Q&A .COM Hotel

Întrebări și răspunsuri [6]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «.COM Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Cazare in Hotelul Com, din Albenatrimisă de: iry_iasi - în [11.07.14 13:57:54]

    Bună ziua tuturor care au fost în Albena şi au stat la acest hotel. Doresc să ştiu, cum se ajunge la Hotelul Com, după ce am ajuns în Albena, sunt indicatoare? Sezlongurile de la mare sunt gratuite sau contra cost, menţionez că eu beneficiez de un bilet ultra all inclusive. Voi pleca pe 22 iulie anul acesta si aş dori să ştiu cât mai multe despre acest hotel.
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1858

    Ce ati mai vizitat in zona Albenatrimisă de: tymbark - în [25.05.14 21:30:29]

    As vrea sa-mi spuneti care ati mai fost la Albena daca mai sunt ceva obiective de vizitat prin imprejurimi. Mersi!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1120

    Cum e la Comtrimisă de: tymbark - în [03.04.14 21:34:57]

    Salut! Mi-am luat bilete la hotel. COM Albena pentru vara acesta (5 nopti). E prima data cand merg la bulgari la mare. Este UAI, in ziua in care ne cazam beneficiem de masa de pranz? Dar in ziua cu plecarea? Cum e cu restaurantul de pe pleja... este unul special al hotelului sau este unul pentru toate hotelurile? Cum il recunosc? La plaja trebuie sa cer de undeva sezlongurile si umbrela sau sunt toate pe plaja si ne ajezam pe unde apucam? Cu parcarea masinii cum v-ati descurcat? Are suficiente locuri sau parcam intre pomi? Ar fi bine sa ajung mai repede de 14 sa prind un loc liber? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
    14 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2565

    Hotel, Com 1 Mai 2013trimisă de: ioan dorin - în [28.04.13 21:28:23]

    Daca a fost cineva la Hotel. Com de 1 mai 2013 si poate sa imi spuna cate ceva despre hotel, i-as fi recunoscator. Multumesc.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1180

    Pentru copii se plateste suplimentar ?trimisă de: Lily_poop - în [21.07.12 00:12:38]

    buna ziua, am facut o rezervare pentru luna august la hotel .com - albena pentru familie compusa din doi adulti si doi copii (5, respectiv 7 ani). M-ar interesa daca pentru copii trebuie sa mai platesc taxe suplimentare tinand cont ca amandoi au sub 12 ani. Mentionez ca rezervarea am facut-o pentru doua persoane, deoarece am inteles de la cineva care a fost anul trecut acolo ca au gratuitate la cazare copii sub 12 ani. Daca ma poate ajuta cineva, va rog, ca sa stiu cum plec pregatita cu banii de acasa. Multumesc
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2076

    [Fără titlu]trimisă de: Mateo6804 - în [20.02.11 15:45:01]

    Ce posibilitati de a efectua activitati sportive sunt in club .com? Terenuri de fotbal, tenis de camp , olei , biliald, bul ( bile) ....etc Si as mai dori sa stiu care activitati sunt gratuite!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1619

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la .COM Hotel
    pagină generată în 0.0099940299987793 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]