Q&A Boriana Hotel [Boryana]

Întrebări și răspunsuri [11]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Boriana Hotel [Boryana]»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    conditiitrimisă de: prichindica - în [14.10.19 12:38:22]

    Buna ziua! Imi poate da cineva detalii despre mancare? Am avut anul acesta bilete la Nisipuri la un hotel de 4 stele si mancarea a fost sub orice critica. Am mai stat in Albena la Nona anii trecuti si mi s-a parut net superioara mancarea de aici. Exista gratare zilnic? Ce fel de carne? Animatia pentru adulti exista? In ce consta? Este aglomeratie la masa, in sensul ca stai mult sa ocupi un loc? Intre mese ce se da la lobby bar? Am un copil mai pretentios la mancare... Multumesc!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 446

    Cazare la acest hoteltrimisă de: laura_luiza - în [02.07.15 17:13:10]

    Voi merge la acest hotel, si as dori stiu daca intrarea in camera se face direct din usa exterioara, cum este mâncarea, camerele, daca este potrivit pentru o familie cu un copil. Multumesc.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1504

    noutati din Albena hotel Boryana? trimisă de: luc25 - în [02.07.14 08:53:54]

    Plecam pe 20 iulie spre Albena hotel Boriana si m-ar interesa care este starea statiunii si a hotelului dupa inundatii. Avem ceva emotii...
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2211

    A-ti venit recent de la Boryana? trimisă de: nnuti - în [22.06.14 14:58:03]

    As dori mai multe informatii despre situatia si starea in care se afla acest hotel in urma inundatiilo. Ar putea cineva sa ma informeze? Va multumesc!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2473

    Hotel renovat? trimisă de: yuliansch - în [15.02.14 21:26:14]

    Buna ziua. Imi puteti spune daca acest hotel a fost recent renovat si care sunt conditiile de cazare?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1701

    Hotel Boryanatrimisă de: yuliansch - în [10.02.14 11:17:14]

    Buna. Tocmai am achizitionat bilete pentru 6 zile (28.06-03.07) la Hotel Boryana, Albena. Stie cineva daca acest hotel a fost renovat anul trecut? (2013). Pentru ca din brosura agentiei (...) reiese acest lucru. Cum este acest hotel in general? Multumesc.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1758

    taxe suplimentare pt. copiitrimisă de: geanamarianag - în [28.07.13 21:40:39]

    Am rezervat 1cam. dubla pe booking pt. 2 adulti si 1 copil de 6 ani. Problema e ca vreau sa i-au cu mine si pe cel mic de 4 luni. Platesc ceva in plus? va rog. mersi
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 872

    EXISTA CONESXIUNE LA INTERNET?trimisă de: denysa* - în [18.05.11 11:59:59]

    BUNA ZIUA.AM O RUGAMINTE PT.CEI CARE AU FOST LA HOTEL BORYANA.IMI PUTETI SPUNE DACA ESTE CONEXINE LA INTERNET IN CAMERE SAU UNDEVA IN HOTEL (FARA PLATA).VA MULTUMESC.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1282

    [Fără titlu]trimisă de: piticot - în [07.07.10 20:40:35]

    Am de ales intre Nona si Boryana, ce parere aveti ? si...inca ceva : se poate iesi cu mancarea la terasa? intreb pentru ca sunt fumator...multumesc anticipat
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1924

    [Fără titlu]trimisă de: ionmircea* - în [01.06.10 10:51:25]

    pe 7 iulie plec la Boryana cu nepotelul de 3 ani . Ati mai fost aici? Ce impresii aveti?As vrea sa ies din tara pe la Vama Veche? Cum este drumul?Nu am mai fost in Bulgaria si as vrea sa stiu cat mai multe despre aceasta destinatie.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1234

    [Fără titlu]trimisă de: musat bogdan* - în [21.01.10 15:58:04]

    Va rog daca stie cineva sa-mi spuna, ce hotel ar alege dintre boriana, nona si elize. va multumesc! bogdan
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1501

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Boriana Hotel [Boryana]
    pagină generată în 0.023247957229614 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]