85339 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Maison Hotel [Chalkidona]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.04.2018
DE
Avatar Carmen Ion
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN București
înscris/ă în 26.03.14
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ mic dejun
PREŢ SEJUR:
36 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
70.0 %
  
Satisfăcător
DISTRACŢIE / RELAXARE
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
8.40
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 31 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Final de sezon la Maison


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Am încheiat vacanța grecească din 2017, petrecută la Ammoudia vezi impresii, cu o oprire în drum spre București. Și cum intenția noastră a fost să vizităm situl și muzeul arheologic de la Pella, capitala regilor macedoneni Filip II și Alexandru cel Mare vezi impresii, am căutat cazare în această zonă.

Surprinzător, în Pella n-am găsit nimic pe placul meu ca preț, cu toate că satul nu duce lipsă de pensiuni, așa încât am fost nevoită să mă reorientez către împrejurimi. Și astfel am găsit la cca. 15 km de Pella, Hotel Maison Luxury Spa, cotat la trei stele pe booking și la trei și jumătate după propria clasificare.

Localizare

Maison Hotel se află la vreo 2 km de localitatea Chalkidona/Halkidona, ”in the middle of nowhere”, ascuns printre niște terenuri agricole cu suprafețe cultivate, din câte mi-am dat seama, cu cereale și cartofi. Drept dovadă, Adrian m-a rugat să-l fotografiez lângă un tractor John Deere, model vechi dar funcțional. Șatra din apropiere, în schimb, nu am pozat-o... :)

Venind dinspre Marea Ionică, se iese de pe Egnatia Odos urmând indicatorul Alexandreia, un orășel ce se străbate prin centru, apoi se merge tot înainte, după care se cotește la dreapta pe E86 spre Chalkidona, distanța față de autostradă fiind de cca. 25 km.

Dacă se vine dinspre Kulata, se părăsește șoseaua principală (E79) ce duce spre Salonic la indicatorul Gefyra și se intră la dreapta pe E86 iar după vreo 20 km se ajunge la Chalkidona. Evident, noi am urmat acest drum în sens invers la plecare.

Rezervarea

Încurajată de recenzia pozitivă de pe AFA vezi impresii, ca și de scorul 9 obținut de hotel pe booking.com, în luna februarie am rezervat pe acest site o cameră dublă pentru o noapte în septembrie. A fost o rezervare fără avans și cu posibilitatea anulării gratuite cu două zile înaintea sosirii.

Prețul a fost unul excelent - 36 euro/cameră, cu mic dejun inclus, ceea ce ne-a scutit de grija preparării mesei la debutul unei zile lungi și obositoare, cu parcurgerea unor sute de kilometri până acasă. Plata am făcut-o la recepție, în numerar (dar se poate plăti și cu cardul), iar a doua zi dimineața, când am predat cheia, ne-a fost înmânată chitanța.

Am ajuns la Maison în jurul orei 8 seara. Avusesem însă grijă să telefonez din Pella pe la 6 pentru a anunța că întârziem față de ora estimată și am fost asigurată că totul e OK.

Hotelul

Complexul, îngrădit și cu barieră la poartă, cuprinde două clădiri: cea principală are două etaje iar la parter sunt recepția, barul și restaurantul, în timp ce a doua construcție, în care am fost cazați noi, are un singur etaj (dar cu lift!). Între ele se interpune piscina cu șezlonguri, umbrele și o terasă în aer liber. Câteva mese sunt amplasate afară și la intrarea în recepția hotelului și la una din ele ne-am savurat cafeaua de după micul dejun.

Parcarea (gratuită) se face în fața clădirii principale, unde am remarcat mai multe mașini cu numere de înmatriculare din România. De altfel, pe unul din catarge era ridicat drapelul românesc, semn că hotelul este intens frecventat de conaționali.

Cât despre ”luxury spa”, din scurta conversație cu recepționera am aflat că Maison dispune de saună, jacuzzi și hammam - baie turcească, toate închise la data vizitei noastre. Cred că fuseseră amenajate într-o aripă a clădirii principale. Sinceră să fiu, nu prea am înțeles rostul unei asemenea investiții într-un hotel în mod clar numai de tranzit :-??, căci pe o rază de 20 km de jur-împrejur nu se află nimic de interes turistic, și nici peisajul din imediata apropiere nu este prea spectaculos.

Dar probabil că sunt eu depășită, dacă nu expirată... =))

Oricum, chiar dacă sauna și toate celelalte ar fi funcționat, nu aș fi pus piciorul înăuntru, și asta pentru simplul motiv că în zona piscinei mirosul puternic de canalizare și clor îți muta nasul din loc iar țânțarii își făceau de cap. Înainte de a băga banii în asemenea dotări, investitorii ar fi trebuit să se asigure că utilitățile și instalațiile sunt în bună regulă. Părerea mea...

În fine, pentru a termina cu descrierea împrejurimilor, adaug că de pe balconul nostru am admirat o peluză proaspăt plantată cu puieți iar în spatele construcției am zărit și câteva tufe răzlețe de trandafiri, de unde am dedus că se intenționează ca într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat acolo să se amenajeze o grădină.

Camera

Dacă despre hotel ar mai fi de cârcotit câte ceva, în schimb în privința camerei nu am nimic a reproșa. De dimensiuni convenabile (cca. 16 mp) și modern mobilată, aceasta cuprindea un pat matrimonial mare, cu saltea bună și mai multe perne, încadrat de noptiere și veioze, un birou, suport de bagaje, șifonier încăpător, minibar și televizor LCD, pe care nu l-am deschis, după cum nu am testat, nefiind nevoie, nici aerul condiționat. Am folosit însă netul neparolat, cu viteză bună. Accesul în cameră se face cu cartelă și, repet, deși clădirea are un singur etaj, există lift!

Mi-a plăcut și baia, cu cabină de duș, chiuvetă mare și o policioară pe care am găsit săpun lichid și șampon la dozator. Foehnul și prosoapele pufoase, de un alb strălucitor, au completat în mod fericit dotările și am apreciat curățenia desăvârșită.

Balconul, și el suficient de spațios, conținea o masă cu blat de sticlă și două scaune. Acolo mi-am descărcat pe laptop pozele făcute peste zi la Metsovo și Pella și mi-am verificat e-mailurile, pentru a nu rămâne, Doamne ferește, în urmă cu postările de pe AFA! :)

Mâncarea

După ce ne-am instalat și dușat, am coborât ca să mâncăm și să bem ceva. Se poate comanda la același preț la room service, în restaurantul din incintă sau pe terasa de la piscină iar meniul, pe care îl puteți consulta în fotografiile atașate, este suficient de vast și cu prețuri convenabile.

Fiind o seară plăcută, evident că am ales să cinăm afară, în atmosfera chipurile romantică asigurată de iluminatul discret. Romantismul s-a dus însă pe apa Sâmbetei din cauza serviciului defectuos: am așteptat aproape o oră gyrosul de pui și papardellele cu pui; cele două fătuce amețite care serveau cred că ne-au uitat, pur și simplu. Nu au uitat însă să ne ofere un spray contra țânțarilor, care s-a dovedit a fi gol... =)) , așa că am fost nevoită să urc în cameră pentru a mă înarma cu propriul Autan. Între timp, ne-am potolit setea cu câte două beri Amstel de 33 ml (sticle mai mari nu aveau). La final, consumația a costat de 24 euro.

Micul dejun tip bufet a constat din mezeluri și brânzeturi de care nu ne-am atins (grecii stau foarte prost la acest capitol, după părerea noastră), ouă fierte sau omletă cu cârnați, la care puteai adăuga roșii sau castraveți, precum și unt, miere, gemuri, chec și două feluri de plăcinte, una cu spanac și cealaltă cu brânză sărată, pe care le-am savurat cu deliciu. De băut: lapte, ceai, sucuri la dozator care nu mi-au inspirat încredere, așa că am băut apă, și o cafea filtru neașteptat de bună, pe care am acompaniat-o cu două țigări fumate afară, la o masă din fața recepției, înaintea plecării.

Concluzii

Una pesta alta, această cazare intermediară, pe care o recomand celor dispuși să poposească ”în câmp” în drum către sau dinspre Marea Ionică, a fost una reușită pentru noi: am beneficiat de confort la un preț excelent, și chiar dacă mirosul de la piscină, țânțarii și timpul prea lung de așteptare a cinei ne-au deranjat, având în vedere că a fost o singură noapte, am trecut lejer peste neplăceri.

La urma urmei, era Grecia, așa cum e ea, cu bune și cu rele. Și ca de fiecare dată când părăsesc această țară, în drum spre Kulata mi s-a pus un nod în gât la gândul că abia peste un an aveam să o revăd.

Cum însă primul sejur elen deja se apropie (căci da, anul acesta vor fi două!!!), zic să nu cad în butoiul cu melancolie și vă propun un cântecel, să ne înveselim nițel.

Webmaster, rog următorul videoclip: youtube

---
Impresii încărcate de Carmen Ion in 11.04.2018 07:57:22

Validat / Publicat: 11.04.18 09:27:47


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1261


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Carmen Ion); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  64400 PMA (din 48 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[11.04.18 09:34:43]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.04.18 10:11:02]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[11.04.18 10:14:45]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Start vot! Uite că prind și eu unul, nu numai @mishu! (cel puțin așa se întâmpla anul trecut!).

   Un articol cu toate informațiile necesare unui viitor turist care vrea să ajungă pe acolo!

   Și pozele sunt tare frumoase! Văzându-le, m-a apucat ciuda pe mine! Ieri seară, încercând să descarc ce am pozat la Kladovo, am șters (ca bleaga, fără să vreau) majoritatea pozelor din aparatul meu foto. Noroc că făcusem poze și cu un alt aparat. Asta este! (ghinion de neșansă!).

   Este bine că pleci la drum cu laptopul și descarci pozele imediat.

   Felicitări, am votat pentru că a meritat! (ca de obicei).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- webmaster
[11.04.18 12:14:48]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[11.04.18 16:30:13]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: M-a amuzat și articolul nu numai cântecelul :)

   Foarte frumos l-ai descris, sunt buni și țânțarii ăștia la ceva, ne amintesc de momente unice, cu bubițe și mâncărimi=))

   Vacanțe frumoase vă doresc, fără “vampiri” pitici!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.04.18 17:46:50]
» mesaj pers

   @doinafil: Mulțumesc pentru ecou și vot, Doina.

   În ultimii 3-4 ani, de când am devenit membru AFA (nu e coincidență!), mi-am luat obiceiul să descarc pozele în laptop la finalul zilei când le-am făcut și să le denumesc. În acest fel, nu uit ce reprezintă fiecare poză, lucru util, mai ales atunci când fotografiez mai multe locuri dintr-un singur oraș, așa cum am făcut anul trecut în Ierusalim sau Lyon.

   Am zis mereu că AFA m-a ”disciplinat” :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- cloverina
[11.04.18 18:01:02]
» mesaj pers

   Cred că, la fel ca Xanthi, și această locație este mai mult pentru echipa de fotbal locală. Și noi ne-am mirat de existența unui astfel de complex în Xanthi, localitate putin vizitată sau tranzitata. Când ne-am trezit la masa de seară cu Lucescu jr. și echipa sa, ne-am lămurit. 😂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.04.18 18:05:09]
» mesaj pers

   @krisstinna: Urăsc țânțarii - unu dacă e pe o rază de 2 km, mă va repera cu siguranță - am carnea dulce, probabil.

   Așa că prefer alte tipuri de amintiri. :)

   Mersi pentru aprecieri.

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.04.18 18:07:54]
» mesaj pers

   @cloverina: Ah, uite o explicație care nu mi-ar fi trecut prin cap! Mersi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[11.04.18 19:51:38]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Ce mi-a plăcut!!! Am ascultat melodia de două ori până am terminat de citit despre Maison... descris de tine... așa cu zâmbetul pe buze! Așa mi-am imaginat eu când ai scris că ai retrăit acea seară/ noapte de la Maison.

   Mă relaxează asemenea articole chiar le citesc cu plăcere! Și când mai este și un pic de Grecie... mă unge la suflet.

   Stai liniștită, nu ești depășită deloc... expirată nici vorbă... mai știu eu niște nepricepuți 😉

   Deja aveți planul făcut pentru 2 Grecii? 😉 Vă invidiez...

   Dand la o parte micile carcoteli... până la urmă a fost bine... era ultima seară grecească din 2017.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[11.04.18 20:16:37]
» mesaj pers

   @ANILU: Mersi frumos, Anilu.

   Era într-adevar ultima seară în Grecia - final de sezon, așa că am trecut lejer peste micile neplăceri. Durerea cea mare era despărțirea de Grecia...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[02.05.18 11:46:35]
» mesaj pers

   E frumos să mergi, așa, ”atârnat”, în excursie! Nu mă costă nici bani de drum, de cazare sau de mâncare! Mai ales dacă e vorba de Grecia, e chiar wow.

    Și-n plus de asta, nici nu -mi fac griji despre traseu și cazări, chiar e bine !!! :)

   De-aia citii totul, cu maxim interes și, nah, ca să recompensez, votai pozele și reviewul!

   Să mă mai iei în plimbare, da? Hai, spune-mi, când plecăm?! :)):)):))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[02.05.18 12:01:29]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Mersi frumos, ești un drăguț.

   Cred și eu că e comod să mergi ”atârnat” în excursii, fără să-ți faci griji cu traseul și cazarea... Practic și eu sistemul ăsta cu tine și cu alți colegi de site, așa că o spun în cunoștință de cauză;)

   Așa că dacă îmi promiți că mă votezi în continuare :D, te iau cu mine și în următoarea călătorie. Care va fi tot în Grecia și va începe peste câteva zile...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [20.04.19 18:14:55]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[38] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Am ajuns la Hotel Maison! -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957418">Şterge vot</a></div><span id="v9957418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Am ajuns la Hotel Maison!
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Hotel Maison - clădirea principală. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957419">Şterge vot</a></div><span id="v9957419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Hotel Maison - clădirea principală.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Pe un catarg e arborat steagul României. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957420">Şterge vot</a></div><span id="v9957420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Pe un catarg e arborat steagul României.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] Intrarea în complex. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957421">Şterge vot</a></div><span id="v9957421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Intrarea în complex.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] A doua clădire, cea în care am fost cazați. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957422">Şterge vot</a></div><span id="v9957422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] A doua clădire, cea în care am fost cazați.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Piscina cu umbrele și șezlonguri. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957423">Şterge vot</a></div><span id="v9957423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Piscina cu umbrele și șezlonguri.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Culoar de trecere de la clădirea principală la cea de-a doua, între care se interpune piscina. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957424">Şterge vot</a></div><span id="v9957424" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957424)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957424Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957424MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Culoar de trecere de la clădirea principală la cea de-a doua, între care se interpune piscina.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] Piscina și terasa în aer liber. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957425">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957425"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957425">Şterge vot</a></div><span id="v9957425" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957425)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957425Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957425MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Piscina și terasa în aer liber.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Altă imagine din zona piscinei. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957426">Şterge vot</a></div><span id="v9957426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Altă imagine din zona piscinei.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Altă imagine din zona piscinei. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957427">Şterge vot</a></div><span id="v9957427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Altă imagine din zona piscinei.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] V-am spus eu că hotelul este amplasat printre terenuri agricole! -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957428">Şterge vot</a></div><span id="v9957428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] V-am spus eu că hotelul este amplasat printre terenuri agricole!
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Recepția hotelului. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957429">Şterge vot</a></div><span id="v9957429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Recepția hotelului.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Recepția hotelului. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957430">Şterge vot</a></div><span id="v9957430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Recepția hotelului.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] Restaurantul din interiorul clădirii principale. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957431">Şterge vot</a></div><span id="v9957431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Restaurantul din interiorul clădirii principale.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Camera - patul matrimonial. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957432">Şterge vot</a></div><span id="v9957432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Camera - patul matrimonial.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Patul matrimonial încadrat de noptiere. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957433">Şterge vot</a></div><span id="v9957433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Patul matrimonial încadrat de noptiere.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Camera: televizorul LCD, biroul și suportul de bagaje. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957434">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957434"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957434">Şterge vot</a></div><span id="v9957434" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957434)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957434Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957434MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Camera: televizorul LCD, biroul și suportul de bagaje.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Camera: șifonierul și minibarul. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957435">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957435"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957435">Şterge vot</a></div><span id="v9957435" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957435)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957435Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957435MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Camera: șifonierul și minibarul.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Baia modernă și bine utilată. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957436">Şterge vot</a></div><span id="v9957436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Baia modernă și bine utilată.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Baia modernă și bine utilată. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957437">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957437"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957437">Şterge vot</a></div><span id="v9957437" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957437)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957437Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957437MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Baia modernă și bine utilată.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Balconul unde mi-am descărcat pozele în laptop și mi-am citit e-mailurile. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957438">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957438"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957438">Şterge vot</a></div><span id="v9957438" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957438)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957438Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957438MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Balconul unde mi-am descărcat pozele în laptop și mi-am citit e-mailurile.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2017] Vedere de pe balcon. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957439">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957439"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957439">Şterge vot</a></div><span id="v9957439" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957439)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957439Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957439MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] Vedere de pe balcon.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2017] Vedere de pe balcon. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957440">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957440"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957440">Şterge vot</a></div><span id="v9957440" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957440)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957440Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957440MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2017] Vedere de pe balcon.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2017] Vedere de pe balcon către balconul învecinat. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957441">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957441"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957441">Şterge vot</a></div><span id="v9957441" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957441)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957441Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957441MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2017] Vedere de pe balcon către balconul învecinat.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2017] Cândva, aici va fi probabil plantată o grădină. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957442">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957442"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957442">Şterge vot</a></div><span id="v9957442" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957442)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957442Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957442MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2017] Cândva, aici va fi probabil plantată o grădină.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2017] Salonul de mic dejun. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957443">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957443"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957443">Şterge vot</a></div><span id="v9957443" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957443)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957443Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957443MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2017] Salonul de mic dejun.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2017] Micul dejun. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957444">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957444"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957444">Şterge vot</a></div><span id="v9957444" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957444)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957444Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957444MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2017] Micul dejun.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2017] Micul dejun. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957445">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957445"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957445">Şterge vot</a></div><span id="v9957445" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957445)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957445Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957445MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2017] Micul dejun.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2017] Micul dejun. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 11.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av957446">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv957446"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=957446">Şterge vot</a></div><span id="v9957446" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(957446)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f957446Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e957446MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2017] Micul dejun.
foto Carmen Ion [11.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[38] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.131227970123 sec