Q&A Pliska Hotel

Întrebări și răspunsuri [6]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Pliska Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Revelion in Hotel Pliska???trimisă de: george61 - în [24.11.17 09:22:31]

    Vreau sa-mi spuna si mie cineva DACA a facut revelionul in Hotelul Pliska [Nisipurile de gold]??? Conditii, macare, confort, curatenie etc?? Multam!
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1504

    Piscina interioaratrimisă de: nick53 - în [27.03.15 09:36:43]

    Buna, pentru 1 Mai, as vrea sa stiu daca piscina interioara este cu apa asa calda cum spune hotelul pe siteul oficial. Eu merg 2 zile doar pentru ca are piscina cu apa calda si la 70 euro, 2 pers...
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1797

    parcare in sigurantatrimisă de: sorrety* - în [28.05.14 13:33:00]

    Buna ziua... cei care au mai fost Bulgaria mai exact la Pliska, i-as ruga sa ma indrume spre o parcare in siguranta cu plata, dar care sa fie pazita si ingradita... As dori sa stiu si daca este periculos sa merg cu masina personala sau sa merg cu autocarul? Adica se fura masinile noaptea din parcare?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2028

    Sa anulez rezervarea la acest hotel? trimisă de: klaudius_cs - în [11.05.14 01:28:11]

    As dori daca se poate cateva sfaturi referitoare la acest hotel deoarece am rezervat o vacanta aici pentru perioada 20 august 2014, si tinand cont ca voi avea cu mine si copilul de 8 ani chiar ma cam gandesc acum ce sa fac, luni ar trebui sa achitam rezervarea si acum sunt foarte in ceata citind recenziile colegilor ,,de suferinta''. Anul acesta am hotarat prima data sa ne petrecem un concediu in alta tara si nu am fost decat in vest unde este alta mentalitate decat in sud estul extrem. pretentiile nu pot sa spun ca le avem exagerate, suntem oameni de bun simt care consideram ca trebuie sa zambesti tu primul indiferent cui ca sa fi tratat cum meriti, si pentru banii care am hotarat sa-i alocam vacantei suntem constienti cam ce am putea primi. Avem in schimb o indelungata experienta cu modul de a face turism in Romania asa ca suntem ,,caliti psihic :) Ne temem de aspecte care ar putea in primul sa ne afecteze sanatatea copilului, siguranta, ca de restul suntem majori sa ne descurcam si singuri. Va multumesc anticipat pentru orice sugestie sper sincera si avizata.
    22 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2693

    pliska nisipurile de aurtrimisă de: anucai* - în [07.07.12 15:29:15]

    Daca merg cu copii la acest hotel chiar nu am ce sa aleg pt ei sa manance? In ce interval orar sau cand si cum se pot servi fructele si inghetata?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1731

    Un strop de incurajare?trimisă de: edi.goian - în [25.06.12 07:41:19]

    Salutare! Am si eu un early-booking la acest hotel, dar ma cam inspaimanta comentariile voastre la adresa lui. Totusi, pe langa site-ul de fata, pentru care am tot respectul, dar unde se publica numai pareri ale concetatenilor, mai exista alte site-uri unde publica si straini. La noi, majoritatea comentariilor se rezuma sau sunt preponderent axate pe mancare si bautura!?! Va dau un exemplu! Pe un site ultimele review-uri suna asa: "Basic but clean hotel", "GREAT STAFF", "great hotel,sort out the entertainment", "4th trip-Staff brilliant and friendly", "a good b and b hotel" etc. Recunosc faptul ca vreau sa ma incurajez si eu putin, dar chiar ati fost pana acum numai la 4 si 5*??? Eu am fost o perioada foarte lunga pe litoralul romanesc, cel actual si cel de dinainte de '89, asa ca ceea ce au facut bulgarii, la preturile pe care le cer, mi se pare o alternativa mult mai buna decat ce putem, inca, gasi la noi. Imi cer scuze persoanelor care se simt jignite, dar parca e putin prea vehement felul in care noi criticam staff-ul, de exemplu, iar altii il numesc nemaipomenit. Va doresc vacante mai relaxante! O zi buna!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2125

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Pliska Hotel
    pagină generată în 0.014150857925415 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]