Q&A Vacanța în Halkidiki

Întrebări și răspunsuri [10]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Vacanța în Halkidiki»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    A fost cineva la Assa Maris The Palm Beach Resort Halkidiki? trimisă de: dalinflorin - în [09.02.14 14:24:19]

    A fost cineva la Assa Maris The Palm Beach Resort Halkidiki. Suntem o familie cu 2 copii, de 1 an si 5 ani si as fi interesat de cateva impresii despre hotel, camere, staff, masa all inclusiv, locuri de vizitat in apropiere, cum este plaja si apa (intrare lina in apa, nisip sau pietre, locuri de snorkeling) Si daca aveti o recomandare la alt hotel in Halkidiki cu all inclusiv, transport individual. Va multumesc.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1224

    Unde sa merg din Atena?trimisă de: stroecristian83 - în [27.08.13 20:04:54]

    Buna, sunt cu sotia in atena dupa o experienta nu foarte reusita intr-o insula. Nu doresc sa scriu deocamdata nimic despre aceasta, vreau doar sa ma bucur de vacanta. Mai stam o zi in atena, apoi vreau sa plecam cu masina undeva. Ma gandeam sa mergem in Halkidiki, pentru a-mi fi mai usor drumul spre casa. Imi puteti recomanda un orasel animat, cu taverne, cazare la aprox. 30 eur pe noapte camera dubla si camera cu vedere la mare? Vreau sa merg la fata locului si sa rezolv cazarea, dar macar sa stiu spre ce zona sa ma indrept. Multumesc.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1880

    Sarti - Hotel Vamvinitrimisă de: voiajor - în [10.08.13 16:54:35]

    Incerc inca o data sa iau legatura cu cineva care a stat in acest hotel pentru a afla cateva amanunte referitoare la cazare si alte aspecte privind proprietarii, etc. De asemenea ma intereseaza daca in ultima perioada sunt ceva probleme cu drumul pina la aceasta destinatie, plecand din Bucuresti? Multumesc celor care doresc sa scrie ceva sau sa ia legatura cu mine!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1094

    Cazare vila/casa sau studio in Halkidikitrimisă de: Liaa* - în [07.08.13 17:59:41]

    Buna, dupa o vacanta de 10 zile in luna iunie, ne dorim inca o saptamana la mare si soare in Grecia, in septembrie. Am ales ca destinatie Halkidiki pentru ca se ajunge lejer intr-o zi, cu maina. Ne dorim o vila cat mai apropape de mare sau studio sau aprtament (in ultima instanta) cu doua dormitoare, bucatarie, living si evident 2 bai. Am prefera o zona nu prea aglomerata dar nici pustie. Siteurile pe care caut de obicei de data asta nu m-au ajutat prea mult pentru ca am gasit ori vile prea scumpe (peste 2500 e cazare) ori apartamente precum in zona Katerini si nu asta ne dorim. Asa ca am decis sa apelez la opiniile voastre pe care le astept cu interes. Bugetul este in jur de 500Euro/cazare, dar este flexibil.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1188

    Hotel Assa Maris, Agios Nikolaos, Halkidikitrimisă de: fregata - în [10.03.13 20:40:47]

    Nu am gasit niciun comentariu pentru hotelul ASSA MARIS - Grecia, va rog pe cei care ati fost la acest hotel sa-mi spuneti ce conditii de cazare si masa au la acest hotel, cum este plaja si ce posibilitati de ati petrece timpul mai sunt in zona.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2402

    Halkidiki - [recomandări] cazare studiouritrimisă de: bmadalina - în [27.01.13 17:26:07]

    Buna ziua, daca cineva a fost in Halkidiki, Studios Anagnostou... as dori cateva detalii legate de cazarea acolo. Multumesc anticipat.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1013

    Impresiitrimisă de: knebel narcisa - în [13.04.12 13:47:59]

    As dori cateva impresii despre statiunea Fourka de pe bratul Kassandra. multumesc
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1048

    Rezervare direct la hoteltrimisă de: bose - în [09.03.12 23:54:55]

    Cum faceţi rezervarea la vilele sau hotelurile care nu au oferte în România? Aţi contactat proprietarul pe net folosind adresa din situl turistic al vilei sau hotelului? Cum aţi plătit avansul? Cum e mai bine? Am înţeles că în general vor avansul prin transfer bancar. Nu e cam scump transferul bancar? Ce riscuri există la acest procedeu de plată? Ce garanţii avem că e totul OK, că nu e ţeapă? Sunt OK adresele de mail de pe siturile de prezentare ale vilei sau hotelului? Au fost vreodată probleme la rezervare? Păcăleli? Pierderea avansului?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1530

    Poti sa iti speli ochii cu ceva in Kassandra?trimisă de: radutm - în [01.03.12 14:21:01]

    In vara asta merg cu prietena mea in Halkidiki si am vrea sa ramanem in Kassandra ca e mai aproape si noi mergem cu masina. Stiti sa imi ziceti o statiune unde sa mergem dar sa mai vedem pe plaja cate o femeie toples, sau chiar goala e si mai bine, si de ce nu si cate un barbat ca sa se bucure si prietena mea :). Nu as vrea sa fie o plaja speciala de nudisti ca sigur nu ar accepta my girlfrend. Dar totusi sa mai vedem cate ceva frumos daca tot mergem pana acolo. Multumesc frumos :)
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3237

    [Fără titlu]trimisă de: sorinica - în [24.05.10 09:57:31]

    as vrea o informatie daca se poate, am fost de 5 ani in Paralia (clasic romaneste ai spune) dar am fost privilegiat ptr ca m-am cazat la gazda la o vila de pe malul marii, unde aveam un etaj intreg cu 3 camere, balcon, garaj, gratar, bucatarie ce mai toate utilitatile. Din nefericire anul asta proprietarii cu care intre timp am devenit prieteni de familie sunt speriati din cauza crizei, ne-au refuzat (eu cred ca le-au pus impozite foarte mari ptr chirii la proprietarii locali care inchiriau fara a platii taxe)... una pesta alta asta este nu mai am ce face... as vrea anul asta sa ma duc pe unul din peninsule poate Sytonia, dupa ce te-am citit pe tine... intrebarea mea esta as putea sa gasesc la localnici fara sa fac o rezervare prealabila... asta este o intrebare pentru toti care au mai fost anii astia pe acolo si vor sa ne mai ajute si pe noi ceilalti cu informatii... nu de alta dar ma duc si copii mici dupa mine...
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1368

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Vacanța în Halkidiki
    pagină generată în 0.018551826477051 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]