Q&A DIT Club Evrika (ex Riu Evrika)

Întrebări și răspunsuri [75]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «DIT Club Evrika (ex Riu Evrika) »
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Pareri recentetrimisă de: alice-eos - în [14.07.20 10:52:42]

    as vrea sa plec in week-end la acest hotel dar vad comentarii contradictorii si evaluari diferite. pe agentia de unde vreau sa cumpar sunt 900 evaluari si o nota 9 iar aici comentariile nu sunt tocmai ok. va rog sa imi spuneti la iesire daca se taie bratarile? mancarea e ok (calitativ)? au suc original la dozator? sotul vrea sa stie daca berea e buna? :) daca a fost cineva anul asta cum este? orice alta informatie este bine venita.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 427

    Comentariile negative - le luam sau nu in calcul? trimisă de: dan81 - în [20.02.17 11:47:47]

    Am făcut rezervare la acest hotel pt luna iulie, am vrut iniţial să merg la Riu Helios Paradise dar camerele standard erau deja date, mai rămăseseră doar superior care erau f scumpe, aş vrea să vă întreb, pt că ştiu că Dit Evrika Beach este un hotel foarte căutat şi multă lume a fost deja aici, cât de relevante sunt anumite review-uri negative pe care eu le-am găsit pe mai multe site-uri de travel şi pe care le voi expune mai jos (vorbim de full season, adică iulie-august, când probabil hotelul da pe dinafară de câţi turişti sunt): - există posibilitatea de a se face overbooking şi mă trimită la alt hotel? - un turist bulgar s-a plâns că în ultima zi a fost obligat să se decazeze la ora 11 şi i s-a tăiat şi brăţara, a procedat corect hotelul sau nu? - pozele de prezentare nu au nicio treabă cu realitatea, hotelul real arata vechi şi ponosit - masa de seară se ia în 2 schimburi (orele 18-19.30 şi 20-21.30) schimb pe care tu nu îl poţi alege, este deja presetat de către hotel. - Prosoapele de plajă se pot schimba într-un singur interval orar şi anume între orele 9 şi 10 dimineaţa? - Mult lăudatul aqaupark este vechi şi neîntreţinut, mulţi copii se pare că şi-au rupt costumele de baie în tobogane - Intervalul orar în care se poate folosi aquaparcul este de doar 4 ore pe zi (9-11,15-17) - Tacâmurile şi paharele murdare, în restaurant murdar şi supraaglomerat - Băuturile locale f proaste - Rezervările la restaurantele specifice sunt aproape imposibil de realizat în full-season, chiar dacă încerci să rezervi din prima zi - Rezervatul de şezlonguri cu prosopul de la ora 6 dimineaţa (bine, asta se face peste tot) - Atitudinea personalului faţă de romani este ostilă Cam astea ar fi în mare nemulţumirile celor care au fost acolo, bineînţeles comentariile pozitive le întrec pe cele negative, aş vrea să ştiu dacă în afară de ce am scris mai sus mai sunt şi alte lucruri negative de care să ţin cont, mulţumesc! Concedii frumoase vă doresc tuturor!
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1213

    Detalii orientare camere studiotrimisă de: Bonsai78 - în [28.01.16 17:27:45]

    Buna ziua! Noi mergem la acedt hotel din 27 iunie si avem camera studio (2 adulti si 2 copii). Daca stiti, cei care ati avut la fel, puteti sa ne faceti o recomandare cu privire la pozitia camerei? In ce corp exista acestea, unde este mai bine sa fie orientate? (E foarte zgomotos spre piscina? / exista corpuri mai linistite cu studiouri? / spre parcare e ok? / spre mare am inteles ca nu exista). Vrem sa stim, pentru a solicita de la inceput, in cunostinta de cauza. Multumim.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1789

    bulgaria 2015trimisă de: ben - în [18.12.14 10:44:47]

    Salut! Doresc sa stiu daca se merita Evrika Beach in comparație cu Miramar. Eu am fost la Miramar de 5 ori, stiu foarte bine tot ce e acolo, ne-am simțit minunat de fiecare data dar as vrea Evrika Beach pentru aqua park si nu stiu daca se merita. multumesc
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2548

    Detaliitrimisă de: nick53 - în [14.07.14 19:39:07]

    Buna ziua. As vrea sa stiu daca accesul la masa se face in serii, daca la intrarea in sala demese sta cineva si noteaza ca ai intrat (pentru mine este extrem de enervant), parcarea este gratis si cat de mare este. Multumesc.
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2117

    Se poate alege orice restaurant dintre cele 3? trimisă de: LibraryMouse - în [22.02.14 20:00:38]

    Am auzit ca ar avea 3 restaurante tematice. Bulgaresc, italienesc si asiatic. Eu voi merge de 1 mai. Intrebarea mea ar fi... se poate manca oriunde daca se face rezervare cu o zi inainte sau cum? Asa am inteles...
    19 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2800

    cum sunt camerele tip studiotrimisă de: dac - în [04.12.13 21:50:47]

    Buna ziua As dori ca anul acesta sa achizitionam o bamera de tip studio la un hotel evrika Aceasta deoarede fiica mea a implinit 15 ani si este considerat adult. Nu aceasta este problema eu va rog sa transmiteti impresiile insotite v-as ruga si de fotografii ale acestor camere, Avem mai multe variante de hotel dar cunoscutii ne-au spus ca acest hotel si statiunea se preteaza cel mai bine virstei fetelor respectiv 15 si 12 ani. -cu stima
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1374

    cum sunt camerele tip studiotrimisă de: dac - în [04.12.13 21:48:47]

    Buna ziua As dori ca anul acesta sa achizitionam o bamera de tip studio la un hotel evrika Aceasta deoarede fiica mea a implinit 15 ani si este considerat adult. Nu aceasta este problema eu va rog sa transmiteti impresiile insotite v-as ruga si de fotografii ale acestor camere, Avem mai multe variante de hotel dar cunoscutii ne-au spus ca acest hotel si statiunea se preteaza cel mai bine virstei fetelor respectiv 15 si 12 ani. -cu stima
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1070

    Cartela internet Prepay...trimisă de: mihai_d - în [22.07.13 19:30:24]

    Buna Victoras... multumim pentru informatiile postate... am nevoie de o lamurire din partea ta... Ma vad nevoit sa plec de acasa cu laptop + imprimanta din cauza serviciului, dar mai bine asa decat sa ratez concediul familiei. Imi poti da mai multe informatii in privinta cartelei internet pre-pay? de ex. tip, costuri, marimea traficului de date sau ce modem se poate utiliza? multumesc anticipat
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 513

    camera studiotrimisă de: cristina timis - în [13.07.13 08:07:51]

    Stie cineva in ce corp de cladire se afla camerele tip studio?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 877

    Plajatrimisă de: ThisIsMyName - în [06.07.13 10:31:11]

    As avea si eu doua intrebari... Am inteles ca se intampla sa fie alge in mare de nici nu poti inota, nu? Vi s-a intamplat asta in August? Si... as mai vrea sa intreb daca e aglomeratie in hotel in general prin August, doar ca si idee :)
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1103

    Cine stie daca este ok Evrika Beach? trimisă de: catalin382 - în [03.07.13 15:14:28]

    A fost cineva la Hotel Evrika Beach din Sunny Beach in 2013? Care sunt conditiile, bauturi, mancare... mentionez ca am fost anul trecut acolo si am fost foarte multumit. Dar anul acesta am auzit ca ar fii probleme cu apa calda, mancare... va rog daca puteti cat mai multe detalii... Multumesc frumos
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1573

    Patut copiltrimisă de: mihaela dura - în [20.06.13 09:23:44]

    Plecam in sejur la Club Evrika Sunny Beach cu un bebelus... si ne intrebam daca ne pot oferi de acolo un patut. Stie cineva daca au acolo... sau trebuie sa il luam de acasa???
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 913

    Cine merge pe 08 iulie la Club Evrika?? trimisă de: oanaguta - în [04.06.13 08:35:25]

    Buna ziua, cine merge in aceasta perioada 08.07- 14.07 la Club Evrika, suntem 2 familii cu 2 copiii si poate mergeam impreuna. Noi suntem din Bucuresti. Astept raspunsurile voastre
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 695

    recomandare camere cu vedere la gradinatrimisă de: moro - în [15.05.13 19:07:05]

    buna ziua pe 28 iunie plec la evrika, am rezervare pt camere cu vedere la gradina, as vrea sa-mi recomandati un corp unde sant camere mai bune deoarece am vazut f multe poze dar nu prea se specifica ce corp este in afara de corpul d cel mai nou va multumesc
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1480

    Corp renovattrimisă de: undisput - în [21.03.13 14:43:13]

    Imi puteti spune va rog care corp al hotelului a fost renovat si arata mai bine in camere? Sau unde sa iau cel mai bine? Ca am inteles ca difera de la un corp la altul (A, B, C, D). Multumesc
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1672

    Activitati sportivetrimisă de: flory06* - în [12.03.13 16:26:42]

    Imi poate detalia cineva activitatile sportive gen aerobic, dans, aqua gym? De ex. la Sol Luna Bay Obzor se faceau in plin soare, pe plaja, lucru neplacut; in schimb la Riu Helios Obzor - aveau un fel de foisor acoperit, cu podea de lemn - super ok. Si alte detalii/impresii de la cei care au facut astfel de activitati. Multumesc.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1155

    Stie cineva cum arata camera studio? trimisă de: iko770901 - în [04.03.13 10:15:52]

    Stie cineva cum arata camera studio?
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 4776

    Informatii despre wireless si piscina interioaratrimisă de: marinela28ro - în [26.01.13 17:47:16]

    Va rog sa-mi spuneti daca la hotel Evrika Sunny Beach exista piscina interioara si internet wireless.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1538

    Comparaţie cu Royal Park Elenitetrimisă de: moro - în [18.12.12 20:23:17]

    concediu vara 2013 am avut de ales intre evrika si royal park elenite, am ales evrika si am facut deja rezervarea; crede-ti ca am ales bine? plec in perioada 28 iunie-4 iulie.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1545

    Detalii despre camere tip "family"trimisă de: moro - în [04.12.12 18:10:06]

    ce stiti despre camerele famyli room pt o familie cu 2 copii ms
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2529

    Detalii despre camere „garden view”trimisă de: moro - în [23.11.12 12:34:53]

    as vrea sa fac o rezervare la hotel evrika din sunny beach cu vedere la gradina? ce puteti sa-mi spuneti despre camere se merita avand in vedere ca am si un copil de 3 ani am inteles ca este mai multa liniste. Am inteles ca este mai multa liniste. am un copil de 3 ani se merita acest tip de camere am inteles ca este mai liniste ce imi puteti spune de confort ms
    15 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2280

    Stand cu mancare dieteticatrimisă de: cristianacris - în [16.11.12 14:08:06]

    Exista stand cu mancare dietetica,respectiv pentru diabetici, in cadrul restaurantului principal ?
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1211

    Cea mai buna varianta de traseu ?trimisă de: Corina70 - în [14.08.12 13:00:15]

    Salutare tuturor, Am doua mici intrebari, ii rog pe cei care stiu, sa ma ajute cu raspunsurile : 1. Traseul clasic pana la Sunny Beach este cel prin Giurgiu-Ruse-Varna si apoi spre sudul litoralului, pe drumul ce leaga statiunile. Exista si alta varianta de traseu ? Se poate iesi din autostrada spre Varna, catre Provadia - Dalgopol - Ruen - Orizare - SB? A folosit cineva acest traseu, cum este starea asfaltului? Alta varianta de traseu gasita ar fi prin Targoviste - Omurtag - Kotel - Karnobat - Burgas - Sunny Beach, dar cred ca sunt mai multi km de parcurs. Intreb de variante de traseu pentru ca, din experienta anilor anteriori (2010 si 2011, Duni), drumul care leaga statiunile de pe litoral, de la Varna spre Burgas, este cu cate o banda pe sens, poate fi destul de aglomerat, samd. 2. Club Evrika este usor de gasit in Sunny Beach, exista indicatoare, ceva ? Alte puncte de reper imi poate oferi cineva ? Mentionez ca nu avem GPS, de aceea ne vom orienta pe baza hartilor si a indicatoarelor. Multumesc pentru ajutor.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3006

    Despre Fumat...Se mai fumeaza la baruri,in incinta hotelului???trimisă de: adi69 - în [18.06.12 09:09:22]

    As dori sa-mi spuneti daca se mai poate fuma in incinta hotelului(respectiv "Club Evrika"),la baruri,dupa interzicerea fumatului in Bulgaria??? Ca ma gandesc sa-mi achizitionez o tigara electronica si n-as vrea s-o cumpar degeaba....
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 882

    Despre Fumat...Se mai fumeaza la baruri,in incinta hotelului???trimisă de: adi69 - în [18.06.12 09:09:08]

    As dori sa-mi spuneti daca se mai poate fuma in incinta hotelului(respectiv "Club Evrika"),la baruri,dupa interzicerea funatului in Bulgaria??? Ca ma gandesc sa-mi achizitionez o tigara electronica si n-as vrea s-o cumpar degeaba....
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1277

    plan de incendiu evrikatrimisă de: kukai - în [04.06.12 17:02:35]

    O rugaminte pt. cei care au fost la Evrika! Rugamintea mea se adreseaza celor care au fost cazati in corpul D. Ma intereseaza planul de evacuare in caz de incendiu, adica poza aia care este lipita pe usa, in camera. As dori sa stiu cum sunt pozitionate camerele in corpul D. Multumesc.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1159

    SEJUR AUGUST 2012trimisă de: marian76 - în [26.05.12 12:51:21]

    Este adevarat ca turistii vor beneficia de un Aquapark in acest an?Asa am citit pe niste prezentari ale hotelului la niste agentii de turism.
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1824

    Club Evrika, suprarezervat?!?trimisă de: Katy 20 - în [15.05.12 18:56:13]

    Dupa indelungi cautari si multe impresii citite, am ales intr-un final pentru noi si alte 2 familii, care s-au lasat pe " mana mea" hotelul Club Evrika din Sunny Beach, sejur la inceputul lunii iulie, bilete cumparate din ianuarie cu early booking. Sunt sigura ca am facut o alegere buna...astept cu mare nerabdare sa ajung acolo, totusi ma framanta ceva: am auzit ca ar fi suprarezervat (la cat de bun este, cred) si ma tem sa nu fiu repartizata la un alt hotel...asa cum mi s-a intamplat anul trecut, cand am avut rezervare la Sol Luna Bay din Obzor si cu 2 zile inainte, am primit un mail prin care eram instiintata ca voi merge in Nisipurile de Aur la Melia... Nu vreau sa fiu carcotasa...pentru ca a fost foarte bine din toate punctele de vedere, dar anul acesta imi doresc foarte mult sa ajung... la Evrika! Stie cineva, sau a auzit de aceasta suprarezervare? Anul trecut au fost probleme de genul acesta? Pentru ca daca este asa, sigur vor fi si repartizari catre alte hoteluri, stiu din experientele mele trecute. Multumesc, anticipat!
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2087

    numar sezlonguritrimisă de: dac - în [23.04.12 14:00:56]

    Buna ziua, As dori sa aflu daca sunt suficiente sezlonguri pe plaja si la piscina la acest hotel in perioada de virf de sezon si daca se practica, generalizat, ocuparea cu prosopul. Cu stima,
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1337

    numar sezlonguritrimisă de: dac - în [23.04.12 13:59:58]

    Buna ziua, As dori sa aflu daca sunt suficiente sezlonguri pe plaja si la piscina la acest hotel in perioada de virf de sezon si daca se practica, generalizat, ocuparea cu prosopul. Cu stima,
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1275

    conditii parcaretrimisă de: dac - în [17.04.12 21:03:56]

    Buna ziua, As dori sa aflu daca sunt locuri de parcare suficiente la acest hotel in perioada de virf de sezon.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1499

    vreau pereri despre hotel de la cei care au fost in 2011trimisă de: reb* - în [26.03.12 12:20:41]

    vreau sa merg acolo in august si vreau sa stiu daca ati avut probleme cu mancarea sau de sanatate deoarece am un copil de 10 ani pt cine a fost vreau sa stiu daca este ok si cam la ce sa ma astept multumesc
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1620

    Camera Club Evrikatrimisă de: daniel_72 - în [19.03.12 13:28:48]

    Buna ziua, As dori informatii suplimentare despre camerele cu vedere la parc. Unde este mai liniste? Camerele au suprafete diferite in functie de orientarea lor? Va multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1294

    camere club evrikatrimisă de: laur7901 - în [19.03.12 09:20:27]

    Buna ziua, Am cateva intrebari legate de camerele acestui hotel. Noi avem rezervare pentru camerele cu vederela gradina, dar din cate am inteles toate au paturi twin, stie cineva daca aceste paturi se pot uni? Avem un copil si e mai usor sa il avem cu noi in pat.... Exista parti mai bune ale hotelului, gen corp A sau D? Va multumesc, Laur
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1631

    Cazare corp Dtrimisă de: florinda77 - în [06.03.12 08:44:31]

    Buna dimineata As dori sa stiu daca in corpul D exista si camere cu vedere la piscina. Am vrea sa stam in acest corp si am inteles ca pentru asta trebuie sa cumparam bilete cu vedere la mare. Stie cineva ceva in legatura acest aspect? Multumesc.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1238

    sejur 18.08.2012 -25.08.2012trimisă de: claudiaradu - în [20.01.12 11:29:08]

    cine pleaca din Bucuresti in aceasta perioada, la acest hotel ?Noi am facut rezervare ptr acest hotel in camera cu vedere la plaja.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1371

    vama giurgiu rusetrimisă de: simonetta - în [03.08.11 15:33:37]

    Buna! Pe la ce vama sa iesim din tara ca alternativa la vama ruse avand in vedere reparatiile la pod. Plecam din Bucuresti pe 7 aug spre sunny beach si nu stim care traseu ar fii mai avantajos. A fost cineva prin vama pe la Ruse, e aglomerat cat se asteapta? merci
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1516

    internettrimisă de: dana_moldovan - în [28.07.11 22:10:46]

    Buna seara! Stie cineva dintre cei care au fost anul acesta la Riu Evrika daca este internet in hotel?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1472

    coordonate GPStrimisă de: r33a44* - în [08.07.11 15:28:33]

    A folosit careva coordonatele gps (COORD GPS: 42.705278 N 27.721111 E ) de pe pagina principala ? Ce adresa ati setat pe GPS pt a ajunge la hotel ? Multumesc.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2255

    ce inseamna sezlonguri ocupate ?trimisă de: r33a44* - în [07.07.11 21:41:44]

    Buna, am gasit in mute dintre impresii afirmatii de genul: '' Sezlongurile pe plaja le... rezervai... la 7.30 daca vroiai pe primul rand si toate erau ocupate de romani, la ora 10 nu mai gaseai sezlonguri. '' Adica, dupa ora 10 nu se mai gaseste niciun sezlong? Sau era vorba doar de randul intai? Eu plec in 23 iulie din jud HD. Multumesc.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1331

    Cateva detaliitrimisă de: ion2011 - în [16.06.11 09:32:29]

    Buna ziua, Suntem o familie cu un bebe de un an care va merge la Riu Evrika la sfarsitul lunii iunie si as dori sa stiu daca in oferta all inclusive intra si sucuri naturale, adica posibilitatea de a-i face copilului suc la storcator in restaurant. In plus, as dori sa imi spuneti daca mancarurile din restaurant se preteaza la un bebe de un an (adica posibilitatea de a pasa mancarea, gen piureuri, supa crema de legume, legume fierte, etc). Iaurturile sunt ambalate? Ati observat sa existe scaunele speciale de masa pentru copii? Multumesc mult.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1227

    concediu 2011trimisă de: marius20040* - în [31.05.11 22:00:54]

    Chiar nu a fost nimeni anul acesta la Club Evrika? Nu gasesc nici un rw care sa ma lamureasca de conditiile oferite dupa ce a fost scos din lantul Riu
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1951

    Concediutrimisă de: marius20040* - în [31.05.11 11:51:14]

    Salutare, In data de 23.06.2011(nu am stabilit inca ora) vom pleca din Bucuresti catre Sunny Beach-Club Evrika cu doua autoturisme. Daca sunt si alti doritori sa mergem impreuna astept un semn de la voi!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 983

    sa fac casco extern sau nutrimisă de: igi - în [17.05.11 20:19:19]

    ce sfat imi dati merg cu masina in statiunea sanny beach, bg la vara sa fac casco extern sau nu imi este cam frica.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1728

    concediutrimisă de: marian76 - în [17.05.11 11:33:48]

    merge cineva in perioada 04.07.2011-11.07.2011 la evrika ?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 998

    parcarea la club evrika e gratuita si pazita?trimisă de: igi - în [05.05.11 15:03:04]

    cine poate sa-mi spuna daca e pazita si gratuita parcarea anul acesta?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1476

    paste 2011 club evrikatrimisă de: simonetta - în [01.05.11 00:06:46]

    Buna! A fost cineva la club evrika de paste? voi petrece concediul in august la acest hotel si avand in vedere ca nu mai face parte din lantul RIU as vrea cateva pareri de la cei care au fost anul acesta acolo multumesc
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 990

    [Fără titlu]trimisă de: alinagabriela - în [28.03.11 15:49:44]

    Buna ziua, as dori sa stiu daca a fost cineva la hotel Club Evrika si hotel Riu Helios Palas. Se pare ca ce are unul nu are celalat. Eu as inclina mai mut sper Club Evrika insa am un baietel de doi si am citit pe forum ca sunt probleme din cauza alimentatiei la acest hotel. Ce camera imi sugerati? Am inteles ca sunt 3 varianate, cu vedere la parc, cu vedere la piscina si cu vedere la mare. Va multumesc.
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2050

    [Fără titlu]trimisă de: ribelli - în [25.03.11 12:05:16]

    As vrea sa stiu si eu ce preturi sunt prin statiune cum se ajunge in centru si ce atractii sunt pe acolo?Am auzit de un Aqua Parc.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1903

    [Fără titlu]trimisă de: ribelli - în [21.03.11 21:45:03]

    Plec pe 01-august imi spune-ti si mie ce bani sa imi iau euro sau leva? De ce corpul D este cel mai cautat? Va multumesc.
    24 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2408

    [Fără titlu]trimisă de: cris78 - în [28.02.11 21:37:24]

    voi merge anul acesta cu familia la club evrika, vreau sa stiu cum sunt camerele cu vedere la parc.nu maintereseaza faptul cat sunt de mici ci cat de curate sunt.
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1699

    [Fără titlu]trimisă de: adrian stoica* - în [20.01.11 13:14:43]

    UNDE MA SFATUITI SA MERG LA MARE IN BULGARIA , LA HOTEL, SA MERITE CALITATE, PRET ANIMATIE, PLAJA, MINCARE ( COPIL DE TREI ANI CU NOI)
    15 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2155

    [Fără titlu]trimisă de: zaragoza* - în [24.08.10 14:12:28]

    Bun ziua tuturor, noi plecam pe 26.08. dis de dimineata, daca mai e cineva cu destinatia Riu Evrika, putem merge ipreuna. Noi sunem o familie cu un nazdravan de 3 si ceva. O zi buna!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 583

    [Fără titlu]trimisă de: valentinuss - în [19.08.10 00:28:05]

    Salutare tuturor, As dori sa stiu daca pleaca cineva in statiunea Sunny Beach in data de 23.08.2010 sau daca si-a rezervat cineva locuri la Hotel Riu Evrika. Merg impreuna cu familia la aceasta locatie si m-am gandit ca un coleg de drum/sejur nu strica. Mentionez ca intentionez sa urmez ruta Bucuresti-Calarasi-Silistra-Varna- Sunny Beach dar pot lua in calcul si varianta Vama Veche. Aveti ceva informatii despre aceasta ruta? Va multumesc si va doresc concedii placute.
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3221

    [Fără titlu]trimisă de: onytsuka - în [07.08.10 18:49:14]

    am facut o rezervare telefonica la leon trans, urmand sa platim in dim resp biletele dus intors. Intrebarea este: este o firma serioasa? nu as vrea s m trezesc acolo k nu am locurile mele. multumesc mult
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1235

    [Fără titlu]trimisă de: niko90 - în [05.08.10 18:57:06]

    Pleaca cineva la sunny beach pe data de 19.08.2010 pe ruta bucuresti -giurgiu ruse.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 825

    [Fără titlu]trimisă de: mihai_ro - în [29.07.10 22:37:07]

    O sa mergem si noi vara asta la sunny beach probabil chiar la acest hotel. M-ar interesa in mod expres cum stau lucrurile cu o conexiune la Internet: Exista WIFI la acest hotel, statiunea are acoperire WIFI sau macar 3G daca este posibil. ? Nu ne ducem sa stam pe net dar business-ul ne-o cere.
    10 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1648

    [Fără titlu]trimisă de: mihaviena - în [06.07.10 10:23:36]

    pleaca cineva din pitesti sau bucuresti spre sunny beach - riu evrika in data de 11.07.2010 ? poate ne insotim la drum!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 919

    [Fără titlu]trimisă de: BOBxl - în [12.05.10 19:15:29]

    Va salut si......o noua intrebare! Cum poate fi gasit cit mai usor hotelul ? ........pentru ca pe voucher-ul primit de la agentie nu e nici un "indiciu".....!!!?? Stiti vreun bulevard, strada....??? Merçi!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1337

    [Fără titlu]trimisă de: BOBxl - în [12.05.10 19:10:09]

    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 753

    [Fără titlu]trimisă de: razvan1978 - în [06.05.10 16:38:23]

    cine pleaca spre sunny beach pe 11.05, pe ruta bucuresti-ruse-varna?? As fi interesat sa mergem impreuna cu masinile, pentru mai multa siguranta. Astept raspunsurile voastre. Mersi.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 928

    [Fără titlu]trimisă de: lucianaalex - în [06.05.10 12:24:11]

    Are idee cineva, exista si camere cu un singur pat dublu, adica cu pat matrimonial? Pitica noastra doarme cu noi in pat si e cam greu cu 2 paturi chiar daca sunt unite. Desi am luat bilete pt august si am cerut detalii la agentie, inca nu am primit un raspuns sigur cu privire la acest aspect.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1054

    [Fără titlu]trimisă de: a_raluk - în [04.05.10 15:01:15]

    Am luat bilete pentru 15 iulie, multumesc tuturor pentru impresii si sfaturi, m-ati ajutat sa-mi reorganizez concediul pe care il consideram pierdut (am ratat rezervarea la Duni - Marina Royal Pallace). Stiu ca aici va fi ok, o sa revin cu impresii dupa. Intrebare: cum ma voi descurca cu mancarea pentru fetita mea de 2 ani? Exista meniu special pentru copii? Ea este mai sensibila si nu mananca orice.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1278

    [Fără titlu]trimisă de: BOBxl - în [04.05.10 10:45:11]

    Va salut, ma numesc Bogdan, locuiesc in Bruxelles si in luna august intentionam sa ne petrecem vacanta la hotelul RIU EVRIKA. As dori niste sfaturi "de avut grija" (ex. : schimbul valutar, asistentza medicala (avem un copil de 3 ani)) Multumesc!
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1316

    [Fără titlu]trimisă de: razvan1978 - în [02.05.10 15:40:44]

    cat costa taxa pod Giurgiu si vigneta ptr 7 zile Bulgaria? mai exista alte taxe?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1028

    [Fără titlu]trimisă de: razvan1978 - în [02.05.10 14:51:05]

    pleaca cineva in bulgaria, spre sunny beach in data de 11.05? Punct de pornire, pentru mine, Bucuresti. Este prima data, sper sa ma descurc. O sa aleg ruta pe Ruse, Varna. Daca aveti sfaturi, va multumesc anticipat. Am ales RIU Evrika.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 779

    [Fără titlu]trimisă de: a_raluk - în [29.04.10 16:28:25]

    Va rog mult trimiteti-mi si mie URGENT pe email la a_raluk@yahoo.com o recomandare de agentie de unde pot procura ieftin bilete la acest hotel.Sunt un pic presata de timp deoarece vreau sa prind reducerea de EB care expra...maine!!!Am avut numai ghinioane, am pierdut locurile la alt hotel...o intreaga poveste...
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1049

    [Fără titlu]trimisă de: aurelia radu* - în [28.04.10 20:27:02]

    Vreau sa merg in perioada 21-24 mai la sunny beach hotel riu evrika . Problema este ca nu stiu de la agentie de turism sa cumpar bilete pentru ca pana anul acesta am schimat 4 si inca nu am gasit una sa fie serioasa. Daca ma puteti ajuta trimiteti-mi mail la adresa aura_radu_75@yahoo.com. Va multumesc
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1070

    [Fără titlu]trimisă de: burebista - în [14.04.10 17:17:40]

    poate cineva oferi o ruta (o harta) rapida? parcarea la hotel costa ceva ???
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1164

    [Fără titlu]trimisă de: razvan1978 - în [09.04.10 12:26:09]

    A fost cineva de paste la RIU Evrika? Cum v-ati simtit? A fost ok? Statiunea S.Beach este moarta in extrasezon? Au facut ceva in aceasta perioada?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 859

    [Fără titlu]trimisă de: nicu manica* - în [01.04.10 11:47:27]

    mai este cineva care merge la Riu Evrika (........sau spre Suuny Beach) in 25.06.2010?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 762

    [Fără titlu]trimisă de: carmenmachidon - în [23.03.10 08:48:26]

    Ii rog pe cei care au fost la Riu Evrika si au fost cazati in camerele de 4* sa-mi scrie pe privat cu ce agentie au fost plecati Va multumesc anticipat! (Adresa de email: o_m_carmen@yahoo.com)
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1185

    [Fără titlu]trimisă de: georgeroiu - în [21.02.10 18:42:03]

    Noi suntem o familie cu un baietel de 1 an jumate, mergem la acest hotel in luna iulie. Am citit impresiile tale, am inteles ca este un hotel ok, pe ansamblu, nu? cateva detalii m-ar interesa: HOTEL RIU EVRIKA E ACELASI LUCRU CU CLUB RIU EVRIKA? CITEAM UNDEVA CEVA CA AR FI DE 3 STELE... UNA DIN ELE... DAR E ACELASI LUCRU, NU? sistemul all inclusive, bauturile in special... e deschis permanent intre 11-23, de exemplu? exista barul AI si pe plaja? Mancarea este buna? diversificata? ne luam 6 nopti si nu am vrea sa mancam aceleasi feluri mereu... au ceva divertisment pentru copilasi am inteles, nu? sunt 2 piscine exterioare? mersi mult si asteptam cu interes raspunsul la aceste detalii... numai bine! Nota webmaster99: intrebarile au fost postate aici, initial fiind postate ca ecou.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1186

    [Fără titlu]trimisă de: indiralisa_26 - în [02.02.10 12:25:57]

    ii rog pe cei care au fost la riu evrika sa-mi scrie cu ce agentii au colaborat. indiralisa_26arondyahoopunctcom cu multumiri
    15 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1912

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la DIT Club Evrika (ex Riu Evrika)
    pagină generată în 0.1461009979248 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]