Q&A Palm Wings Ephesus Beach Resort (ex Surmeli) [Pamucak]

Întrebări și răspunsuri [15]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Palm Wings Ephesus Beach Resort (ex Surmeli) [Pamucak]»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Serviciile in 2016? trimisă de: gabitu67dica - în [11.12.16 22:39:47]

    Daca a fost cineva la acest hotel in 2016, dupa preluare, ce puteti spune despre cazare si servicii?
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 860

    Surmeli hoteltrimisă de: adiadisor - în [20.04.15 15:03:01]

    Anul acesta am ales hotel surmeli in kusadasi . Am rugamintea sa postati impresii de anul trecut in cazul in care ati trecut pe acolo dvs sau prieteni, cunostiinte. Va multumesc anticipat .
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1838

    Amatori pentru sfarsitul lunii iunie cu masina? trimisă de: mihaamelea - în [14.01.14 10:47:22]

    Buna ziua. De cand revenim din vacanta incepem sa cautam urmatoarea destinatie si evident cu cine vom merge. Din pacate, datorita situatiei economice de la noi din tara nu am gasit pe nimeni doritor sa isi petreaca vacanta la vara in Turcia si sa doreasca sa faca calatoria cu masina. Asa ca am apelat la AFA poate asa voi gasi pe cineva care se afla in situatia noastra. Astept ori aici ori in privat mesajele dumneavoastra. Vroiam sa stiu inainte ca sa pot sa-mi achizitionez ulterior biletul. Cu stima,
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1838

    Cu avionul la Surmelitrimisă de: mihaamelea - în [30.09.13 13:45:43]

    Buna ziua. Ma intereseaza daca a fost cineva cu avionul la acest hotel. Vreau sa stiu amanunte. La ce ora se pleaca din Bucuresti, pe ce aeroport aterizam? La Bodrum? La ce ora se ajunge la hotel? Am ales aceasta varianta datorita unui copilas care nu suporta masina si drumul Bucuresti -Kusadasi cu masina si vreau sa stiu daca e ok asa cu avionul. Va multumesc frumos.
    24 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3459

    Cazare in apartament (doua camere) Surmelitrimisă de: ely_ela - în [12.06.13 14:20:21]

    Buna ziua, Urmeaza sa plecam in concediu 10 nopti in Kusadasi la sf. lunii iunie, la hotel Surmeli Efes, suntem o familie compusa din doi adulti si doi copii. Va rog daca aveti informatii despre conditiile de cazare in apartamente sa le postati (spatiu, paturi, curetenie, aer conditionat, si tot ce credeti ca este important sa aflam). Multumesc.
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2296

    Mai are cineva bilet incepand cu data de 23.08.2013?trimisă de: sandu_byx - în [27.03.13 20:35:04]

    am luat bilete incepand cu data de 23.08.2013 pe o perioada de 8 zile la hotel Surmeli si vrem sa plecam pe data de 22.08.2013 suntem o familie (2 adulti+ 2 copii) si mergem cu auto personal. Daca mai este cineva care a luat in aceeasi perioada bilete asteptam sa mergem impreuna pe drum. Am avut rezervare pe data de 28.08 si am anulat-o luand bilete mai devreme. Am mai fost in Kusadasi si ne-a placut.
    15 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2188

    Cum e vremea in perioada 28.08.2013 zona Pamucaktrimisă de: sandu_byx - în [21.03.13 16:46:29]

    Am luat bilete incepand cu data de 28.08.2013 pe o durata de 8 zile si ma. interesa daca mai merge cineva in acea perioada la hotel Surmeli, pentru a merge impreuna. Stie cineva cum e vremea in acea perioada? E cumva tarziu? Multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1714

    La ce ora ar trebui plecat din Bucuresti ca sa poti ajunge in timp util ? Adica ora 14 la cazaretrimisă de: Balloo - în [30.06.12 21:46:24]

    La ce ora ar trebui plecat din Bucuresti ca sa poti ajunge in timp util ? Adica ora 14 la cazare
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2087

    traseu BUCURESTI - KUSADASI cu masinatrimisă de: dant - în [27.05.12 14:34:05]

    cine mai merge cu masina spre kusadasi in data de 12.07.2012 ??? va rog sa ma anuntati pe adresa tdc.1976@yahoo.com va multumesc
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1373

    ce traseu este cel mai indicat?trimisă de: dant - în [27.05.12 13:51:07]

    buna, intentionez sa merg la acest hotel cu masina. va rog sa ma ajutati sa aleg cel mai bun traseu. deoarece suntem cu o singura masina, poate mai sunt si altii care doresc sa mearga in kusadasi in data de 12.07.2012. va multumesc, tdc.1976@yahoo.com
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1362

    opinii despre hoteltrimisă de: dobrescuflori - în [26.02.12 18:41:47]

    Buna seara,as dorii si eu sa stiu cum arata family room(sunt 2 camere).Tot mobila veche?.Ce camere sunt cele cu fotolii din lemn si LCD?.Camerele sunt mari?.mini barul din camera este gratuit?Ce avantaje si ce dezavantaje are acest hotel(in afara de pret)Multumesc mult.
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2208

    pret sejur 2011trimisă de: onutza_35 - în [09.12.11 09:38:10]

    Imi puteti spune cat a costat sejurul la acest hotel?
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1705

    Ponturi utile pentru o vacanta frumoasatrimisă de: ionutgeorgescu - în [21.07.11 21:38:15]

    Buna ziua! Am rezervat o vacanta impreuna cu iubita mea, in perioada 28 august - 4 sept, la hotelul Surmeli. As vrea sa va rog sa ma lamuriti cu cateva detalii care mi-au ramas neclare, dupa ce am citit o sumedenie de postari - Am inteles ca nivelul camerelor nu este unul de 5 stele. Ati incercat sa schimbati camerele, apeland la receptioner sau manager? Toate camerele au vedere la mare? Ce anume v-a deranjat in principal in ceea ce priveste conditiile de cazare? Ati intampinat si dvs probleme cu aerul conditionat? Pt cei care au fost multumiti de camere, puteti sa ne spuneti numerele lor :) ? - noi mergem acolo pentru distractie si relaxare, asa ca va rog sa-mi dati cateva detalii in ceea ce priveste obiectivele turistice, punctele de atractie. Cat de departe este hotelul de Pamukkale, Efes, centrul Kusadasi, Aqua land sau ce anume mai recomandati dvs (nume de cluburi, puburi, restaurante, monumente istorice, excursii optionale etc.)? M-ar interesa distantele, preturile, variantele de calatorie - cum ati caracteriza echipa de animatie de la hotel? te poti distra in incinta resortului? cum sta hotelul la capitolul spa si spatii de agrement? - plaja cu nisip m a facut sa aleg acest hotel. ce-mi puteti spune despre plaja, apa, beach bar etc - cum este shoppingul in aceasta zona. care este cel mai apropiat bazar si mai bun, cat faci pana in centrul kusadasi.dar pana in efes? - cat faci cu autocarul de la aeroportul izmir pana la hotel? - poti servi bauturi si gustari la ore tarzii? - in ce excursii optionale ati mers si pe care le-ati recomanda? le-ati luat mai ieftin din kusadasi? de unde? - cea mai mare problema intalnita in vacanta dvs? Cred ca ati inteles ideea...m-ar interesa daca la Surmeli poti prinde o camera de care sa fii multumit, unde te poti distra cat faci pana acolo si care sunt preturile, ce nu trebuie sa ratez in prinvinta obiectivelor turistice si a excursiilor optionale. ma bucur ca voi prinde Ziua Turciei pe 30 august dar vreau sa aflu cateva ponturi si sa ma bucur de o vacanta frumoasa la Surmeli. Multumesc si o vara placuta in continuare!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1244

    Ponturi utile pentru o vacanta frumoasatrimisă de: ionutgeorgescu - în [21.07.11 21:17:40]

    Buna ziua! Am rezervat impreuna cu prietena mea un sejur de 7 zile la Hotelul Surmeli Efes, in perioada 28 august - 4 septembrie. Am citit aproape toate comentariile postate pe acest site si am ramas cu cateva semne de intrebare: - Camerele am inteles ca sunt slabute pentru un hotel de 5 stele. Ati incercat sa schimbati cu ajutorul receptionerului daca nu v-a placut prima varianta? Ce anume e deranjant la camere? Toata lumea a avut probleme cu aerul conditionat? Toate camerele au vedere spre mare? - Ma bucur ca pe 30 august voi prinde Ziua Turciei dar as vrea sa stiu unde te poti distra in aceasta zona. Am citit ceva de Aqua land, Pamukkale, Efes si alte obiective. Puteti fi mai exacti cu privire la aceste destinatii sau altele pe care le recomandati (monumente istorice, cluburi, discoteci, puburi, restaurante bune), venind cu niste detalii legate de preturi, distante, puncte de atractie, variante de calatorie etc. - care este distanta pana la un bazar serios? cum este shoppingul in Kusadasi? cat faci pana in centrul orasului de la hotel? - Cum ati caracteriza echipa de animatie a Hotelului? Te poti distra si la hotel? - la nivel de piscina si spa, Surmeli face 5 stele? - Plaja. poate din aceasta cauza am decis sa vin aici pt ca am auzit ca este frumoasa, cu nisip nu cu pietre, iar apa este limpede. Ce alte detalii imi mai puteti da? - cat ati facut de la aeroportul din Izmir pana la hotel? - exista beach bar? poti servi bauturi si gustari la ore tarzii? daca mai aveti alte ponturi, in principal de distractie sau camere care v-au placut (numerele lor :), atractii si alte detalii care pot face vacanta mai frumoasa pentru un cuplu tanar va rog sa scrieti cateva cuvinte. multumesc anticipat si o vara placuta in continuare!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2191

    cu masina sau autocarul?trimisă de: alessia-diana - în [20.05.11 10:35:26]

    cu masina sau autocarul in kusadasi? Eu sunt din Bacau, iar drumul ar fi cam obositor. Ce ma sfatuiti?
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2264

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Palm Wings Ephesus Beach Resort (ex Surmeli) [Pamucak]
    pagină generată în 0.022183895111084 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]