82519 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Bella Vista Studios [Lakones] (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.10.2017
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 5 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ Fără masă
PREŢ SEJUR:
300 euro
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 32 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

O priveliște de milioane


Să alegi locul potrivit unde să te cazezi în Corfu, mai ales dacă șederea nu va fi decât de 5 nopți, nu e un lucru tocmai la îndemână! Insula nu-i chiar mititică, oare cum să faci să culegi maximum de polen de pe staminele acestei nemaipomenite flori?! Am citit, am răs-citit, am privit sute de fotografii... Mi-am amintit de vorba cu căutatul acului în carul cu fân și... recunosc că de data asta m-am lăsat ghidată mai mult de intuiție! Dacă tot e oarecum loterie, păi măcar să alegem „cel mai frumos loc de pe pământ”, așa cum era prezentat într-o descriere: Paleokastrița.

Odată luată această hotărâre, restul a venit de la sine - Bella Vista Studios. Păreau că au tot ce ne trebuia: parcare, chicinetă (din moment ce micul dejun nu era inclus), restaurant, ba chiar și o piscină fabuloasă! 3 lucruri au pledat inițial „contra”: 1. faptul că nota de pe booking era numai 8,6 (de obicei aleg locații cu notă peste 9, sunt șanse minime să mă țepuiesc); 2. prețul cam mărișor, 60 de euro pe noapte; 3. erau cocoțate la vreo 300 m deasupra mării, în satul Lakones, deasupra Paleokastriței. Ultimul aspect a fost până la urmă cel care a pledat cel mai puternic „pentru”, spulberându-le fără milă pe celelalte două, atunci când am descoperit că de fapt de pe terasa complexului fuseseră făcute fotografiile acelea panoramice care îmi tulburau visele, cu toate cele 6 golfuri ale Paleokastriței! Adjudecat, considerând că ne putem permite o aroganță în ceea ce privește prețul, din moment ce alte cazări ne costaseră mai puțin decât am estimat (până la urmă, am „scos” o medie de aproximativ 45 euro/noapte în excursia asta, cu mențiunea că în 6 din 15 am avut și micul dejun inclus). Cât despre cocoțat... he, he, am minimizat aspectul cât am putut atunci când i l-am prezentat lui Tati, care până la urmă a trebuit să aprecieze și el romantismul teribil al localizării, ce putea să facă?! :) Totul în viață e o problemă de percepție, se știe!

Comunicarea cu Nick, patronul stabilimentului, a început la o zi sau două după ce am rezervat, când am primit de la el un mail de mulțumire, la care atașa și invitația de a-l aborda în caz de nelămuriri, plus numărul său de telefon. Eu pricep destul de repede cum stă treaba și, chiar dacă nu pricep, mă prefac că da:), așa că deocamdată comunicarea a fost unilaterală. Cu alte 2 zile înainte de a ajunge în Corfu, am mai primit un mail de la el, cu aceleași recomandări. De data asta i-am răspuns, trimițându-i și ora estimată a sosirii noastre: plecam din Sarandë la 11, făceam cam o oră pe mare, plus 30 minute din Corfu Town până în Paleokastrița, deci... să zicem ora 13! Am uitat de diferența de fus orar între Albania și Grecia și când am realizat i-am mai trimis un mesaj precipitat. „Ok, ok... ”, a răspuns el, în dulcele stil grecesc pe care îl ador!...

Din Corfu Town, drumul ne-a purtat spre vestul insulei cale de vreo 20 de km, după care a găsit de cuviință să se despartă în două: cel din stânga avea să urmeze țărmul mării și să ajungă mintenaș în Paleokastrița, dar noi trebuia să-l urmăm pe cel din dreapta, către Lakones. Și a început cocoțatul, dar Tati nu s-a crizat foarte tare, căci era de-acum călit pe drumurile de munte ale Albaniei. Poate doar puțin, când s-a trezit în fundul unui autocar ce se strecura milimetric printre casele satului... Lakones e un sat construit pe un pinten de deal și terenul a fost utilizat cu cea mai mare parcimonie, așa că drumul care îl străbate are pe o distanță apreciabilă lățimea unei singure benzi; de aceea, la intrarea și la ieșirea din sat s-a instalat un semafor, ale cărui culori se schimbă tot la 7 minute și jumătate. De la nivelul mării și până în sat nu sunt decât 4-5 km, dar trebuie alocate 10-12 minute pentru a-i străbate, din cauza serpentinelor nu se poate merge cu viteză.

Bella Vista Studios face parte, precum am menționat, dintr-un complex cunoscut mai degrabă sub numele de Golden Fox, după cel al restaurantului desfășurat pe 3 niveluri. Datorită priveliștii pe care o oferă, locul este, se pare, o oprire obligatorie pentru turiștii care achiziționează turul insulei; când am aflat asta, primul impuls a fost să anulez rezervarea, pe urmă m-am gândit că oamenii ăștia ajung probabil acolo la niște ore când noi vom fi prin alte colțuri de Corfu, prezumție care avea să se dovedească adevărată.

După ce am ieșit din Lakones, am mai rulat încă vreun km și deodată am remarcat că peisajul frontal nu ne mai era obstrucționat de fundul autocarului, acesta semnalizând dreapta spre o imensă parcare scobită în trupul muntelui. Aici trebuie să fie! Noi am tras deocamdată pe stânga, chiar în fața restaurantului (aveam să mutăm mai târziu mașina în parcarea din dreapta, într-o secțiune dedicată turiștilor de la Bella Vista).

Ne-am prezentat la bar și am anunțat cine suntem; din marea de oameni (căci da, erau chiar orele acelea când locul era năpădit de excursioniști) a apărut Nick, care ne-a urat un zgomotos bun-venit. Ne-a lăsat să ne minunăm și să facem câteva poze, apoi ne-a întrebat dacă vrem să vedem camera sau poate, mai întâi, am dori să bem ceva (rezervarea includea o băutură de bun-venit)?! Hmm, de-abia așteptăm să ne refacem beremia (termen inventat de noi, ce derivă din medicină, semnificând „nivelul de bere din sânge”), dar nici stomăcelele noastre n-o duc prea bine... Păi atunci lăsați bagajele chiar aici (și făcu semn unui băiat care ne-a și înhățat sarsanalele și-a dispărut cu ele) și haideți cu mine!

Și am coborât un nivel mai jos, unde hărmălaia era mai mică și mesele erau acoperite cu fețe albe de bumbac. Ne-a instalat la una din ele și el însuși ne-a adus meniurile și, imediat după ele, câte o sticlă brumată de bere! Ah, ce dor ne era de o Alfa adevărată! Nu ne venea să credem în ce minunăție de loc ajunseserăm, nu ne mai săturam să privim împrejurimile; ce să ne mai ardă nouă să studiem meniurile?! Eram atât de euforici, că am deschis prima pagină, pe care scria mare ceva de genul „Oferta zilei pentru 2 persoane” și am zis gata, asta! Nick ne-a felicitat, desigur: good choise!

Am primit imediat aperitivele, un fel de bruschete cu roșii și brânză, salată grecească și midii în sos. Nu ne-a trebuit mult să le devorăm, noi eram flămânzi, iar ele delicioase. Când ni s-a adus felul următor, am rămas amândoi cu gurile căscate: un homar imens înota într-un sos gros de roșii, chinuindu-se să se cocoațe pe un munte de spaghete cu pătrunjel. Cumva, l-am dovedit și p-ăsta, dar numai după ce l-am mai stropit cu o Alfa. De desert n-a mai rămas loc, doar de câte o cafea grecească aromată. Nota de plată ne-a adus un nod în gât, însă am depășit momentul: 80 de euro! Păi na, homar ne-a trebuit...

Ne-am recuperat bagajele, tot cu ajutorul lui Nick. În drum spre cameră, acesta ne-a prezentat regulile casei, ceva de genul „faceți cam tot ce vă trece prin cap, simțiți-vă ca acasă” (de-aia îi iubesc eu pe greci!). De exemplu, Tati a întrebat până la ce oră este piscina deschisă și el a răspuns: pentru voi, tot timpul. Ne-a spus că suntem liberi să ne servim cu orice găsim prin bătătură, precum umbrele de plajă, prosoape, chestii de-astea. Știam că n-o să abuzăm de aceste recomandări, dar ne-a plăcut abordarea.

Studiourile sunt dispuse într-o clădire cu 3 niveluri dispusă în partea dreaptă a complexului, dacă stai cu fața la mare. La parter locuiesc gazdele, iar celelalte 2 sunt pentru oaspeți. Nu știu exact câte studiouri sunt la fiecare palier, 4 sau 5, și nu toate au vedere spre mare. Eu am vrut, desigur, cu vedere spre mare și fix asta am primit. Ni s-a repartizat studioul 104, situat la primul etaj. De fapt, de la intrarea în pensiune, aflată pe o latură, se merge drept pe coridor și apoi se face la stânga, nu sunt scări de urcat; etajul 1, cum se vede dinspre piscină, e în realitate parter, privind din stradă.

Camera am găsit-o răcoroasă și întunecoasă, ușa către balcon fiind protejată de draperii pe interior și de obloane mari de lemn pe exterior. Nick le-a deschis pe toate și s-a făcut lumină. Tot el ne-a prezentat pe scurt facilitățile, zona chicinetei, baia, dulapul cu pături și prosoape de rezervă, parola wi-fi și alte chestii practice. Ne-a urat ședere plăcută și ne-a spus că-l vom găsi mereu prin zonă, în caz de nevoie.

Am făcut o scurtă inspecție a teritoriului și câteva poze la repezeală, căci auzeam piscina plângând după noi! Camera e destul de spațioasă, să zic vreo 20-25 mp. Podeaua este acoperită cu un mozaic de plăci de marmură de forme și culori diferite, care păstrează răcoarea și e și foarte ușor de întreținut. În dreapta sunt 2 saltele twin dispuse pe același cadru, învelite în lenjerie curată de bumbac și acoperite cu cuverturi și perne decorative deschise la culoare. La sugestia patronului, am atârnat pe exteriorul ușii în fiecare dimineață, când părăseam camera, cartonașul cu „please make up room”, iar la întoarcere găseam patul făcut ca în prima zi (gunoiul ridicat și podeaua spălată). Lenjeria ne-a fost schimbată după 3 nopți. Mi-a plăcut mult faptul că exista câte o priză de-o parte și de alta a blatului patului, precum și întrerupătoare fix la mijloc, deasupra acestuia. Deasemenea, câte o noptieră în dreptul fiecăruia, precum și o veioză cu braț mobil deasupra, fixată în perete. Astfel, patul reprezenta seara un loc foarte comod de lectură, păcat că rețeaua de internet a mers... cam ca ochiul mortului (dar asta e o problemă des întâlnită pe insulele grecești)...

În partea dinspre baie, am avut un birouaș cu taburet și cu oglindă. Sub birouaș am găsit un coș de gunoi, iar pe el tot felul de lucruri mai mult sau mai puțin utile, precum uscătorul de păr, un aparat de țânțari cu pastilele aferente, telecomenzile de la aerul condiționat și de la tv, o reclamă la diferite tipuri de masaj de care am fi putut beneficia dacă am fi vrut (dar noi n-am vrut). Că veni vorba de AC, acesta nu se plătește separat, dar am senzația că e un model mai vechi, care nu prea face față. Noi l-am pornit în prima noapte și nu prea am fost mulțumiți de prestația sa, iar în nopțile următoare am preferat să lăsăm deschisă ușa de la balcon; Bella Vista fiind situat la oarece înălțime, seara e destul de răcoare.

Pe partea opusă patului, am avut o măsuță rotundă și 2 scaune, nu prea le-am folosit decât ca să mai înșirăm ceva lucruri pe ele, pentru mâncat am preferat masa de pe balcon. Imediat lângă ele, era chicineta, micuță, dar destul de funcțională: chiuvetă cu burete și detergent de vase, plită electrică cu hotă, cană electrică pentru fiert apa, precum și o gamă variată de tacâmuri și veselă. Am găsit chiar și un coșuleț cu plicuri de ceai, cafea, zahăr și cutiuțe de lapte condensat. Într-o nișă, un frigider în care ne aștepta un pet de apă rece. Singurul lucru căruia i-am simțit lipsa a fost un sul de șervețele de bucătărie, pe care l-am cumpărat noi și gata, ne-am făcut treaba cu el.

Baia e una clasică grecească, adică nu prea mare, dar dotată cu de toate: cabină de duș cu perdeluță (e destul de greu să nu uzi toată baia când te speli, mai ales dacă te cheamă Tati), tron, chiuvetă, coș de gunoi. Deasupra chiuvetei, fixate în perete, suport de săpun, etajeră și oglindă. Drept consumabile, săpunele rotunde, flaconașe cu șampon și gel de duș, prosoape de mâini și de corp, precum și unul de pus pe jos după duș (prosoapele s-au schimbat odată cu lenjeria, parcă zic).

Balconul e destul de spațios, e pavat la fel ca restul studioului și conține o masă și 3 scaune. Pe masă am găsit lumânări parfumate, pe care însă ne-a fost milă să le aprindem. Priveliștea oferită e fabuloasă; înspre stânga, se vede piscina în plan apropiat, iar în plan îndepărtat marea cea mare și o parte din țărmul ei dantelat; spre dreapta, dealul abrupt, verde în totalitate, presărat din loc în loc cu lumânări de chiparoși, dincolo de care se ridică stânca pe care a fost construit Angelokastro, Castelul Îngerilor! Aveam să petrecem momente minunate în acest spațiu, dimineața marea avea o nuanță intensă de albastru, care se estompa treptat în albastrul mult mai deschis al cerului, iar castelul strălucea departe, în soare, ca o mică nestemată; zeci de rândunele zburau peste tot, se lăsau în picaj să bea apă din piscină, apoi își continuau traseul aparent fără niciun rost; în acest decor ne mâncam micul dejun, mereu în stil mediteranean (brânză, măsline, roșii, pâine, iaurt), apoi ne savuram nelipsita cafea, în timp ce definitivam planul zilei turistice. Seara de obicei veneam mâncați de pe unde colindaserăm, dar era minunat să stăm pur și simplu cu ochii în marea care acum avea nuanțe mult mai palide sau să urmărim dealul castelului înroșit de ultimile raze de soare! Ahhh, ce amitiri!...

Piscina a fost, desigur, unul dintre locurile noastre preferate de la Bella Vista, din păcate nu am beneficiat de ea atât cât ne-am fi dorit, obiectivul nostru principal fiind să vedem cât mai mult din frumoasa insulă. Prima după-amiază i-am alocat-o însă în întregime, am fost ultimii care au plecat în cameră. În afara orelor prânzului, când era cotropită de hoardele de turiști plecați în turul insulei, în rest abia dacă se strângeau 10 persoane (maxim) în jurul piscinei! Am senzația că oricine ar fi trecut pe acolo, că lăsa sau nu vreun euro la complex, era oricum binevenit, n-am remarcat pe nimeni care să stea să păzească acest teritoriu (sau poate o făceau, dar nu m-am prins eu).

De dimensiuni moderate, cu adâncime variabilă (pretabilă astfel tuturor categoriilor de turiști), piscina este amplasată pe nivelul cel mai de jos al complexului, cumva între studiouri și restaurant. În jurul ei sunt vreo 20-25 de șezlonguri și câteva umbrele de soare, iar în imediata vecinătate există toalete, precum și un bar, unde nu servea nimeni în mod permanent (cred că se activează totuși în anumite situații, am citit ulterior despre petreceri la piscină; bine că n-am citit înainte de a rezerva!) Dincolo de bar, în fața restaurantului, e un șir de mese mai șuchii (blat de sticlă peste un fel de tavă plină cu nisip și scoici), iar în capăt de tot am descoperit cel mai romantic colț al complexului, la umbra leandrilor (o să vedeți în poze). Apa piscinei a fost caldă și extrem de curată; de fapt, rândunelele care se servesc în permanență din această apă pot depune cea mai credibilă mărturie despre cât de curată e! Dacă mă gândesc bine, cred că n-am mai întâlnit niciodată o astfel de situație, rândunele care să bea apă din piscină; spectacolul pe care îl făceau era nemaipomenit, mai ales că erau foarte multe și foarte gureșe! Piscina avea un sistem de recirculare a apei, ascultabil din cameră, dar nederanjant.

De ținut minte că de pe platoul unde e amplasată piscina ies cele mai frumoase poze cu golfurile Paleokastriței, merită să vă opriți aici chiar și numai pentru asta! Ca să nu mai zic despre senzația de infinity pool pe care o ai odihnindu-te pe marginea dinspre mare a piscinei, sau despre apusul de soare pe care-l poți urmări în direct în partea dinspre Castelul Îngerilor!

Prima impresie despre restaurant am povestit-o deja, ar mai fi de adăugat că prețurile mi s-au părut comparabile cu alte locuri de pe insulă, că e „decorat” mai mereu cu muzică grecească la un nivel sonor rezonabil și că nu e deloc aglomerat, cu excepția orelor prânzului. Noi am mai mâncat o singură dată acolo, în a doua seară, când ne-am întors dintr-o excursie care a inclus apusul văzut de pe mare (despre asta în episodul următor). Fiind târziu, am zis să comandăm chestii ușoare: bruschete (cum am avut la prânz în prima zi), haloumi la grătar, un soi de prosciutto local care nu mai știu cum se chema și o salată corfiotă (salată verde, rucola, același prosciutto și smochine). Plus un ouzo pentru Tati și o carafă mică de vin roșu, 37 de euro.

În plus, am văzut chiar la intrare o vitrină cu înghețată de mai multe feluri, precum și niște mașinuțe pentru copiii mici, genul care merg cu fise. Alături, cu intrare din stradă, au și un magazin cu suveniruri de tot felul; nu știu cum, dar noi am ratat să-l vizităm.

Am plătit toată contravaloarea sejurului la sfârșit (cash). Nick nu era acasă, dar o delegase pe soția lui să ne dea chitanța, să ne mulțumească pentru că-i alesesem și să ne ofere un cadou (un poster cu splendida panoramă a golfurilor Paleokastriței). La rândul nostru, le-am dăruit un mic album cu fotografii din România, precum și invitația de a ne întoarce vizita...

... Nu voi scrie separat despre Lakones, dar nu pot să închei fără să vă zic câteva cuvinte despre acest frumos sat tradițional corfiot. Ne plăcuse ce văzusem în drum spre Bella Vista, așa că în prima seară am decis să ne plimbăm până acolo, mai ales că îmi încolțise un gând în cap: poate vom găsi o tavernă grecească autentică pentru cină! Am mers pe marginea șoselei, nu e periculos deloc, seara rar mai trece câte o mașină sau vreun scuter pe acolo, nici nu-ți vine să crezi ce liniște e! Pe drum am mai întâlnit o terasă chiar la câțiva metri de complexul nostru, la intrare scria că aici e de fapt locul de unde kaiserul obișnuia să admire panorama golfurilor. Mai sunt și câteva studiouri cu vedere splendidă la mare. La intrarea în sat este o cofetărie, precum și o mică fabrică de înghețată. Șoseaua șerpuiește apoi printre case mai noi sau mai vechi până ajunge într-o mică piață cu platan, aici trebuie să fie centrul localității. N-am greșit, dovadă și ușoara animație produsă de cei câțiva localnici care ieșiseră la un pahar de vin sau de vorbă. Am întrebat de tavernă și ne-au făcut semn să mai mergem.

Până acolo am descoperit un magazin sătesc, de unde ne-am completat proviziile pentru micul dejun. Taverna Boulis ne aștepta cu vreo două mese afară, la stradă, dar am vrut să ne bucurăm de atmosfera interiorului. Părea a fi chiar ceea ce doream! Mese acoperite cu țesături în carouri, tablouri cu peisaje marine, obiecte tradiționale, bouzouki în surdină! Chiar în față, încăperea se termina cu o mică terasă spânzurată deasupra prăpastie, cu vedere la mare (printre copaci), unde se aflau 3 mese; 2 erau ocupate, iar una rezervată. Ne-am așezat înăuntru și imediat am fost preluați de o doamnă grăsuță și volubilă. N-a durat mult să ne prindem: taverna este un exemplu de afacere de familie tipică - tatăl gătește, mama și fiica servesc mușteriii. Oferta nu era prea generoasă; am ales musaca, iar Tati un fel de mâncare tradițional, numit tigania, un soi de tocană de vițel cu cartofi prăjiți. Bună și mâncarea lui Tati, dar mie mi-a rămas la inimă musacaua aia! :P La una din mesele de pe terasă era o pereche de nemți trecuți de prima tinerețe. Ea luase tot musaca. Când era pe la jumătatea porției, l-a chemat pe bucătar. Omul a venit, dar se vedea că nu era în apele lui. „Tu ai făcut asta?”, a întrebat nemțoaica. „Da”, a bânguit el. „Serios?! Chiar tu?” „Mda...” „Ești cel mai bun bucătar din lume! Ai făcut cea mai bună musaca pe care am mâncat-o în toată viața mea!!!” Mai apoi i-am auzit făcând vorbele pentru nu știu ce mâncare de iepure pentru cina următoare... Drept udătură, ni s-a recomandat berea roșie corfiotă, un sortiment artizanal care mi-a plăcut la nebunie și pe care - nu știu de ce - n-am mai găsit-o în alte locuri pe unde am mâncat în Corfu! Am vrut să mai revenim la Boulis, dar n-am mai apucat. Ați înțeles ideea, nu ratați!

Lakones are și muzeu etnografic, am văzut indicator, dar n-am avut vreme. De asemenea, am văzut că se coboară pe o potecă direct în Paleokastrița, mi-ar fi plăcut, dar...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de crismis in 07.10.2017 15:17:15

Validat / Publicat: 07.10.17 18:19:37


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în GRECIA
VIZUALIZĂRI: 551

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  69500 PMA (din 53 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[07.10.17 18:09:40]
» mesaj pers

   @crismis:

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Bella Vista Studios [Lakones], CORFU" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[07.10.17 18:30:03]
» mesaj pers

   @webmaster45: Da, acolo este!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[07.10.17 18:33:15]
» mesaj pers

   @crismis: Start vot! Pai ce as putea spune, decat ca te pricepi la alegeri foarte bine, ai ales un loc minunat, nu se poate spune ca ai ales pana ai cules ci ca ai ales pana ai cules ceea ce ti-ai dorit.

   Imi imaginam cu este sa stai la o masuta in balcon si sa te simti relaxat, cred ca simti ca ai ajuns in rai.

   Mi-au placut si pozele chiar daca unele dintre ele au fost prilej de umplt gura de pofta, in fine, voi supravietui.

   Felicitari, votat cu mare drag.

   PS- vezi ca ti-ai bifat poza P42 ca nevotabila (cea cu nemtoaica):)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[07.10.17 18:55:36]
» mesaj pers

   @mishu: A fost foarte frumos, sper că s-a înteles clar că ne-a plăcut mult la Bella Vista! Tati n-a crâcnit nicio clipă că l-am pus să urce și să coboare de nenumărate ori dealul din Paleokastrita până în Lakones! În plus, gazdele au fost exact cum trebuie. Voi recomanda locul de câte ori voi putea (cu condiția ca rezervarea să fie făcută din timp, e oarece bătaie pe studiourile Bella Vista) !

   Mersi pt atenționarea cu poza, nu mi-am dat seama. O să fiu mai atentă pe viitor! :)

   O seară minunată îți doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[07.10.17 19:08:00]
» mesaj pers

   @crismis: Normal ca s-a inteles ca v-a placut, asta se vede si din note :), iar eu ma bucur de fiecare data cand sunt multumita de cazare deoarece stim cu totii cat de munca este atunci cand ni le alegem noi.

   O seara frumoasa.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.10.17 20:32:26]
» mesaj pers

   @crismis: am fost acolo! Nu, nu la Studio... ci la Bella Vista... cu autocarul intr-o excursie optionala! Acolo sus, pe terasa restaurantului, am expus tricoul galben cu Am Fost Acolo! Am trecut cu autocarul pe straduta aceea serpuita si extrem de ingusta, iar daca nu ar fi fost geam la acesta, as fi putut atinge florile de pe pervazurile ferestrelor, atat de aproape eram!

   Felicitari pentru articol, pt mine a fost un remember!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- crismis
[07.10.17 20:48:29]
» mesaj pers

   @maria55: Știu că ai fost acolo, Maria! În parte, acest articol ți se datorează. Mulțumesc! ❤

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[07.10.17 21:27:36]
» mesaj pers

   @crismis:

   Amfostacolo și eu, spre disperarea mea 😁ca am dreapta prea scurtă! Cred că am pe undeva poze de acolo.

   Acum am văzut pozele deși articolul l-am citit mai cu ceva timp în urmă dar cu musacaua mi-ai stricat somnul, cred că o voi visa!! Berea nu că nu era de ghimbir, aia locală de nu poți s-o iei la șervețel dar te delectezi cu ea privind... ce vrei tu!

   Ce pot să-ți spun, vacanțe tot așa reușite să ai!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[07.10.17 21:36:48]
» mesaj pers

   @elviramvio: Nu, nu era bere de ghimbir, am baut si din aia, dar n-au nicio legatura, cea din ghimbir e de fapt un suc, pe cand asta era bere adevarata!

   Vacante faine si voua, sa iasa cum va doriti si un pic peste! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[07.10.17 21:38:51]
» mesaj pers

   @crismis:

   Să nu te pui cu sucul ala, asa am crezut si eu! ✨

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[07.10.17 22:43:24]
» mesaj pers

   @mishu:

Start vot!

   Fals.

   Eu am acordat primul vot. Tu ai dat startul doar la ecouri =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[07.10.17 22:50:52]
» mesaj pers

   @mishu:

PS- vezi ca ti-ai bifat poza P42 ca nevotabila (cea cu nemtoaica)

   Rezolvat.

   Poza P42 poate fi acum votată.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[07.10.17 23:07:23]
» mesaj pers

   @elviramvio: 😱

   @nicole33: 😀

   @webmasterX: 👌

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[08.10.17 07:09:22]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[08.10.17 09:46:59]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțam!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[08.10.17 10:02:13]
» mesaj pers

   @crismis: Ba chiar și eu Am|FostAcolo, în 2009, de Paști! Timpul a fost foarte scurt, așa c-am luat tot bruschete, pe care le-am mâncat în picioare, pe terasă, ca să nu pierdem nimic din peisaj!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[08.10.17 10:21:11]
» mesaj pers

   @Zoazore: Bune bruschetele alea! Dar peisajul... peisajul!...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[08.10.17 10:27:08]
» mesaj pers

   @crismis: De neprețuit! Doar că noi am mers pe repede-nainte și nu l-am savurat. Dar eram după plimbarea cu bărcuța pe mare, la grote!

   vezi impresii

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[10.10.17 14:55:29]
» mesaj pers

   Foarte frumos şi de luat aminte! Mai ales că e un loc, o insulă unde încă nu am ajuns! Dar niciodată nu-I prea târziu. Aşa că ţin minte locaţia! Felicitări pentru alegere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[10.10.17 15:46:45]
» mesaj pers

   @crismis: Uite, @crismis, P19--P20. Ti-o dedic!

   vezi impresii

   Pot sa ti-o incarc de la mine? Nevotabila, fireste!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[10.10.17 20:06:44]
» mesaj pers

   @Zoazore: Da, normal!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[11.10.17 08:39:24]
» mesaj pers

   @crismis: Gata, am atasat-o!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [16.12.17 16:45:42]  

Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri
Dacă aveți cont pe AmFostAcolo, vă puteți autentifica mai jos
UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Dacă nu aveți cont pe sait, vă puteți crea unul în 2-3 minute făcând click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Priveliștea salbei de golfuri a Paleokastriței de pe terasa restaurantului Golden Fox -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909303">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909303"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909303">Şterge vot</a></div><span id="v9909303" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909303)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909303Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909303MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Priveliștea salbei de golfuri a Paleokastriței de pe terasa restaurantului Golden Fox
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Intrarea la Goden Fox -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909304">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909304"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909304">Şterge vot</a></div><span id="v9909304" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909304)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909304Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909304MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Intrarea la Goden Fox
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [JUL-2017] Piscina complexului văzută de pe terasa cea mai de sus a restaurantului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909306">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909306"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909306">Şterge vot</a></div><span id="v9909306" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909306)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909306Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909306MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] Piscina complexului văzută de pe terasa cea mai de sus a restaurantului
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [JUL-2017] Terasa superioară a restaurantului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909307">Şterge vot</a></div><span id="v9909307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] Terasa superioară a restaurantului
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2017] Aperitive la prima masă la Golden Fox -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909308">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909308"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909308">Şterge vot</a></div><span id="v9909308" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909308)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909308Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909308MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] Aperitive la prima masă la Golden Fox
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] Homarul buclucaș, dar delicios -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909309">Şterge vot</a></div><span id="v9909309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] Homarul buclucaș, dar delicios
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] Vedere spre golfuri de la masa unde am mâncat de prânz la sosire -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909310">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909310"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909310">Şterge vot</a></div><span id="v9909310" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909310)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909310Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909310MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] Vedere spre golfuri de la masa unde am mâncat de prânz la sosire
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2017] Camera; paturile și dulapul cu rezerve (pături, prosoape de plajă) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909311">Şterge vot</a></div><span id="v9909311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] Camera; paturile și dulapul cu rezerve (pături, prosoape de plajă)
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2017] Camera; birouașul cu diverse pe el lângă ușa de la baie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909312">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909312"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909312">Şterge vot</a></div><span id="v9909312" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909312)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909312Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909312MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] Camera; birouașul cu diverse pe el lângă ușa de la baie
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2017] Chestii mai mult sau mai puțin utile -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909313">Şterge vot</a></div><span id="v9909313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017] Chestii mai mult sau mai puțin utile
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2017] Zona de luat masa (pe vreme rea, poate; ptiu, ptiu!) și chicineta -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909314">Şterge vot</a></div><span id="v9909314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] Zona de luat masa (pe vreme rea, poate; ptiu, ptiu!) și chicineta
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2017] Chicineta (detaliu) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909315">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909315"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909315">Şterge vot</a></div><span id="v9909315" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909315)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909315Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909315MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017] Chicineta (detaliu)
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2017] Chicineta (detaliu) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909316">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909316"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909316">Şterge vot</a></div><span id="v9909316" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909316)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909316Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909316MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017] Chicineta (detaliu)
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2017] Chicineta (detaliu) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909317">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909317"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909317">Şterge vot</a></div><span id="v9909317" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909317)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909317Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909317MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] Chicineta (detaliu)
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2017] Chicineta (detaliu) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909318">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909318"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909318">Şterge vot</a></div><span id="v9909318" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909318)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909318Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909318MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] Chicineta (detaliu)
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2017] Chestii prin dulap -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909319">Şterge vot</a></div><span id="v9909319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2017] Chestii prin dulap
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2017] Balconul nostru -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909320">Şterge vot</a></div><span id="v9909320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2017] Balconul nostru
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUL-2017] Vedere spre piscina cu rândunele de pe balcon -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909321">Şterge vot</a></div><span id="v9909321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2017] Vedere spre piscina cu rândunele de pe balcon
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2017] Baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909322">Şterge vot</a></div><span id="v9909322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2017] Baia
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [JUL-2017] Baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909323">Şterge vot</a></div><span id="v9909323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2017] Baia
foto crismis [07.10.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2017] Studiourile văzute de la piscină -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909324">Şterge vot</a></div><span id="v9909324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2017] Studiourile văzute de la piscină
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2017] Vedere spre restaurant dinspre piscină -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909325">Şterge vot</a></div><span id="v9909325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2017] Vedere spre restaurant dinspre piscină
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2017] Barul de la piscină -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909326">Şterge vot</a></div><span id="v9909326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2017] Barul de la piscină
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2017] Din nou, superba Paleokastrița văzută de la piscina complexului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909327">Şterge vot</a></div><span id="v9909327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2017] Din nou, superba Paleokastrița văzută de la piscina complexului
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2017] Cea mai romantică zonă din complex -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909328">Şterge vot</a></div><span id="v9909328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2017] Cea mai romantică zonă din complex
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2017] Soarele se gândește să se culce -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909329">Şterge vot</a></div><span id="v9909329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2017] Soarele se gândește să se culce
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2017] Vedere de pe balcon spre Angelokastro -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909330">Şterge vot</a></div><span id="v9909330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2017] Vedere de pe balcon spre Angelokastro
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2017] Primul mic dejun pe terasa de la Bella Vista -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909331">Şterge vot</a></div><span id="v9909331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2017] Primul mic dejun pe terasa de la Bella Vista
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2017] Cină la Golden Fox -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909332">Şterge vot</a></div><span id="v9909332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2017] Cină la Golden Fox
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUL-2017] Paleokastrița luminată de ultimile raze de soare ale zilei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909333">Şterge vot</a></div><span id="v9909333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUL-2017] Paleokastrița luminată de ultimile raze de soare ale zilei
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUL-2017] Soarele apunând în spatele Castelului Îngerilor -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909334">Şterge vot</a></div><span id="v9909334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUL-2017] Soarele apunând în spatele Castelului Îngerilor
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUL-2017] Apus de soare la piscina de la Bella Vista -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909335">Şterge vot</a></div><span id="v9909335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUL-2017] Apus de soare la piscina de la Bella Vista
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUL-2017] Parcarea de dincolo de șosea, cu zona dedicată clienților complexului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909336">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909336"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909336">Şterge vot</a></div><span id="v9909336" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909336)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909336Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909336MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUL-2017] Parcarea de dincolo de șosea, cu zona dedicată clienților complexului
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUL-2017] În Lakones fiecare spațiu este folosit -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909337">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909337"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909337">Şterge vot</a></div><span id="v9909337" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909337)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909337Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909337MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUL-2017] În Lakones fiecare spațiu este folosit
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUL-2017] La intrarea în Lakones dinspre Golden Fox -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909338">Şterge vot</a></div><span id="v9909338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUL-2017] La intrarea în Lakones dinspre Golden Fox
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JUL-2017] La plimbare prin Lakones -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909339">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909339"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909339">Şterge vot</a></div><span id="v9909339" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909339)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909339Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909339MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JUL-2017] La plimbare prin Lakones
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [JUL-2017] La plimbare prin Lakones -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909340">Şterge vot</a></div><span id="v9909340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [JUL-2017] La plimbare prin Lakones
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [JUL-2017] La plimbare prin Lakones; pe aici se coboară în Paleokastrița -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909341">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909341"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909341">Şterge vot</a></div><span id="v9909341" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909341)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909341Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909341MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [JUL-2017] La plimbare prin Lakones; pe aici se coboară în Paleokastrița
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [JUL-2017] La plimbare prin Lakones; ajungem în centrul satului, se observă platanul în dreapta -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909342">Şterge vot</a></div><span id="v9909342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [JUL-2017] La plimbare prin Lakones; ajungem în centrul satului, se observă platanul în dreapta
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [JUL-2017] La plimbare prin Lakones; Taverna Boulis -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909343">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909343"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909343">Şterge vot</a></div><span id="v9909343" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909343)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909343Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909343MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [JUL-2017] La plimbare prin Lakones; Taverna Boulis
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [JUL-2017] Taverna Boulis; în roșu, în față, nemțoaica cu musacaua -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909344">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909344"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909344">Şterge vot</a></div><span id="v9909344" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909344)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909344Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909344MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [JUL-2017] Taverna Boulis; în roșu, în față, nemțoaica cu musacaua
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [JUL-2017] Bere roșie de Corfu; delicioasă! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909345">Şterge vot</a></div><span id="v9909345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [JUL-2017] Bere roșie de Corfu; delicioasă!
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [JUL-2017] Mâncarea lui Tati la Taverna Boulis -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909346">Şterge vot</a></div><span id="v9909346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [JUL-2017] Mâncarea lui Tati la Taverna Boulis
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [JUL-2017] Musacaua demențială! Păcat că poza nu poate reda gustul! -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909347">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909347"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909347">Şterge vot</a></div><span id="v9909347" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909347)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909347Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909347MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [JUL-2017] Musacaua demențială! Păcat că poza nu poate reda gustul!
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [JUL-2017] Magazinul de suveniruri al complexului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 07.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av909348">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv909348"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=909348">Şterge vot</a></div><span id="v9909348" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(909348)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f909348Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e909348MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [JUL-2017] Magazinul de suveniruri al complexului
foto crismis [07.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2017 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2017 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.133109092712 sec