90387 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Golden View Studios

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.10.2018
DE
Avatar irinad
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Târgoviște
înscris/ă în 02.05.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 6 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ FĂRĂ MASĂ
PREŢ SEJUR:
210 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: -

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Golden View Studios, într-adevăr o privelişte „de aur” asupra Plajei de Aur (Golden Beach)


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

În Thassos există, realmente, o mulțime de locuri de cazare, de toate felurile, pentru toate buzunarele, trebuie doar să fii hotărât asupra ceea ce îți dorești și să ai timp la dispoziție și răbdare să cauți pe mai multe saituri sau pe la agenții cazarea care ți se pare cea mai potrivită. Am ales cam în pripă această cazare, contrar principiilor mele de a cumpăni îndelung asupra mai multor aspecte, dar s-a dovedit a fi o reușită, semn că ori am fost eu norocoasă, ori am început să capăt fler... turistic! :) Ceea ce știam sigur era că vrem să stăm tot în zona Golden Beach, exact ca şi în urmă cu şapte ani și tot cu self-catering, deci un studio era perfect. Fiindcă plaja aceasta ne vrăjise, pur şi simplu, la prima vacanţă, ne doream s-o avem sub ochi şi acum şi dacă se putea şi de la înălţime oarecum, ar fi fost excelent.

Date fiind aceste pretenții, în afara curățeniei și a prețului care erau, oricum, din „ipoteză”, am început să caut pe booking să văd ce-ar fi disponibil pentru cea de-a treia săptămână a lunii septembrie și nu mică mi-a fost mirarea să găsesc o sumedenie de posibilități. M-am oprit, după câteva consultări cu soțul, la Golden View, o proprietate (vilă) cu nouă studiouri și un apartament, situată în Chrysi Ammoudia care, în plus, avea și o notă de 9,1 pe cel mai mare site de rezervări online. Prețul a fost de 35€/noapte, ceea ce mi s-a părut, fără îndoială, rezonabil.

Adresă: Chrysi Ammoudia, Thasos 640 04, Greece
Website: http://www.studios-goldenview.gr/

[...]

Am sosit la vilă puțin înainte de orele 15,00, deși credeam că vom ajunge cu cel puțin două ore mai devreme, dar am întârziat pe drum, oprindu-ne mai des decât de obicei. Am găsit ușor proprietatea, din Chrysi Ammoudia sunt indicatoare către toate unitățile de cazare, așa încât dacă ești atent, din strada principală, n-ai cum să ratezi panourile cu indicatoare către vile și hoteluri.

De cum am urcat panta, fiindcă o vedere „de aur” nu poate exista decât de sus :), am remarcat cele trei vile situate una lângă cealaltă, Golden View, fiind cea din mijloc. Eram așteptați căci comunicasem că vom sosi în jur de orele 12,00. Cum am coborât din mașină, a venit spre noi un domn înalt, subțirel, trecut de 40 ani, care s-a prezentat a fi drept Theo. Imediat ne-a condus la studioul nostru situat la etajul al doilea (cel mai sus), primul dintr-un șir de trei, având pe ușă numărul 4. Desigur, primul lucru pe care a insistat a fost priveliștea ce se deschidea din balcon, care, într-adevăr, făcea toți banii! N-a vrut să-i dau pașapoartele, spunându-mi că datele mele i-au fost transmise de booking, i-am plătit cu numerar, n-am primit chitanță, dar nici nu am cerut. Nu mi-a solicitat nicio taxă de stațiune, în schimb, s-a oferit să ne stea la dispoziție cu orice, spunându-ne că-l găsim la parter. Ne-a furnizat parola de la wi-fi și cam asta a fost pe post de check-in, scurt și la obiect!

Altfel, totul era aidoma ca în pozele de pe booking, aspectul general de curățenie era prezent peste tot și asta mi-a plăcut. Parcare, la liber, în fața vilei, pe marginea străzii, suficientă și disponibilă, gratis!

Camera, propriu-zisă, destul de mare și aerisită, era zugrăvită în culori deschise care-i accentuau ideea de spațiu larg. Mobilierul, în nuanță de maro mai închis, era format din pat matrimonial, foarte confortabil, două noptiere la capete, o toaletă cu oglindă și taburet. Aveam și un dulap de haine destul de încăpător, imediat în dreapta cum intram în cameră. Două veioze erau „spânzurate” deasupra fiecăreia dintre noptiere. Pe pat și toaletă am găsit prosoape de mai multe tipuri, inclusiv, de bucătărie, nu foarte pufoase, dar curate. Acestea au fost schimbate, ca și lenjeria, la trei zile. Pardoseala era din gresie de culoare deschisă, dar neuzată și menținută curată, în acest sens, zilnic se făcea curățenie, ceea ce nu mă așteptam.

Peretele din dreapta camerei era ocupat cu chicineta și cu un pat de o persoană, capacitatea studioului fiind de trei persoane. Noi l-am folosit pe post de șifonier, înșirând mai mereu haine pe el. Deasupra acestuia și vis-à-vis de patul matrimonial era suspendat un televizor lcd, potrivit ca mărime, cu programe în greacă pe care l-am butonat până am dat și de un post de muzică. Aparatul de aer condiţionat, plasat deasupra uşii de la balcon, s-a dovedit fără prea mare utilitate, căci căldurile nu mai erau de nesuportat. Prize am avut din belșug, ușa de la balcon era prevăzută cu plasă de insecte, însă n-am prea văzut țânțari sau muște, doar viespi!

Chicineta era utilată binișor, erau tot felul de vase și veselă pentru autogospodărire, plită electrică cu două ochiuri, frigider mediu, hotă, cană de fiert apa. Toate curate, în stare bună, toate perfect funcționale! Am găsit chiar și detergent de vase și burețel.

În stânga, cum intram în cameră era ușa care dădea spre baie, după deschiderea căreia descopereai că baia nu e nici mică, dar nici mare, curată, cu obiecte sanitare întreținute bine, dar în niciun caz noi, cu cădiță de duș fără perdeluță. În atare situație, pardoseala se uda imediat, cu ocazia fiecărui duș, noroc că aerisirea era bună, aveam geam care stătea în permanență deschis și se usca destul de repede pe jos. Prosopul de picioare îl puneam în cameră, după pragul ce separa cele două încăperi și nu se întâmpla să răspândim apa și în cameră. Consumabilele au fost modeste, doar săpun lichid, compensat de multă hârtie igienică, de parcă se anunțau vremuri… grele! În rest, instalațiile au funcționat fără reproș, lucru de apreciat.

Balconul a fost, fără îndoială, vedeta cazării, asigurându-ne o priveliște splendidă asupra Golden Beach, după părerea mea, cea mai mare și cea mai frumoasă plajă din Thassos. Era mobilat cu masă rotundă și două scaune tip fotoliu. Dimineața, de cum mă trezeam, primul lucru pe care-l făceam era să iau „pulsul” ieșind în balcon. Fiind senin în permanență, eram fascinată de nuanțele roșiatice ale răsăritului, premergătoare apariției astrului zilei. În timpul ăsta vedeam în zare o „mogâldeață” ce părea un nor, apoi m-am lămurit că era silueta insulei Samotraki care doar în acel moment al zilei o puteam desluși, mai târziu, nu. Soarele apărea, cumva din stânga, la un moment dat, deja „ieșit” din mare. Nu mă săturam de acest spectacol, chit că-l urmăream în fiecare dimineață la fel de atentă și acesta se desfășura aproximativ în aceeași manieră.

Mai târziu, apăreau viespile care „miroseau” orice urmă de mâncare sau băutură, abia ce reușeam să ne bem cafeaua că începeau să zbârnâie pe lângă noi, devenind chiar agresive la mișcări bruște.

Serile, pe balcon, au fost foarte minunate, viespile nu mai erau, plecaseră la culcare devreme, iar noi leneveam în scaune privind la răsăritul de lună si apoi la dâra sa de strălucire lăsată pe luciul apei sporovăind diverse la o bere sau un pahar de vin sau cu ochii în telefoane.

În concluzie, șederea noastră la Golden View s-a dovedit agreabilă, fără aspecte neplăcute, panta de coborât spre plajă și de urcat către vilă făcea parte din „regie”, știam de ea, după cum știam că distanța până la plajă era de cam 300 m. Vecini am avut unguri și cehi în acea perioadă, deși am observat că mulți conaționali și-au lăsat impresiile bune despre vilă pe alte saituri, semn că fuseseră și ei mulțumiți.

Repet, cel mai neplăcut aspect al vacanței thassiene, de care mi-am amintit imediat de acum șapte ani, a fost prezența pretutindeni a viespilor, enervantele lighioane care apăreau imediat ce simțeau miros de mâncare sau băutură și care oricum sunt destul de greu alungate, chiar și de către localnici.

Cum Thassos este o insulă iubită și preferată de români, recomand vacanța în Thassos la Golden View Studios pentru că are avantajele unei cazări frumoase, cu priveliște fabuloasă și condiții decente la prețuri rezonabile.

Vă rog, atașați următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=Uql3hr6vdoQ

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de irinad in 11.10.2018 18:21:58

Validat / Publicat: 11.10.18 20:10:59


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 980


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  67600 PMA (din 51 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[11.10.18 20:09:34]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Golden View Studios, SKALA PANAGIA (C. AMMOUDIA)" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   --

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.10.18 20:13:33]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, este corect! Mulţumesc pentru ataşarea videoclipului!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[11.10.18 20:33:21]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.10.18 20:47:55]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DOINITA
[11.10.18 21:12:31]
» mesaj pers

   Grecia, atât de iubită și căutată de multi dintre noi. Nu cred că va veni vremea sa nu-i mi doresc sa merg in Grecia. Nu contează unde, Grecia să fie! Citind articolul tau simțeam mirosul Greciei și mă visam pe plaja... Frumoasă cazare, frumoasă vreme pt un septembrie spre final, dar și frumos povestit. vase simte dragostea pe care o porți acestor tărâmuri minunate, lăsate de zei și pentru noi. Să vă fie de bine vacanță!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.10.18 22:05:58]
» mesaj pers

   @DOINITA: Da, recunosc, iubesc Grecia, de fapt am spus-o mereu aşa cum m-am priceput eu mai bine. Ştiu că nici tu nu eşti prea departe de astfel de sentimente faţă de această ţară.

   Sincer, nici nu mă întorc bine de acolo, că îmi doresc să fiu iar pe un alt tărâm grecesc sau să mă întorc acolo unde mi-a plăcut mult. Vacanţele în ţinuturile elene au fost frumoase în toate anotimpurile în care am fost. Dar, în septembrie, parcă e cel mai bine, nu mai este aşa cald, apa mării e minunată, apusurile aşijderea, chiar dacă se înserează mai repede.

   Mulţumesc frumos pentru ecoul tău care m-a atins la coarda sensibilă, mulţumesc pentru vizită, aprecieri! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[11.10.18 22:12:59]
» mesaj pers

   @irinad: Bun preț, o cazare tipic grecească.

   N-ai ales rău, camera era draguță și priveliștea super.

   Și noi tot acolo am avut cazare, in acelasi sătuc liniștit :)

   Au trecut ceva ani, am ocolit Thassos, principalul motiv: albinele și viespile:(, nu puteam folosi nici măcar o cremă, eu am trecut peste acest aspect neplăcut dar domnul nu prea :D

   Felicitări, și pozele sunt reușite!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.10.18 22:27:25]
» mesaj pers

   @krisstinna: Da, preţul a fost corelat cu perioada din a doua jumătate a lunii septembrie. Am apreciat mult curăţenia, decenţa, simplitatea şi, în special, priveliştea care ne atrăgea ca un magnet în balcon.

   Viespile ne-au deranjat, cel puţin, la început erau tare enervante. Apoi, am început să ne "împrietenim" cu ele şi să ne ferim de ele. Acum trei ani, în Peloponez, eu am avut o experienţă tare neplăcută când m-a înţepat o viespe. Am suferit câteva zile, până să-mi treacă. De atunci, am devenit un pic mai înţeleaptă şi mă protejez mai bine, nu-mi mai este frică şi am învăţat să le evit. Însă nu pot să spun că mă deranjează într-atât încât să-mi strice vacanţa.

   Mulţumesc de vizită, ecou şi comentarii!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.10.18 22:45:47]
» mesaj pers

   Cu adevărat ați avut o priveliște de vis, de aur! Spre mare, spre munte, spre plaja minunată! Și uite ce dor mi s-a făcut de Thassos, de mare, de vacanță! Și cât mai avem de așteptat!

   Noroc că mai citim despre diverse destinații, călătorii, experiențe, astfel poate trece mai ușor toamna și iarna cea lungă!

   Felicitări, încă o dată ați ales o cazare tare reușită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.10.18 22:55:56]
» mesaj pers

   @maryka: Priveliştea a fost punctul forte al cazării, în rest aceasta a fost a fost tipic grecească, aşa cum bine s-a mai spus. Mi-a plăcut că totul era funcţional, neuzat, întreţinut, curat. Proprietarul îşi dădea interesul în această privinţă.

   Până la anul, cam asta voi face şi eu, voi mai scrie despre Grecia, voi citi despre Grecia, voi fi cu gândul la Grecia, fiindcă nu este prea curând în program o vizită acolo şi aşa ne mai trece dorul!

   Mulţumesc, mă bucur că ţi-a plăcut şi ţie! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[12.10.18 06:43:39]
» mesaj pers

   @irinad: Mi-a plăcut să ascult marea la cafeaua de dimineață. Mi-a plăcut să revăd Golden Beach, locul unde nouă ne-a plăcut foarte mult iar satucul ăla... o bijuterie grecească... cochet... liniștit... așa l-am simțit!

   Recunosc locurile... amintirile sunt proaspete.

   Îmi plăcea dimineața să mă plimb pe malul mării și să privesc muntele!

   Cazarea voastră a fost mai "cocotata " dar priveliștea este superbă indiferent de oră.

   Arată bine vila ce v-a fost gazdă în vacanța de toamnă.

   Frumos povestit și arătat.

   Te felicit pentru "flerul turistic "

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- flaviana77
[12.10.18 09:05:36]
» mesaj pers

   ca de obicei, o incantare maxma sa citesc articolele scrise de tine, despre iubita mea Grecia.

   imi este atat de dor sa merg acolo... de cand imi doresc sa ajung si eu vara in Grecia, sa duc copilul la mare, uite ca nu am reusit...

    poate anul viitor... cine stie...

   nici nu vreau sa ma gandesc ca vine iarna...

   noroc ca exista AFA sa citesc despre Grecia, sa ma uit la fotografii, sa uit de frig si de nebuna de iarna si uite asa sper ca va trece repede timpul si o sa vina din nou vara...

   irinuca, zona este magnifica, ador Golden Beach, insa cu siguranta eu nu am ce cauta prea curand acolo daca nu se face ceva cu albinele alea...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[12.10.18 20:07:53]
» mesaj pers

   @ANILU: În fine, am ajuns acasă şi pot să-ţi răspund că, exact ca şi tine, şi eu am perceput mereu Chrysi Ammodia ca pe un locşor minunat de relaxare! De aceea am şi revenit aici, nemaipunând la socoteală că Golden Beach rămâne plaja mea favorită. Cred că era minunat să te plimbi dimineaţa pe plajă, am "gustat" şi eu chestia asta doar în ultima zi.

   Da, cazarea noastră era mai cocoţată, am ştiut din start, dar nouă ne place să ne căţărăm, ştii doar! În plus, de când am văzut ce privelişte oferă, am zis că gata, asta e, aici e de noi!

   Mulţumesc mult pentru ecou, scuze pentru întârziere, dar am avut o zi foarte plină!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[12.10.18 20:17:35]
» mesaj pers

   @flaviana77: Mulţumesc frumos pentru aprecieri, scuzele mele pentru acest răspuns întârziat, dar nu am putut interveni mai devreme.

   Vei ajunge în Grecia, ştiu că-ţi doreşti, şi ţi se va îndeplini, vei vedea.

   AFA, pentru mulţi dintre noi, reprezintă modul virtual de a călători şi de a vedea lumea alături de prieteni dragi, şi mie îmi place să citesc şi să însoţesc autorii prin locuri multe din lumea asta, mai ales unde nu cred că voi ajunge vreodată.

   Din păcate, ştii că în Thassos viespile sunt nelipsite, dar trebuie să faci un efort ca să nu-ţi strice vacanţa. Nu trebuie băgate în seamă, trebuie ignorate, nu trebuie să faci gesturi bruşte în preajma lor.

   Asta este şi părerea mea, Golden Beach este cea mai mare şi cea mai frumoasă plajă din insulă. Cu siguranţă eu voi mai reveni în Thassos, nu acum, dar peste ceva vreme, negreşit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [21.05.19 11:06:20]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[35] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Privelişte din balcon -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019395">Şterge vot</a></div><span id="v91019395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Privelişte din balcon
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Dar nici priveliştea spre muntele Ypsarion nu este de lepădat -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019396">Şterge vot</a></div><span id="v91019396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Dar nici priveliştea spre muntele Ypsarion nu este de lepădat
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Parcarea liberă din faţa vilei Golden View Studios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019397">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019397"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019397">Şterge vot</a></div><span id="v91019397" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019397)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019397Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019397MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Parcarea liberă din faţa vilei Golden View Studios
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Şi o privire iscoditoare cu zoom-ul până în Skala Potamia, tot din balcon -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019398">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019398"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019398">Şterge vot</a></div><span id="v91019398" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019398)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019398Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019398MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Şi o privire iscoditoare cu zoom-ul până în Skala Potamia, tot din balcon
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Dimineaţa, insula Samotraki ca o mogâldeaţă în zare -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019399">Şterge vot</a></div><span id="v91019399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Dimineaţa, insula Samotraki ca o mogâldeaţă în zare
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Soarele a ieşit deja din mare -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019400">Şterge vot</a></div><span id="v91019400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Soarele a ieşit deja din mare
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] La deschiderea uşii studioului -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019401">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019401"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019401">Şterge vot</a></div><span id="v91019401" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019401)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019401Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019401MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] La deschiderea uşii studioului
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Patul de mijloc -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019402">Şterge vot</a></div><span id="v91019402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Patul de mijloc
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [SEP-2018] Chicinetă, tv, şifonier -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019403">Şterge vot</a></div><span id="v91019403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Chicinetă, tv, şifonier
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Vila Golden View Studios, Chrysi Ammoudia -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019404">Şterge vot</a></div><span id="v91019404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Vila Golden View Studios, Chrysi Ammoudia
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] Vila Golden View Studios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019405">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019405"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019405">Şterge vot</a></div><span id="v91019405" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019405)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019405Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019405MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Vila Golden View Studios
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] Toaletă şi oglindă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019406">Şterge vot</a></div><span id="v91019406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Toaletă şi oglindă
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Spre baie -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019407">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019407"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019407">Şterge vot</a></div><span id="v91019407" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019407)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019407Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019407MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Spre baie
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [SEP-2018] Uşa spre balcon, AC, paturile -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019408">Şterge vot</a></div><span id="v91019408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Uşa spre balcon, AC, paturile
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] Dinspre uşa balconului spre uşa de la intrare -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019409">Şterge vot</a></div><span id="v91019409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Dinspre uşa balconului spre uşa de la intrare
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Patul de o persoană -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019410">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019410"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019410">Şterge vot</a></div><span id="v91019410" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019410)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019410Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019410MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Patul de o persoană
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] În balcon, masa şi scaunele -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019411">Şterge vot</a></div><span id="v91019411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] În balcon, masa şi scaunele
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] Balconul, în celălalt colţ -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019412">Şterge vot</a></div><span id="v91019412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Balconul, în celălalt colţ
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] Un vizitator pe scări -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019413">Şterge vot</a></div><span id="v91019413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Un vizitator pe scări
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Păcat că nu putem scăpa de firele de curent -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019414">Şterge vot</a></div><span id="v91019414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Păcat că nu putem scăpa de firele de curent
foto irinad [11.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] Răsărit de lună văzut din balcon -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019415">Şterge vot</a></div><span id="v91019415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Răsărit de lună văzut din balcon
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2018] La lumina lunii în balcon -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019416">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019416"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019416">Şterge vot</a></div><span id="v91019416" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019416)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019416Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019416MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] La lumina lunii în balcon
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] Deja nu se mai vede insula Samotraki, vine răsăritul... -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019417">Şterge vot</a></div><span id="v91019417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] Deja nu se mai vede insula Samotraki, vine răsăritul...
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] În spate, pe palier, la intrarea în camere -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019418">Şterge vot</a></div><span id="v91019418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] În spate, pe palier, la intrarea în camere
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] Drumul secundar care se ramifică din cel principal, ce duce la vilă -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019419">Şterge vot</a></div><span id="v91019419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018] Drumul secundar care se ramifică din cel principal, ce duce la vilă
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2018] În spatele vilei -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019420">Şterge vot</a></div><span id="v91019420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2018] În spatele vilei
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2018] Panoul cu indicatoare aflat la drumul principal -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019421">Şterge vot</a></div><span id="v91019421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2018] Panoul cu indicatoare aflat la drumul principal
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2018] Golden View Studios în lateral -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019422">Şterge vot</a></div><span id="v91019422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2018] Golden View Studios în lateral
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2018] Nota vilei pe booking -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019423">Şterge vot</a></div><span id="v91019423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2018] Nota vilei pe booking
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2018] Vila din faţă şi Ypsarion, la orele dimineţii -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019424">Şterge vot</a></div><span id="v91019424" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019424)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019424Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019424MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2018] Vila din faţă şi Ypsarion, la orele dimineţii
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2018] Strălucirea lunii în mare surprinsă din balcon -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019425">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019425"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019425">Şterge vot</a></div><span id="v91019425" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019425)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019425Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019425MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2018] Strălucirea lunii în mare surprinsă din balcon
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2018] Vila Golden View Studios, la mijloc, între cele două vecine ale sale, construite pe acelaşi 'calapod' -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019426">Şterge vot</a></div><span id="v91019426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2018] Vila Golden View Studios, la mijloc, între cele două vecine ale sale, construite pe acelaşi "calapod"
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2018] De jos, din faţa vilei, o privire spre Skala Potamia -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019427">Şterge vot</a></div><span id="v91019427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2018] De jos, din faţa vilei, o privire spre Skala Potamia
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2018] Golden Beach, aşa cum am găsit-o în prima zi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019428">Şterge vot</a></div><span id="v91019428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2018] Golden Beach, aşa cum am găsit-o în prima zi
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2018] Aceeaşi Golden Beach, în partea cealaltă a golfului -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 11.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1019429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1019429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1019429">Şterge vot</a></div><span id="v91019429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1019429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1019429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1019429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2018] Aceeaşi Golden Beach, în partea cealaltă a golfului
foto irinad [11.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[35] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.145043849945 sec