Q&A Sol Luna Bay Resort Hotel

Întrebări și răspunsuri [21]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Sol Luna Bay Resort Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Parcare cladire nouatrimisă de: MIREY26 - în [31.07.17 09:43:46]

    Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum trebuie sa procedez pentru a ajunge cu masina in parcarea de la cladirea noua a hotelului Sol Luna Bay. Am inteles ca exista un alt drum pentru aceasta parcare. Plata parcarii se face in prima zi sau la plecare? Multumesc.
    15 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1547

    Plata parcaretrimisă de: MIREY26 - în [30.01.17 13:10:19]

    Costul parcarii este acelasi pe toata perioada anului? Plata parcarii poate fi facuta si in euro? Multumesc
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1368

    Parcarea la Sol Luna Baytrimisă de: monstrul - în [08.08.16 20:11:26]

    Buna ziua. Anul acesta plec la hotel sol luna bay impreuna cu sotia si cei doi copii. Am cateva intrebari: - Parcarea este cu plata? . Daca da... cat? . - Se dau prosoape pt plaja? pe baza cardurilor, bineanteles. - Ai pe unde sa te plimbi seara pe acolo? - Sezlongurile sunt de ajuns? , sau trebuie sa te scoli cu noaptea in cap. Se ajunge greu la resort? MULTUMESC FRUMOS
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2904

    Costuri suplimentare Sol Luna Bay -Bulgariatrimisă de: bucurescu - în [22.07.15 10:37:00]

    Buna ziua, care ar fi costurile suplimentare pentru sejur de 7 nopti la hotel Sol Luna Bay / Bulgaria cu transportul meu? Precizez ca parcarea este contra cost, am inteles ca este o taxa de statiune si bineintele vinieta. Multumesc.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1751

    nr bai per apartament si alteletrimisă de: graclari - în [04.05.15 16:55:49]

    1. Noi cautam un apartament cu doua dormitoare, fiind 3 adulti si 2 copii. Daca cineva a stat intr-un asemenea apartament, imi poate spune daca are una sau doua bai? 2. In ce cladire sunt locate apartamentele? Sunt galagioase camerele cu sea wiew? se aude zgomot de la piscina, restaurante? 3. am citit ca exista un fitness room, imi puteti da detalii daca l-ati vazut? are aparate, gantere, tot ce ii trebuie? se fac cumva ore de grup gen aerobic la fata locului? Multumesc.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1664

    Cum ajung din Varna?trimisă de: ADIGHETU1 - în [30.04.15 21:57:58]

    buna seara cum se ajunge din varna la obzor? multumesc
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1223

    Piscina interioaratrimisă de: nick53 - în [21.03.15 08:51:02]

    Buna. A fost cineva in extrasezon, vreau sa merg de 1 mai, piscina interioara are apa incalzita? Este destul de mare ca sa nu fie aglomerata? Multumesc
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1331

    Sol Luna Bay Obzor versus COmplec Minerva Mercur Mamaia :) trimisă de: SophieM* - în [15.01.15 14:26:52]

    Buna ziua. Suntem o familie cu o fetita de 5 ani si am dori sa mergem in concediu undeva unde sa fie conditii bune de cazare, masa si distractii pentru copii. Acum doi ani am fost la Delphin Palace Lara si a fost minunat. Din pacate, anul acesta nu mai putem merge acolo, si vrem sa gasim ceva asemanator. Probabil ca din punctul de vedere al serviciilor nu gasim asemanator decat in Antalya :), dar as dori sa stiu daca Sol Luna Bay este OK. La Mercur Minerva imi plac activitatile pentru copii. Sunt nehotarata si, desi am citit pe acest site toate parerile legate de ambele hoteluri, am vrut sa ma sfatuiesc cu voi :). Multumesc.
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2016

    Cum sunt camerele tip family studiotrimisă de: dac - în [04.12.13 22:21:18]

    Buna ziua As dori ca anul acesta sa achizitionam o bamera de tip famili suite la un hotel sol Aceasta deoarede fiica mea a implinit 15 ani si este considerat adult. Nu aceasta este problema eu va rog sa transmiteti impresiile insotite v-as ruga si de fotografii ale acestor camere, Avem mai multe variante de hotel dar cunoscutii ne-au spus ca acest hotel si statiunea se preteaza cel mai bine virstei fetelor respectiv 15 si 12 ani. -cu stima
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1507

    Legat de prosoapele de pe plaja. trimisă de: MacoveiVlad - în [08.07.13 16:28:52]

    As vrea sa stiu daca se platesc prosoapele pentru plaja, si daca da, trebuie sa le pui pe sezlong pe alea, sau poti sa le pui pe ale tale, la piscina se pun tot prosoapele alea, sau acolo e gratuit si iti pui prosopul tau?
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1989

    Park apatrimisă de: PAA - în [07.06.13 15:03:49]

    Cei care au deja sejur la acest hotel sa ne spuna cand se deschide aqua park-ul, daca exista informatii oficiale. Eu as vrea sa merg aici cu conditia ca topoganele sa functioneze, de aceea as prefera informatii de la fata locului. Va multumesc
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2125

    Acces internettrimisă de: dac - în [04.05.13 17:54:18]

    Buna ziua, As dori sa aflu de la cei care au fost cazati la acest hotel daca internetul este free sau contra cost.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1598

    Distanța până în Obzortrimisă de: rony1012 - în [14.02.13 20:32:37]

    ce distanta este pana in obzor? in minute de mers pe jos daca se poate. sau trebuie mers cu masina neaparat? e departe de statiune? ce locuri de distractie sant in obzor?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2111

    informatii piscina si plajatrimisă de: dac - în [09.11.12 18:17:46]

    Buna seara, Va rog, cei care a-ti fost la acest hotel, sa spuneti cum este piscina (adincime, suprafata) si daca sezlongurile pe plaja sunt gratuite. De asemenea daca exista topogan pentru copii.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2050

    Bun pentru copii mici?trimisă de: lalea - în [30.06.12 17:07:52]

    Imi puteti spune daca ati fost in septembrie si cum a fost vremea? De serviciile pentru copii ati fost multumiti?
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2290

    Sol LUNA bAYtrimisă de: avoc - în [29.01.12 14:11:13]

    ma intereseaza daca la acest hotel se platesc sezlongurile si umbrele la plaja Va multumesc !!!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1911

    [Fără titlu]trimisă de: dhv1978 - în [19.08.10 14:57:08]

    Salutare tuturor, Mai am inca o intrebare:). Se refera la internet: este wireless am inteles nu? free?si cat de bine merge si unde anume?(din unele review-uri am inteles ca ar functiona numai in holul hotelului, dar si acolo ar merge mai binisor numai in cazul in care nu sunt foarte multe persoane care-l acceseaza in acelasi timp....:((, dar din alte review-uri reiese cum ca ar functiona si in camere...?). Ar fi bine de stiut daca merita sa mai duc si grija laptopului, sau de asemenea daca sa ma las distras si deranjat de problemele de serviciu in timpul concediului...? :))) Multumesc anticipat pentru orice informatie. :)
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1203

    [Fără titlu]trimisă de: dhv1978 - în [19.08.10 14:32:44]

    Salutare tururor, In 2 saptamani o sa avem si noi vacanta la acest hotel. Am eu o intrebare pentru cei care au fost la acest hotel si care sunt posesori ai cardului de fidelizare MasRewards sau macar al unui numar de astfel de card (eu m-am inscris pentru obtinerea acestui card dar inca nu l-am primit acasa efectiv, am trimis mail la compania mama si mi s-a spus ca acel card va veni acasa doar dupa prima sedere la unul din hotelurile lantului, iar ca pentru aceasta prima sedere ce o avem programata peste 2 saptamani pot sa comunic la receptie numarul cardului pentru a profita de beneficiile acestuia - respectiv in cazul de fata doar pentru a se contoriza punctele corespunzatoare sederii). Cu toate ca pe site-ul companiei mama este precizat faptul ca check-in se face dupa ora 12.00, iar check-out pana in ora 12.00 (ca la orice hotel), am inteles ca daca ai acest card de fidelizare (in cazul meu ar fi decat numarul acestuia) s-ar putea face check-in incepand cu ora 10.00 (in loc de 14.00) si respectiv check-out pana la ora 16.00 (in loc de 12.00)? Cine poate oferi mai multe lamuriri in legatura cu acest subiect si-mi poate impartasi din experienta proprie? Nu vreau sa plec de acasa cu noaptea in cap bazandu-ma pe acest lucru si sa ajung acolo si sa ma puna sa astept pe holurile hotelului cateva ore...:(( De asemenea in cazul in care fac check-in incepand cu ora 10.00 banuiesc ca am acces la masa de pranz nu? Am citit un review al lui molko care spunea ca au facut check-in la ora 14.00 si chiar daca masa de pranz se servea pana la ora 14.30 nu au avut acces la aceasta decat contra cost....:((( ceea ce mi s-a parut cam uratel din partea hotelului..... Mersi pentru orice informatie in acest sens si scuze de mesajul lung...:)
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1290

    [Fără titlu]trimisă de: cristina2010 - în [27.05.10 11:51:19]

    am o intrebare cum sunt paturile lipite sau e pat matrimonial , mergem cu un copil de 2 ani si asa vrea sa stiu daca putem dormi toti trei
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1206

    [Fără titlu]trimisă de: lumi11 - în [26.04.10 18:17:36]

    Am luat bilete la acest hotel pt la vara si m-ar interesa sa aflu mai multe despre el; daca ai fost acolo te astept cu ultimele noutati
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1334

    [Fără titlu]trimisă de: mihhha - în [07.04.10 16:53:05]

    Imi puteti spune, va rog, cum a fost de Paste la acest hotel?
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1093

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Sol Luna Bay Resort Hotel
    pagină generată în 0.034393072128296 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]