IMPRESIILE POSTATE SUNT DE APRECIAT

  • Fiecare review postat pe site este apreciat, autorii lor incercand, prin randurile scrise, sa ajute - asa cum se pricep si in masura timpului pe care-l gasesc - alti vizitatori sa aleaga cat mai cunostiinta de cauza.
    AmFostAcolo.ro recompenseaza munca si inspiratia investite in scrierea unor recomandari, prin acordarea de puncte de multumire-apreciere, atat din partea site-ului ("PMA std"), cat si prin voturile primite de la ceilalti utilizatori. Pe baza punctajelor acumulate, autorii participa la un concurs cu premii si mini-premii.
    Este de remarcat ca doar acele reveiws-uri care primesc votul site-ului se califica in concurs. Pentru incurajarea scrierii unor seturi de impresi cat mai utile, doar cele mai relevante impresii sunt acceptate in concurs (primesc PMA std).

  • Reviews-urile care ies din evidenta prin utilitatea lor pot primi bonusuri prin votul vizitatorilor. Orice utilizator (altul decat autorul) poate vota un review daca il considera util
    NOTA: Daca numarul voturilor depaseste un o limita predefinita (de exemplu 7), review-ul primeste un SUPERBONUS de valoare predefinita (de exemplu egal cu dublul valorii standard a review-ului)
    Superbonusul nu se mai acorda incepand cu 1.1.2011.
    Superbonusul SE ACORDA din nou incepand din OCT. 2011 (in plus, a fost acordat, retroactiv, tuturor impresiilor incarcate in 2011)
    Actualmente SB se acorda odata cu acumularea unui numar de 14 voturi pozitive
    Incepand cu 1.1.2017, numarul de voturi pozitive necesare acordarii SB a crescut la 20
Inchide

 

[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]