ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 21.10.2014
  • *) Email NEFUNCȚIONAL
  • --- F ---
    GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
    DIN: PLOIESTI
    ÎNSCRIS: 02.07.11
    STATUS: PREMIUM
    DATE SEJUR
    JUL-2014
    DURATA: 2 zile
    cuplu fara copii

    GRAD SATISFACȚIE
    SERVICII:
    90.00%
    Mulțumit, mici obiecții
    BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
    70.00%
    Satisfăcător
    CADRUL NATURAL:
    100.00%
    Încântat, fără reproș
    DISTRACŢ. / RELAXARE:
    100.00%
    Încântat, fără reproș

    NOTARE MEDIE REZULTATĂ
    90.00%

    AUTORUL ar RECOMANDA
    această destinaţie unui prieten sau cunoscut
    TIMP CITIRE: 5 MIN

    Sarand, Albania - un oras port superb

    Ilustrație video-muzicală
    TIPĂREȘTE URM de aici

    Aflandu-ne in sejur in deosebita ELADA (GRECIA) o ocazie deosebita sa vizitam ALBANIA, orasul SARANDA si schitul arheologic Buthrint. Pot sa va spun de la inceput ca a fost o excursie de exceptie pe care mi-o voi aminti cu mare placere.

    Dati-mi voie sa va prezint cateva date despre aceasta tara.

    Republica Populară Albania (în albaneză Republika Popullore e Shqipërisë) a fost numele oficial al Albaniei comuniste între 1946 și 1976. Constituția proclamată la 1976 a schimbat numele în Republica Populară Socialistă Albania (în albaneză Republika Popullore Socialiste e Shqipërisë), fiind numele oficial al statului din 1976 până în 1992.

    Numarand aprox 3.7 milioane de locuitori, Albania este o tara din sud-estul EUROPEI, marginita de Muntenegru la sud-vest, KOSOVO la nord-est, MACEDONIA la est si GRECIA, la sud si sud-est. Are iesire la MAREA ADRIATICA la vest si la MAREA IONICA la sud-vest.

    Albania este membra NATO si candideaza pentru a primi calitatea de membru in UNIUNEA EUROPEANA. Steagul ALBANIEI are un fond rosu pe care troneaza un vultur cu 2 capete care tine bilateral cate o cruce. In vremuri stravechi a facut parte din provincia romana DALAMATIA. A devenit o republica independenta dupa eliminarea ocupatiei otomane. Lupta impotriva otomanilor a fost condusa de SKANDEMBERG care ulterior a devenit erou national.

    ALABNIA a castigat independenta in anul 1912, ca in 1913 sa fie declarata Principat, republica si regat. In anul 1943 devine protectorat german, iar in 1944 sa-si castige denumirea de republica populara sub conducerea lui ENVER HOXHA.

    In prezent ALBANIA esta republica parlamentara avand capitala la TIRANA ce numara aprox 1 milion de locuitori e de atractie mentionez Canalul Vivary si Schitul arheologic Buthrint despre care am scris aici, orasul SARANDAsi orasul SAMIR foarte cunoscut pt productia de ulei.

    In 1555-a aparut prima carte scrisa in limba albaneza iar in 1897 a fost fondata prrima scoala in aceasta tara.

    Populatia albaneza este formata din :60% musulmani, 10 %catolici, 28% ortodoxi si 2%protestanti.

    Moneda nationala este lek-ul.

    Cursul valutar este de 141 lek la 1 euro.

    Si acum despre excursie :

    Pricipalul port al ALBANIEI, SARANDA se afla la o distanta de doar 14 km de GRECIA, de unde se poate ajunge foarte repede cu vaporasele de croaziera, doar ca pentru a traversa calea maritima va trebui sa aveti la dvs pasaportul (ALBANIA nefacand inca parte din UNIUNEA EUROPEANA) si sa treceti prin vama dintre tari. La duty -free-ul din vama veti aveti posibilitatea sa achizitionati tigari autohtone dar si din productia internationala la preturi mici (ex 6-9 lei per pachet). De asemenea aici mai uz grecesc (12Euro sticla, licior de cumcoat, produs din celebra fructa greceasca (8-10 euro per sticla).

    Venind dinspre tarmul grecesc, pe mare, ni s-a dezvaluit privirii SARANDA, un oras pitores si foarte populat, cu cladiri dispuse sub forma de amfiteatru paralel cu tarmul. LA intrarea in port veti fi surpinsi pozitiv de arhitectura cladirilor insa pe parcurs ce veti vizita orasul veti constata ca arhitectura acestuia sufera pe alocuri datorita zonelor cu cladiri lasate in paragina (am inteles de la ghida faptul ca imediat dupa castigarea independentei in acest oras s-a construit haotic, fara un plan arhitectural bine conturat, ca apoi statul sa dispuna demolarea cladirilor care daunau aspectului orasului, astfel ca, unele din cladiri au fost demolate partial sau lasate in paragina)

    La sosirea in SARANDA ne-a fost pus la dispozitie un autocar ce ne-a dus initial la Hotelul Skiperia -locul de cazare pt o zi -Unde am servit si masa. In pretul excursiei intra un meniu fix servit in regim de bufet suedez ce continea aperitive (2 feluri de salam stil VICTORIA, nu prea bun, cascaval, piftelulte din carne reci si cam anoste, castraveti, rosii), si felul 2 (gratar din carne de porc si cartofi natur, la fel de reci). Batura nu intra in costul meniului si dupa cate am cosatata ulterior era pusa la dispozitie la preturi superioare celor practicate in zona (ex o cafeluta mica 1.8 euro, bere draft 2 euro. bere la sticla 2.5 euro»»La acest local, chelnerii nu se deosebeau de unii dintre fratii lor chelneri din ROMANIA, in sensul ca preturile bauturilor comandate erau mai mari pe nota de plata decat pe meniul pus la dispozitie.

    Am servit masa dupa care am purces la vizitarea SITULUI ARHEOLOGIC BUTHRINT (despre care am scris aici) »Trebuie sa specific faptul ca vizitarea sitului era optionala in sensul ca se achizitiona excursia la pretul de 33 euro si daca doreati sa vizitati si situl plateati inca 23 euro ce includeau si pretul mesei. Cine nu dorea sa viziteze situl ci doar SARANDA putea sa se plimbe liber prin oras fiind preluat de la hotelpentru imbarcare pe vapor la sfarsitul excursiei.

    Dupa vizitarea BUTHRINTULUI, ni s-a peris vizitare orasului port. Impresia generala conferita de acest oras era aceea creata de un fost oras comunist, da cate a inteles nivelul de trai de acolo fiind inferior celui de la noi.

    Autocarul ne-a oprit pentru cumparaturi la un supermarket din centrul SARANDEI unde am avut surpriza sa gasim nite preturi fabuloase (fabulos de ieftine) »Sa specific de la inceput ca la acest supermarket nu era nevoie sa se schimbe banii in moneda lor nationala, aici putand plati si in euro (in euro vi se dadea si restul). Sa va dau cateva exemple de preturi cu echivalentul in ron :tigari 3.5-4.2 ron pachetul (da, nu o greseala de redactare, erau extrem de ieftine), em de smochine -1kg 7.5 ron, uzo 38 rron, coniac SHNDEMBERG (cu care se facea bisnita pe vremea comunismului) 25 ron. bmboane dn ciocolata fina ambalate individual -15 ron kg, etc. Extaziati dupa cumparaturile facute, am vizitat o parte din oras (in limita timpului pus la dispozitie). Eu una tot cautam inghetata fiind foarte curioasa sa aflu cat de bun putea fi renumita inghetaata albaneza despre care am tot auzind vorbindu-se. Tot cautand inghetata, ajungem in fata unui fast food albanez care avea postat pe geam meniul oferit. Sincer nu am putut sa nu izbucnesc in hohote de ras citind meniul lor datorita similitudinii cu limba romana a unor cuvinte albazene (ex "pui rotisat- vezi foto). Cum tot grupul de romani s-a oprit in fata fast -food-ului si radea in hohote, la un moment dat vanzatoarea a iesit din magazin contrariata de veselia noastra. Am incercat sa-i explicam in engleza motivul ilaritarii noastre dar cum vanzatoarea nu cunostea engleza, am lasat-o nedumerita (de altfel am constatat ca nu se putea comunica in engleza cu localnicii pe strada sau in magazinele mici) si ne-am continuat plimbare prin oras. Catre centrul statiunii orasul era mult mai frumos. Ne-am putut adaposti de caldura in parrcul din centru cu vegetatie bogata si multe flori.

    Lucrul de care am fost negativ surprinsa e acela ca in SARANDA am fost asaltati de cete de copii dintr-o anumita etnie care "trageau de noi"la propriu, cerandu-ne sa-i cadorisim cu ceva bani. Insa acest lucru minor nu stirbea totusi din frumusetea locului.

    Impresia generala despre ALBANIA si SARANDA a fost una pozitiva. Poate fi considerata o locatie pe care merita s-o vizitam.

    ps: Sper ca aveti simtul umorului dezvoltat si nu va va deranja ciudatele poze postate (cele cu fast -foodul) »


    [fb]
    ---
    Trimis de danadana* in 21.10.14 13:33:02
    Validat / Publicat: 21.10.14 17:52:52
    INFO ADIȚIONALE
    • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.

    VIZUALIZĂRI: 12349 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    18 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danadana*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    Poze atașate (se deschid în pg nouă)
    P02 orasul vazut de pe vapor
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 24500 PMA (din 29 voturi)
    NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

    ECOURI la acest articol

    18 ecouri scrise, până acum

    danadana*AUTOR REVIEW
    [21.10.14 14:31:29]
    »

    DL WEB MASTER -ROG atasati urmatorul link

    https://www.youtube.com/watch?v=mraPkllrGf4

    webmasterX
    [21.10.14 14:35:42]
    »

    Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu)

    Costi
    [21.10.14 19:17:22]
    »

    @danadana -

    Multe și interesante informații despre Albania, dar, din păcate, unele sunt inexacte.

    Cu rugămintea de a nu te supăra și a nu le lua decât ca simple completări, îmi permit să fac câteva precizări.

    De exemplu, populația Tiranei este de doar ceva mai mult de 300 000 de locuitori, iar a întregii Albanii, conform datelor preliminare ale recensământului din 2011, de mai puțin de trei milioane de locuitori. Interesant este faptul că numărul bărbaților îl depășește pe cel al femeilor.

    Nici datele privind religia nu sunt corecte. Conform aceluiași recensământ, din 2011, sunt aproape 59% musulmani și 17% creștini, din care doar 6,75% ortodocși.

    O altă informație greșită este aceea că, pentru a intra în Albania, ai nevoie de pașaport, pe motiv că Albania nu face parte din Uniunea Europeană. Nu e nicio legătură între calitatea de membru al Uniunii Europene și posibilitatea utilizării cărții de identitate pentru a intra într-o țară anume. De altfel, în interiorul spațiului Schengen, din care fac parte majoritatea țărilor din Uniunea Europeană (cu excepția României, Bulgariei, Croației și Ciprului) se circulă liber, nefiind necesar la trecerea dintr-o țară în alta niciun act de identitate.

    Din spațiul Schengen fac însă parte și țări nemembre ale Uniunii Europene: Elveția, Liechtenstein, Norvegia și Islanda.

    Revenind la Albania, România are un acord cu această țară, potrivit căruia cetăţenii români pot intra în Albania, fără viză, cu cartea de identitate sau paşaportul (vezi aici).

    Astfel de acorduri, România a stabilit cu toate țările balcanice, cu excepția Kosovo (care nici nu e recunoascut ca stat de țara noastră) și Turcia.

    Crede-mă, eu am fost în toate și nicăieri nu am avut nevoie de pașaport.

    O ultimă precizare: coniacul albanez se numește Skënderbeu și nu a fost un produs de bișniță, el chiar s-a găsit o vreme în comerțul socialist, prin anii '70.

    Și încă ceva: moneda României se numește leu, nu ron. Dacă vrei să te referi la codul ISO 4217 pentru codificarea monedelor diferitelor țări, atunci, pentru leu se folosește codificarea RON. Acesta nu este însă un cuvânt și, ca atare, nu se declină și nu se scrie cu litere mici.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][13 voturi]
    webmaster
    [21.10.14 19:58:52]
    »

    Hmmm... împreună cu completările lui Costi — articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

    Costi
    [21.10.14 21:30:38]
    »

    Uitându-mă mai atent la poze, ca urmare a ultimei fraze din review, am constatat că în poza P04 este vasul de linie Kristi, unul din cele două vase ale companiei albaneze Finikas Lines, care face curse între Saranda și Corfu.

    Amănunte găsiți aici.

    Evident, nu e un vas de croazieră...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    TraianS
    [22.10.14 09:47:09]
    »

    Pozele ca pozele...

    Mai interesat trebuie sa fie insa cand dai comanda!

    "-Cum serviti "puiutul"? la gratar, in sos... medium, soft... etc.

    -Simplu, in pita, va rog... aaa si fara sare! LOL...

    Un review interesant despre o destinatie mai putin vizitata. Bravos.

    danadana*AUTOR REVIEW
    [22.10.14 15:24:14]
    »

    @Costi - Va respect parerile si de asemenea va respect si pe dvs (ca de altfel pe toti colegii AFA) dar dati-mi voie sa va precizez la randul meu cate ceva:

    Documentarea pentru acest articol am facut-o din mai multe surse, cea mai importanta fiind materialele detinute de ghida noastra, cea care a precizat faptul ca toate informatiile din dosarul dumneaei stufos le are de la tur operator. Acesta la randul lui le-a obtinut de la ambasada. Acum daca ambasada i-a furnizat date eronate... atunci OK, sunt exct atatia musulmani si ordodoxi. FIX cat doriti dvs sa fie. De asemenea eu am scris ca sunt aproximativ 3.7 mil locuitori: daca dvs doriti sa fie 2.7 mil fix, ok, fie ca dvs.

    Haideti sa va istorisesc o intamplare a carei martora pasiva am fost, pt ca sa vedeti ca nu am indemnat degeaba turistii totusi sa aiba pasaport la dansii. Am coborat din autocar, am intrat in cladirea vamii si aici NI S-AU CERUT PASAPOARTELE!!! O doamna din grup a spus ca pasaportul dansei se afla la sotul dumneaei (acesta fiind in celalalt autocar ce urma sa vina un pic mai tarziu-din ce cauza, nu stiu) >A specificat faptul ca are CI la dansa. Ei bine, nu a fost lasata sa treaca ci invitata sa -si astepte sotul pentru a intra in posesia pasaportului. Doamna tot insista sa treaca prin vama pentru a ajunge la vapor unde sa ocupe un loc mai bun dar -NU A FOST LASATA SA TREACA CU CI cu toate insistentele dansei! Nu uitati ca este o tara fosta comunista si legile de care spuneti dvs se respecta sau nu! Atunci altfel de ce nu a fost lasata sa treaca??? Noi in acel moment treceam din GRECIA in ALBANIA si... nu stiu care era explicatia dar cereau pasapoarte tuturor! Atunci ce greseala incomensurabila am facut daca i-am sfatuit pe turisti sa aiba si pasaportul la ei? Continuare aici...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    danadana*AUTOR REVIEW
    [22.10.14 15:30:18]
    »

    @Costi - continuare aici) scuze ca mesajul nu poate fi afisat intr-o singura postare... (si de asemenea imi cer scuze ca unele cuvinte le-am scris cu litere mari doar pentru ca pe site nu le-am putut posta in forma ingrosata)

    Va multumesc ca mi-ati spus cum se numeste moneda Romniei, chiar aveam nevoie sa stiu. In privinta RON daca dvs ati fost intrigat de ideea ca l-am scris cu litere mici (si nu l-am declinat, asa cum ati plusat dvs) atunci chiar cautati" NOD IN PAPURA". Si daca aceasta greseala INCOMENSURABILA a mea va deranjeaza, domnule, macar eu nu ma adresez catre dvs la persoana a doua singular (asa cum cer uzantele in ROMANIA).

    Cu rugămintea de a nu te supăra și a nu le lua decât ca simple completări, îmi permit să fac câteva precizări.

    Nu domnule, nu ma supar, Dar ma vad obligata sa apelez la dreptul la replica, mai ales ca uneori "am probleme de deglutitie"-unele lucruri le inghit mai usor, altele... sarcastice, le inghit foarte greu.

    Va doresc tot binele din lume si concedii reusite!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    danadana*AUTOR REVIEW
    [22.10.14 15:33:22]
    »

    @Costi -

    ""de fapt vasele nu erau de croaziera"""

    Vai, domnule, imi cer mii de scuze pentru greseala mea de neiertat, accea de a afirma ca vasele erau de croaziera. De fapt ca sa vedeti ca sunt fata buna, va ajut si va aduc la cunostinta si greselile de redactare din text, pe care le-am facut grabindu-ma... o sa va trimit lista prim mesaj privat.Asta ca sa nu mai cautati dvs. Va multumesc!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    danadana*AUTOR REVIEW
    [22.10.14 15:38:52]
    »

    @TraianS - Buna remarca, m-ati distrat cu ea!!!

    irinad
    [24.10.14 21:28:36]
    »

    @danadana - Forte documentat review-ul tau despre Albania, eu sunt mai putin pragmatica. S-ar fi potrivit, insa, ca la toate detaliile tale despre aceasta tara, sa mentionezi un lucru remarcabil pentru noi, romanii, si anume: imnul national al Albaniei este piesa lui Ciprian Porumbescu "Pe-al nostru steag e scris unire" iar versurile lui sunt scrise de un poet de origine aromana al carui pseudonim era ASDRENI.

    danadana*AUTOR REVIEW
    [25.10.14 03:43:31]
    »

    @irinad: Extraordinara completare. Nu am stiut acest lucru, multumesc!

    Costi
    [29.10.14 11:43:17]
    »

    @danadana -

    Nu domnule, nu ma supar...

    Ba, te-ai supărat...

    Și dacă ai pierdut atât timp și energie pentru a-mi răspunde (veninos) la observațiile făcute de mine, uite, îmi fac și eu timp să-ți răspund.

    În primul rând, cu privire la forma de adresare, precizez că această formă, neprotocolară, este utilizată oriunde pe net, așa că nu văd de ce te superi. De altfel, diferența de vârstă îmi dă dreptul să fiu mai puțin protocolar. Oricum, eu nu mă supăr când colegi de sait, din categoria 20-30 ani mi se adresează la persoana a II-a singular, ba dimpotrivă, asta mă ”întinerește” și mă bucur.

    Documentarea pentru acest articol am facut-o din mai multe surse

    Da, am văzut asta, dar nu am făcut până acum nicio observație, ca ecoul meu să nu pară prea dur. Cum însă am văzut că ți-ai făcut un obicei din folosirea metodei copy-paste (a se vedea review-ul despre Transfăgărășean) și pentru că singură ai adus vorba despre acest subiect, putem să ne oprim puțin asupra lui. De exemplu, al treilea paragraf din prezentul review este copiat exact din wikipedia.

    Pentru copiat, la bacalaureat ești eliminat din examen...

    În altă ordine de idei, pentru structura populației, sau actele necesare intrării în Albania, mă îndoiesc că ghida are drept sursă de informații ambasada (care ambasadă?)...

    Oricum, eu am dat link-ul spre pagina web a Ministerului Afacerilor Externe al României, dar se pare că nu ai catadicsit să vizitezi această pagină, continuând cu dezinformările.

    E drept, și eu sfătuiesc pe oricine să plece și cu pașaportul, chiar și acolo unde este necesară doar cartea de identitate, dar de aici până la a spune că e neapărată nevoie de pașaport într-o țară unde, de fapt, nu e nevoie, e o cale lungă.

    Dacă spui că te-ai informat din mai multe surse, puteai să te informezi și despre structura populației albaneze, datele preliminare ale referendumului din 2011 sunt deja publice și se găsesc pe internet. Ele sunt așa cum le-am dat eu, nu pentru că așa vreau eu, ci pentru că așa spun sursele oficiale.

    ...

    Nu vreau să continui cu discuția, ăsta va fi ultimul ecou pe această temă, dar cred că încrâncenarea de care dai dovadă nu e potrivită spritului acestui sait.

    Se pare că nu te-ai familiarizat cu el, din moment ce te irită orice observație, venită cu prietenie, nu numai din partea mea, dar și a altora.

    Dacă vrei numai lingușeli, este alegerea ta, dar astfel îți vei pierde mulți dintre posibilii cititori.

    Pe mine unul, sigur m-ai pierdut.

    P. S. Inexactitățile și exprimările neinteligibile, de genul:

    ... De asemenea aici mai uz grecesc (12Euro sticla, licior de cumcoat, produs din celebra fructa greceasca (8-10 euro per sticla).

    din review-ul tău nu m-au împiedicat să-ți acord un vot pozitiv. În schimb, se pare că problemele de ”deglutiție” te-au făcut să-mi votezi ecourile negativ. E drept, nu sunt sigur, pentru că la ecouri nu văd cine a votat, dar cine ar fi putut s-o facă, decât cea care s-a supărat foarte tare?! Dacă greșesc, îmi cer scuze.

    PPS. Apropo de

    ... mesajul nu poate fi afisat intr-o singura postare...

    Ba poate... După cum se vede, am putut posta totul într-un singur ecou.

    Cât privește faptul că

    ... unele cuvinte le-am scris cu litere mari doar pentru ca pe site nu le-am putut posta in forma ingrosata...

    dacă citești NOTA din josul paginii, de la

    SCRIE UN ECOU la acest review

    găsești acolo lămuririle necesare pentru a scrie cu litere aldine, sau îngroșate, cum le spui tu...

    webmaster
    [29.10.14 13:07:12]
    »

    Oook. Aşadar, având în vedere multe dintre cele de mai sus, nu consider că articolul mai este îndreptăţit, în aceste condiţii, la statutul de MG.

    În rest... hmm... sper ca ecourile să-şi păstreze o minimă normalitate (sau măcar o minimă aparență de ~), pentru a nu mă simți obligat să le mut, pe blocuri, la "Frământări"...

    danadana*AUTOR REVIEW
    [29.10.14 13:51:43]
    »

    @Costi - Va multumesc pt tot! Mult noroc in continuare! Totusi ,va rog mult ,nu exagerati !Consider ca nu are rost sa continui polemica ,nu e nici colegial ,nici necesar !Toate cele bune va urez !

    danadana*AUTOR REVIEW
    [14.02.15 08:24:52]
    »

    @Costi - In sfarsit pot sa va ofer imaginea cu sticla de bautura albaneza pt a va demonstra (si nu numai dvs) ca uneori e foarte bine sa nu contrazicem pe cineva doar de dragul de a face asta! Am postat poza atasata la articol!....In rest va doresc tot binele din lume !

    calatorul
    [15.09.15 21:01:57]
    »

    INteresant, nu m/as fi gandit la asemenea destinatii de vacanta, dar este demn de retinut.

    danadana*AUTOR REVIEW
    [16.09.15 19:30:19]
    »

    @calatorul50 - Va asigur ca nu veti regreta daca veti ajunge sa vizitati si aceste locuri! Sunt pline de istorie si frumusete!

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    calatorul, danadana*, irinad
    Alte impresii din această RUBRICĂ'Opţionale': [Alte] Excursii cu plecare din Corfu:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.070559024810791 sec
    ecranul dvs: 1 x 1