91304 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Nea Potidea

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.12.2018
DE
Avatar monik-50
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Braila
înscris/ă în 30.08.15
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
AUG-2018
DURATA: 7 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
1000de euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 3

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Locul la care ne întoarcem mereu (Descoperă Nea Potidea)


Vara asta nebună, schimbătoare, cu ploi și temperaturi de toamnă târzie nu ne-a afectat vacanța, pentru că august a fost luna în care ne-am armonizat timpul să plecăm împreună (mamă, tată, fiu) unde vedem cu ochii. Știam încotro să-i dirijăm, aveam planurile făcute., așa că nu i-am lăsat să-și facă de cap. Voiam să stăm cât mai mult la mare, să nu mai iesim din apă, decât în caz de forță majoră (sete, foame…). Ne planificasem să stăm vreo zece zile la marea pe care o iubim enorm, dar cineva ne-a încurcat ițele, pentru că și alții gândiseră la fel... Când vrem relaxare sau mare numai pentru noi, mergem în același loc, ca și acum, de altfel, dar am găsit disponibil un sejur de șapte nopți. A fost bun și el, mai ales că am completat cu trei zile la munte, într-un loc minunat. Voi scrie despre fiecare pe îndelete, mai ales că vreau să retrăiesc acele clipe.

Voi începe cu sejurul petrecut la mare și îmi voi respecta promisiunea făcută cu mult timp înainte, adică să scriu despre locul în care ne e bine, care ne primește cu brațele deschise... Când vrem să ne relaxăm, cum spuneam mai sus, să înotăm nestingheriți de nimeni, să credem că marea e numai a noastră, ne îndreptăm spre Nea Potidea, micuța stațiune de lângă canalul cu acelasi nume, prima de pe brațul Kassandra. Aproape în fiecare an ne facem rost de câteva zile să mergem acolo.

În sprijinul acestei preferințe sunt câteva atuuri pe care micuța localitate le are în fața altora, din punctul nostru de vedere. Din București, punctul de plecare, până acolo sunt ceva mai mulți de 750 de km., drum care se poate parcurge într-o zi, indiferent dacă se alege ruta pe la Kulata sau pe la Makaza (ne-am făcut timp să vedem orașul și Kavala). Vila în care ne rezervăm cazare (am scris despre ea, Haus Niko, vezi impresii) este foarte aproape de plajă, chiar am făcut exercițiul de numărare a pașilor și au ieșit 146, cu toate că la un moment dat i-am numărat și pe cei din lateral (nu mulți), când am lăsat o mașină să treacă pentru că îi invadasem spațiul.

Apoi marea… de la prima întâlnire ne-am îndrăgostit de ea: limpede cum rar se vede, cu soarele care schimba în fel și chip culoarea dunelor de nisip de pe fundul apei, cu intrare lină până departe., cu peștii care, în obrăznicia lor, te ciupesc delicat de picioare. Mi-aduc aminte de un schimb de replici între mine și băiat, care știa ce știa, pentru că mi-a zis (seara la prima cunoștință cu marea) că a doua zi, ca să prind un loc bun, trebuie să ajung pe plajă la prima oră. Nu a precizat care ar fi aceea, nu a mai adăugat nimic, cert e că am băgat la cap, iar ziua următoare, pe la șapte și jumătate, (nu era chiar prima oră) eram înființată la datorie. Surpriză: nu era nimeni, doar umbrelele, ca niște soldați, care îsi așteptau aparținătorii, eu și marea, dar ce m-am bucurat… să nu fie agitație, zgomot, nu-mi venea să cred că e real ceea ce văd… Târziu, după nouă, au început să apară și alții, iar băieții mei au venit după nouă și jumătate. Aștepta reacția mea, dar văzând că tac și-l privesc insistent mi-a dat răspunsul: Credeai că ești la Eforie? De atunci, întrebarea a devenit un laitmotiv și un prilej de amuzament. Totdeauna mă tachinau ai mei, dar și eu răspundeam, în fel și chip, fără să rămân datoare.

Am preferat totdeauna plaja neamenajată, era fără fițe, fără dotări deosebite, iar de la ea până la cealaltă (amenajată) era o aruncătură de băț. Acolo sunt șezlonguri, terase, muzică de cea mai bună calitate, fără să fie deranjantă. Am fost și noi de câteva ori. Nici acolo nu e mare aglomerație, dar apa se adâncește mai repede. Ne-am simțit în largul nostru pe plaja de lângă vilă, aveam spațiu mare pentru noi înșine, iar marea ne aparținea.

Ne-am însușit comportamentul localnicilor, erau dominanți pe această plajă. Totdeauna, în prima seară a sosirii, la reîntâlnirea cu marea, ca și în acest an, ne alegeam un loc, instalam umbrela, lăsam un prosop, apoi toată perioada nu le mai căram. Le recuperam în ultima zi când plecam spre casă sau în altă direcție. Nici marea nu era aglomerată, ici-colo câte un inotător sau altă persoană care urmărea dansul peștilor. Nu te ciocneai de nimeni, se putea înota în voie, te puteai juca folosind orice obiect (minge, colac, disc) și chiar se faceau mici scufundări. Cine știe cât va mai fi așa!

Pe la cca 100 de metri, în larg, în anumite zone sunt pietre cu vegetație și faună. Ei, acolo erau pești colorați pe care încercam să-i prindem, dar mai erau prezenți și arici. Cineva din familie a simțit pe pielea lui cum stă treaba cu ei.

Într-o pauză de prânz, am sărit cu mic cu mare, și cu ajutor internațional (niște vecini de prosop din Macedonia, țara) să-i curățăm tălpile cu penseta, cu unghiile, cu ce aveam în dotare. Dar nu s-a lecuit, tot mergea în zona lor și, nici măcar, nu-și punea pantofii, dar spunea că e mai atent.

Localitatea propriu-zisă este dincolo de șosea, spre vest; pe malul mării, în est, este stațiunea care se întinde pe câțiva km. Are străduțe înguste, pline de mașini, dar nu ne deranjam, conviețuiam în cea mai bună înțelegere. Toate vilele sunt moderne, cochete, curate, totdeauna pregătite de oaspeți. Faleza este foarte frumos amenajată, sunt multe terase, restaurante, locuri de joacă, mici magazine. De foarte multe ori, anul acesta, pe faleză veneau diverse formații, grupuri de dansatori care încântau audiența. În orașul de dincolo de șosea te poți plimba pe malul canalului, poți vedea micul port al pescarilor, iar din capăt se văd luminile celorlalte stațiuni ale Greciei continentale. În centru este un parc frumos pentru odihnă, chiar lângă biserica Sfântului Gheorghe. De asemenea, din loc în loc, se văd resturile unui castel și ale zidurilor de apărare.

Nu exagerez cu nimic atunci când spun că am fost de multe ori acolo: 2010, 2011, 2012, 2014, 2016 și 2018. În toți acești ani am văzut foarte multe locuri, pentru că așezarea orășelului permite deplasări în diverse direcții. Am bătut în lung și-n lat cele trei ” degețele”, pentru că, de regulă, după prânz mergeam în alt loc să înotăm, să facem plajă, să ne plimbăm.

Nu voi scrie despre toate locurile văzute sau despre plaje, unele sălbatice, altele amenajate, dar nu ostentativ, plecând din Nea Potidea, dar voi înșirui câteva dintre ele: Kallithea, Afitos. Hanioti, Nea Skioni, Possidi, Siviri, Nikiti, Neos Marmaras, Toroni, Sarti, Vourvouru, Ormos Panagia, Ierissos, Stratoni, Nea Roda. Geografia locului ne este foarte familiară, încât am face față oricărei provocări, oricăror întrebări. Unele ne-au plăcut atât de mult încât am revenit: Sani, Ouranopoli, Siviri, Kalamitsi.

Sunt minunate, de exemplu nu mă săturam să merg pe nisipul de la Kalamitsi, galben-auriu, pufos, de ți se scufundau picioarele în el. Pentru toată lumea era o adevărată provocare, la Kalamitsi, să ajungi la micuța insulă, să o explorezi. Băieții mei au înconjurat-o de două ori, în ani diferiți. Eu nu i-am urmat, am preferat să stau la baza ei, și să înot încolo și-ncoace.

Nu ne-a scăpat nici complexul de mânăstiri de la Meteora, nici Valea Tembi. Am ajuns până pe partea continentală a Greciei ca să vizităm cetatea de la Platamonas, apoi Leptokarya, Katerini. Și nu pot să uit Salonicul pe care l-am vizitat de câteva ori, am văzut tot ce are mai frumos (Faleza cu Turnul Alb și statuia lui Alexandru cel Mare, Piața Aristotel, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Biserica Sfântul Dumitru, Agora Grecească și Forumul Roman, Palatul lui Galerius) și ne-am petrecut multe ore în piața de produse, unde găseai orice îți dorea inimioara.

Șederea în Nea Potidea, de fiecare dată, a fost foarte plăcută, suntem atât de familiarizați cu zona încât ne simțim ca acasă. Se înțelege că de câte ori avem timp, bani și dorință, vom spune: Potidea, venim!

Și în acest an, începând cu 17 august, ne-am bucurat de zile minunate, de o mare limpede-cristal și, cum spuneam mai sus, pentru că am dorit relaxare, ne-am întors la Nea Potidea. Era așa cum o știam: frumoasă, primitoare, parcă mai aglomerată. Au descoperit oamenii acest loc minunat și, cred că în curând își va mai pierde din farmecul natural.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de monik-50 in 03.12.2018 14:24:53

Validat / Publicat: 03.12.18 18:32:48


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1433


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (monik-50); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  34400 PMA (din 26 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de monik-50? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[03.12.18 18:30:45]
» mesaj pers

   Excelent review

   -

   Mutat în rubrica "Descoperă Nea Potidea, POTIDEA [Kassandra]" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[03.12.18 18:59:10]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[03.12.18 20:06:50]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[03.12.18 21:57:43]
» mesaj pers

   @monik-50: Cald și sensibil acest articol. Felicitări!

   Am înțeles eu bine? Nici noaptea nu luați umbrela și prosopul de pe plaja? Foarte tare chestia asta!

   Știi, eu te înțeleg perfect: vrei plajă și mare, vrei ceva frumos și decent, ți-ai găsit un locșor perfect pentru familia ta.

   Anul acesta am fost in Toroni, l-am recomandat prietenilor. M-au întrebat dacă eu aș mai merge acolo știind ca vreau mereu ceva nou. Le-am răspuns: cu inima deschisă DA, pentru plajă și mare, pentru bălăceală, pentru că e aproape de țară.

   Aș merge o data pe an acolo, in fiecare an, nu m-ar deranja, aș fi chiar incantata, iubesc marea, nu concep o vacanță fără ea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- monik-50
[04.12.18 13:00:45]
» mesaj pers

   @krisstinna: Multumesc pentru cuvintele calde. Ei, da, chiar daca in timpul verii mai mergem si in alt loc, incercam sa ciupim cateva zile pentru sufletul nostru, dar nu se intampla in fiecare an. E mare lucru sa crezi ca marea e a ta, ca poti inota pana departe fara pericole, ca nu ai prosopul plin mereu de nisip, rezultat al alergarii incolo si incoace a diversilor, ca te joci cu orice obiect, fara grija ca lovesti in cap pe cineva, etc...

   Da, acele lucruri (umbrela, prosop, scaun, chiar si multe altele) le lasam peste noapte si nu se atingea nimeni de ele. Am luat exemplul localnicilor (de regula ei veneau acolo, pe plaja neamenajata, era foarte apropiata de vile) si mi s-a parut un lucru nemaipomenit.

   O zi buna!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Aurici
[05.12.18 12:58:47]
» mesaj pers

   @monik-50: Prima noastră vacanță în Grecia a fost la Nea Potidea și am stat la Portes Beach. Eram la primele ieșiri din țară și hotelul ăla ni s-a părut ceva de visul-visului. Nu cred că era chiar așa dar nu aveam noi termen de comparație pe vremea aia. Mai ales când am văzut niște VIP-uri cârcotașe, pe val la vremea aia, care stăteau în același hotel și pe aceeași plajă cu noi... ni s-a părut wow, iar copiii erau în extraz, cu ochii pe ei tot timpul. Ba cu VIP-urile ne-am făcut și poze iar cu unul din ei ne-am întîlnit la un magazin de unde voiam să cumpărăm ceva de pe ultimul raft, iar el ne-a ajutat, fiind mai înalt decât noi.

   Miercuri era târg la Nea Moudania și de asemenea, o să-l țin minte pentru că era tot pentru prima dată când mergeam la o piață tradițională în afara țării și ni s-a părut ceva deosebit.

   Amintiri dragi și pentru noi. De aceea îmi place mie pe AFA. Pentru că citesc despre locuri pe care le credeam uitate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- monik-50
[05.12.18 14:46:01]
» mesaj pers

   @Aurici: Da, amintirile ne hranesc totdeauna, ce ai vazut nu-ti poate lua nimeni. Si noi am ramas cu atractia pentru Nea Potidea, pentru ca este un loc fara fite, simplu, unde te simti in largul tau. Am fost in multe locuri in Grecia (Igoumenitsa, Pargas si in sud), dar pe nicaieri nu am gasit o mare asa ca la Potidea: limpede, fara valuri, in care intrai si te duceai pana uitai de tine. Stim zona ca in palma, am facut plaja chiar la hotelul la care ati stat, am batut toate targurile. E o zona minunata, mai ales ca poti ajunge intr-o zi.

   O zi buna!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [22.03.19 09:19:50]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[33] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2018] Plaja neamenajata, cum se vede e multa!!! lume. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037538">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037538"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037538">Şterge vot</a></div><span id="v91037538" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037538)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037538Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037538MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2018] Plaja neamenajata, cum se vede e multa!!! lume.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2018] Nici în apă n-ai loc. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037539">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037539"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037539">Şterge vot</a></div><span id="v91037539" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037539)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037539Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037539MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2018] Nici în apă n-ai loc.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2018] După cum spuneam: înghesuială mare!!! -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037540">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037540"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037540">Şterge vot</a></div><span id="v91037540" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037540)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037540Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037540MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2018] După cum spuneam: înghesuială mare!!!
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2018] În curând vor veni și proprietarii. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037541">Şterge vot</a></div><span id="v91037541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2018] În curând vor veni și proprietarii.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2018] A mai trecut o zi minunată și se lasă noaptea peste Nea Potidea. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037542">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037542"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037542">Şterge vot</a></div><span id="v91037542" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037542)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037542Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037542MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2018] A mai trecut o zi minunată și se lasă noaptea peste Nea Potidea.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2018] Marea cea mare, în depărtare se profilează o parte din Sithonia. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037543">Şterge vot</a></div><span id="v91037543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2018] Marea cea mare, în depărtare se profilează o parte din Sithonia.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2018] Ne vedem mâine dimineață. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037544">Şterge vot</a></div><span id="v91037544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2018] Ne vedem mâine dimineață.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2018] Alt unghi al plajei, aceeași aglomerație!!! -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037545">Şterge vot</a></div><span id="v91037545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2018] Alt unghi al plajei, aceeași aglomerație!!!
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2018] Prea cald, e bună umbra. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037546">Şterge vot</a></div><span id="v91037546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2018] Prea cald, e bună umbra.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2018] O străduță din oraș, ziua. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037547">Şterge vot</a></div><span id="v91037547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2018] O străduță din oraș, ziua.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2018] Altă străduță, noaptea. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037548">Şterge vot</a></div><span id="v91037548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2018] Altă străduță, noaptea.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2018] O parte din faleză și plaja amenajată. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037549">Şterge vot</a></div><span id="v91037549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2018] O parte din faleză și plaja amenajată.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2018] Faleza și plaja, mai pe larg. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037550">Şterge vot</a></div><span id="v91037550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2018] Faleza și plaja, mai pe larg.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2018] Istorie, vestigii ale zidului de apărare. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037551">Şterge vot</a></div><span id="v91037551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2018] Istorie, vestigii ale zidului de apărare.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2018] Canalul spre vest, în depărtare se zărește podul. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037552">Şterge vot</a></div><span id="v91037552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2018] Canalul spre vest, în depărtare se zărește podul.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2018] Să m-arunc în apă? -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037553">Şterge vot</a></div><span id="v91037553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2018] Să m-arunc în apă?
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2018] Drumul spre Lithochoro. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037555">Şterge vot</a></div><span id="v91037555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2018] Drumul spre Lithochoro.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2018] Intrarea în oraș. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037556">Şterge vot</a></div><span id="v91037556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2018] Intrarea în oraș.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2018] Piațeta din centru. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037557">Şterge vot</a></div><span id="v91037557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2018] Piațeta din centru.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2018] Străduță specifică orășelelor grecești. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037558">Şterge vot</a></div><span id="v91037558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2018] Străduță specifică orășelelor grecești.
foto monik-50 [03.12.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [AUG-2018] Intrarea în parc. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037559">Şterge vot</a></div><span id="v91037559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2018] Intrarea în parc.
foto monik-50 [03.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2018] Marea și orașul văzute de sus. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037560">Şterge vot</a></div><span id="v91037560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2018] Marea și orașul văzute de sus.
foto monik-50 [03.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2018] Canionul Enipeas văzut de sus. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037561">Şterge vot</a></div><span id="v91037561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2018] Canionul Enipeas văzut de sus.
foto monik-50 [03.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2018] Prionia: parcarea și intrarea în traseu. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037562">Şterge vot</a></div><span id="v91037562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2018] Prionia: parcarea și intrarea în traseu.
foto monik-50 [03.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2018] Pe aici trece poteca. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037563">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037563"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037563">Şterge vot</a></div><span id="v91037563" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037563)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037563Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037563MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2018] Pe aici trece poteca.
foto monik-50 [03.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2018] Călătorului, cum știm, îi stă bine cu popasul. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037564">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037564"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037564">Şterge vot</a></div><span id="v91037564" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037564)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037564Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037564MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2018] Călătorului, cum știm, îi stă bine cu popasul.
foto monik-50 [03.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2018] Acolo visam să ajungem, dar... poate altădată. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037565">Şterge vot</a></div><span id="v91037565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2018] Acolo visam să ajungem, dar... poate altădată.
foto monik-50 [03.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [AUG-2018] Cascada Enipeas, pe care era gata s-o ratăm. -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037566">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037566"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037566">Şterge vot</a></div><span id="v91037566" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037566)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037566Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037566MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [AUG-2018] Cascada Enipeas, pe care era gata s-o ratăm.
foto monik-50 [03.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [AUG-2018] Cascada din alt unghi, apa era limpede, de parcă nu era!!! -- foto by <b>monik-50</b> [uploaded 03.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1037567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1037567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1037567">Şterge vot</a></div><span id="v91037567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1037567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1037567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1037567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [AUG-2018] Cascada din alt unghi, apa era limpede, de parcă nu era!!!
foto monik-50 [03.12.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[33] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.124053955078 sec