86229 
nu sunteţi logat. - LOGIN
En Chora Vezitsa Hotel [Vitsa] (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.06.2018
DE
Avatar elviramvio
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN jud. Ilfov
înscris/ă în 11.06.14
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2018
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
50 €
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 55 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

En Chora Vezitsa, Vitsa, Epir


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

În general când spui că mergi în Grecia în vacanță, aproape toată lumea îți urează să ai parte de soare și de mare caldă. Noi însă aveam nevoie de munți calzi. Am străbătut în anii din urmă o parte din zonele muntoase ale Greciei dar nu pot pretinde că le cunosc. Grecia are plaje spectaculoase dar are ținuturi în munți care-ți taie răsuflarea. Nu degeaba Grecia este prima în inima mea, ea are o geografie frumoasă și variată, despre istorie și cultură nici nu e cazul să amintesc, are oameni cu care m-am înțeles mereu chiar dacă am folosit un limbaj vechi, ancestral, un esperanto al mâinii, are o gastronomie pe gustul meu, are acel ceva greu de tradus care mă face să uit de părțile urâte ale vieții. Și cum am avut norocul ca și colegul meu de viață să adore țara și poporul ăsta, ne întoarcem acolo cu multă bucurie.

Prin unele părți ale Epirului am mai colindat dar în inima lui niciodată. Anul acesta am rupt câteva zile din concediu pentru a vedea un pic din zona satelor zagohoriene din munții Pindului. Cum drumul în Grecia era puțin nesigur din cauza unor probleme de familie, rezervările la cazare le-am făcut din mers și nu din timp ca altă dată. Am rezervat cameră pentru o noapte în zona Monodendri, satul Vitsa, o zonă frumoasă unde inițial doream să stăm două nopți dar, de nevoie ne-am mulțumit și cu una, fiind obligați și de data asta să scurtăm șederea în Grecia.

El Chora Vezitsa, guesthouse & restaurant, este locația din zis centrul satului, deși la prima vedere nu pare așa, e cam greu să ai un centru într-o localitate situată în pantă. Este în zona de case ce țin de partea superioară a satului și este ușor de identificat, ea aflându-se chiar la cel mai bătrân și mai înalt platan din sat, se spune că în vârstă de 650 ani pe unele ghiduri, gazda ne-a zis mândră că sigur peste 700...

Ajunși în sat am lăsat mașina în drumul principal și am urcat spre cazare pe un drum pietruit, cred că așa cam 400m. Ne-au întâmpinat două femei, mamă și fiică ori soacră și noră, stăteau amândouă în restaurant. Ne-a condus una din ele la recepție, în alt corp de clădire. Ne-a luat datele din c. i., i-am plătit cei 50 € pentru cameră așa cum era trecut pe confirmare, adică la check-in și am primit cheia cu un breloc metalic foarte greu. Apoi m-a întrebat unde am lăsat căruța, când i-am zis, m-a îndrumat către un loc la câțiva pași de pensiune. O parcare mică de 3 locuri, fără protecție spre prăpastie. A adus soțul mașina pe drumul îngust și, cu grijă și în admirația unor nemți a parcat pe muchia văii -ooo, Romanien! Abia a doua zi am înțeles admirația nemților când am văzut câte aveau ei pe mașina lor oricum mare, plus o remorcuță.

Deci la parcarea pensiunii se poate ajunge chiar cu o mașină mai măricică dar fără remorcă și cu mare grijă, drumeagul este îngust, puțin curbat, în pantă ușoară și pavat cu piatră cubică lucioasă. Altfel parcarea este suficientă pentru 3 mașini.

Recepția de fapt este un colț din salonul mare de la parter, acolo are calculatorul și tot ce trebuie. Este o cameră în formă de L, partea din stânga este aranjată ca loc de socializare având canapele, fotolii și măsuțe vechi, totul lucrat de mână, de la dantele până la lucrurile mai complicate. Un șemineu parțial colorat în albastru domină salonul iar dacă mergi spre partea mai îndepărtată a camerei găsești un raft cu cărți în mai multe limbi și, sub sticla unei măsuțe, un frumos joc de șah. Ferestrele cu perdele brodate mărginite cu dantele lucrate manual dau spre munții și vâile Pindului, satul fiind la granița Parcului Național Vikos Aoos.

În partea dreaptă a livingului este locul pentru micul dejun, scara ce duce la camerele de la etaj și mansardă și un intrând mic unde sunt două camere, în una din ele am stat noi.

Camera 14, foarte mare și tradițional aranjată. Un pat mare spre matrimonial pe latura stângă, lipit însă de perete. La partea opusă unde sunt geamurile acoperite cu perdele lucrate manual, un pat de o persoană și, între cele două paturi, un fotoliu pat. De la geamuri vedeam aburii care se înălțau din păduri dar și micuța cruce a bisericii zonei. O măsuță cu rol de birou sau toaletă, deasupra ei un tv și el mic, o altă măsuță rotundă, joasă, stil turcesc, două scăunele joase și un scaun obișnuit cu spătar completau mobilierul mic. Șifonierul destul de mare cu umerașe suficiente dar și cu destule pilote și pături, absolut necesare uneori și vara în această zonă montană. Deasupra ușii un aparat de aer condiționat, tip mai vechi dar la care n-am primit telecomanda dar nici n-am cerut. Wi-fi bun, poate unde am fost și lângă recepție. Cei de la etaj veneau jos cu laptop cu tot.

Baia cu cabină de duș, consumabile, 4 prosoape, curată dar cu lumină foarte slabă, așa ca o lumină de veghe. În prima zi am avut apă fiartă, a doua zi dimineață, deși ne-am sculat devreme, apa abia dacă începea să se dezmorțească. Pensiunea a fost plină așa că apa din boilerele probabil s-a terminat rapid. Deci am experimentat un fel de duș parțial, cu atât mai mult cu cât în baie era destul de frig. Dar n-a fost o mare problemă, toți ne-am descurcat, nu erau reclamații, doar păreri de râu în germană, engleză și greacă că șederea fusese prea scurtă.

Pensiunea are și un mic restaurant cu intrare separată, o încăpere grecească, cu șemineu și ceva decor specific. S-ar putea să fie singurul restaurant funcțional din sat în perioada mai rece, nu știu, noi n-am întâlnit alt local și am hoinărit ceva. Plus că la câți s-au adunat la ceai, cafea și vin când a început ploaia, mă face să cred că am dreptate. Am mâncat la restaurantul pensiunii ceva prânz-cină. Tsatsiki foarte bun cu pâine făcută undeva prin sat - eram acolo când a fost adusă caldă - o supiță bună de pui și câte o porție de musaca. Din păcate musacaua n-a fost rea dar a fost cea mai slabă pe care am mâncat-o până acum în Grecia. Tsipouro foarte bun, vinul potrivit, limonada așa și așa. Acestea plus cafea foarte bună, tare cum îmi place mie, 30 € / 2 persoane / bon de casă deși n-am cerut.

Micul dejun ne-a fost servit în livingul vilei. A fost suficient, nu foarte variat dar cât trebuie cantitativ pentru câți eram acolo. Am apreciat laptele de vacă, proaspăt, gemurile și mai ales prăjiturile de casă. Mezelurile și cașcavalul au fost din comerț, ouă n-am dorit. Sucul de portocale era de la cutie, se simțea acel gust specific. Dar per total calitativ a fost bunișor pentru gustul nostru.

Pensiunea are 10 camere unde se pot caza până la 4 persoane /cameră, fiecare cameră cu baie proprie iar mansarda, zic ei, este ca un fel de apartament și are șemineu. În

camere și băii sunt calorifere de fontă, semn că pensiunea este deschisă și iarna.

Sophia noastră cea deșteaptă 😅 ne-a ghidat foarte bine spre această pensiune, ne-a adus bine pe drumurile locale cu asfalt bun și replica ei pe care o îndrăgim mereu "ați ajuns la destinație" am auzit-o când încă eram în șosea iar pensiunea undeva mai sus de capetele noastre. Pentru că știam din comentarii problema drumului local, străduța, am considerat că Sophia și-a făcut datoria și i-am închis gura!

Pentru cele câteva ore de somn petrecute acolo, cazarea a fost foarte bună. Mi-ar place să stau acolo și să privesc cerul seara sau să lenevesc sub brațele bătrânului platan din fața pensiunii. Seara noastră a fost ploioasă și rece dar și așa a meritat drumul la Vitsa și hoinăreala pe acei coclauri ai Zagorie Centrale. A doua zi am urcat mai sus de sat, spre canionul lor celebru și soarele ne-a fost prieten.

Vă rog atașați youtube.com/watch?v=EXhY3PdTwNg Zagoria. Mulțumesc.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de elviramvio in 05.06.2018 14:36:32

Validat / Publicat: 05.06.18 18:32:31


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 778


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (elviramvio); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  65000 PMA (din 49 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[05.06.18 15:16:10]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[05.06.18 15:25:45]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Mulțumesc. O zi bună!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[05.06.18 18:31:58]
» mesaj pers

   @elviramvio: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "En Chora Vezitsa Hotel [Vitsa], MONODENDRI / ZAGORIA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[05.06.18 18:34:36]
» mesaj pers

   @webmaster26:

   Da, acolo este.

   O seară frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- xpac
[05.06.18 18:37:54]
» mesaj pers

   Deschid eu votarea de aici din Paleokastrita!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[05.06.18 18:52:26]
» mesaj pers

   @xpac:

   Credeam că sunteți cu berea sub platanul bătrân😅

   Să vă fie șederea cât mai frumoasă acolo, cu soare și plimbări cât cuprinde! Mânăncă și pentru mine o porție de ceva bun grecește, poate fi și miel, ied, berbecuț... 🍻

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[05.06.18 19:16:07]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[05.06.18 19:35:53]
» mesaj pers

   @elviramvio: M-a amuzat faza cu lumina de veghe, am pățit-o și eu o dată, nu e prea confortabil dar nici nu am crăpat.

   Și “biroul” :) Cine crezi tu că mai scrie “scrisorici”? Poate doar eu, nu voi renunța la agendă, scrisorici, felicitări, niciodată. Pixul nu-mi lipsește din geantă, fie ea și de voiaj, ador sa scriu pe hârtie așa cum îmi place mirosul cărților, al hârtiei :)

   Chiar azi am făcut curat prin birou și am găsit o vedere trimisă de mine colegelor, din Turcia :) Și eu am ocolit Turcia din 2015

   Acum există FB, acolo se scriu “scrisoricile”

   Drăguț loc, frumos prezentat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[05.06.18 19:38:12]
» mesaj pers

   @xpac: Bine măi, iar ne-ați luat-o înainte? :D

   Vă salut cu drag, vă doresc o vacanță frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[05.06.18 21:03:13]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Mulțumesc mult.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[05.06.18 21:05:31]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Ei, am pus și eu așa dar poți să scrii și poezii... te uiți pe geam, bei ceva și gata inspirația 😉 Am uitat, fumatul interzis acolo!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[05.06.18 21:53:13]
» mesaj pers

   @elviramvio: Parcă m-am întors în timp! Cazarea parc-ar fi într-o casă boierească veche. Toate ”nimicurile” alea lucrate manual îi dau un farmec aparte, un miros de ”a fost odată ca niciodată”, de povești la gura șemineului.

   Foarte frumos!

   Știai că, acolo, în Epir, în munții verzi ai Pindului trăiește o comunitate de români vechi, aromâni, numiți Pindari?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[05.06.18 22:32:23]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   "Știi vlăhească? " Păi tu crezi că eu îl căutam pe prințul Charles acolo?!

   Acum ce să zic la prima ta strigare, pindari, drept să spun că nu mă duceam nici plătită dacă știam că sunt ei acolo! Dar mi-a fost bine, ai să vezi. Te voi lămuri curând ce "pindari" am găsit noi acolo! Și încă n-am terminat cu zona aceea, ne mai trebuiesc câteva zile prin acei munți.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [23.03.19 23:46:21]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[24] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2018] Platanul multi secular. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972081">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972081"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972081">Şterge vot</a></div><span id="v9972081" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972081)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972081Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972081MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2018] Platanul multi secular.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2018] Intrarea în pensiune, dinspre piața cu platan. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972082">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972082"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972082">Şterge vot</a></div><span id="v9972082" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972082)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972082Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972082MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2018] Intrarea în pensiune, dinspre piața cu platan.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2018] Biroul recepției. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972083">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972083"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972083">Şterge vot</a></div><span id="v9972083" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972083)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972083Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972083MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2018] Biroul recepției.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2018] Holul pensiunii. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972084">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972084"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972084">Şterge vot</a></div><span id="v9972084" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972084)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972084Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972084MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2018] Holul pensiunii.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2018] Un alt colt al holului. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972085">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972085"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972085">Şterge vot</a></div><span id="v9972085" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972085)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972085Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972085MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2018] Un alt colt al holului.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2018] O parte din zona unde se servea micul dejun. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972086">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972086"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972086">Şterge vot</a></div><span id="v9972086" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972086)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972086Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972086MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2018] O parte din zona unde se servea micul dejun.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2018] Intrarea, văzuta din hol. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972087">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972087"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972087">Şterge vot</a></div><span id="v9972087" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972087)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972087Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972087MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2018] Intrarea, văzuta din hol.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2018] Una din icoane, in hol. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972088">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972088"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972088">Şterge vot</a></div><span id="v9972088" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972088)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972088Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972088MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2018] Una din icoane, in hol.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2018] Spre etaj. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972089">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972089"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972089">Şterge vot</a></div><span id="v9972089" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972089)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972089Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972089MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2018] Spre etaj.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [MAY-2018] Tavan de lemn frumos lucrat. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972090">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972090"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972090">Şterge vot</a></div><span id="v9972090" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972090)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972090Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972090MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2018] Tavan de lemn frumos lucrat.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2018] Spre etaj și mansardă. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972091">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972091"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972091">Şterge vot</a></div><span id="v9972091" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972091)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972091Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972091MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2018] Spre etaj și mansardă.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2018] Lucru manual. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972092">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972092"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972092">Şterge vot</a></div><span id="v9972092" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972092)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972092Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972092MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2018] Lucru manual.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [MAY-2018] Holul. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972093">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972093"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972093">Şterge vot</a></div><span id="v9972093" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972093)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972093Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972093MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2018] Holul.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [MAY-2018] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972094">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972094"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972094">Şterge vot</a></div><span id="v9972094" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972094)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972094Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972094MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2018]
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2018] Camera parțial. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972095">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972095"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972095">Şterge vot</a></div><span id="v9972095" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972095)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972095Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972095MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2018] Camera parțial.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2018] Patul dublu. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972096">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972096"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972096">Şterge vot</a></div><span id="v9972096" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972096)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972096Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972096MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2018] Patul dublu.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [MAY-2018] Pt scrisorici, cosmetice, orice. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972097">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972097"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972097">Şterge vot</a></div><span id="v9972097" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972097)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972097Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972097MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2018] Pt scrisorici, cosmetice, orice.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2018] Doar atât din baie. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972098">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972098"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972098">Şterge vot</a></div><span id="v9972098" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972098)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972098Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972098MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2018] Doar atât din baie.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2018] Jocul de șah, prin geam. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972099">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972099"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972099">Şterge vot</a></div><span id="v9972099" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972099)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972099Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972099MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2018] Jocul de șah, prin geam.
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2018] Restaurantul -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972100">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972100"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972100">Şterge vot</a></div><span id="v9972100" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972100)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972100Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972100MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2018] Restaurantul
foto elviramvio [05.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [MAY-2018] Restaurantul. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972101">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972101"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972101">Şterge vot</a></div><span id="v9972101" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972101)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972101Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972101MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2018] Restaurantul.
foto elviramvio [05.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2018] De după paravan vin farfuriile cu mâncare. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972102">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972102"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972102">Şterge vot</a></div><span id="v9972102" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972102)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972102Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972102MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2018] De după paravan vin farfuriile cu mâncare.
foto elviramvio [05.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2018] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972103">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972103"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972103">Şterge vot</a></div><span id="v9972103" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972103)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972103Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972103MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2018]
foto elviramvio [05.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2018] Cu regret predăm cheia grea! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 05.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av972104">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv972104"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=972104">Şterge vot</a></div><span id="v9972104" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(972104)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f972104Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e972104MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2018] Cu regret predăm cheia grea!
foto elviramvio [05.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[24] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.124407052994 sec