Q&A Alua Helios Bay Hotel (ex Riu Helios Bay)

Întrebări și răspunsuri [20]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Alua Helios Bay Hotel (ex Riu Helios Bay) »
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Cateva intrebaritrimisă de: Wildhoney - în [09.01.17 09:30:25]

    Buna. Am cateva intrebari pentru cei care au mers la acest hotel mai recent decat noi (in 2013). 1. Dupa-amiaza este umbra la piscina si pe plaja? Am avut problema asta la Nisipuri... 2. Poti servi pranzul in ziua in care te cazezi? Noi ajungem de obicei devreme, 12-1 si plecam la fel, dimineata inainte de 11 3. Cum e cu raul care se varsa in mare? Am citit ca marea ar fi murdara din cauza lui si ca miroase cam urat... 4. Daca ati fost la inceputul lui iulie, cum vi s-a parut temperatura apei? Nu suntem decisi intre sfarsitul lui iunie si inceputul lui septembrie Va multumesc anticipat
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1404

    Facilitati Riu Helios Baytrimisă de: moro - în [03.01.16 08:53:18]

    Buna ziua as dori sa stiu daca hotelul are doar camere cu vedere la mare si ce pret au sezlongurile pentru plaja? Ms
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1928

    Comparaţie. trimisă de: Dragos Bogdan - în [21.10.15 14:39:37]

    Buna ziua. M-ar interesa să aflu cam care sunt diferenţele între Hotel Riu Helios şi Hotel Casablanca, ambele din Obzor. Îmi doresc un concediu acolo şi, după cele citite aici, par apropiate din punct de vedere al calităţii serviciilor oferite. Care dintre ele ar fi alegerea mai bună? Vă mulţumesc pentru ajutor, Dragoş.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1477

    Utilizare internettrimisă de: costeldobre - în [01.06.15 14:07:04]

    Am inteles ca se ofera 90 min. gratuit la net, cum trebuie folosite? Pe un aparat toate odata sau pot sa le folosesc pe toata perioada sejurului?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1413

    Piscina interioaratrimisă de: nick53 - în [25.03.15 15:24:55]

    Buna. daca a fost cineva in extrasezon (vreau sa merg de 1 mai), piscina interioara are apa incalzita?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1308

    impresii recentetrimisă de: costeldobre - în [04.01.15 12:10:49]

    Buna, a fost cinava anul trecut? , cum este hotelul, statiunea, este loc de parcare, si daca este asa cum am citit ca la plecare nu poti sa servesti pranzul?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1888

    Camera tip familytrimisă de: dac - în [04.12.13 22:05:17]

    Buna ziua As dori ca anul acesta sa achizitionam o bamera de tip studio la un hotel riu Helios' Aceasta deoarede fiica mea a implinit 15 ani si este considerat adult. Nu aceasta este problema eu va rog sa transmiteti impresiile insotite v-as ruga si de fotografii ale acestor camere, Avem mai multe variante de hotel dar cunoscutii ne-au spus ca acest hotel si statiunea se preteaza cel mai bine virstei fetelor respectiv 15 si 12 ani. -cu stima
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1281

    Informatii despre plaja si piscinatrimisă de: dac - în [09.11.12 18:36:11]

    Buna seara, Va rog, cei care a-ti fost la acest hotel, sa spuneti cum este piscina (adincime, suprafata) si daca sezlongurile pe plaja sunt gratuite. De asemenea daca exista topogan pentru copii.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1975

    riu helios baytrimisă de: lucy06 - în [24.07.12 12:21:49]

    Buna ziua, As dori sa stiu daca in camera de hotel exista un minifrigider sau racitor. Multumesc anticipat!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1642

    Parcare la Riu Helios Bay Obzoztrimisă de: camila1983 - în [21.03.12 17:11:16]

    Buna, Intrebarea mea ar fi daca stie cineva ceva concret despre parcare in fata hotelului, daca aceasta este pazita si daca este contra cost, cat costa pe zi. Va multumesc!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1999

    Riu helios bay sau Miramartrimisă de: sniperm007 - în [11.03.12 18:52:53]

    Salutare membri AFA. Poate ma ajutati sa ma hotarasc. Anul acesta as vrea sa aleg Obzor(daca aveti alte idei le primesc cu placere). Am tot citit impresii si cred ca cele 2 locatii(Miramar si Riu helios bay) par a fi in top, de aceea incerc sa va cer parerile voastre pro si contra. Va multumesc.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2056

    Apartament Riu Helios Baytrimisă de: Floria - în [20.02.12 19:49:39]

    Va rog sa-mi spuneti daca apartamentele din acest hotel au doua bai si daca cele doua camere au hol intre ele.Va multumesc.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1856

    DISTANTA FATA DE ORAStrimisă de: IULIAG - în [02.12.11 14:42:40]

    Imi poate spune cineva care este distanta intre hotel si un supermarket sau intre hotel si zona comerciala?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2302

    overbooking Riu Helios Baytrimisă de: bianca17 - în [10.06.11 23:05:20]

    O mare bila neagra pentru hotelul Riu Helios Bay din Obzor. Am facut rezervare si am platit integral in luna aprilie pentru o saptamana la sfarsitul lunii iunie la acest hotel, iar acum, cu o saptamana inainte de plecare, suntem anuntati de catre agentie ca hotelul a facut overbooking, cea mai buna optiune fiind mutarea grupului de 6 camere la hotelul Riu Helios din Sunny Beach. Anul trecut ne-am lovit de aceeasi problema la Duni...
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1888

    [Fără titlu]trimisă de: Griegut - în [19.03.11 10:52:55]

    As vrea sa merg in august 2011 la acest hotel. Mi-ar fi de ajutor sa stiu daca plaja privata, pe malul marii, a ramas asa ca in 2009, adica cu sezlongurile si umbrele gratuite pentru cei din hotel sau sunt contra-cost, dupa cum am inteles de la unii care au fost anul trecut.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2030

    [Fără titlu]trimisă de: maria2000 - în [10.03.11 18:00:24]

    Buna prieteni,am o rugaminte , va rog sa-mi spune-ti care este diferenta intre camera dubla standard sau superior? In camera dubla standard este pat suplimentar pentru copil ?patul suplimentar este de aceeasi dimensiune in ambele camere? Va multumesc mult.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3104

    [Fără titlu]trimisă de: cris78 - în [28.02.11 21:58:43]

    buna tuturor, inca nu ma hotaresc intre riu helios bay si club evrika sunny beach. ma poate ajuta cineva cu o parere. este prima oara cand merg la mare in bulgaria si nu vreau sa dau gres. multumesc!
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2089

    [Fără titlu]trimisă de: bianca17 - în [25.02.11 00:46:04]

    la ce distanta este situat hotelul fata de centrul orasului Obzor? nu reusesc sa gasesc o harta cu pozitia sa exacta... multumesc!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1613

    [Fără titlu]trimisă de: cristina2010 - în [28.05.10 09:37:16]

    am o intrebare paturile se pot uni ca in poza apar separate mergem cu copil de 3 ani si vrem sa stim daca putem dormi toti 3 trei inca nu ne-am hotarit asupra hotelului , dar statiune am inteles ca e ok multumesc
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 821

    [Fără titlu]trimisă de: simonac - în [21.04.10 12:21:42]

    Am optat in 2010 pentru Riu HeliosBay - Obzor. Din pacate nu am gasit decat un singur review si sunt interesata daca mai sunt si alte impresii ale celor care au fost in acesta locatie. Astept cu interes. Am sa revin si eu, promit, dupa intoarcerea din vacanta (29. 06 - 06. 07).
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1161

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Alua Helios Bay Hotel (ex Riu Helios Bay)
    pagină generată în 0.022611856460571 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]