83020 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Archontiko Hotel [Platanias] (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.11.2017
DE
Avatar Dabator
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 03.08.08
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 4 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ SEJUR:
220
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 19 :)

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
70.0 %
  
Satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
70.0 %
  
Satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
7.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

La conacul de unde au fugit boierii


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Motto:

Săgetarea unui leu în cuşcă,
iată
vânătoarea regală.

Nichita Stănescu - Stampă

Pentru că am avut o cazare așa și așa, cu multe bune și mai multe rele, am făcut și un exercițiu de imaginație (la limită i-aș putea spune parodie), cumva în jurul impresiilor extrem de favorabile deși nemeritate, dar și a celor făcute la supărare, atunci când totul este negru și scorul final este 0 spre 1 😊.

Varianta flower power

Pe jos era un fel de mozaic elvețian mai mare. Nu am mai văzut demult așa ceva, eram plictisit de gresie, parchet, iar mocheta cu siguranță nu s-ar fi potrivit la mare. Mobila veche, austeră îmi aducea aminte de vacanțele mele de pe vremuri. Că am găsit pietre în ușă, pentru a împiedica deschiderea accidentală a acestora mi s-a părut o idee ieșită din tipare. Niciodată nu m-aș fi gândit la așa ceva. Sigur că erau pietre de mare, ideea unui arhitect desăvârșit.

Lipsa perdelelor de la cădița de duș îți dă un sentiment perfect de libertate, nu te simți încarcerat. Sigur că există riscul ca apa să se scurgă în toată baia, dar noi ca exponenți ai generației care a schimbat un regim prețuim mai mult libertatea.

A, și că am rămas blocat în baie, a fost doar un alt moment pe care l-am gustat cu toții (eu pe dinăuntru, ei pe dinafară 😊).

Șopârlița pe care am întâlnit-o în baie precum și surata ei de pe hol nu au făcut decât să ne simțim mai aproape de natură.

Un dezavantaj a fost poate apartamentul uriaș, practic nu reușeam să ne mai găsim unul pe celălalt.

Totul la superlativ, gazda, împrejurimile, aș veni aici an de an.

Varianta anti

Nu am mai văzut așa ceva de pe vremuri.

Nu funcționează nimic, televizor, internet, apa e rece. Nu mai pun la socoteală că mi-au intrat niște țepi în picior. Oribil. Să stai în vacanță aproape jumătate de oră închis in baie. Nu doresc nici dușmanilor mei. Aaa, să nu mai spun, ușile erau blocate cu pietre, zgomot de afară, un concediu de coșmar. (În paranteză fie spus impresiile spuse la supărare sunt mai scurte, exprimă dezamăgirea cruntă și atât. Totul este negru)

Adevărul e întotdeauna undeva la mijloc

Și nota oferită este la fel. Nota a crescut și datorită patronului/administratorului. Nu știu exact poziția lui știu că era foarte gras și avea barbă😂. Și era un tip extrem de vesel. Asta am descoperit când am ajuns acolo, dar să o luăm cu începutul.

Stăteam în Milina la o cafea și sună telefonul. Of, iar probleme de serviciu. Dar nu vedeam numărul și scria că numărul este din Kala Nera. La naiba, să vezi că am uitat ceva important pe acolo (fusesem cazați 5 zile în acea stațiune). Dacă era ceva important și trebuia să mă întorc ratasem frumusețe de zi. Dar nu, mă sunase din Platanias. Mă întrebau dacă am o rezervare și când ajung. "Suntem la o cafea, aproape am terminat. Cam într-o oră ajungem acolo" "Perfect, să știu să fim pregătiți" - aud vocea de dincolo. "Perfect", mi-am spus și eu. "Iată gazda perfectă. NU perfectă, regală (vezi motto) ".

Ajungem în cele din urma la hotel. Intuiția mea, și după ce reținusem de la fratele google, era că hotelul este în dreapta drumului principal. În fapt, așa cum spunea ionescunic, unul din antemergătorii mei, Platanias, stațiunea, constă în drumul de pe faleză și un drum perpendicular pe el. În consecință nu sunt prea multe în care să te rătăcești.

Văzusem Arxontiki scris dar era o săgeată înainte. Am mai mers o sută-două de metri și s-a terminat drumul. Și nici vreun loc de parcare nu am găsit. Așa că am întors și am oprit in dreptul semnului unde în dreapta, acum, era un nene care părea să fie de al locului. Ah, fata mea a încercat să îl facă atent, dar el era absorbit in conversație cu o tipă blondă și alt tip. Imperturbabil, ca și perechea de la masă (el stătea în picioare). Încerca ea "sorry, sorry", dar se vede treaba că nu era foarte hotărâtă. Clar că nimeni nu o băga în seamă.

În fine, am decis să parchez mașina în primul (și aș spune singurul) loc disponibil (e greu cu parcarea pe faleză). De altfel este singura localitate de unde nu am plecat cu mașina, căci ne-am găsit ceva de făcut în fiecare zi, inclusiv croaziera în Skiathos, trasee pe munte. Nici nu am stat prea mult, cu toate că am stat patru nopți, pentru Platanias am alocat doar zilele dintre ele.

Am ajuns la hotel și ne-am întâlnit cu el. Un tip gras, cu barbă, cu zâmbetul pe buze. "Iată gazda perfectă (regală :p), mi-am spus din nou". Aveți camera nu știu cât (nu mai țin minte) la etajul doi. Eu m-am bucurat, chiar dacă aveam de urcat ceva mai multe scări, știam ca va urma să avem o perspectivă mai frumoasă asupra mării. Pentru că da, obsesia mea de anul acesta a fost să rezerv cazări cu vederea la mare.

Scările si holurile erau întunecoase, ulterior am descoperit că exista un întrerupător pe etaj (nu și pe scări) dar f aproape de apartamentul nostru, așa că era aproape degeaba. Se închidea automat după un timp, dar nu s-au gândit să pună un sistem cu aprindere automată, sistem care e incredibil de ieftin. De fapt cu investiții minime s-ar fi putut rezolva multe din problemele hotelului. Dacă mă păstrează o săptămână acolo la anul, îi dau o grămadă de ponturi contra cazare gratis 😊.

Am intrat în apartament, spațiul generos (conform site-ului are 50 mp ceea ce este foarte credibil). Un hol din care se intra în toate dependințele. În stânga era camera cu vederea la mare iar în dreapta cea cu vedere la munte. La mijloc se aflau baia, spre dreapta, și chicineta în stânga. Baia dotată minim si cu o cădiță fără perdea. Dar în dotarea băii era și un mop, așa că problema era rezolvată. De frică să nu dau cu mopul de cele mai multe ori mă încadram în spațiu😂, deși în general nu reușesc cu tot cu draperie. După ce s-a terminat hârtia igienică am mai cumpărat de la supermarketul de la scară, căci nu se îngrijea nimeni de realimentare. Și cu săpunul la fel. (pont: nu stați mai mult de 2 zile și atunci nu vă va lipsi nimic 😊). Mai trebuie spus că pe parcursul celor 4 zile nu am fost deloc deranjați de vreo cameristă sau ceva de genul acesta.

Chicineta, chiar bucătăria aș putea spune, fiind dependință separată, era dotată cu un frigider foarte mare, cam la fel cu cel de la mine de acasă, un aparat de gătit electric, o chiuvetă și câteva dulapuri în care era ceva veselă de care nu ne-am atins. Aaa, și frigiderul răcea foarte tare.

Când am primit apartamentul era foarte curat, și așa a rămas deși de-a lungul celor patru nopți nu a trecut nimeni să facă curat 😊.

Camera cu vedere spre munte avea 2 paturi, un dulap incastrat în perete și un loc pentru bagaje. Așternuturile, prosoapele, erau curate. Exista și un balconaș in care puteai sta doar în picioare. Tot acolo puteau fi puse la uscat prosoapele de plajă (de exemplu). Pe partea aceea vederea era spre munte.

Camera cu vedere la mare avea și ea două paturi apropiate. Și aici era un dulap incastrat in perete, dar partea de sus era "securizată" cu niște holșuruburi. Nu că am fi vrut să o folosim...

Un loc pentru bagaje, o oglindă. Aproape nimic nu lipsea. Ba și prizele electrice erau de ajuns, mai ales că luasem un prelungitor triplu cu noi. Asta că avem experiență😂 și multe echipamente dornice de curent electric cu noi.

Ba mai mult, exista și o oglindă, dar noi nu o prea folosim, suntem frumoși de la natură ROFLMAO.

Când am ajuns pe balcon am fost fascinat. Vederea superbă. Utilat cu o măsuță de plastic și 2 scaune din același material. Bârnele balconului era scorojite, dar cui îi păsa? Aici vorbim de mare, vaporașe.

Din păcate mozaicul elvețian de pe jos arunca o notă de vechi, parcă "oferea" o stare de ușor disconfort.

Încercam să ne acomodăm cu cazarea. Fetele au descoperit că ușa la baie se deschide foarte ușor, așa că ar fi de preferat să o închidem cu cheia.

Proastă idee. Am intrat primul să fac duș. Am încuiat ușa cu cheia. Totul era în grafic. Atât doar că atunci când am vrut să ies ușa nu se mai deschidea. Norocul meu e că telefonul este permanent cu mine (sunt aproape obsedat dacă nu chiar demonizat).

După câteva încercări am realizat că nu pot ieși. Le-am spus fetelor să îl cheme pe administrator. A venit omul săracul, gâfâia după ce a urcat cele două etaje. Părea foarte contrariat și îmi explica că nu a pățit asta niciodată. Sincer nici eu 😊.

A început ca la sistemele de helpdesk (cele enervante de genul: ați scos echipamentul din priză, beculețele sunt aprinse...). Mă întreabă, nu cumva e un sistem de siguranță. Normal că nu era, ar fi trebuit să știe și el. Mă mai făcea și tâmpit (mă gândeam eu). I-am trimis fetei o poză pe whatsapp cu sistemul care nu exista. Administratorul a propus să trimit cheia pe partea cealaltă. Am făcut niște acrobații, eu m-am urcat pe wc, A s-a ridicat ajutată de el pe gemulețul de la luminator. Pe nu știu unde și ne-am întins să încerc să îi dau cheia prin geamurile ce comunicau prin luminator. A prins-o, nu fără emoții. Nu că ar fi folosit la ceva. S-a dus să aducă întăriri. Prima dată un băiețel care se uita la ușă ca vițelul...

Intre timp patronul mă încuraja, mă întreba dacă sunt bine. Normal că eram bine, tot timpul mi-am dorit un concediu în baie (si de aceea am ales cazare cu vedere la mare). Îi spunea fetei mele că îi place de mine, că sunt calm. Adevărul este că altul in locul meu l-ar fi strâns de gât. De fapt și el a fost uimit de liniștea interioară care am dat dovadă (de fapt era cea exterioară). Între timp am spus bancuri, făceam glume. Să tot ai un astfel de client. Până la urma a adus un expert cu ditamai trusa. În cele din urmă a spart ușa și totul s-a rezolvat. Bineînțeles că nu a fost reparată, așa că piatra de mare a avut ulterior o contribuție importantă la păstrarea intimității.

Acum că tot am fost eliberat și omul se simțea dator am spus să îl abordăm și cu două probleme descoperite înainte de a mă „sigila” în baie. Nu știu ce o apucase pe nevastă-mea să dea drumul la TV, dar nu funcționa. După ce a schimbat mufele a spus că ok, vine cineva și rezolvă. TV-ul nu a funcționat nicio clipă (noi nu îl folosim oricum, dar sigur soției i-ar fi folosit când noi am fost în drumeție pe munte). Apoi mai era internetul. Acela a funcționat în total cam 30 minute. Noroc că suntem în UE și avem toate drepturile. Inclusiv roaming gratuit.

Să nu uit, după ce m-a eliberat din baie, i-am spus în glumă: acum trebuie să mănânc neapărat ceva, și mai ales să beau ceva după trauma pe care am trăit-o. Adevărul că era aproape 5 PM și noi nu mâncasem nimic de dimineață (bine, fetele se înfruptaseră dintr-o ditamai gofra în Milina, dar atât). Ne-a recomandat o tavernă foarte aproape de hotel, de care am fost dezamăgiți, mai ales după experiențele culinare trăite în Kala Nera. Nici nu erau foarte multe alte opțiuni. Dar despre asta o dată ca niciodată.

Într-o zi soția îmi spune că a văzut o șopârliță. Credeam că glumește. Dar a doua zi a apărut din nou în "cadă". Chiar era foarte mică. Un puiuț. Apoi am văzut-o pe hol. Mă gândeam ce viteză are. Dar ca în desenele animate cu Droopy (ce mult mi-au plăcut...) era alta. Viața la țară 😂. Oricum mai bine ca acum circa 20 de ani, in Venus, la unul din primele hoteluri particulare. Noaptea auzeam cum chițăie șoriceii, proaspăta mea soție se ghemuia în mine de frică. Eu făceam pe bărbatul, dar nici mie nu îmi era prea bine. La plecare îi spun proprietarului, cu dorința de a mă contrazice: "Nouă ni s-a părut că sunt șoricei în cameră". Iar el răspunde relaxat: "e normal, avem un câmp în spate". Sincer, îmi plac mai mult șopârlițele, mai ales că erau atât de mici...

De menționat că existau și pături pe care le-am și folosit pentru că seara era răcoare, poate și datorită faptului că, deși eram la malul mării, eram în vecinătatea unei zone muntoase.

Aer condiționat. Da, sigur aveam. Un ventilator în camera cu vedere la mare. Din fericire nu am avut nevoie de el. El exista doar în reclamă.

Trebuie să recunosc, însă (asta îmi spunea si soția mea) priveliștea de pe balcon, a fost cea mai frumoasă din toate cazările. Asta si datorită ambarcațiunilor din port dar și a celor lăsate în apropiere de mal, aruncate care pe unde apucă. Sper ca pozele să fie edificatoare.

Hotelul era amplasat foarte bine. Cele două supermarketuri din Platania sunt situate unul chiar în stânga ieșirii din hotel iar celălalt la 50 m. Portul era și el aproape, bine, un portuleț. De aici am luat croaziera pentru Skiathos, deși celebra Africana nu mai există. Cele două plaje din Platanias, una în dreapta, mai mare și relativ amenajată si cealaltă, mai sălbatică si mai frumoasă, spun eu, imediat după port. De altfel nici nu e greu, "stațiunea" fiind foarte mică. La aproximativ 30 minute de mers pe jos, dar pe un drum mai cocoțat se află celebra plajă Mikro. Sau mai ușor cu taxi boat, 1,5 eur de persoană pe sens. Care, ați ghicit, era chiar în fața hotelului.

Seara era destul zgomot. Cu toate că si el dar și vecinul nu aveau cine știe ce preparate se strângea multă lume. Poate și vecinătatea mării, dorința celor ce stau în Platanias de a fi lângă apă, majoritatea cazărilor fiind pe strada perpendiculară pe mare. Nu știu cum, dar în ciuda prețurilor măricele, veneau și stăteau la taclale. Și după modul în care vorbeau, consumau ceva😂. Sâmbătă seara am văzut cum se descarcă niște boxe. Mi-am spus, în seara asta e de noi😊. Au venit niște tipi care cântau binișor dar parcă evitau să cânte melodiile până la capăt. Suna destul de bine. Accente rock și folk, pe alocuri chiar foarte buni, și aveau și o vioară. S-a auzit foarte bine „Otherside” a lui Red Chili Peppers. Au mai cântat și alte melodii rock celebre dar și câteva rock și folk grecești. Până și A., din camera ei, în partea opusă a apartamentului, peste hol, bucătărie și baie auzea foarte bine ce se cânta.

Într-o zi, la prânz fata mea (aș tot spune fetița mea, dar are deja 19 ani) a dorit să mâncăm la terasa din fața hotelului pentru că aveau cheesburger. Am spus ceva mai devreme că taverna vestită din apropierea hotelului ne-a dezamăgit și chiar nu mai voia la tavernă. Așa că am luat fiecare câte un cheesburger (e mai mult de povestit dar nu e cazul aici). Era 3 eur bucata. O fetiță simpatică ne-a adus apă (de care aveam mare nevoie căci tocmai mă întorsesem eu și cu A. de pe un traseu de 4:30 de pe munte). Ca o paranteză, Pelionul este si un perfect loc de drumeții montane, nu numai de plajă sau snorkelling. După ce am consumat am rugat-o pe fată să ne aducă nota. Dar ea a venit si ne-a explicat că boss-ul ei a spus că totul e din partea casei, un fel de welcome. Welcome în a treia zi, dar de apreciat. Bineînțeles că i-am mulțumit și el a replicat că e plăcerea lui. V-am spus că e un tip simpatic😊. Avea un golden retriever drăguț foc de care A. s-a îndrăgostit. Iar el ne spunea că e "just a baby". De fapt era o ea, Olivia.

Și poate la capitolul promisiuni ar mai fi de spus că scria, că printre facilitățile hotelului aveai și asigurate și Wine/Champagne & Fruit. Poate la comandă. Acum nu mai scrie, pesemne să s-au revoltat prea mulți. Aaa, și cică au recepție non-stop. S-o credeți voi. Totuși, pesemne, dacă realizai că terasa din față îi aparține (noi am aflat a treia zi) pesemne l-ar fi chemat cineva...

Cu toate deficiențele, pe malul mării Arxontiko era unul din locurile de cazare care arăta cel mai bine.

Si care e legătura cu conacul din titlu? Sincer nici pentru mine nu a fost prea clar. Dar traducerea din greacă a lui Arxontinko este conac. Restul vine de la sine.

Dacă aș recomanda? În ciuda minusurilor aș spune că da, dacă vă doriți Platanias, vedere la mare și un buget acceptabil. Restul îl regăsiți mai sus. În toate nuanțele posibile.

---
Impresii încărcate de Dabator in 06.11.2017 23:17:28

Validat / Publicat: 07.11.17 00:52:05


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1108


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dabator); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  82600 PMA (din 62 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 2 ecouri scrise la acest articol [pagina 2, ecourile 31 - 32]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- Flaviu
[17.11.17 15:44:47]
» mesaj pers

   @Dabator:

   Sincer, eu te credeam mai pretențios - asta ca să nu spun... ''prețios'' - dar, având în vedere notele acordate acestui ''așezământ'', observ că ești un tip chiar OK. :))

   Fain ai mai povestit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[17.11.17 16:05:19]
» mesaj pers

   @Flaviu: Nu a fost chiar așa de rău. În plus ne-a mituit omul cu câte un cheesburger ROFLMAO

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [19.10.18 06:37:51]  
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] O masă, două scaune și vederea absolut superbă -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918684">Şterge vot</a></div><span id="v9918684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] O masă, două scaune și vederea absolut superbă
foto Dabator [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Vedere spre port -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918685">Şterge vot</a></div><span id="v9918685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Vedere spre port
foto Dabator [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Cu o sticluță de tsipouro și cu asemenea vedere cui îi pasă că balconul este scorojit? -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918686">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918686"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918686">Şterge vot</a></div><span id="v9918686" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918686)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918686Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918686MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Cu o sticluță de tsipouro și cu asemenea vedere cui îi pasă că balconul este scorojit?
foto Dabator [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] Hotelul, vedere de pe faleză -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918687">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918687"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918687">Şterge vot</a></div><span id="v9918687" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918687)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918687Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918687MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Hotelul, vedere de pe faleză
foto Dabator [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] Vedere din camera fetei. Adică spre munte -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918688">Şterge vot</a></div><span id="v9918688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] Vedere din camera fetei. Adică spre munte
foto Dabator [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Locul de uscat rufe. tot în spate -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918690">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918690"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918690">Şterge vot</a></div><span id="v9918690" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918690)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918690Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918690MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Locul de uscat rufe. tot în spate
foto Dabator [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Șopârlița. Eu v-am spus că e mică :) -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918691">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918691"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918691">Şterge vot</a></div><span id="v9918691" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918691)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918691Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918691MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Șopârlița. Eu v-am spus că e mică :)
foto Dabator [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] La o cafeluță pe malul mării -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918692">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918692"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918692">Şterge vot</a></div><span id="v9918692" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918692)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918692Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918692MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] La o cafeluță pe malul mării
foto Dabator [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] Vedere de pe terasa hotelului (aia cu cheesburger :)) -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918693">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918693"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918693">Şterge vot</a></div><span id="v9918693" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918693)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918693Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918693MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] Vedere de pe terasa hotelului (aia cu cheesburger :))
foto Dabator [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] Chiar la parterul hotelului este un supermarket. Unul din cele două din stațiune. -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918694">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918694"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918694">Şterge vot</a></div><span id="v9918694" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918694)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918694Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918694MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] Chiar la parterul hotelului este un supermarket. Unul din cele două din stațiune.
foto Dabator [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] De pe faleza, chiar în fața hotelului -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918695">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918695"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918695">Şterge vot</a></div><span id="v9918695" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918695)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918695Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918695MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] De pe faleza, chiar în fața hotelului
foto Dabator [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] De asta e Grecia așa frumoasă -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918696">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918696"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918696">Şterge vot</a></div><span id="v9918696" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918696)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918696Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918696MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] De asta e Grecia așa frumoasă
foto Dabator [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] Ne-am întâlnit cu el pe munte -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918697">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918697"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918697">Şterge vot</a></div><span id="v9918697" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918697)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918697Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918697MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] Ne-am întâlnit cu el pe munte
foto Dabator [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] Taxi boat. Spre Mikro -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 06.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918698">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918698"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918698">Şterge vot</a></div><span id="v9918698" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918698)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918698Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918698MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] Taxi boat. Spre Mikro
foto Dabator [06.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Tot spre Mikro, plaja din apropiere (30-40 min de mers pe jos). -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918699">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918699"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918699">Şterge vot</a></div><span id="v9918699" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918699)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918699Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918699MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Tot spre Mikro, plaja din apropiere (30-40 min de mers pe jos).
foto Dabator [07.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] Camera fetei. Cea cu vedere la munte -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918700">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918700"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918700">Şterge vot</a></div><span id="v9918700" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918700)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918700Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918700MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] Camera fetei. Cea cu vedere la munte
foto Dabator [07.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] Paturile destul de 'basic' dar confortabile -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918701">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918701"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918701">Şterge vot</a></div><span id="v9918701" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918701)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918701Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918701MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] Paturile destul de "basic" dar confortabile
foto Dabator [07.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] S-a răsfățat, cu siguranță -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918702">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918702"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918702">Şterge vot</a></div><span id="v9918702" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918702)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918702Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918702MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] S-a răsfățat, cu siguranță
foto Dabator [07.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] Trecem la camera noastră -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918703">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918703"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918703">Şterge vot</a></div><span id="v9918703" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918703)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918703Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918703MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] Trecem la camera noastră
foto Dabator [07.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] Există și un televizor. Inutil, căci nu are semnal :) -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918704">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918704"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918704">Şterge vot</a></div><span id="v9918704" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918704)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918704Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918704MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] Există și un televizor. Inutil, căci nu are semnal :)
foto Dabator [07.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918705">Şterge vot</a></div><span id="v9918705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2017]
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2017] Holul luuung. Și mozaicul elvețian. Sau ce o fi el. -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918706">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918706"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918706">Şterge vot</a></div><span id="v9918706" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918706)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918706Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918706MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2017] Holul luuung. Și mozaicul elvețian. Sau ce o fi el.
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2017] Dulapul fără foarte multe pretenții -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918707">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918707"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918707">Şterge vot</a></div><span id="v9918707" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918707)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918707Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918707MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2017] Dulapul fără foarte multe pretenții
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2017] Așternuturile erau curate. Iar marea foarte aproape -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918708">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918708"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918708">Şterge vot</a></div><span id="v9918708" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918708)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918708Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918708MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2017] Așternuturile erau curate. Iar marea foarte aproape
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2017] Partea de sus a dulapului 'sigilată' cu holșuruburi -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918709">Şterge vot</a></div><span id="v9918709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2017] Partea de sus a dulapului "sigilată" cu holșuruburi
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2017] La crepuscul e și mai frumos -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918710">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918710"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918710">Şterge vot</a></div><span id="v9918710" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918710)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918710Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918710MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2017] La crepuscul e și mai frumos
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2017] La crepuscul spre port -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918711">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918711"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918711">Şterge vot</a></div><span id="v9918711" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918711)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918711Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918711MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2017] La crepuscul spre port
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [AUG-2017] Ușa nu avea nici un sistem de siguranță. Doar că nu se deschidea :) -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918712">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918712"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918712">Şterge vot</a></div><span id="v9918712" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918712)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918712Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918712MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [AUG-2017] Ușa nu avea nici un sistem de siguranță. Doar că nu se deschidea :)
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [AUG-2017] Apoi a fost spartă, așa că se deschidea -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918713">Şterge vot</a></div><span id="v9918713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [AUG-2017] Apoi a fost spartă, așa că se deschidea
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [AUG-2017] Nu este un pietroi. E o cheie. Habar nu aveți =) -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918714">Şterge vot</a></div><span id="v9918714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [AUG-2017] Nu este un pietroi. E o cheie. Habar nu aveți =)
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918715">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918715"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918715">Şterge vot</a></div><span id="v9918715" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918715)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918715Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918715MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [AUG-2017]
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918716">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918716"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918716">Şterge vot</a></div><span id="v9918716" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918716)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918716Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918716MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [AUG-2017]
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918717">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918717"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918717">Şterge vot</a></div><span id="v9918717" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918717)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918717Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918717MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [AUG-2017]
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918718">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918718"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918718">Şterge vot</a></div><span id="v9918718" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918718)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918718Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918718MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [AUG-2017]
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918719">Şterge vot</a></div><span id="v9918719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [AUG-2017]
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918720">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918720"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918720">Şterge vot</a></div><span id="v9918720" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918720)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918720Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918720MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [AUG-2017]
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [AUG-2017] Taxi boat chiar în fața hotelului -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918721">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918721"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918721">Şterge vot</a></div><span id="v9918721" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918721)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918721Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918721MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [AUG-2017] Taxi boat chiar în fața hotelului
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [AUG-2017] Gata, pleacă la Mickro -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918722">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918722"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918722">Şterge vot</a></div><span id="v9918722" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918722)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918722Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918722MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [AUG-2017] Gata, pleacă la Mickro
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918723">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918723"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918723">Şterge vot</a></div><span id="v9918723" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918723)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918723Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918723MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [AUG-2017]
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918724">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918724"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918724">Şterge vot</a></div><span id="v9918724" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918724)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918724Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918724MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [AUG-2017]
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918725">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918725"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918725">Şterge vot</a></div><span id="v9918725" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918725)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918725Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918725MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [AUG-2017]
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918726">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918726"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918726">Şterge vot</a></div><span id="v9918726" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918726)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918726Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918726MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [AUG-2017]
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918727">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918727"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918727">Şterge vot</a></div><span id="v9918727" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918727)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918727Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918727MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [AUG-2017]
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918728">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918728"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918728">Şterge vot</a></div><span id="v9918728" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918728)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918728Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918728MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [AUG-2017]
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [AUG-2017] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 07.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av918729">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv918729"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=918729">Şterge vot</a></div><span id="v9918729" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(918729)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f918729Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e918729MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [AUG-2017]
foto Dabator [07.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.188010931015 sec