Q&A Delta Hotel [Jupiter]

Întrebări și răspunsuri [7]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Delta Hotel [Jupiter]»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Cazare hotel Deltatrimisă de: bibip* - în [10.07.13 15:39:48]

    Buna ziua, as dori sa stiu la ce ora v-ati cazat la acest hotel. Pe site-ul lor am citit ca ziua hoteliera incepe de la ora 18. Daca ati ajuns mai devreme ati intampinat dificultati?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2017

    Ore masa, camere fara zgomottrimisă de: geral - în [04.07.13 18:17:24]

    Plecam peste o saptamana la delta, pentru prima data aici (evident cu emotii legate de cazare, masa, etc) avem o fetita de 3 ani care nu da dovada de prea multa rabdare cand e vorba de asteptat masa linistita oe scaun. La ce ore recomandati sa mergem la masa pt a evita asteptari de peste o ora-dupa cum am auzit ca se intampla? De asemenea ne-ar fi de folos sugestii legate de camerele unde sa nu se auda muzica tare de la terase noaptea sau zgomote de gen. Va multumesc.
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2213

    Impresii Hotel Delta 2013trimisă de: hcm - în [04.07.13 15:53:55]

    Buna ziua tuturor, Ne pregatim de un sejur in august la Hotel Delta din Jupiter, am mai fost acolo, cunoastem conditiile, ne intereseaza impresii de anul acesta, daca s-a schimbat ceva fata de anii trecuti la cazare sau alte aspecte legate de hotel, precum si locuri, si pe cat posibil preturi, unde se poate manca impreuna cu un copil de 3,5 ani. Daca a fost cineva in 2013? Asteptam cu interes impresiile Multumim anticipat.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2362

    imbunatatiri la restaurant? trimisă de: patricia72 - în [28.05.13 23:01:24]

    Intentionez sa petrec cu copii un sejur la mare la Hotel Delta si doresc sa stiu daca s-a schimbat ceva in bine in prezent, adica in anul 2013, cu privire la personalul care serveste si calitatea mancarii la restaurantul hotelului, avand in vedere ca parerile nu au fost prea bune despre acestea in anul 2012. Multumesc!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1392

    Sunt discoteci sau terase zgomotoase in jurul Hotelului? trimisă de: dmidvichi - în [25.01.13 20:48:39]

    Buna tuturor! Datorita mai multor experiente ce le-am trait pe litoralul nostru vin cu urmatoarea intrebare: sunt discoteci sau terase zgomotoase in jurul Hotelului? Daca doresti sa te odihnesti dupa ora 23.00, te lasa altii? Va multumesc
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2100

    cum sunt piscinele?trimisă de: cris35 - în [19.07.12 21:23:01]

    Buna ziua! As vrea sa merg la hotel Delta din Jupiter,dar nu sunt f.lamurita cu piscinele.Am vazut in poze ca exista 2 piscine pt copii pe plaja.Ce adincime are apa in piscinele astea?E una pt copii mai mici si una pt copii mai mari sau cum?Am vazut de asemenea ca una din ele are un tobogan,asa e? Un baietel de 7 ani are unde se balaci in piscinele de pe plaja sau trebuie sa mergem la piscina de la hotel California?In piscina de la hotel California apa e vreun pic incalzita? Cit de departe e hotel California de plaja aceea pt copii cu piscinele? V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati oferi aceste informatii. Multumesc! Cristina
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2412

    [Fără titlu]trimisă de: laurapascu75* - în [16.11.10 10:10:14]

    Buna ziua tuturor, Va scriu pentru ca la anul as dori sa merg impreuna cu fetita mea la mare si am auzit multe reclame despre hotelurile Delta si California si serviciile lor pentru copii. Am citit impresiile voastre dar nu reusesc sa imi dau seama cum e de fapt. Daca mai sunt parinti care imi pot da niste sfaturi, va rog sa scrieti. Sau mai stiti si alte hoteluri pe litoralul nostru, care sa aiba facilitati pentru copii? multumesc, Laura
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1410

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Delta Hotel [Jupiter]
    pagină generată în 0.014811038970947 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]