Q&A Dolphin Hotel

Întrebări și răspunsuri [16]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Dolphin Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Greu de alestrimisă de: Polaroid - în [01.11.13 10:03:04]

    Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: hotel Dolphin, sau Dolphin Marina? Pe care sa-l aleg, tinand cont ca diferenta de pret nu e prea mare? Multumesc celor care au timp sa-mi raspunda!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2039

    Se pot usca rufele pe balcon? trimisă de: anonim18 - în [26.07.13 13:19:38]

    In unele poze, se zareste pe cate un balcon, suport de uscat rufele. Toate balcoanele au asa ceva?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1071

    Nu au nici macar racitor in camera? trimisă de: anonim18 - în [25.07.13 08:50:14]

    Am vazut in postarea pe care a facut-o in 2011 danadima, si care scrie ca nu au frigider in camera... nu au nici macar racitor? Pentru noi, asta ar fi o mare problema, pt ca n-as avea unde sa tin iaurturile copilului pe care o sa le iau din tara!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1829

    Cum stau la capitolul fructe? trimisă de: anonim18 - în [24.07.13 00:17:59]

    Ma intereseaza daca au fructe de obicei sau va trebui sa-i iau bebelusului meu de acasa? Cam ce fructe aveau spre exemplu la micul dejun?
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1817

    Patut si scaun -masuta pentru bebelusi? trimisă de: anonim18 - în [21.07.13 18:29:28]

    De la agentia unde am facut rezervarea mi s-a spus ca au patuturi pt copii in nr limitat, dar n-au stiut ce sa-mi spuna daca exista sau nu in restaurat scaun -masuta pentru servit masa de catre bebelusi. stie cineva care a fost daca au sau nu!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1060

    Hotel Dolphin sau Lebed? trimisă de: Raluralu - în [12.07.13 18:00:17]

    Buna ziua. In august planuim sa mergem pentru prima data in statiunea Constantin si Elena. Avem o oferta de la o agentie de turism la hotelurile Dolphin si Lebed, iar pretul fiind acelasi, nu ne putem decide pe care sa il alegem. Un raspuns din partea celor care au fost in statiune si si-au facut cat de cat o parere despre cele doua hoteluri, ne-ar fi de mare ajutor. Multumesc anticipat.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1903

    Sejur cu un copil foarte mictrimisă de: lumit06 - în [26.06.13 12:00:32]

    Buna ziua, As vrea sa va rog sa-mi spuneti daca, pentru copil foarte mic (7 luni), primim de acolo patut, sau trebuie sa mergem cu patutul lui de acasa? Multumesc!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1138

    Dolphin din Grand Varna Resort & Spatrimisă de: lalea - în [18.08.12 09:23:22]

    As vrea sa merg aici cu un copil de cam 2 ani, asa incat incerc sa ma interesez din timp. Mancarea nu e o problema chiar importanta pentru noi raportat la ce pare sa aduca pentru joc resortul. Totusi, nu inteleg de ce este cel mai ieftin hotel din resort... Va mai pun cateva intrebari in speranta ca imi raspundeti fiecare in functie de ce ati vazut acolo: Imi puteti spune cam cat de adanca e piscina pentru copii? Am vazut in niste poze ceva de genul... 90 de cm! Mai mica gasesc vreuna in complex? Era si ceva carne sau numai soia? La celelalte restaurante din complex ati fost? Mersi pentru timpul acordat, vacante minunate sa aveti!
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1581

    A MAI VENIT CINEVA DE LA DOLPHIN RECENT?trimisă de: wyovas - în [19.07.12 21:52:16]

    Daca da,as ruga sa posteze mai multe impresii si poze.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1166

    cautam companietrimisă de: BODO70* - în [07.07.12 13:01:26]

    NU VREA NIMENI SA NE DISTRAM IMPREUNA ???? NOI SUNTEM SINGURI NUMAI CU COPILUL SI AM VREA SA MAI GASIM O FAMILIE SA NU STAM NUMAI SINGURI !!! MERGEM IN PERIOADA 30.07 PANA IN 05.08.2012
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1008

    A fost cineva anul acesta la hotel Dolphin?trimisă de: wyovas - în [04.07.12 13:47:47]

    Daca da, as dori sa posteze impresii proaspete,pt. ca am inteles ca nu prea mai e ce a fost.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 843

    intrarea in mare la hotel dolphintrimisă de: mire77 - în [19.06.12 15:05:50]

    Buna ziua Am inteles ca la Dolphin Marina se intra in mare pe scari ca in strand, puteti sa imi spuneti cum e intrarea in mare pt plaja Hotelului Dolphin sau Rubin? Si daca este la fel ca la Marina daca gasesc in apropriere o plaja cu intrare in mare lina gen Mamaia de la noi?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1236

    cncediutrimisă de: BODO70* - în [08.06.12 14:33:29]

    Va salut!!! as vrea sa stiu cine mai merge in perioada 30.06-05.08 la hotel dolphin??? eu merg cu sotia si cu copil de 12 ani si tare as vrea sa gasim o familie cu care sa ne putem distra!!! singuri e cam naspa!!! astept raspuns pe mail:
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1196

    cum e cu copii mici???trimisă de: tsaba - în [02.02.12 14:10:26]

    Buna Tuturor!, Caut hotel pt sejur in perioda 1-8 iulie pt 3-4 familii cu copii mici intre 4luni si 3ani. Anul trecut am fost in Albena la hotelul Dobrotitsa si era ok insa nu neaparat vrem sa intoarcem inapoi. (totul era ok dar totusi suntem curiosi si de alte locatii/hoteluri) Am citit mai multe review-uri pro si contra la toate hotelurile din gupul Grand Hotel Varna insa nu am gasit raspunsuri la intrebarile importante pt noi. Am vazut ca cu piscine si loc de joaca sta bine complexul dar nu am gasit informatii referitor daca la restaurante exista scaune pt copii, daca sunt separati fumatorii de nefumatori (cineva scria ca se fumeaza , in camere, in holuri, in restaurante, in piscine, baruri deci peste tot.- este adevarat?)daca careva dintre hoteluri are si minifrigider in camera sau daca se poate inchiria de la receptie(pt ca copii beau lapte zilnic si nu asi dea laptea din restaurant). Se poate scoate mancare sau bautura (macar apa pt noapte) din restaurante ? Va intreb ca de exemplu copii mananca ciorbe zilnic dar ei dorm in timpul pranzului si la Dobrotitsa asa am pocedat ca o portie am luat cu noi in camera pt ca se inchidea restaurantul... Am inteles bine ca exista si piscine cu apa mai calda? Multumesc anticipat pt raspunsuri!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 975

    Informatii despre Dolphintrimisă de: adrian.seres - în [31.01.12 07:17:03]

    Salutari la toti utilizatorii AFA. Va rog sa ma ajutati cu informatii despre Hotel Dolphin din cadrul complexului Grand Hotel Varna din Sf Constantin si Elena, parti bune, parti proaste, parcare, mancare, cam tot ce ne intereseaza intr-un concediu. Va multumesc anticipat.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1585

    cum este plaja la Dophin?trimisă de: mikai - în [09.01.12 20:49:57]

    cum este plaja la Dophin?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 947

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Dolphin Hotel
    pagină generată în 0.028548002243042 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]