Q&A Saphir Resort & Spa [Okurcalar]

Întrebări și răspunsuri [6]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Saphir Resort & Spa [Okurcalar]»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Pana la urma cum e acest hotel?trimisă de: buterfly* - în [29.04.14 08:48:05]

    as dori sa merg in septembrie la acest hotel si nu prea mi-e clar din aceste review-uri daca merita sau nu... e cald in holuri? e murdar? unii spun ca da, altii ca e ok... de fapt pe cine sa cred? ajutor!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1902

    distanta dintre h. SAPHIR 4* si SAPHIR 5*trimisă de: tudose cornel* - în [02.03.14 13:52:52]

    Buna as dori sa aflu distanta dintre h. SAPHIR 4* si SAPHIR 5* multumesc.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1616

    plaja mariitrimisă de: tudose cornel* - în [01.02.14 18:12:24]

    deranjaza tare pietrisul de langa mare? Exista si in apa? La cati metri de mal se adanceste brusc apa marii? multumesc!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1478

    In legatura cu pietricelele de langa maretrimisă de: tudose cornel* - în [01.02.14 18:06:42]

    as dori sa stiu daca pietricelele de langa apa se regasesc si in mare, daca deranjaza si la ce distanta de mal apa se adanceste brusc
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1438

    Cam ce temperatura are apa din mare si din piscina la mijlocul lunii iunie?trimisă de: pelerin - în [12.05.11 15:51:45]

    Buna poate sa mi spuna cineva care a fost in Antalia in luna iunie (pe la jumatatea lunii) cum este apa din mare si din piscina, ma refer daca a fost destul de calda sau daca a fost multumit sau nu de temperatura apei?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3202

    [Fără titlu]trimisă de: marcy74 - în [13.10.10 12:54:20]

    Din ceea ce am citit in reviewurile despre Saphir Resort,am inteles ca cea mai vorbita limba in resort este rusa si foarte putin engleza.Fiind atat de multi turisti romani,rup cat de cat si romaneste?De asemenea as ruga pe cei care,,au fost acolo'' sa-mi dea cateva detalii referitoare la excursiile care se pot face :Alanya,Side,Manavgat,croaziere,etc,excursii care sa se preteze unor persoane trecute de 55 ani(mama si matusa mea).Eu personal am fost de 4 ori in Turcia dar nu am trecut niciodata de Side,de aceea Alanya imi este total necunoscuta.Va rog asadar pe toti cei care imi puteti oferii detalii utile referitoare la zona,excursii precum si orice altceva considerati util ,sa o faceti. Va multumesc anticipat si sa aveti parte doar de vacante minunate!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2182

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Saphir Resort & Spa [Okurcalar]
    pagină generată în 0.010236978530884 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]