Q&A RIU Helios Hotel

Întrebări și răspunsuri [31]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «RIU Helios Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Pareri recentetrimisă de: nick53 - în [25.07.15 08:52:53]

    Buna. As solicita cat mai multe pareri recente din 2015 despre hotel. Ultima postare, singura de anul asta, mi se pare " ciudata", o descriere a unui hotel de mana a treia. Sa fi decazut asa RIU? Am spus " ciudata" fata de descrierile facute pe alte forum-uri de anul asta. Eu voi merge in August. Multumesc anticipat.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1595

    Vacanta anul acestatrimisă de: Lavinia Uta - în [03.07.15 21:57:38]

    Este cineva care a fost anul acesta? Am ceva emotii in ceea ce priveste mancarea
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1164

    Recomandaretrimisă de: Lavinia Uta - în [20.04.15 16:17:28]

    Spuneti mi va rog daca era mancarea ok si pot sa I dau si bebelusului meu de 8 luni!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1397

    Parcaretrimisă de: nick53 - în [01.04.15 07:38:51]

    Am citit ca anul trecut 2014 parcarea auto era gratuita. Stie cineva daca si anul asta este gratuita? Multumesc
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1593

    Fotbaltrimisă de: ThisIsMyName - în [21.07.14 13:02:01]

    Exista vreun program de fotbal? Din cate am vazut, teren de fotbal nu au, dar au unul de tenis, si ar putea amenaja acolo. Va multumesc!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1234

    masatrimisă de: nick53 - în [14.07.14 19:34:57]

    Buna ziua. As vrea sa stiu daca accesul la masa se face in serii, daca la intrarea in sala demasa sta cineva si noteaza ca ai intrat (pentru mine este extrem de enervant), cat costa parcarea si cat de mare este. Multumesc
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1671

    Impresii Riu Helios Palace vara 2013trimisă de: Ilvima - în [30.07.13 14:03:07]

    Buna ziua tuturor, Nu a fost nimeni in aceasta vara la Riu Helios Palace, Sunny Beach? As dori impresii, pareri, minusuri-plusuri fata de anii trecuti (cei care au mai fost si anterior aici). am auzit ca a fost renovat iarna trecuta si as fi dorit sa stiu impresiile celor care au fost in aceasta vara, exceptand perioada de 1 mai - Paste. Va multumesc!!!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 899

    A fost cineva de curand la Riu Helios Palace? trimisă de: mustela - în [16.07.13 20:11:24]

    Am inteles de la agentia de turism ca s-au facut renovari importante si s-au schimbat multe lucruri in bine la Riu Helios Palace. Daca a fost cineva anul acesta, va rog sa-mi comunicati noutatile. Mergem in luna august cu fetita de 5 ani. Multumesc anticipat.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1278

    sezlong-uri plajatrimisă de: miticalimona - în [17.03.13 18:20:24]

    intrebarea mea este: daca hotelul pune la dispozitie prosoape de plaja (piscina), hotelul are propria plaja, se platesc sezlong-urile la plaja? multumesc astept raspuns de la cei care au fost (de carcotasi sunt satul)
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2036

    DESPRE PARCAREtrimisă de: lumi11 - în [12.03.13 18:54:37]

    Buna seara, Va rog sa-mi spuneti, daca in acest an parcarea mai este gratuita. Sunt multe hoteluri la care au survenit modificari in anul acesta vis-a-vis de acest lucru. Va multumesc,
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1383

    Masa in serii?trimisă de: stefan.b - în [04.01.13 11:57:15]

    Mesele se servesc in serii? Toate sau numai cina?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1243

    Camera fara balcon Riu Heliostrimisă de: LagunaMan - în [19.02.12 22:39:33]

    Buna ziua. O intrebare va rog. La hotel Riu Helios unde sunt amplasate camerele fara balcon ? Anul trecut am avut o camera cu balcon dar anul acesta din motive de finante cred ca o sa-mi iau o camera fara balcon . Este ceva mai ieftina. Multumesc anticipat.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1829

    Furt masini?trimisă de: laurak - în [23.08.11 08:44:41]

    Am mari emotii deoarece maine plecam si noi la acest hotel si doream sa stiu de la cei care au fost daca au auzit de vro masina furata in timpul sejurului lor. Va multumesc.
    10 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2111

    Curs valutartrimisă de: Oana.alexandra - în [26.07.11 13:17:17]

    Cum este mai convenabil? sa schimb in sunny beach lei-leva sau euro-leva?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1821

    Coordonate GPStrimisă de: diana maria - în [19.07.11 17:34:37]

    Buna ziua, pe data de 30 iulie plecam si noi in sfarsit in concediu, si as dori sa stiu daca coordonatele GPS de la hotel sunt corecte cele afisate aici? Astept cu nerambdare sa plecam si sper ca totul sa fie asa cum am tot citit pe aici si ca hotelul va fi pe placul nostru.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1301

    radutrimisă de: raduop - în [11.07.11 22:46:22]

    am si eu o cateva intrevari despre hotelul Riu Helios... Din ce am vazut pe net este cel mai mult recomandat din statiunea Sunny Beach. Este chiar asa de bun? Pentru copii (al meu are un an) asigura paut in camera? La restaurant sunt masute speciale in care copii pot sa manance? La agentia de la care am luat bilet nu era precizat daca camerele cu vedere la mare sunt cu balcon sau fara balcon. Eu am luat o camera cu vedere la mare si din ce am vazut pe pliante parca toate cele cu vedere la mare au balcon este adevarat? A meritat sa platesc 100E pentru o camera cu vedere la mare? Hotelul are cumva umbrele sau sezlonguri pe plaja sau trebuie platite si daca da ce preturi sunt? Ce distanta este fata de centrul statiunii se poate merge pe jos in plimbare cu copil in carucior? Eu am fost in statiunea Nisipurile de Aur cum este Sunny Beach in report cu aceasta? Astept informatii de la cei care le pot da. Multumesc anticipat.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1760

    Confirmare rezervare?trimisă de: zlaurentiu - în [04.07.11 09:34:33]

    Cum pot cere o confirmare a rezervarii, avand in vedere ca am un voucher de la [nume agentie]? - editat webmaster Cum iau legatura cu hotelul, pe riu.com nu gasesc o adresa de contact?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 911

    Cum este drumul Bucuresti - Sunny Beachtrimisă de: zlaurentiu - în [01.07.11 09:33:00]

    Cum este drumul acum, in 2011 Bucuresti - Ruse - Sunny Beach? Am inteles ca unii evita muntii si merg prin Varna, deoarece drumul e foarte prost si plin de serpentine. Multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1790

    wireless ?trimisă de: steve - în [28.06.11 20:58:01]

    Ma bucur ca a fost frumos ! Eu merg aici in august. Am si eu o intrebare: au wireless ? ( nu am vazut nicaieri sa spuna ). Sigur ca as prefera sa nu-l folosesc ( sunt in vacanta doar ) dar sunt cazuri cand am nevoie sa comunic cu cei de la birou de aceea intreb si trebuie sa folosesc laptopul meu nu sa merg la sala de internt.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 911

    sezlongurile si umbrelele sunt cu plata?trimisă de: ratour - în [25.06.11 13:36:25]

    Buna ziua, M-ar interesa sa stiu, daca sezlongurile si umbrelele de pe plaja sunt cu plata... si daca da, cat costa in euro?! Plaja este privata sau publica? Ma intereseaza orice detalii pe care le considerati importante de stiut din timp legate de acest hotel. Va multumesc si astept cu interes raspunsurile dvs
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1942

    parcare helios palacetrimisă de: dpavel - în [23.06.11 14:00:48]

    As dori sa raspund la intrebarea: ===== Mesajul transmis de Iris1211: ====================== Buna ziua! Avem rezervare pe Riu Helios din Sunny Beach si vroiam sa va intrebam daca se plateste parcarea. Rog un raspuns in acest sens. Multumesc. Irina Paraschiv Din pacate nu accepta mesaje private. Am incercat sa-i raspund si...... Ne pare rau, Iris1211 nu si-a dat acordul sa primeasca mesaje private expediate prin intermediul site-ului [Are, in panoul de utilizare al contului sau, setarea AcceptMesajePrivate = NU ] Raspunsul: Parcarea este gratuita, are paza si este in fata receptiei.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1380

    apa fierbinte la dozatortrimisă de: irinaelena - în [16.06.11 17:40:56]

    Buna, as dori sa intreb daca acest hotel are dozatoare de apa rece/apa fierbinte, in genul "La fantana" de la noi. Daca nu, sa stiu sa iau fierbatorul cu mine :D
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1205

    ref programe animatietrimisă de: teo76 - în [11.06.11 11:56:02]

    Va rog sa-mi spuneti daca exista programe de animatie seara si in aer liber .Va intreb acest lucru deoarece si eu si sotia suntem fumatori si cred ca am avea o problema daca toate programele s-ar desfasura intr-o sala inchisa.Multumesc anticipat
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 839

    cazare la riu heliostrimisă de: indiralisa_26 - în [11.06.11 00:30:14]

    buna seara, din experienta voastra cam la ce ora ar trebui sa ajungem la hotel pentru a ne caza rapid evitand astfel asteptarea in holul receptiei? (mergem cu doi copii mici) noi ne gandisem sa ajungem in jur de 11! de cand putem servi masa? de la ora 14? sau trebuie sa asteptam gustarile/cina?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1739

    minibar riu heliostrimisă de: indiralisa_26 - în [03.06.11 23:02:37]

    Buna seara, minibarul din camera este free? se inlocuiesc produsele consumate? multumesc
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1855

    riu heliostrimisă de: indiralisa_26 - în [23.05.11 21:54:21]

    buna , plecam pe 20 iunie la riu helios si as avea cateva intrebari: 1. cei care ati fost cu copilasi micuti ati avut scaunel la masa? exista suficiente sau trebuie 'vanate'? 2. tot pt copilasi : exista fructe (gen : banane, mere ,cirese,pepene etc )?,cereale, iaurt ambalat sau vrac, lapte dulce ? le-ati testat? sunt bune?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1875

    Informatii Hotel Riu Heliostrimisă de: diana maria - în [06.05.11 10:04:42]

    Buna ziua, mi- am luat bilete pentru prima saptamana din luna august la Hotel Riu Helios si as dori sa stiu cum este personalul, daca vorbeste bine engleza, mancarea daca este buna si diversificata, ce bauturi se gasesc in incinta hotelului. Am vazut ca cina o iei in fiecare seara la aceeasi masa, au fost probleme? Noi vom merge in grup si as dori sa stiu daca putem sta toti la o masa? Inca o intrebare, cum se procedeaza cu sezlongurile si cu prosoapele pe care le iei dimineata pe baa unei cartele? Multumesc!
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1212

    [Fără titlu]trimisă de: alinagabriela - în [28.03.11 15:45:11]

    Buna ziua, as dori sa stiu daca a fost cineva la hotel Riu Helios Palas si la Club Evrika. Trebuie sa ma hotarasc intre cele doua si nu stiu la care sa fac rezervarea. Se pare ca ce are unul nu are celalat. Eu as inclina mai mut sper Club Evrika insa am un baietel de doi si am citit pe forum ca sunt probleme din cauza alimentatiei la acest hotel. Ce camera imi sugerati , am inteles ca sunt 3 varianate, fara balcon, cu balcon si cu vedere la mare. Va multumesc.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1254

    [Fără titlu]trimisă de: bibip* - în [20.03.11 11:03:56]

    Buna ziua as dori sa stiu daca a stat cineva in camera fara balcon la acest hotel, unde sunt situate, daca este galagie, etc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1254

    [Fără titlu]trimisă de: STEF - în [22.01.11 11:00:47]

    Va rog sa imi spuneti daca sunt turisti evrei. anul trecut am avut o experienta extrem de neplacuta cu acestia si nu as dori sa-i mai am in preajma ori in hotel. va multumesc
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1336

    [Fără titlu]trimisă de: razvan1978 - în [28.03.10 15:01:15]

    hotelul are piscina interioara? in extrasezon, echipele de entertainment au program similar cu perioada de vara? pentru o familie cu copil mic este adecvat? multumesc!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1114

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la RIU Helios Hotel
    pagină generată în 0.045680046081543 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]