A Saphir Hotel [Konakli]

Întrebări și răspunsuri [5]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Saphir Hotel [Konakli]»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    referinte despre hotelul Saphirtrimisă de: luciamaria - în [23.02.18 10:37:24]

    Buna ziua, daca ar putea cineva sa-mi dea informatii mai exacte despre hotelul Saphir, Alanya, Turcia. Cat de departe este de Alanya, daca se poate ajunge cu ceva inafara de masina personala? Cum sunt cazarea (ma intereseaza vila Elite junior), masa, plaja? Hotelul este izolat, sau poti sa mai vezi ceva in zona? Exista posibilitatea unor excursii optionale?
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1316

    cum arata vila family pentru 5 persoanetrimisă de: adriana g - în [11.02.15 15:54:35]

    Mi s-a recomandat o vila family pt 5 adulti si vreau sa stiu de la cineva care a fost acolo cum arata: are 2 bai? un hol sau intrare dintr- o camera in alta?
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1937

    sejur vara 2014??? trimisă de: Eric s mom - în [17.06.14 16:04:09]

    Multumim daca scrieti review-uri din vara asta, ne-am luat bilete pt Saphir Hotel pentru august, asteptam curiosi impresiile celor care au ajuns deja. Concediu placut!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1901

    [Fără titlu]trimisă de: alex_24bis - în [12.08.10 17:44:29]

    urmeaza sa plec si eu pe 25 august la acest hotel... am insa o mare intrebare care devine problema...:de ce jumatate din impresii sunt intre 80-90% iar cealalta jumatate este cu procentaj foarte scazut? sa inteleg ca problema tine doar de cazare?de camera primita in functie de spaga data sa u nu la receptie sau de noroc??? exista cumva hotelul impartit in 2 parti, una renovata, cealalta nu? astept raspunsuri care sa ma lamureasca ca nu mai stiu ce sa fac...mai plec in co?hehe
    10 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2576

    [Fără titlu]trimisă de: zba - în [21.02.10 19:18:29]

    Buna! La sfarsitul luni iulie urmeaza sa mergem la Saphir. Vreau impresii de la cei care au fost acolo cu copii. Cum sunt camerele standard in corpul principal.? Cum este personalul?Dar mancarea?Multumesc celor care vor posta impresiile lor.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2211

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Saphir Hotel [Konakli]
    pagină generată în 0.010327100753784 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]