Q&A Sandy Beach (ex Orlov) Hotel

Întrebări și răspunsuri [24]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Sandy Beach (ex Orlov) Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Detalii despre mancare la Sandy Beachtrimisă de: claudia_m - în [15.04.18 17:30:18]

    Va rog, am nevoie de detalii/descriere mai amanuntita a meselor oferite de Hotelul Sandy Beach Albena (feluri oferite la mic dejun, pranz, cina, daca sunt si gustari dupa amiaza-in ce constau si orarul meselor, curatenie, fete de masa schimbate sau nu, etc). Multumesc frumos!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 785

    Sandy Beach vs. RIU Helios vs Laguna Gardentrimisă de: nemary - în [14.07.16 23:28:27]

    Buna, ii rog pe cei care au fost in concedii in Bulgaria sa ma ajute sa aleg unul dintre cele 3 hoteluri. am citit reviw-urile de pe amfostacolo, booking si tripadvisor si dintr-o oferta mai mare primita de la diverse agentii ne-am oprit la acestea. Nu am mai fost niciodata in Bulgaria la mare (am fost intr-o excursie de 2 zile in Constantin si Elena dar nu ne-a placut plaja), suntem 2 adulti cu 2 copii de 6 si 8 ani. ca si pret, ne incadram in buget la toate cele 3 hoteluri. Si ar mai fi intrebarea Albena sau Sunny Beach? Multumesc.
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1701

    Loc de joaca pt copii? trimisă de: justelenah - în [24.03.14 16:45:56]

    Buna ziua ma intereseaza ce facilitati au copii cazati la acest hotel? dar in statiune exista parcuri amenajate? am mai fost in Albena insa atunci nu am sesizat acest aspect. Multumesc.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1449

    Camera dubla standard... trimisă de: delik99 - în [22.08.13 08:37:56]

    Pe 1 septembrie voi fi impreuna cu familia in Albena la hotel Sandy Beach. Sunt curioasa sa stiu daca incap 2 adulti si 2 copii intr-o camera dubla standard. Mentionez ca e primul an in Bulgaria. Multumesc anticipat.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1686

    Sfaturi... daca se poate. trimisă de: mariuscp - în [21.07.13 13:26:37]

    Eu plec marti 23 iunie la acest hotel cu familia (2 copii 4 si 10 ani). Dupa ce am citit review-ul tau mi-a picat fata. Am niste intrebari daca se poate: 1. De unde sti la ce nivel te cazeaza. Scrie undeva pe bilete? (ca sa stiu si eu...) 2. Sa inteleg ca daca nu le dai ceva se "romanizeaza" instantaneu. Daca trebuie cat? Multumesc.
    27 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2663

    Sezlongurile gratuite la plaja? ineternet free?trimisă de: eliza_jos2000 - în [18.06.13 20:08:10]

    Sunt suficiente sezlongurile, la agentia de pe care am rezervat biletele scria destul de clar ca si cum ar avea 2 sezlonguri si o umbrela pe camera, sunt cu adevarat gratuite? In legatura cu internetul este free in holul hotelului am vazut pe booking spunanad oamenii ca ar fi 5 leva pe ora?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1128

    Stie cineva ce site are acest hotel? trimisă de: oanat - în [20.05.13 23:56:32]

    Buna ziua, am cautat sa vad site-ul hotelului, dar nu am gasit... stie cineva cum se cheama? Multumesc.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1080

    Cazare 2 adulti si 2 copii?? Este spatiu suficient in camera? trimisă de: cornelia_laura - în [27.04.13 16:40:19]

    Buna ziua. Am si eu nevoie de indrumarea voastra. Vrem sa mergem la acest hotel in luna august, 2 adulti si 2 copii de 7 si respectiv 9 ani. Intrebarea mea este daca este spatiu suficient in camera, daca putem dormi confortabil?? Din poze pare a fi si o canapea mica in camera. Anii trecuti am fost la hoteluri din lantul Riu (Evrika, Helios, Dolce Vita) dar acum bugetul este mai mic asa ca ne-am indreptat spre Albena. Stiu ca nu se poate compara cu Riu si sper sa nu fim prea dezamagiti. Dar si diferenta de bani conteaza. La acest hotel m-a atras faptul ca este aproape de plaja, are piscina pt copii si ceva animatie. Multumesc.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1090

    Ce ma asteapta la hotelul Sandy Beach?trimisă de: coco codruta - în [20.04.13 13:44:10]

    Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri privind hotelul Sandy beach, mentionez ca e prima data cand merg in Albena pana acum am fost numai in Nisipuri la Grifid Arabela, Bolero. (stiu ca nu o sa am conditiile de la Grifid dar nici pretul nu e de Grifid). Acum intrebarile: Unde pot parca masina? Am camera dubla superioara care este diferenta intre ea si cealalta? Camerele sunt renovate? (am luat acest hotel numai pt camere care spun ei ca sunt noi), gasesti sezlonguri la piscina? , dar la mare? cum stau la capitolul mancare? Perioada in care merg este 5 iunie, sper sa pot face baie in mare, nu am fost niciodata asa de devreme. Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra. Oricum sunt o norocoasa deoarece anul acesta in iunie merg la trei hoteluri in teri statiuni diferite: Ozbor: hotel Sol Luna Bay, Albena: hotel Sandy Beach si Nisipuri: hotel Grifid Arabela, daca la primele doua va fi rau la Arabela stiu ce ma asteapta mai ales anul acesta ca l-au si renovat.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1572

    miros urat in baietrimisă de: mona28 - în [19.02.13 22:59:33]

    as vrea sa stiu daca in toate camerele exista acest miros de canalizare din baie sau doar in camerele de la anumite etaje ale hotelulului. E singurul aspect care ma face sa nu ma hotarasc inca la hotel.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1553

    internet??? trimisă de: MIRINA - în [26.01.13 22:18:32]

    Doresc sa aflu daca hotelul Sandy Beach are internet gratuit. Am citit ca nu ar avea, de aceea doresc sa aflu de la cei care au fost. Multumesc!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1046

    Plaja privata??? trimisă de: MIRINA - în [22.01.13 20:26:15]

    Doresc sa aflu daca hotelul Sandy Beach are plaja privata. De asemenea, as vrea sa stiu daca distanta de la hotel la plaja e mare si daca se pot duce bauturi (gratuite, normal), pe plaja. Multumesc!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1464

    teren de joaca pentru copiitrimisă de: dia - în [16.01.13 11:22:51]

    buna. exista teren de joaca pt copii la sandy beach? in afara de acea piscina din prezentarea hotelului mai exista alte facilitati pt cei mici? va multumesc.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1242

    ALL inclusivetrimisă de: dan 73 - în [12.01.13 10:31:16]

    Buna as vrea sa stiu ce bauturi sunt incluse , daca poti sa iei cu tine la plaja ,si cum e mancarea ,fiidca sunt pareri pro si conra Multumesc
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 971

    Intrebari Concept AI Sandy Beachtrimisă de: justelenah - în [10.01.13 20:16:32]

    Buna, Solicit celor care au fost dupa renovare cateva detalii, dorim sa mergem cu fetita de 1 an si 3 luni la acest hotel, ma intereseaza daca au si mancare pentru cei mici, carne fiarta si nesarata, lapte , cereale pt copii legume fierte fara sare, suc natural? etc. Exista un minibar in camera ? Au fost probleme cu parcarea ? Parcarea este pazita? Ce bauturi alcoolice sunt incluse in concepul AI? Ce facilitati poti folosi? de ex. ai acces si la un restaurant a - la carte cu rezervare in prealabil, facilitati la hoteluri invecinate (zicea cineva de mini club la Hotel Laguna beach? Poti folosii plaja din fata hotelului sau trebuie sa mergi la o plaja invecinata? Si alte amananute care credeti ca ne-ar face sa ne conturam o parere cat mai exacta asupra hotelului. Va multumesc mult,
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1121

    Hotelul are plaja sa (proprie) aproape?trimisă de: kamath - în [07.01.13 22:09:34]

    Stiu ca acest hotel se afla la 100 m de plaja dar intr-un review asupra acestuia cineva spunea ca plaja sa este la o distanta de 500 m de hotel. Prin plaja sa inteleg plaja unde am acces in mod gratuit la sezloguri si umbrela. Intrebarea este importanta pentru ca trebuie sa mergem cu un copil foarte mic.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1229

    Comparatie intre Laguna Garden si Sandy Beachtrimisă de: cristianacris - în [28.11.12 14:36:48]

    Pentru cei care au fost atat la Laguna Garden cat si la Sandy Beach, ce parere aveti, care e mai bun in privinta serviciilor? Cum este masa la Sandy Beach? Camera arata bine fiind renovat recent - 2011. Multumesc.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1520

    cum e la sandy beach albenatrimisă de: Roxana Aldulea - în [20.06.12 16:38:52]

    Buna, A fost cineva in acest an la hotelul Sandy Beach din Albena? Plecam impreua cu o fetita de 3 ani in luna iulie acolo si as vrea sa stiu daca e ok. Multumesc.
    16 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1672

    camereletrimisă de: simonne10 - în [16.04.12 04:48:56]

    canapeaua din camera este extensibila?toate camerele au 2 paturi simple si o canapea sau un pat dublu, unul simplu si canapea? eu intentionez sa merg la acest hotel cu un copil de 11 ani, vom fi deci 2 adulti si copilul.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1597

    Despre Hotel Sandy Beachtrimisă de: ioanna - în [26.03.12 20:17:38]

    Intreb si eu pe cei care au fost aici de cand a fost renovat: 1. Paturile sunt doua simple sau e si un pat dublu mare in unele camere? Pot dormi doi adulti intr-un pat simplu (pare mai mare)? Vad din poze ca au o noptiera fixa intre ele si nu pot fi unite. Si noi am vrea sa mergem cu doi copii, unul avand 4 ani. 2. Stiti cumva daca au patuturi de bebelus? 3. Exista un bar pe plaja sau pe-aproape de unde sa poti sa-ti iei un suc sau un pahar de apa/bere? 4. Cate etaje are hotelul? Are lift? E cam greu de carat carutul pe scari ... 5. Au lapte cald dimineata pentru cereale?
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1573

    2012trimisă de: ben - în [25.02.12 08:25:37]

    credeti totusi ca acest hotel merita,vad ca parerile sunt impartite,noi nu suntem mofturosi si dorim sa aflam daca am facut o alegere buna ,sa stim in general la ce sa ne asteptam de la aest hotel(servicii,plaja,masa,etc.),multumesc.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1176

    cazare camera dbl superiortrimisă de: ciresica73 - în [20.01.12 22:18:53]

    M-ar interesa daca la acest hotel se pot caza in camera dbl sau dbl superior 2 adulti si 2 copii (din care unul cu varsta de 14 ani - considerat adult) . A fost cineva cazat in acest mod ? Multumesc.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 627

    cum e?trimisă de: andreutzakk - în [11.07.11 16:53:27]

    cum este p ca mi-am luat bilete si nus prea sigura pt ca a fost f ieftin
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 978

    [Fără titlu]trimisă de: SISIALI* - în [15.05.10 16:26:17]

    Suntem 2 familii cu copii si am dori pareri de la cei ce au fost mai recent aici . Stie cineva au si lapte la dozator? In hotelurile din Turcia au. Va multumim.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 837

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Sandy Beach (ex Orlov) Hotel
    pagină generată în 0.035534143447876 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]