71538 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Astir Palace Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.08.2016
DE
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2016
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
4600 lei
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.20
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Labirintul


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

”Mergi în Zakynthos? / N-am bani/ Păi eu nu te-am întrebat dacă ai bani, ci doar dacă mergi! / Ok, merg, dar am trei condiții: avion, Laganas, hotel pe plajă. ”

Așa a început toată nebunia. De ce nebunie? Dacă aveți răbdare să citiți, veți afla. Va ieși un articol mai lung, dar nu din vina mea :P

Vacanță achiziționată cu cardul, dar nu al meu, pentru trei familii. Plata în nouă rate. A patra familie dorea un sejur mai lung, dorea transport cu mașina din dotare, a plătit numerar, direct la agenție. La o micuță agenție care lucra cu un tour-operator serios.

Eu i-am avertizat: nu hotel de 4 stele, nu agenție necunoscută. ”Lasă măi, să mănânce și el o pâine! Garantez eu pentru el! Ok, așa să fie”.

Rezultatul: bani mulți pentru un hotel la care stelele nu strălucesc, și o parte frumușică din bani au fost furați. Mai aveam cinci zile până la plecare și noi nu chitanță, nu voucher, nu bilete de avion:(. Prietenul cu cardul, fiindcă a garantat pentru agenție, a mai scos încă 3000 lei din buzunar. Dar direct la Tour-Operator. Am primit și noi documentele, dar, înainte cu două zile de plecare, sunt anunțată că familia numărul 4, cei cu mașina, au ajuns la hotel și nu au rezervare, banii au fost retrași și rezervarea anulată. Norocul lor că aveau bani în buzunar și că hotelul avea camere libere. Au fost drăguți cei de la hotel, le-au dat niște bonusuri pentru a compensa emoțiile și nervii puși la încercare. Au plătit din banii de vacanță, au rămas cu bani puțini în buzunar până am venit noi. Voucherul lor era fals, chitanța la fel. Deci fals și uz de fals, eu nu l-aș ierta pe individ. De, plăcerile costă!

Cam lungă introducerea, dar era foarte importantă pentru mine.

Acum, despre hotelul cu stele fără strălucire.

Pe 16 iulie, dimineața, după un zbor plăcut cu Tarom, am aterizat în Zakynthos. Am avut transfer cu autocarul, m-am necăjit puțin pentru că ne-a plimbat prin toate satele, am pierdut timp prețios, am fost ultimii turiști conduși la hotel.

Laganas se află la 6 km distanță de aeroport, hotelul Astir Palace se află la intrarea în stațiune, pe malul mării, între Astir Beach Hotel și Blue Waves Hotel, într-o zonă liniștită, cu oameni normali, cu multe taverne, magazine și centre de închiriat auto.

Clădirea este vopsită în culoarea Zakynthos, are forma literei L, cu latura mică așezată pe plajă. Curtea este măricică, parcarea la fel, comunică printr-un culoar cu hotelul Astir Beach. Există pantă pentru trolere.

Recepția e mare, aerisită, lobby imens cu design minimalist, de bun gust.

La recepție, o doamnă ne zâmbește. Arătăm documentele, așteptăm câteva minute. Eu aveam cameră dublă cu vedere parțială la mare, celelate două familii aveau triple, fără vedere la mare. Ei aveau camerele gata, le-au preluat imediat, eu nu. Era dimineață, nu sunt absurdă, trebuia să aștept. Lăsăm bagajele în camera destinată lor, lângă recepție, mergem să ne plimbăm prin hotel, pe terasă, pe plajă.

Mă pierd pe culoare, holuri, scări, uși, săli, totul arată ca un labirint.

Există și lifturi, două la număr. Prietenele mele au rămas blocate într-unul, împreună cu alte trei persoane. Le-am făcut poză, ne-am amuzat, C. era panicat, mă certa.

E foarte curat peste tot. Ieșim la piscină, la barul și pe terasa hotelului comandăm o cafea, zărim marea, o admirăm. E minunată. Îmi fac poze cu ea dar și cu un vânzător ambulant, mă liniștesc un pic și savurez zeama de cafea, privesc oamenii, avioanele, plaja, insula Marathonissi. Mă declar mulțumită.

Terminăm cafeaua, mergem în camera bagajelor să ne pregătim costumele de plajă, doamna de la ”pupitru” îl abordează pe C. Acesta mă cheamă, era ceva nasol cu minunata noastră cameră.

Era ceva important, normal, așa sunt și eu.

Așadar: ”camera voastră are o problemă, nu funcționează A. C., trebuie să vină băieții să-l schimbe, apoi trebuie făcută iar curățenie. Vă dau o altă cameră până mâine la ora zece, după MD. / Are balcon camera respectivă? / Nu, e cam urâțică! Exclus, rezolvați problema, nu e treaba și nici vina mea, nu vreau să mă enervez. ” Acesta a fost dialogul. Am primit o cameră cu vedere frontală la mare, au meritat nervișorii mei un mic disconfort.

Deci, am avut două camere, așa sunt eu, am mereu mai mult decât alții;).

Camera 116, la parter, vedere superbă la piscină, mare, terasă, Marathonissi și avioane.

Era frumoasă, dar nu de patru stele. Nici hotelul nu merită această clasificare, dar pentru Grecia, e ok.

Încăperea era luminată puternic, era curată, patul matrimonial nu era mare, alături aveam un pat single. Gresia îmbrăca pardoseala, menținea răcoarea în cameră, pereții erau colorați în culoarea Lefkada. Ei, da, am inventat eu nume de culori, e o plăcere pe care mi-o asum. Să revenim: noptierele încadrau paturile, aplice pe pereți, două tablouri cu peisaje marine, birou, scaune, o piticanie de TV cocoțat aproape de tavan, un suport pentru valiză, A. C. funcționa dar nu l-am folosit, un șifonier cu trei uși, încăpător, cu rafturi dar și cu spatiu pentru umerașe. O oglindă imensă așezată deasupra biroului mi-a adus zâmbetul pe buze. Frigiderul era încuiat în dulăpior, costa 1,5 euro/zi dacă doreai să-l folosești. A. C. nu se plătește în lunile iulie și august, în celelalte luni e contra-cost.

Baia era mare, fără aerisire, cu cadă și perdea, consumabile: h. ig., săpunele și șamponele, prosoape albe, pufoase. Lipsea uscătorul de păr dar puteam cere la recepție. Lipseau halatele, lipseau papucii. Oricum nu aveam ce face cu ele, n-am folosit niciodată așa ceva. Baia era inundată de o lumină puternică, rece dar utilă, oglinda imensă era perfectă pentru mine.

Balconul era micuț. Între acesta și cameră era un șanț, m-am împiedicat de câteva ori, era cam adânc, periculos pentru cei mici. Ușa balconului era din termopan, glisantă, fără plasă pentru țânțari (nu am avut nevoie). Două scaune și o măsuță din inox ocupau tot balconul. Acesta nu-ți oferea intimitate. Lipsea și suportul pentru prosoape.

O draperie groasă s-a dovedit a fi foarte utilă pentru menținerea umbrei din cameră, dar și obloanele opreau razele strălucitoare ale soarelui.

Cam multe lipsuri pentru cele patru stele. Și nu e tot, mai urmează.

Restaurantul este foarte curat, de mărime medie, fără terasă, dar cu o vedere frumoasă la plajă. Mâncarea de la MD a fost proaspătă, gustoasă, suficiente sortimente, aveam de unde să alegem. Nu lipseau sucurile de la dozator, apa, fructele, cafeaua, dar nici vinurile. Nu eram supravegheați ca în alte locuri din Grecia. Oameni cu bun simț. Și angajații și turiștii. În difuzoare se auzea muzică grecească. Nu aveam voie să scoatem sau să aducem produse în/din afară. Cu toate acestea, ieșeam cu ceașca plină cu cafea, afară pe terasa de la piscină, iar eu mergeam chiar pe plajă. Nimeni nu ne-a spus nimic, am adus toate ceștile înapoi. Poate pentru că nu aveau terasă iar barul de la piscină se deschidea după ora 10 nu am fost deranjați de ospătari.

După MD am mers la recepție să-mi cer camera repartizată. Nu am vrut să o eliberez ce cealaltă până nu vedeam despre ce e vorba. Zâmbesc trist în fața doamnei, îmi spune că nu-i gata, trebuie să aștept. Hey, eu sunt bună, dar nu sunt preș! ”E timpul meu, e cel mai prețios lucru, sunt banii mei munciți, voi aveți o problemă, rezolvați-o. Eu vreau camera acum. ” Am stat doar câteva minute și am primit camera. Am fost întrebată ce doresc cadou: frigiderul gratis pe toată perioada sejurului sau wi-fi gratuit doar în recepție și pe terasa de la piscină. Am ales frigiderul, normal. Internetul costă 1,5 euro/oră și nu merită banii.

Diferenta de preț de la prima cameră la a doua este de 14 euro/zi. Mult pentru puțin. Mai bine-mi cumpăr rochițe și sandale :D.

Am primit cheia de la camera 334, etaj doi. Cheia de la cameră era prinsă de un breloc-magnet care se introducea în orificiul din peretele de la intrarea în cameră, pentru a porni curentul electric. Frigiderul era conectat separat.

Deci, mă rătăcesc pe holurile labirintului, la același etaj există și camerele cu nr 400 dar și cele cu nr 500. Amețeai căutând. Găsesc camera. E ok. Un pic mai mică decât prima, curată, cu pat matrimonial micuț, cu două noptiere, suport pentru valiză, un șifonier cu două uși, doar pentru haine puse pe umerașe. O pătură și seiful erau prezente în șifonier. Cred că și seiful se putea utiliza doar contra cost, nu am întrebat. Două scaune tapițate, o măsuță, o oglindă mare deasupra biroului, TV minuscul pus în tavan. A. C. funcționa dar nu l-am folosit.

Balconul mare, cu măsuță și scaune din inox, fără suport pentru prosoape, acesta oferea intimitate, nu ca cel de la camera 116. Același tip de obloane, geamuri și draperii am găsit și aici.

Baia mai mică decât prima, dar suficient de încăpătoare, aceleași dotări, aceleași consumabile.

Prosoapele se schimbau zilnic.

Lenjeria era albă, de bună calitate, se schimba la două zile, nu am înțeles de ce, pentru că nu era nevoie.

Curățenie se făcea zilnic.

Vederea parțială la mare a fost pe gustul meu nepretențios.

Mă liniștisem, mă mutasem, am plecat la plajă. Vine tipa de la bar, ne cere banii pentru șezlonguri: 6 euro/zi setul, plus umbreluța. Că umbrela e mai mare, totuși. Știam prețul. Dar cireașa de pe tort a fost următoarea: la piscină, sezlongurile sunt doar 3 euro/zi setul. Ei, chiar așa? Chiar nu-i normal! Indiferent de clasificare, o unitate de cazare cu piscină în dotare nu ar trebui să perceapă taxă pentru șezlongurile sale. Noi nu le-am folosit.

Piscina era de mărime medie, cu secțiune pentru prichindei, apa avea 30 de grade, existau colace și saltele, acestea erau ”din partea casei”. Între piscină și plajă erau dușuri, iar în spatele barului de la terasă erau și toalete.

Plaja era lungă și lată, cu nisip fin, intrarea în mare era lină, se adâncea treptat după mulți metri. Apa era perfectă, limpede, plină cu peștișori.

Pe plajă găseam șezlonguri la orice oră. E drept că eu ocupam la ora 6 dimi în prima linie, dar celelalte trei familii aveau copilași mici și le era mai bine așa.

În afară de hidrobiciclete (40 euro/ora) nu există alte posibilități de practicare a sporturilor pe apă. Se puteau închiria bărci cu sau fără șofer, la un preț de 120 euro/zi.

Pentru alte activități pe apă, recomand Banana Beach, o plajă fițoasă, mai mult pentru tineri.

Vis-a-vis de intrarea în hotel erau multe taverne, un centru de închiriat mașini, un supermarket, o agenție de unde puteam achiziționa excursii.

Aleea din fața hotelului era acoperită cu asfalt, mergeam lejer pe tocuri până în centrul stațiunii.

A fost o vacanță perfectă. Am avut și bune și rele, dar a fost un echilibru. Așa e normal în vacanță. Adrenalina a fost prezentă. Orașul Laganas m-a cucerit, marea nu mi-a înșelat așteptările. Nu au lipsit peripețiile, nebuniile mele, râsetele prietenilor. Mi-a lipsit cineva drag, dar am ținut legătura cu el în permanență.

Mi-ar plăcea să am timp să vă scriu impresii de călătorie. Am trăit intens fiecare secundă, nu am anticipat nimic, n-am planificat mare lucru. Mi-am organizat totul acolo, mi-am împărțit timpul astfel: plajă, apă, excursii, taverne, puțin somn, masaje, șopingărelă, vizite la mănăstiri -dar fără date istorice și cifre, plimbări sub clar de lună și vânătoare de... apus de soare.

Laganas e pentru oameni energici, zăpăciți ca mine, dornici de picanterii și povești haioase. În Laganas nu trebuie să ai stresul răscolit. E suficient să guști tinerețea.

Recomand și stațiunea și hotelul. Doar celor care sunt ca mine, celor cărora le place labirintul vieții. Chiar dacă te lovești uneori de blocaje și ziduri, o iei pe alt culoar al labirintului și trebuie să găsești ieșirea. Trebuie să înveți să apreciezi viața și să-i simți aroma. Atunci simți cu adevărat vacanța.

Rog atașarea melodiei https://youtu. be/MKY7IK8heQk

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 06.08.2016 10:17:05

Validat / Publicat: 06.08.16 12:00:07

VIZUALIZĂRI: 2919


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  45200 PMA (din 48 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 14 ecouri scrise la acest articol [pagina 2, ecourile 31 - 44]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- andromeda
[05.01.17 21:54:50]
» mesaj pers

   @krisstinna: prima camera care ati primit-o in ce categorie intra? Cu vedere la mare? Inteleg ca era sub cea side view rezervata si primita a doua zi era superioara primei.

   Cum pot fi sigura ca primesc o camera la etaj?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[05.01.17 22:18:09]
» mesaj pers

   @andromeda: Prima cameră a fost la parter, cu vedere frontală la albăstreală. Cea de-a doua, cu vedere parțială, a fost plătită de când am achiziționat pachetul turistic. Am inteles că aveți un copilaș? Camerele triple primite de prietenii noștri au fost pe partea stângă, tot la etaj. Ei au dat șpagă la recepție, eu am refuzat. Una dintre familii a avut o cameră cu vedere în curtea hotelului, așa au dorit, adică au plătit mai puțin. Nu i-am auzit să se vaite de ceva. Deci oferta era așa: cu vedere la grădină (adică parcare, că grădină nu au), cu vedere parțiala la mare sau cu vedere frontală. Am ales ceva mai acceptabil ca preț cu toate ca mi s-a părut si ăla mare. Eu nu aș lua cameră la parter, indiferent de poziția acesteia. Parcă nu am intimitate. Cred că poți vorbi și solicita la recepție, nu te vor refuza. Sunt înțelegători. Managerul este mereu acolo, e un tip tânăr și receptiv. Cam fustangiu ce-i drept :D, dar sociabil și cu bun simț.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- andromeda
[05.01.17 23:09:59]
» mesaj pers

   @krisstinna: da, oferta la agentii este cum ai precizat. Totusi camera de la parter cu vedere frontala ai spus ca era cu 14eur mai putin pe zi decat cea side view primita ulterior. Deci indeamna ca nu intra in categoria sea view! Corect? Poste intra in categoria garden view...

   Ce au obtinut prietenii care au dat spaga la receptie? Au rezervat camera garden view si au primit side view? Sau ce alte avantaje mai poti obtine?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[05.01.17 23:48:17]
» mesaj pers

   @andromeda: Camera de la parter era cu 14 euro/zi mai mult. Nu merita. Oferta mea: parțial sea view! Asta am plătit, asta am primit și am fost mulțumită. Ceilalți au avut garden view si au primit parțial sea view pe partea stângă unde balcoanele nu au intimitate, nu se vede insula țestoaselor, vederea e un pic obstrucționată de un zid și de pomi, dimineața ardea soarele si nu puteau sta pe balcon pentru a savura cafeaua. Și... aventajul bacșișului: au primit imediat cameră. Eu am fost încântată pentru că am văzut două camere, am avut ce povesti, dar mai important este că de 10 euro mi-am luat o rochiță superbă cu care am atras privirile tuturor. Doar 10 euro! Soțul meu a zis că sunt zgârcită și m-a bombănit puțin :D Dar i-a plăcut rochița să știi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- calatorul
[06.01.17 00:14:28]
» mesaj pers

   @krisstinna: Ma bag si eu in vorba: multumim pentru informatiile detaliate si utile si felicitari pentru spiritul si atitudeinea optimiste dovedite si de data asta. Ma bucur sa regasesc si la altii aceeasi atitudine pozitiva care si mie mi/a adus multumiri personale in loc de nefericiri si frustrari fara rost.

   Caci iata cum poate iesi un lucru bun din doua mai putin multumitoare, conform celor descrise mai sus, felicitari si vacante frumoase in continuare, cu rochite cat mai atragatoare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- andromeda
[06.01.17 00:16:56]
» mesaj pers

   @krisstinna: aha, acum am inteles! Partial sea view pe dreapta e ok, dar totusi rezervarea este pe partial sea view, nu poti sa stii daca este pe stanga sau pe dreapta, sau daca este la parter! Exista camere partial sea view la parter? Banuiesc ca nici ele nu ofera intimitate...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- andromeda
[13.06.17 15:46:38]
» mesaj pers

   @krisstinna: pentru inchiriere masina e nevoie de card de credit, garantie blocata pe card... ?

   multumesc anticipat,

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[13.06.17 15:50:55]
» mesaj pers

   @andromeda: Nu, nu ai nevoie de card. Se plătește Cash, fără garanții, nimic în plus.

   Ai nevoie doar de permis auto valid.

   Vacanță plăcută!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- andromeda
[13.06.17 18:08:12]
» mesaj pers

   @krisstinna: multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- andromeda
[14.06.17 12:29:40]
» mesaj pers

   @krisstinna: cum sunt drumurile, cu 2 benzi? In cat timp ajungi din Laganas in Shipwreck? Ati plecat dimineata sau tot la pranz in aceasta excursie? De unde ati inchiriat masina?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[14.06.17 14:10:09]
» mesaj pers

   @andromeda: Bună!

   Mașina am închiriat-o de la un centru vis-a-vis de hotel Astir

   Am plecat dimineață, drumul a fost parcurs în vreo două ore, parcă. Drumul a fost bun, drum de munte, cu serpentine, cu o singură bandă/sens.

   Traseul a fost următorul:

   Laganas-Lithakia-Kiliomena-Ag. Leon-Exo Hora-Anafonotria-Volimes-Ship Wreck. E cel mai scurt, mai există și alte variante. Cei de la centrul de închirieri ne-au dat o hartă, ne-au recomandat un alt drum, dar nu am ținut cont de recomandările lor și nu am greșit.

   Citește și rw meu poate îți este de folos - vezi impresii

   Dacă mai ai întrebări, nu ezita, te ajut cu drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- andromeda
[14.06.17 14:18:05]
» mesaj pers

   @krisstinna: rw-ul l-am savurat... multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[24.09.17 19:04:17]
» mesaj pers

   @krisstinna: Știi că am petrecut și eu o săptămână în labirintul de la Astir Palace Hotel? Am avut și mici peripeții, dar surprize nu prea am avut pentru că citisem în prealabil ceea ce s-a mai scris pe aici. Așadar, cam știam la ce să mă aștept.

   Mulțumiri ție și tuturor acelora care au dat din timpul lor scriindu-și impresiile pentru a-i avertiza pe "urmași".

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[25.09.17 08:29:55]
» mesaj pers

   @iulianic: Ce surpriză plăcută:*

   Asta e esența AFA: utilitatea, informarea.

   Cum spuneai și tu cândva: dacă un singur om a citit și i-am fost de folos, scopul meu a fost atins.

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:

 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[61] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2016] Intrarea in parcarea și curtea hotelului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771894">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771894"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771894">Şterge vot</a></div><span id="v9771894" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771894)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771894Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771894MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2016] Intrarea in parcarea și curtea hotelului
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2016] Camerele cu vedere spre curte -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771895">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771895"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771895">Şterge vot</a></div><span id="v9771895" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771895)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771895Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771895MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2016] Camerele cu vedere spre curte
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2016] O parte din parcare iar pe fundal, de culoare galbenă, hotelul Astir Beach -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771896">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771896"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771896">Şterge vot</a></div><span id="v9771896" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771896)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771896Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771896MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2016] O parte din parcare iar pe fundal, de culoare galbenă, hotelul Astir Beach
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2016] Prin hotel, un culoar spre piscină -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771898">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771898"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771898">Şterge vot</a></div><span id="v9771898" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771898)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771898Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771898MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2016] Prin hotel, un culoar spre piscină
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2016] Unul dintre holurile labirintului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771899">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771899"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771899">Şterge vot</a></div><span id="v9771899" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771899)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771899Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771899MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2016] Unul dintre holurile labirintului
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2016] Iar hol -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771901">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771901"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771901">Şterge vot</a></div><span id="v9771901" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771901)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771901Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771901MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2016] Iar hol
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUL-2016] Holuri și scări -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771902">Şterge vot</a></div><span id="v9771902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2016] Holuri și scări
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2016] Din hol mergi pe culoar și habar nu am unde puteai ajunge. -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771903">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771903"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771903">Şterge vot</a></div><span id="v9771903" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771903)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771903Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771903MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2016] Din hol mergi pe culoar și habar nu am unde puteai ajunge.
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2016] O latură a hotelului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771905">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771905"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771905">Şterge vot</a></div><span id="v9771905" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771905)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771905Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771905MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2016] O latură a hotelului
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2016] Unul dintre drumurile către plajă, piscină și terasă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771906">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771906"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771906">Şterge vot</a></div><span id="v9771906" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771906)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771906Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771906MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2016] Unul dintre drumurile către plajă, piscină și terasă
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2016] Lobby -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771908">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771908"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771908">Şterge vot</a></div><span id="v9771908" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771908)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771908Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771908MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2016] Lobby
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUL-2016] Recepția -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771909">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771909"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771909">Şterge vot</a></div><span id="v9771909" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771909)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771909Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771909MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2016] Recepția
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUL-2016] Decor din recepție -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771910">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771910"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771910">Şterge vot</a></div><span id="v9771910" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771910)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771910Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771910MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2016] Decor din recepție
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2016] Prima cameră-116 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771912">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771912"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771912">Şterge vot</a></div><span id="v9771912" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771912)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771912Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771912MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2016] Prima cameră-116
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2016] Camera 116 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771913">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771913"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771913">Şterge vot</a></div><span id="v9771913" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771913)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771913Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771913MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2016] Camera 116
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUL-2016] Detalii de prin camera 116 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771914">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771914"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771914">Şterge vot</a></div><span id="v9771914" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771914)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771914Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771914MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2016] Detalii de prin camera 116
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2016] Baia camerei 116 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771915">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771915"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771915">Şterge vot</a></div><span id="v9771915" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771915)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771915Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771915MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2016] Baia camerei 116
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2016] O surpriză plăcută, știți că ador oglinzile -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771916">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771916"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771916">Şterge vot</a></div><span id="v9771916" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771916)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771916Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771916MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2016] O surpriză plăcută, știți că ador oglinzile
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2016] Camera 116 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771918">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771918"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771918">Şterge vot</a></div><span id="v9771918" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771918)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771918Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771918MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2016] Camera 116
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUL-2016] Balconul camerei 116 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771920">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771920"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771920">Şterge vot</a></div><span id="v9771920" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771920)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771920Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771920MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2016] Balconul camerei 116
foto krisstinna [06.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2016] Vedere frontală din 116 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771921">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771921"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771921">Şterge vot</a></div><span id="v9771921" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771921)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771921Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771921MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2016] Vedere frontală din 116
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2016] M-am urcat pe scaun pentru a vedea mai bine. Tot din 116, din balcon -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771922">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771922"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771922">Şterge vot</a></div><span id="v9771922" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771922)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771922Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771922MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2016] M-am urcat pe scaun pentru a vedea mai bine. Tot din 116, din balcon
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2016] Seiful din șifonier -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771923">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771923"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771923">Şterge vot</a></div><span id="v9771923" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771923)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771923Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771923MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2016] Seiful din șifonier
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2016] Magnetul-breloc -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771925">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771925"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771925">Şterge vot</a></div><span id="v9771925" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771925)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771925Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771925MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2016] Magnetul-breloc
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2016] Camera 334 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771926">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771926"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771926">Şterge vot</a></div><span id="v9771926" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771926)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771926Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771926MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2016] Camera 334
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2016] Detalii din 334 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771927">Şterge vot</a></div><span id="v9771927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2016] Detalii din 334
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2016] 334 cu minusculul pat matrimonial -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771929">Şterge vot</a></div><span id="v9771929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2016] 334 cu minusculul pat matrimonial
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2016] Prin 334 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771931">Şterge vot</a></div><span id="v9771931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2016] Prin 334
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2016] Detalii 334. Seiful și pătura din piticania de șifonier -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771932">Şterge vot</a></div><span id="v9771932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2016] Detalii 334. Seiful și pătura din piticania de șifonier
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2016] Frigiderul din 334 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771933">Şterge vot</a></div><span id="v9771933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2016] Frigiderul din 334
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUL-2016] Baia camerei 334 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771934">Şterge vot</a></div><span id="v9771934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUL-2016] Baia camerei 334
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUL-2016] Balcon 334 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771936">Şterge vot</a></div><span id="v9771936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUL-2016] Balcon 334
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUL-2016] Vedere parțială din 334 -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771937">Şterge vot</a></div><span id="v9771937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUL-2016] Vedere parțială din 334
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUL-2016] Terasa de la piscină -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771939">Şterge vot</a></div><span id="v9771939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUL-2016] Terasa de la piscină
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUL-2016] Barul de la piscină -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771940">Şterge vot</a></div><span id="v9771940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUL-2016] Barul de la piscină
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUL-2016] Vedere de pe terasa. -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771942">Şterge vot</a></div><span id="v9771942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUL-2016] Vedere de pe terasa.
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JUL-2016] Pe plajă la ora 19 se strîngeau saltelele și umbrelele. Pe fundal, Astirul labirint -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771943">Şterge vot</a></div><span id="v9771943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JUL-2016] Pe plajă la ora 19 se strîngeau saltelele și umbrelele. Pe fundal, Astirul labirint
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [JUL-2016] Hotelul văzut de pe plajă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771945">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771945"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771945">Şterge vot</a></div><span id="v9771945" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771945)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771945Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771945MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [JUL-2016] Hotelul văzut de pe plajă
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [JUL-2016] Culori calde de seară -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771947">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771947"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771947">Şterge vot</a></div><span id="v9771947" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771947)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771947Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771947MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [JUL-2016] Culori calde de seară
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [JUL-2016] Dimineața, pe plajă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771948">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771948"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771948">Şterge vot</a></div><span id="v9771948" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771948)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771948Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771948MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [JUL-2016] Dimineața, pe plajă
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [JUL-2016] Ce răsărit să vezi? Munțișorii îmi blocau imaginea! -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771950">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771950"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771950">Şterge vot</a></div><span id="v9771950" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771950)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771950Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771950MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [JUL-2016] Ce răsărit să vezi? Munțișorii îmi blocau imaginea!
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [JUL-2016] Dimi, pe plajă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771952">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771952"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771952">Şterge vot</a></div><span id="v9771952" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771952)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771952Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771952MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [JUL-2016] Dimi, pe plajă
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [JUL-2016] Holuri și scări -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771954">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771954"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771954">Şterge vot</a></div><span id="v9771954" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771954)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771954Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771954MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [JUL-2016] Holuri și scări
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [JUL-2016] Hol și scări, iar -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771955">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771955"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771955">Şterge vot</a></div><span id="v9771955" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771955)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771955Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771955MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [JUL-2016] Hol și scări, iar
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [JUL-2016] Ce vedeam eu prin geamul unui hol: alte holuri -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771956">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771956"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771956">Şterge vot</a></div><span id="v9771956" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771956)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771956Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771956MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [JUL-2016] Ce vedeam eu prin geamul unui hol: alte holuri
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [JUL-2016] Restaurantul -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771958">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771958"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771958">Şterge vot</a></div><span id="v9771958" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771958)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771958Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771958MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [JUL-2016] Restaurantul
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P47 [JUL-2016] MD -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771959">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771959"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771959">Şterge vot</a></div><span id="v9771959" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771959)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771959Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771959MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P47 [JUL-2016] MD
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P48 [JUL-2016] MD -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771960">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771960"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771960">Şterge vot</a></div><span id="v9771960" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771960)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771960Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771960MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P48 [JUL-2016] MD
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P49 [JUL-2016] MD -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771961">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771961"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771961">Şterge vot</a></div><span id="v9771961" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771961)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771961Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771961MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P49 [JUL-2016] MD
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P50 [JUL-2016] MD -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771962">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771962"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771962">Şterge vot</a></div><span id="v9771962" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771962)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771962Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771962MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P50 [JUL-2016] MD
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P51 [JUL-2016] MD -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771964">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771964"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771964">Şterge vot</a></div><span id="v9771964" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771964)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771964Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771964MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P51 [JUL-2016] MD
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P52 [JUL-2016] MD -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 06.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771965">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771965"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771965">Şterge vot</a></div><span id="v9771965" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771965)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771965Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771965MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P52 [JUL-2016] MD
foto krisstinna [06.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[61] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.113593101501 sec