ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 13.10.2010
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 13.06.10
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
SEP-2009
DURATA: 1 zile
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 7 MIN

Mon repos palace

Ilustrație video-muzicală

@};- Frumoase melodii de GIOVANNI MARRADI - @};-
TIPĂREȘTE

Cand pleci intr-un sejur in a treia saptamana a lui septembrie si, chiar inainte de a pleca, desteptii de pe site-urile de vreme iti sugereaza, cu totii, ca mai bine stai acasa, tu ce-ai face? Ia gandeste-te: poate c-ai mai facut o iesire, doua mai scurte prin primavara/vara, da’ vrei, totusi, o vacanta... astepti vacanta asta ca pe cadoul de Craciun, un an intreg, asa-i? Ce faci, te-ntreb? Renunti? Nooo, nici vorba! Da-i in... colo cu prognozele lor cu tot.

Asa am zis si eu si Maia. Doar ca n-aveam acelasi gand. Eu visam la concediul ala perfect in care (v-am mai spus de vreo 8 ori) nu ma clintesc dintr-un loc, dorm in fiecare dupa-amiaza, evident, dupa ce-am mancat bine, baut bine si zacut undeva, la soare/umbra, cu o carte, de preferat, buna. Daca e sa se mai lase si cu doua, trei partide de pescuit... ehei!! Inseamna ca n-am pacatuit prea mult anul care a trecut si Dumenzeu, bunutu’, vede si se-ndura!! Ei, uite-asa am huzurit eu multi ani la rand la 2 Mai.

Altfel sta treaba cu Maia. Pot sa va spun eu, ca nu degeaba am imbatranit impreuna. Pe ea o chinuie, aproape in aceeasi masura, dorinta de a se praji la soare, pe plaja, cu valurile marii mangaindu-i auzul, dar si dorul neistovit de duca. Sa vada ORICE. Strazile, casele, oamenii si dealul din spate. Un muzeu, castelul sau camioneta cu un tigan grec care aduna fier vechi. Palatul din Knossos, pe o caldura de 40 de grade, eu, topit si gata de abandon dupa prima juma’ de ora, ea, dupa mai bine de doua ore, dornica sa mai vedem si niste pietre de langa zidul din sud. Sa vada copii jucandu-se intr-un parc ori biserica de dupa colt. Sa se plimbe, seara, dupa masa, pe malul marii, cu valurile spargandu-i-se de genunchi. Sa nu rateze cumva, in vreun an, la mare, macar un rasarit de soare.

Cam asta e in mintea Maiei. Poate vedeti voi vreun punct comun, ca mie imi cam scapa...

Asa incat, m-am ostoit cu gandul ca Domnul vede si trece la raboj. Pe lumea asta, „baietii buni n-are noroc”, m-am lamurit. Ne-o da ceva pe lumea ailalta? !

Ca sa revin la tema, vacanta din Corfu de anul trecut (2009) urma sa fie o vacanta „de interior”, dupa site-urile alea. Drept urmare, planul era sa mergem sa vizitam... vedem noi ce, in zilele ploioase. La hotel, credincios regulei pe care o respect, oricare ar fi locul cel nou in care ajung, intreb un localnic care sunt cele mai interesante 5 locuri / locatii de vizitat. Nu stiu ce credeti voi despre cine-ar fi persoana cea mai potrivita sa-ti dea informatia asta. In ce ma priveste, pot baga mana-n foc ca barmanul de la piscina e cel mai calificat. A trebuit sa-l rog sa faca o selectie mai riguroasa, „maxim 5, am zis! De-o mai ramane timp, om mai vedea”.

Mi-a zis, pe langa alte locatii, ca Kerkyra, sau Corfu town. Capitala, e musai de vazut. Acolo nu-ti ajunge o zi. Despre Corfu, in general, Kerkyra si Vechea Fortareata v-am mai povestit eu intr-un review anterior.

Azi vreau sa va zic doua-trei vorbe despre MON REPOS PALACE. Am facut un filmulet acolo, asa cum m-am priceput, din care am extras si cateva poze. O sa vi le-arat si voua, sa va faceti o idee.

De la hotel, din Agios Ioannis (vezi review aici), pana in Corfu Town, n-am facut mai mult de o juma’ de ora. O sa va spun eu altadata cum e cu drumurile si soferii din Corfu. Vreme superba, am ras opt zile cu Maia de balariile alea de prognoze. Am avut, fireste, o harta a orasului. Am parcat pe o straduta, sub un pom si-am luat-o la picior. Am mai intrebat noi de vreo doua ori, am strabatut cateva strazi unde se tot construiau de zor cateva case noi, am urcat un delusor, pe langa un gard de caramida... Dealul, aveam sa aflam ulterior, se cheama Analipsis, langa Kanoni. Intrarea pe domeniul (parcul) care inconjoara palatul este vis-a-vis de un site arheologic unde, daca-mi amintesc eu bine, erau vestigiile vechiului oras. Am patruns pe poarta parcului. O minunatie de parc cu alei largi, marginite de crini superbi, in nuante de roz/portocaliu si pomi seculari. Corfioti de varsta a treia, in special, isi plimba cateii si pe ei insisi pe aleile racoroase, afara sunt peste 30 de grade. Nu ne grabim. Maia profita de aerul curat ca sa mai traga o tigara. As putea comenta ceva, dar la ce bun? Cainii latra, ursu’ trece!

In stanga noastra, pe cand mergeam catre palat, e o biserica. Se vede treaba ca n-are nimic de-a face cu parcul si palatul, e un gard sanatos intre ele, tot de caramida. Arcade destul de largi dau o nota aparte gardului.

Ajungem la palat. Nu foarte mare, dar „lucrat” ca o bijuterie. Chiar in fata lui, un rond strajuit de ghivece cu arbusti pitici, „gazduieste” un pom destul de maricel pentru a ne impiedica sa vedem, de departe, toata fatada palatului. Vreo sase coloane dorice, dispuse in semicerc, marcheaza intrarea propriu-zisa. Trecem de pom si privim spre stanga. Printe crengile unor arbori de cand lumea, se vede marea. Cum o fi fost sa locuiesti acolo? !

Cascam ochii si gura pe dinafara si, in cele din urma, intram. Nu mai stiu cat am platit intrarea, 6-8 euro, nu mai mult. Fara restrictii la pozat/filmat. Panou mare la intrare. „WELCOME TO THE MUSEUM OF PALAEOPOLIS”. „Bine v-am gasit”! si incercam sa ne orientam dupa legenda minutios afisata pe panou. Intram in ceva ce parea sa fie un salonas sau un birou. Tablouri pe pereti, unul dintre ele il infatiseaza pe cel care a construit acest palat, in 1826, Frederic Adams, „comissioner” britanic al insulei. Eu am inteles, din cele scrise pe unul din panourile explicative din muzeu, ca a construit MON REPOS pentru amanta sa corfiota. Pe net, informatia e alta: nu era amanta, era sotia sa corfiota, Nina Palaiotou. Mi-ar fi placut mai mult prima varianta... Trecem intr-o alta incapere. Aici sunt expuse vestigii arheologice din antichitate, unele autentice. Monede antice, fresce, doua statuiete din marmura, infatisand doua nuduri de barbati, ambele fara cap. Sec. 3 inainte de Christos. Unul dintre ei tine in mana... o gasca.

Maia e antemergatoare. A intrat deja intr-o camera unde, pe peretele stang, este o adevarata galerie de plante desenate. „Vino sa-ti arat un iris”, face ea pe ghidul ad-hoc. Ma prefac interesat. Nu prea tine, are ea un feeling ca strica orzu’ pe gaste. Pe peretele drept, in niste firide, sunt chiar flori adevarate. Maia nu se-nvata minte si-mi da explicatii: „astora, la noi, li se spune urzicute. Asta nu stiu ce e... iar ala e un ficus”. Ei, las sa fie, hai mai departe!

Alta incapere: pe o masa mare, maare, sub un geam, este expusa harta in relief a Corfu Town. Mai trecem, inainte de a iesi, printr-o incapere gen dom, cu partea superioara, sprijinita de coloane rotunde, grecesti, vopsita intr-un albastru viu. Ce e deasupra, nu coloanele. O cupola de sticla lasa sa treaca razele soarelui. O oaza de lumina albastra...

Merita sa stiu mai multe despre bijuteria asta de palat. N-am avut rabdare sa citim toata povestea, amanuntit redata pe diverse panouri explicative. Vroiam sa vedem, in aceeasi zi, si Vechea Fortareata. Asa ca o sa completez ce-am vazut cu cateva informatii luate de pe Maria Sa INTERNETUL. Istoria insulei Corfu este o insiruire de evenimente si schimbari dramatice. Si despre asta v-am vorbit, o las balta... desigur, nici Mon Repos Palace n-a facut exceptie. A fost, pana pe la 1864, cand insula Corfu se alipea Greciei, resedinta guvernatorilor britanici. Dupa aceea, daca tot nu mai putea fi a lor, englezii au daruit-o regelui George I (adica primul, da’ nu stiu cum sa scriu...) al Greciei. Mon Repos este locul in care s-a nascut, in 1921, Printul Philip, Duce de Edinburgh, sotul reginei Elisabeta a II-a. Ca sa vezi...

Mai pe urma, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, guvernatorul italian al Insulelor Ionice, Il signior Parini, isi stabileste aici resedinta.

Dupa abolirea monarhiei, casa regala, prin fostul rege Constantin al Greciei, pretinde statului grec proprietatea palatului. Statul grec, ca orice stat, nici nu vrea sa auda. Casa regala nu se lasa... si dai... si lupta... si dai si lupta... neicusorule... pana in 2002 cand, CEDO stabileste: ia fa tu bine, domnu’ stat si da-i omului 7 milioane de lire sterline pentru cele trei proprietati (habar n-am care-s celelalte doua, sa nu ma-ntrebati) pe care le-a pierdut in 1975 cand l-ai abolit dupa modelul cunoscut, cu un sut... si-un au revoir in gara! ma rog, la drept vorbind, nu prea stiu daca si Constatin a plecat cu trenul.

Asa ca, iata ce bine-i sade lu’ MON REPOS PALACE ca muzeu, unde-si lasa turistii banii si haiducii gologanii!

A fost frumos, frumos, va jur. Nu-l ratati. Pentru mine a fost inca un prilej sa cuget la ce ziceam mai devreme: cum s-o imparti norocu’, fratioare? ! Oare cum m-as fi simtit io vietuind in frumusete de palat? ! Musai cu Maia, pai cum credeati? !

O sa o rog si pe ea sa puna de-un vis pe tema asta... dupa ce ne luam de-o grija si platim intretinerea la bloc, se-ntelege.

Sa va fie bine!!


[fb]
---
Trimis de bubumaia in 13.10.10 14:52:57
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 5829 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

25 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bubumaia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P05 Mon Repos. Fatada, atat cat se vede, arata superb. La prima vedere, pomul impiedica expunerea... dar nu l-au taiat. Bravo lor!
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 9900 PMA (din 12 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

25 ecouri scrise, până acum

raduu1972
[13.10.10 14:56:17]
»

Cred ca urmatoarea destinatie de vacanta va fi corfu.

Tot mai mult imi place aceasta insula din ceea ce scrii si tu si altii de pe acest site, astept si pozele tale, am spart gheata si ti-am daruit 400pma

sandu.53
[13.10.10 15:03:54]
»

captivant si de apreciat rabdarea de care dai dovada la scrierea acestor review-uri... e ca o poveste frumoasa care nu vrei sa se termine! astept cu nerabdare pozele. felicitari!

bubumaiaAUTOR REVIEW
[13.10.10 15:21:58]
»

@raduu1972. Te-astept cu impresiile de-acolo.

@sandu53, Multumesc pentru felicitari. Incerc sa nu plictisesc, atata tot.

TEOANCA
[13.10.10 15:35:59]
»

Al 7-lea de la mine.

Frumos povestit. Frumoase locuri.

Si vorbind de puncte comune... hm... simplul fapt ca ai ca username bubumaia si nu doar bubu spune multe despre punctele comune.

Cat mai multe vacante atat de frumoase @bubumaia intr-un singur cuvant!

celeste
[13.10.10 15:57:22]
»

Nu plictisesti deloc, chiar imi place... Felicitari

webmaster13
[13.10.10 15:57:26]
»

Sper ca melodia atasata sa fie la inaltimea acestor randuri! Felicitari!

PS.

langa urzicuta este o Aloe Vera

bose
[13.10.10 15:59:08]
»

Un ,,Creangă" al forumului ,,Am fost acolo"...

Lucruri relativ simple, povestite frumos, cu talent şi mult suflet.

Mie îmi place... şi stilul şi povestirea... şi mai ales insula, pentru că... ,,am fost acolo"... dar palatul ăsta nu l-am vizitat pentru că am avut alt program.

valimi
[13.10.10 17:19:19]
»

@bubumaia, si eu am aceeasi bafta cu vremea cand ma duc prin concedii, mai ales la mare, cred ca e dupa sufletul omului, zau.

Diaura*
[13.10.10 20:25:15]
»

@bubumaia Daca asa plin de umor esti in fiecare zi, i-ati gandul de la varianta aia care iti placea mai mult (pentru cine; nevasta sau amanta - a fost construit palatul?) Pai cand ii inveselesti Maiei orice zi mohorata... esti comoara la casa omului.

bubumaiaAUTOR REVIEW
[13.10.10 21:16:26]
»

Buna seara!

@TEOANCA, Detaliile mici conduc la concluziile mari, asa-i?

Multumesc pentru urare! Vacante frumoase si tie! Ca am vazut eu cat de bine ti-a fost la Praga: -)

@celeste... plecaciune!!

@wm13, multam pentru muzica! Desi Maia e cu mult mai priceputa decat mine, pot sa confirm si eu: este, intr-adevar Aloe Vera: -)

@bose, Ma bucur ca review-ul meu ti-a placut. "Creanga"... hm... hai sa zicem (un) o "Crenguta".

@valimi, tot eu eram si la Club Anca... : -) Nici acum nu mi-a trecut!!

@Diaura, dupa cum stii, cele mai multe comori raman nestiute, ingropate-n locuri tainice...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
recul*
[13.10.10 21:40:23]
»

stiu ca aprecierile mele vin mai tarziu, dar asta doar din cauza de job. e clar, la anul trebuie sa te (va) conving sa mergeti in thassos. musai cu mine si cu clanul meu! fac cinste cu o cazare preferentiala! si cu un tur de insula!

mirelutza
[13.10.10 22:26:23]
»

@ bubuletz... cu maia ta cu tot... ai scris un review captivant dar foarte util celor care intentioneaza sa calce in Corfu (si eu fac parte dintre ei). Mi-a placut mult stilul narativ si... chiar esti un "Creanga" a paginii AFA.

magdalena
[14.10.10 08:34:07]
»

Eu zic sa o pui si pe Maia sa contribuie la impresiile tale!!

Cred ca are si ea multe de spus!

anadragusin
[14.10.10 09:02:27]
»

@ bubu, ca de obicei, ne incanti dar, daca nu ar fi fost Maia nu ar mai fi fost de povestit...

ea, dupa mai bine de doua ore, dornica sa mai vedem si niste pietre de langa zidul din sud. Sa vada copii jucandu-se intr-un parc ori biserica de dupa colt. Sa se plimbe, seara, dupa masa, pe malul marii, cu valurile spargandu-i-se de genunchi. Sa nu rateze cumva, in vreun an, la mare, macar un rasarit de soare.

: @draga Maia, tine-o tot asa ca sa aiba Bubu ce ne povesti.

bubumaiaAUTOR REVIEW
[14.10.10 15:37:34]
»

@recul, cand e vorba de ceva de bine, niciodata nu-i tarziu. Mii de multumiri pentru bunele intentii. N-am fost in Thassos, poate-o fi sa fie la anu'...

@mirelutza, multumesc mult pentru niste aprecieri asa de magulitoare. Sunteti amabili cu totii, pana la Creanga e cale lunga!!

@magdalena, pai, Maia e personajul principal in orice situatie! S-ar putea altfel?

Apropos, in societate, o doamna il provoaca pe Dumas tatal, la aparitia unei carti a lui Dumas fiul: "putem intelege ca aveti si dv. un merit, nu-i asa? " "Evident, doamna! ' ii raspunde Dumas tatal. "Eu am principalul merit. Sunt autorul autorului! "

@anadragusin, saru-mana! de-ar fi numai Maia... ultimele iesiri au fost cu niste companioni pe langa care chiar si Maia e mic copil. N-am nici o sansa... pot uita de trandaveala gen 2 Mai.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
raoulp55
[15.10.10 16:57:20]
»

Bubule, esti simpatic, fraticule... ai umorul la tine mereu. Esti de-al nostru, e clar! Sa nu pleci, ramai cu noi, ca avem de luptat cu blazarea si indiferenta unora, ce trec atat de usor peste ce este mai frumos in om -sufletul.

Ori gresesc eu iar... ???

valimi
[16.10.10 20:48:17]
»

@bubumaia, te rog sa ma lamuresti, am inteles cine e maia, si intuiesc ca tu esti bubu, nelamurirea e de unde vin alintaturile astea, eu banuiesc ca de la nepoti, nu?

bubumaiaAUTOR REVIEW
[16.10.10 21:23:55]
»

@valimi, bingo!

... nepotica noastra are doi ani si opt luni. Este, evident, o varsta foarte frageda, insa, nu va lasati inselati. Asta n-o impiedica sa fie un suveran absolut.

liviadavidescu
[17.10.10 15:58:24]
»

@bubumaia,

Iti scisesem un ecou ce vad ca n-a ajuns doar ca sa te felicit si sa ma declar invidioasa pe talentul tau spumos de narator...

Revin, caci vad ca ai fost comparat cu Creanga si mie mi se pare ca aduci mai mult cu Caragiale... uriasul umorului romanesc.

Da, daca stau sa ma gandesc, cel mai mult semeni tu cu tine insuti... si zau daca nu e asta suprema comparatie.

felicitari... Bubu... felicitari... Maia

bubumaiaAUTOR REVIEW
[17.10.10 19:02:04]
»

@liviadavidescu, amabilitatea ta e dezarmanta. De felul meu sunt destul de modest, insa sper sa-mi treaca. Mi-e din ce in ce mai greu sa cred ca sunt doar bubumaia ala pe care-l stiu eu. Deja ma uit lung, dimineata, in oglinda, incercand sa identific individul

Sarut-mana si seara buna!

dorgo
[15.11.10 10:01:15]
»

@ bubumaia... stau asa si ma tot sfatuiesc cu niste amici de la turism, ce s-aleg eu pentru "mon repos" din 2011, Creta, civilizatiei regelui Minos si a legendarului Labirint sau Corfu de unde ne-ai adus tu aceasta poveste inegalabila cu o "aparitie fantomatica", care este de fapt si tema principala a romanului lui Jules Verne "Castelul din Carpati"? Acest autor de anticipatie, se pare ca prevazuse aparitia cinematografiei tridimensionale (3 D) gen "Avatar".

bubumaiaAUTOR REVIEW
[15.11.10 15:15:10]
»

@dorgo, salutare!

Ce sa-ti spun? ! Daca nu era o intrebare retorica (ma trece asa, un gand, ca ai tu socotelile tale , eu as da cu banu'.

Creta este un fel de Perla Coroanei. Oriunde ai intreba in Grecia, vei fi asigurat ca locuitorii acestei insule sunt un fel de greci mai aparte. si o spun cu admiratie si respect.

Desigur, ca peste tot in Grecia, istoria, cum bine ziceai de civilizatia minoica, este la ea acasa. Usor dezamagit, la muzeul de istorie din Heraklion, ca cea mai mare parte a exponatelor nu erau originale...

Corfu te-nconjoara, parca, cu un aer aparte, cu o caldura insidioasa care te cucereste. Nu ma refer la grade Celsius, intelegi...

Daca ar fi sa aleg unde m-as intoarce, la o adica, cred ca n-as sta prea mult pe ganduri.

Ar fi Corfu.

hehe... nu te dezminti, ramai acelasi @dorgo care vede mereu o paralela inspirata intre "un ceva" (probabil orice) si "un altceva" din impresionantul tau bagaj de lecturi.

Nu-mi place 3D. In aceeasi ordine de idei, Jules Verne este, nu-i asa, vizionarul care a "vazut" atat de multe lucruri din viitor...

marius.covaci
[29.12.10 18:05:34]
»

Citind acest review pot spune că am rămas impresionat de felul în care scrii. Reuşeşti prin cuvinte să creezi o imagine vie a locurilor pe care le descrii. Astfel îmi oferi posibilitatea de a călătorii alături de tine şi de a vizita locuri pe care nu am avut ocazia să le vizitez. La un moment dat chiar îi vedeam în mintea mea pe localnici cum se plimbau cu câinii. În plus stilul tău are şi conotaţii umoristice, ceea ce mă conduce cu gândul la opera lui Muşatescu. Sper să am timp să citesc şi review-urile tale anterioare. Cred că merită.

webmaster
[10.09.13 20:55:42]
»

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Musai de văzut în Corfu" (nou creată pe sait).

tataee
[03.01.15 02:13:20]
»

@bubumaia - Chiar daca e foarte tarziu nu ma pot abtine sa nu aduc laude acestor impresii de vacanta. Chiar pentru 2015 mi-am propus sa vad si eu insula Corfu, poate mai vorbim pe marginea acestui subiect.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
16 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
anadragusin, bose, bubumaia, celeste, Diaura*, dorgo, liviadavidescu, magdalena, marius.covaci, mirelutza, raoulp55, recul*, sandu.53, tataee, TEOANCA, valimi
Alte impresii din această RUBRICĂMusai de văzut în Corfu:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.097725868225098 sec
    ecranul dvs: 1 x 1