90292 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Vila Flora (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.10.2018
DE
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 8 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ DP
PREŢ SEJUR:
400 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.70
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Flora, fata de la țară...


„Tu, fată frumoasă, nu te poți aranja un pic? Poți schimba broboada, mărgelele, rochița, pui niște cercei din floricele, coși opincile, cureți unghiuțele, culegi de pe câmp levănțică și o așezi printre lucrușoare... Uite așa vei fi gătită, fată cuminte și frumoasă ce ești! ”

Dar... răspunsul la întrebarea mea aveam să-l aflu la final de sejur, absolut întâmplător.

Toroni e satul, Porto Koufo e portul, comuna mai mare. Un fel de părinți pentru Flora mea.

Din rațiuni financiare am rezervat pe Booking 8 nopți la Vila Flora, Toroni, Porto Koufo. 50 euro/zi/doi adulți/DP. Perfect e puțin spus. <:-P

Toleranța mea pentru cazare e Mareee, mă setez pe ceea ce e important, obiectivul nr 1: plaja și marea trebuiau să fie fără cusur, ocupau primul loc, la egalitate, în această vacanță de toamnă.

Contrar doleanțelor obișnuite ale domnului C, satul Toroni urlă de liniște, nu are tarabe, magazine, port, nu are culori adolescentine. L-am pus în gardă, cică va fi perfect. Și a fost, slavă Domnului.

NU recomand mofturoșilor, pretențioșilor, ciufuților, se vor supăra pe Flora, locul lor NU e acolo!

Am să încep cu minusurile, cele care te izbesc la fiecare pas. :D

Curtea Florei e îngustă, parcarea e gratuită, trebuie să muți mașina în caz că vrea să iasă cineva.

Camera e mică, mică, modest mobilată, mobilierul e cam vechi, saltele nu prea confortabile, becul de pe hol e ars, la fel și cel de la aplica de pe perete.

Hota e veche, nu funcționează, are becul ars.

Fără consumabile la baie.

Pereții nefinisați și vopsiți după cum ne trece prin cap, fiecare perete sau fâșie de perete e altă nuanță/culoare.

Lipsă plasa de țânțari la ușa balconului.

Curățenie se face după patru zile, cum păstrați așa aveți, nici gunoiul nu vi-l ia nimeni.

Vesela e puțină, veche, fără oale, tigăi sau alte minunății.

Pff...

Ar mai fi dar le voi descrie împreună cu celelalte aspecte, mai jos.

Pentru cei care-mi seamănă, pentru cei care iubesc marea, continuați să citiți. Ceilalți alegeți cazări cu 50 euro/zi, fără masă, excludeți Flora.

750 km de la București la Toroni, Sithonia, 100 euro ne-a costat transportul personal.

Flora deține o terasă-restaurant-pizzerie, trei clădiri dispuse în șir indian, colorate în ordine cu: galben, roșu, albastru, fiecare clădire are două nivele, nu există lift, nu există nimic elegant acolo, nici măcar „rural elegant” - vorba domnului C. :p

Am văzut camere și la parter, nu știu dacă le închiriază turiștilor, noi am fost în extrasezon.

Parcarea, chiar dacă e gratuită e înghesuită și insuficientă pentru camerele Florei, cam 25 din socotelile mele de babă. Dar exista o parcare vis-a-vis, la umbra pomilor, la marginea nisipului, tot gratuită și aia.

Am fost cazați în clădirea nr 3, etajul 2, camera 5.

Clădirea 3 are tocurile geamurilor vopsite cu albastru deschis, în ton cu marea. Noi am avut parte de termopane, culoarea tocurilor era maro.

Nicio fereastră nu are vedere la mare pentru că între Flora și apă există ulița principală a satului, asfaltată, drum de o mașină, iar peste drum sunt câteva vile construite chiar pe nisipul auriu al plajei Toroni.

Distanța de la Flora la plajă e de 50 de secunde.

Camera B5

Ușa din lemn e pictată cu albastru deschis, se deschidea cu o cheie, nu se poate deschide din exterior fără cheie, un alt minus din partea mea. Plus că scârțâie enervant de duios.

Holul este micuț, o oglindă înrămată se strâmba la mine, becul din tavan nu are abajur și era ars, și așa l-am lăsat.

Camera extrem de mică, aglomerată cu mobilier vechi, două paturi acoperite cu saltele și lenjerii fără pretenții, pernele micuțe și păturile din dulap ne-au asigurat un somn normal, nu împărătesc. Noi am fost mulțumiți.

Am mutat mobilierul pentru a-mi așeza valizele, altfel nu aveam unde le pune.

Șifonierul avea două umerașe amărâte, două sertare și spațiu suficient pentru cei care-și așează țoalele acolo. Eu le țin mereu în valiză, aranjate frumos.

Chicineta era și ea pitică, dulapurile erau goale, rafturile sprijineau câteva farfurii, furci, cești și-un ibric mititel. Chiuveta funcționa, hota nu. Toate erau curate, apa avea presiune dar nu se putea folosi decât la spălat, era sălcie și sărată. Apa caldă a existat mereu, la orice oră.

Frigiderul era nou, măricel, foarte util.

Pe tavan era o aplică cu neon, lumina foarte puternic încăperea.

A. C. era fixat aproape de tavan, funcționa bine.

Televizorul era minuscul, era montat aproape de tavan, deasupra șifonierului, telecomenzile nu funcționau, l-am dibuit din butoane, oricum ne era imposibil să vedem ceva seara, distanța era prea mare și ecranul era cât o furnică.

Micuța încăpere deține un balcon măricel, acesta era mobilat cu o măsuță și două scaune din fier, pictate și ele în albastru. Suportul de rufe era un pic ruginit dar avea cârlige de rufe.

Ușa de la balcon scârțâia îngrozitor, nu avea plasă contra insectelor iar vampirii erau mulți și răi. Aveam obloane la usă. Noi am avut aparat cu soluție lichidă, nu plec niciodată fără.

Prizele sunt multe și fixate bine în perete.

Baia este de mărime medie, normală, nimic modern, fără consumabile, fără feon, am găsit-o curată și așa am păstrat-o. Am avut o h. ig. în prima zi dar puteam cere și primeam. După patru zile am primit un săpun lichid și încă două igienice, fără să cer, cosmetice am de acasă, mereu, indiferent de țară sau stele.

Apa avea presiune, la fel ca la chicinetă. Geamul și ușa de la baie erau vopsite în ritm de valuri, aveau și spume valurile;)

Prosoapele erau 4, pufoase, groase, albe, două mari și două mici, acestea au fost schimbate după patru zile. Prosopul pentru picioare era gri și s-a dovedit util, ieșeam pe el din „cădița” construită în colțul băii, nu aveam perdea de duș (perfect pentru mine), scurgerea funcționa perfect, nu existau mirosuri scârboase.

Ca la țară, perfect pentru banii dați, am primit fix ceea ce am plătit.

Restaurantul este de fapt o terasă frumoasă, acoperită, împrejmuită cu ceva verdețuri, într-un colț era amenajat un bar, cam sărăcuț din puctul meu de vedere, aveau doar băuturi uzuale.

Am avut MD și CINĂ în cei 50 de euro/zi/două persoane.

MD era mic, zilnic la fel, doar oul era altfel gătit. Astfel, în fiecare zi primeam o farfurie cu o felie de șuncă, una de cașcaval, un ouț, o jumătate de felie de roșie și un micuț produs de patiserie. În plus aveam o jumătate de litru de ceai, o jumătate de litru de cafea la filtru, pâine foarte bună, unt și gem. De câteva ori ne-au servit și cu suc de portocale, câte un pahar, foarte gustos. Pentru mine, MD era suficient dar m-a deranjat faptul că începea la ora 9 dimi, o oră foarte târzie.

Pentru cină eram întrebați în fiecare dimi ce vrem să ne alegem din două feluri de mâncare. Habar nu aveam ce ne aștepta la cină, răsfăț culinar e prea puțin spus. Pe lângă felul principal ales dintre cele două variante, eram serviți cu multe aperitive, noi ne săturam doar din legumele de la mizilic, absolut delicioase. Cina era mult, mult prea bogată, rămâneau bunătățuri pe masă, nu le puteam dovedi. O să vedeți în poze.

Știam că în Grecia DP înseamnă mâncare fără băutură, fără apă. Acestea costă, le plătești suplimentar. Erau turiști care vociferau la final de sejur, erau complet aerieni, nemulțumiți pentru că se plăteau băuturile.

N-am știu că meniul e fix, fixat, mi-am asumat acest „risc” și am fost foarte mulțumiți.

La sosire gazdele ne-au servit cu bere din partea casei, în prima seară am primit vin și ouzo, domnul C. a băut câteva cafele cu proprietarul, acestea nu au fost pe lista de plată. În fiecare seară beam câte un pahar cu vin, costa 3 euro/paharul, dar primeam încă un pahar cu vin, cadou din partea gazdei. Plus un ouzo pentru mine. Toate băuturile comandate de noi la la cină le-am achitat pe loc, se putea achita și cu cardul.

Ca o băbuță am calculat totul: MD 5 euro, CINA 25 euro, din 50 euro am scăzut valoarea mâncării și am rămas cu 20 euro/noapte pentru cazare, exact cât face.

WI-FI funcționa bine peste tot, mai puțin pe balcon. Dar să nu uităm că nici turiști numeroși nu erau.

Am lăsat la final Lobby, cel care mi-a răspuns la întrebarea mea, la final de sejur.:(

Așadar, vila beneficiază de un lobby mititel, cu câteva canapele și fotolii, de acolo vedeam bucătăria deschisă, menținută impecabil de doamna care era și bucătăreasă și cameristă. Aceasta era ajutată de o fată tinerică, pe post de ospătar la nevoie. La toaletă se ajungea trecând prin lobby, toaletele erau curate, aveau consumabile.

Pereții și măsuța din lobby erau pline cu poze de familie, părea mai mult o sufragerie, dar una nearanjată, dezordinea era la ea acasă. În poze erau proprietarul, soția și cei doi băieți ai lor. O familie fericită, împlinită. Mă pune necuratul și întreb de soția domnului, primesc răspunsul imediat: soția a fost bolnavă de inimă, a plecat la îngeri, a rămas domnul cu cei doi fii, minori, micuți.:(

Ups, ce veste rea, este răspunsul la toate „de ce-urile” mele: de ce nu apare doamna, de ce nu se face curățenie decât o dată pe săptămână, de ce nu e aranjată mobila, de ce scârțâie ușile, de ce nu sunt consumabile, de ce nu se schimbă prosoapele, de ce MD este mult mai sărac decât ar fi normal, de ce stau sacii cu cartofi pe balconul proprietarului, de ce nu se diminuează cina și se adaugă acele aperitive la MD? Off, de ce perdelele sunt aiurea și de ce pereții sunt vopsiți cu resturi de culori?:(

Femeia este cheia, bărbatul ține afacerea, a crescut băieții, i-a îngrijit, le-a călăuzit pașii în viață. În genere, bărbații nu au simțul esteticului, acolo sunt 3 bărbați!!! , toți se ocupă cu această afacere deschisă de ambii părinți în anul 2002. Sunt niște ani totuși, trebuie o schimbare în bine, păcat de loc și de oameni, memoria mamei se poate păstra chiar dacă schimbi mobilierul și culorile, părerea mea.

Nu judec, doar vă povestesc, n-am dreptul de a judeca pe nimeni. Doar că am plâns în ziua aceea, m-a impresionat profund povestea.:(

Flora, Toroni, Sithonia, o vilă ce-și plânge stăpâna:(iar unii turiști acordă note mici pe booking neținând seama de preț.

Personalul vilei este compus din patron, cei doi băieți care sunt acum bărbați, un ospătar, o bucătăreasă și o fată bună la multe treburi din gospodărie. Toți sunt extrem de amabili, politicoși.

Camera mea a fost curată, așa cum am găsit-o așa am lăsat-o, așa îmi place să procedez peste tot.

N-am avut floricele și lebede dar am avut ospitalitate nemaintâlnită la greci, am avut zâmbete, amabilitate, o mâncare bună, muzică grecească în difuzoare la fiecare cină, am avut parte de o cameră curată, cu o mică vedere la mare, pentru noi a fost perfect.

Dimineața cânta de zor un cocoș al vecinilor, câinii lătrau la răsărit, biserica se lăuda cu sunetul clopotului ei, oamenii erau liniștiți, ca-ntr-un loc de la țară.

Nisipul rece de pe lunga plajă aștepta mângâierea fierbinte a razelor Marelui Galben, Egeea se încredea ca o prințesă gătită-n rochița ei albastră.

Toroni are ulițe cu stufăriș, multe taverne, câteva magazine cu de toate, o plajă nisipoasă, superbă, cu o intrare lină în mare dar care se adânește destul de repede.

Vara o fi mai animat Toroni, noi l-am vizitat în septembrie și era perfect pentru relaxare, plajă și baie în mare.

Sunt în derivă, nu știu dacă să recomand sau nu deoarece noi am fost foarte mulțumiți.

Știți DE CE...

Flora, fata de la țară...

---
Impresii încărcate de krisstinna in 06.10.2018 16:37:57

Validat / Publicat: 06.10.18 17:40:55

VIZUALIZĂRI: 705


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  86500 PMA (din 65 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Coordonate GPS: 39.98920100 N, 23.89827100 E - neconfirmate încă
 • Ai fost acolo, la Vila Flora? - Scrie impresii DESPRE CAZARE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de krisstinna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 13 ecouri scrise la acest articol [pagina 2, ecourile 31 - 43]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.10.18 21:36:11]
» mesaj pers

   Foarte frumos tot ce ai scris, din suflet!

   Uneori nu trebuie să ai condiții de n stele să te simți bine sau în largul tău! de cele mai multe ori, un zâmbet, o vorbă bună face cât... diferența de stele :)

   Am fost parcă și eu alături de voi, mi-a plăcut simplitatea și omenia!

   Felicitări, ai ales bine! Probabil aș fi făcut la fel!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[07.10.18 22:40:19]
» mesaj pers

   @maryka: Mulțumesc frumos:*

   Știu, cu tine și cu alte câteva iubitoare de Grecia aș merge oricând acolo, sunt sigura că v-ar plăcea tare mult.

   Mi-ar plăcea o mini intalnire AFA acolo, pe bani putini, cred că in fiecare seara ne-ar răsfața proprietarul, am dansa și cânta grecește, am uita de amănuntele neplăcute din camere :)

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[08.10.18 10:20:46]
» mesaj pers

   Cum am mai spus, îmi place că nu ești ”scorțoasă”, adică pui preț pe ceea ce contează cu adevărat într-un concediu!

   Am citit atâtea review-uri în care lumea s-a supărat pentru că în pozele ce arătau o cazare tapetul era crem iar în camera primită, albastru , iar acesta a fost motivul principal de a-și strica concediul.

   Mereu am crezut că, dacă ești animat de bune intenții, este greu să te supere orice nimic, de-aia-am și apreciat, mereu, faptul că zâmbești sincer, din ființa ta. Ori asta denotă optimism, o atitudine constructivă, de care avem, mereu, mare nevoie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- alinafulg
[08.10.18 17:16:21]
» mesaj pers

   @krisstinna: Am citit si am lacrimat un pic pentru povestea trista a Florei dar și de dorul Greciei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[08.10.18 20:01:34]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Mulțumesc frumos, Yersi!

   Îmi amintești de Maria... eram necajite amândouă, mergeam să o internez la spitalul Bagdasar pentru puncție:(Aveam o frică... și totuși râdeam și spuneam bancuri, glume. Când să intrăm in spital, paznicul m-a privit, eu am râs cu toată fața și m-a salutat, mi-a deschis ușa. Maria la brațul meu: “tu, n-ai nevoie de recomandări, nu trebuie să dai șpăgi, tu trebuie doar să râzi! ” Și așa intram zilnic, de câteva ori pe zi, la ea.

   Cam așa și la Flora: am ajuns, am coborât, m-am prezentat, normal că am zămbit :), ospătarul și proprietarul mi-au spus că nu primesc cameră până nu mă odihnesc alături de soțul meu la o masă, pe terasă, până nu bem ceva, orice, din partea casei :p

   Așa sunt eu, indiferent de starea mea trebuie să zâmbesc, trebuie să fiu multumită pentru că alții nu au nimic din ceea ce am eu.

   Câți oameni necăjiți nu știu ce înseamnă o vacanță? Și eu să fac figuri pentru niște nimicuri? Nu pot, mă vede Dumnezeu.

   Și nu uit niciodată să mă raportez la banii dați. Zău că n-a fost rău, noi am fost multumiți.

   PS: cea mai frumoasă poză a mea, cu mine zic, din această vacanță, e chiar din ziua in care am avut un accident. Nu foarte grav dar aveam niște dureri...

   Ce crezi? Normal că râdeam in poză:D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[08.10.18 20:15:29]
» mesaj pers

   @alinafulg: Eu am plâns toată ziua aceea, am rămas mută de cele aflate.

   Ei, așa e viața, cu bune și mai puțin bune. Eu doar am prezentat un loc modest care poate deveni super cu un pic de efort depus, inițiativă și bănuți.

   Dar oare prețul va fi la fel? Nu prea cred :)

   Am făcut o simulare pentru la anul, in august, e tot atât: 50 euro/zi, doi adulți, tot DP.

   Am uitat sa mentionez că primesc și animale de companie, nu știu costurile suplimentare dacă există.

   Mulțumesc de vizită, hai in Grecia, e aproape și e o zonă ieftină :)

   Vacanțe frumoase îți doresc! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- alinafulg
[08.10.18 22:08:02]
» mesaj pers

   @krisstinna: Multumesc asemenea, vacante minunate sa aveti.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[09.10.18 16:33:04]
» mesaj pers

   @krisstinna: @krisstinna: Ai spus foarte bine, sunt multe mame care nu știu ce să pună pe masă copiilor, sunt bolnavi care se sting pentru că n-au bani de medicamente iar eu să strâmb din nas că n-am cameră cu vedere la mare?!

   Astea-s mofturi deși, mă rog, fiecare-și plătește vacanța și vrea un anume standard!

   Cine-s eu să judec pe alții?!

   Mă voi mulțumi cu ceea ce-mi oferă viața și voi munci pentru a-mi împlini idealurile!

   Zâmbetul este o stare de spirit, eu sunt mai pesimist, așa, dar mă dau după Adriana care este extrem de pozitivă! Asta este abordarea potrivită, viața-ți dă de toate, bucură-te când e cazul, luptă ca să ieși din belele! De murit, așa, din orice, nu-i cazul!!!

   Și -apoi, e vorba:”In fiecare an trecem, nepăsători, prin ziua morții noastre”. Moartea-i o certitudine și e extrem de fidelă: te-așteaptă o viață! De-aia, spun: să trăim, dară, bucurându-ne de ce e bun în viață!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- zapacitu
[10.10.18 19:54:03]
» mesaj pers

   Tocmai pentru că are atâtea hibe, prezentate cu obiectivitate (!), devine atractivă D-ra de la țară - Florica. E ceva ascuns cu măiestrie în toată prezentarea, încât să conducă la dezinteres din partea unora "pregătiți", peiorativ vorbind, să descindă în locuri mai puțin călcate, "ușor" virgine... Psihologic, e potrivită întreaga descriere și nu-mi rămâne decât să sper ca să rămână la fel, cu toate neajunsurile, marea fiind importantă, restul sunt detalii care pe unii (mai puținei) ne atrag, pe alții (din ce în ce mai mulți) îi îndepărtează. Oare dacă Flora s-ar "vinde" pe vouchere, ar mai prezenta interes pentru ăia "unii"? Întreb și eu retoric ca proasta-n târg, cu gându' la locurile de pe la noi, neaglomerate sau încă sălbatice.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[11.10.18 08:36:57]
» mesaj pers

   @zapacitu: Am vrut să scriu “altfel” decât obișnuit, am vrut să evidentiez minusurile tocmai pentru ca cei pretențioși să ocolească Flora.

   Eram numai români cazați acolo:

   O pereche de tineri care au ales fără să studieze detaliile, au fost foarte multumiți, habar nu aveau că băuturile se plătesc și comandau in fiecare seară diverse. Tinerii au o ditamai vila de închiriat in Cavnic, nu s-au plâns de servicii, cazare sau mâncare. Au rămas surprinși când la final li s-a cerut bani pe băuturile consumate, au plătit cu cardul, au primit cadou o sticla cu vin din partea proprietarului.

   Alta familie de tineri, se dădeau străini de România dar i-am dat eu de gol :), i-am auzit vorbind. Aceștia nu au zâmbit niciodată, mă speriam mereu de fețele lor, se uitau urât la toți, au mințit pe booking că li se cerea șpagă de către ospătar.

   Alte trei familii, oameni copți:

   Se distrau seara de seară, se simțeau bine, glumeau cu ospătarul și cu proprietarul, aveau mașini de zeci de mii de euro si erau multumiți de Flora. Asta am crezut eu:(Cei care au rezervat aveau și un cățel, i-am identificat pe booking unde au acordat nota 3,3 pentru că “nu au putut plati cu cardul”, o minciună grosolană! Erau de față când perechea din Cavnic au achitat cu cardul toată consumația ce nu se regăsea in ofertă.

   Mai mult, acel domn cu mașina de zeci de mii de euro a mințit ca cel mai apropiat bancomat era la 100 km și ca a plătit o taxa de 50 euro, comision pentru ca a scos banii de la bancomat.

   Și uite așa se acorda notele, figuranți cu BMW sau Audi care fac cumpărături de mii de euro in Neos Marmaras (i-am văzut) la 20km distanță de Flora, aleg o pomana de cazare, se dă in glume cu personalul și apoi găsesc defecte și acorda note proaste.

   Nu o fi raiul de pe pământ la Toroni, Flora, dar chiar să arunci cu noroi și minciuni...

   Noua ne-a plăcut, am mers pentru plajă și mare și a fost perfect.

   Îți mulțumesc de vizită, tare drag îmi e atunci când scrii și tu o vorbuliță :)

   Vacanțe frumoase vă doresc, sunteți o familie minunată!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- nrs
[11.10.18 08:57:55]
» mesaj pers

   uite de ce eu nu pun mare pret pe notele astea. de obicei citesc la cei ce zic de rau sa vad daca pe mine ma deranjaza defectele gasite de ei si citesc cat mai mult sa vad daca defectele chiar exista. cand un singur turist spune ca nu sunt bancomate pe o raza de 100 km nu prea il bag in seama, daca ar fi adevarat ar semnala si altii acest fapt ca nu e doar un singur om care merge cu cardul in vacanta

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Claudia Ang
[11.10.18 17:43:38]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Foarte frumos scris acest articol.

   Si cu umor si cu o nota critica dulce-amara, mai mult dulce, dar mai ales scris cu talent.

   Imi place sa citesc astfel de review-uri. Am votat cu mult drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[11.10.18 19:18:10]
» mesaj pers

   @Claudia Ang: Draga mea, chiar mă bucură vizita ta, te-am citit și eu, n-am avut timp sa îți scriu un ecou dar o voi face imediat ce termin aici.

   In altă ordine de idei: un bun prieten mi-a spus că am fost prea critică in articol și ca nu merita, cazările ieftine in Grecia sunt cam la fel.

   Iar eu i-am răspuns: “de teamă să nu vină careva după mine și sa îmi reproseze că nu am evidențiat minusurile, de-asta am făcut-o”

   Mulțumesc pentru cuvintele frumoase:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  Publicitate    [17.10.18 22:23:22]  
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[79] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Plaja Toroni la apus de soare -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017547">Şterge vot</a></div><span id="v91017547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Plaja Toroni la apus de soare
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Plaja Toroni la apusul soarelui -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017548">Şterge vot</a></div><span id="v91017548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Plaja Toroni la apusul soarelui
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Drumul către Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017549">Şterge vot</a></div><span id="v91017549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Drumul către Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Uliță, Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017550">Şterge vot</a></div><span id="v91017550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Uliță, Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [SEP-2018] Uliță, Toroni, ne îndreptam către Flora -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017551">Şterge vot</a></div><span id="v91017551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Uliță, Toroni, ne îndreptam către Flora
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Flora, Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017552">Şterge vot</a></div><span id="v91017552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Flora, Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [SEP-2018] Flora, Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017553">Şterge vot</a></div><span id="v91017553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Flora, Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [SEP-2018] Flora, Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017554">Şterge vot</a></div><span id="v91017554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Flora, Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [SEP-2018] Flora, Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017555">Şterge vot</a></div><span id="v91017555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Flora, Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [SEP-2018] Flora, Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017556">Şterge vot</a></div><span id="v91017556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Flora, Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [SEP-2018] Flora, Toroni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017557">Şterge vot</a></div><span id="v91017557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Flora, Toroni
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [SEP-2018] Ulița principală din Toroni, în dreapta e Flora -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017558">Şterge vot</a></div><span id="v91017558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Ulița principală din Toroni, în dreapta e Flora
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Curtea/parcarea -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017559">Şterge vot</a></div><span id="v91017559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Curtea/parcarea
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [SEP-2018] Florile Florei -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017560">Şterge vot</a></div><span id="v91017560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Florile Florei
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [SEP-2018] Flora, văzută de pe aleea care ducea la plajă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017561">Şterge vot</a></div><span id="v91017561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Flora, văzută de pe aleea care ducea la plajă
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Lămâile Florei -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017562">Şterge vot</a></div><span id="v91017562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Lămâile Florei
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] Floricele, Flora -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017563">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017563"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017563">Şterge vot</a></div><span id="v91017563" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017563)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017563Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017563MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] Floricele, Flora
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] La intrarea în curtea Florei -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017564">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017564"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017564">Şterge vot</a></div><span id="v91017564" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017564)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017564Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017564MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] La intrarea în curtea Florei
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] Lobby, mai bine zis sufrageria... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017565">Şterge vot</a></div><span id="v91017565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Lobby, mai bine zis sufrageria...
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Flora, clădirea nr 3 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017566">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017566"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017566">Şterge vot</a></div><span id="v91017566" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017566)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017566Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017566MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Flora, clădirea nr 3
foto krisstinna [06.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] Flora, clădirea nr 3 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017567">Şterge vot</a></div><span id="v91017567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Flora, clădirea nr 3
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2018] Flora, clădirea 2 și parcarea. Sub boltă era spatiu de parcare pentru încă trei mașini -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017568">Şterge vot</a></div><span id="v91017568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] Flora, clădirea 2 și parcarea. Sub boltă era spatiu de parcare pentru încă trei mașini
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] Clădirea 2 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017569">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017569"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017569">Şterge vot</a></div><span id="v91017569" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017569)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017569Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017569MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] Clădirea 2
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] Camere la parter -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017570">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017570"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017570">Şterge vot</a></div><span id="v91017570" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017570)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017570Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017570MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] Camere la parter
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] Clădirea 3, camera de la parter, aici locuia băiatul cel mic -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017571">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017571"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017571">Şterge vot</a></div><span id="v91017571" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017571)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017571Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017571MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018] Clădirea 3, camera de la parter, aici locuia băiatul cel mic
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2018] Curtea Florei -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017572">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017572"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017572">Şterge vot</a></div><span id="v91017572" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017572)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017572Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017572MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2018] Curtea Florei
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2018] Către camera noastră -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017573">Şterge vot</a></div><span id="v91017573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2018] Către camera noastră
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2018] Vedere din balconul meu, zăream marea printre pomi -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017574">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017574"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017574">Şterge vot</a></div><span id="v91017574" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017574)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017574Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017574MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2018] Vedere din balconul meu, zăream marea printre pomi
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2018] Vedere din balconul meu, zăream marea printre pomi, în față, pe stânga avem clădirea nr 1 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017575">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017575"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017575">Şterge vot</a></div><span id="v91017575" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017575)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017575Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017575MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2018] Vedere din balconul meu, zăream marea printre pomi, în față, pe stânga avem clădirea nr 1
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2018] Ușa mea albastră -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017576">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017576"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017576">Şterge vot</a></div><span id="v91017576" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017576)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017576Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017576MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2018] Ușa mea albastră
foto krisstinna [06.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[79] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.145849943161 sec