90301 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Thassos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.10.2018
DE
Avatar irinad
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Târgoviște
înscris/ă în 02.05.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
900 euro
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: -

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Vacanță de toamnă. Partea a II-a: Insula Thassos sau întoarcerea la o dragoste mai veche


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

După o săptămână de alergătură continuă prin Rhodos - vezi impresii, venise vremea să decretăm cuvinte de ordine pentru vacanța din Thassos: relaxare și trândăveală pe șezlong! Aaaș, nici vorbă de așa ceva, doar că ritmul în care s-a desfășurat a fost mai lent, noi mai destinși, insula mai mică și cunoscută nouă într-o proporție mai mare, așa încât am pornit fără ținte, țeluri sau obiective precise, ci ne-am zis că „om vedea ce-om face”, mai mult pe principiul „ce-o pica”! În plus, și turismul de tip rural practicat, în general, în Thassos, ne-a ajutat să ne relaxăm și mai bine, căci aveam nevoie și de reîncărcarea bateriilor.

Am plecat în Thassos în cursul unei nopți, după ce poposiserăm acasă o zi la venirea din Rhodos și am experimentat pentru prima dată cel mai scurt drum către insula de smarald, acela prin Bulgaria urmărind Ruse-VelikoTârnovo-Nova Zagora-Dimitrovgrad-Hașkovo-Kardjali, apoi ieșirea pe la vama Makaza și intrarea în Grecia pe la Nimpfea, în total vreo 650 km din urbea noastră. Am ajuns a doua zi după prânz la cazarea rezervată pe booking în Chrysi Ammoudia, pe o vreme excelentă, vreme ce a continuat toată săptămâna de vacanță, spre deliciul și încântarea noastră.

După șapte ani în care credem că ne-am mai copt în privința experiențelor tristice, am regăsit Golden Beach și Chrysi Ammoudia aproape neschimbate, poate doar să fie mai multe construcții ridicate în acest răstimp prin localitate.

De data aceasta, vacanța a decurs molcom, la ralanti, cum ar spune un șofer bun. După leneveala pe șezlong mult așteptată din ziua în care am sosit în Thassos și din prima jumătate a zilei următoare, tălpile au început să ne mănânce, semn că statul într-un loc prea mult nu e pentru noi. Așa că ne-am propus o plimbare în Panagia, mica așezare de la poalele muntelui Ypsarion, satul pitoresc cu case și acoperișuri de piatră, străduțe strâmte, vechea făbricuță de ulei de măsline Sotirelis, izvoarele îndrăgostiților, taverne profilate pe carne la proțap unde miei sunt rotisați parcă special să-ți plouă în gură. Bineînțeles că la finalul incursiunii noastre ne-am așezat la una dintre tavernele din centru unde am încercat bucatele din miel.

În dimineața zilei următoare, soțul meu a venit cu ideea să mergem la Giola, piscina naturală din Thassos, pe care nu apucaserăm s-o vedem cu ocazia celeilalte vacanțe (vezi impresii) și m-am învoit imediat căci și eu rămăsesem cu regretul de a nu o fi vizitat, deși văzusem sute de fotografii cu locul respectiv. Până la Giola nu aveam decât vreo 20 km, așa că am ajuns repede și destul de devreme, până în orele 10,00, pentru a nu prinde aglomerat, deși în Thassos nu s-a mai pus problema de mare înghesuială, dat fiind intervalul în care am fost: cea de-a doua jumătate a lunii septembrie. Giola m-a impresionat prin măiestria cu care natura a creat această „găoace” stâncoasă prin prăbușirea tavanului unei peșteri, rezultând o minunată piscină cu apă sărată, folosită pe post de bazin de sărituri de numeroși temerari. Fiecare val împrospătează cu blândețe apa limpede din bazin, păstrând constant nivelul dinăuntru. Peste zi, se cam îmbulzesc mulți doritori de sărituri și mulți curioși, așa ca mine, în buza Giolei, astfel încât cel mai bine e de vizitat dimineața, în jur de orele 10,00.

Apoi, ne-am îndreptat către plaja Trypiti, plajă recomandată cu căldură de prieteni, despre care citisem și eu numai de bine. Am rămas acolo ceva vreme în care ne-am bucurat de soare și mare, după care am plecat spre Limenaria pe care am luat-o un pic la pas oprindu-ne pentru prânz la o tavernă mică, cochetă, (O Giorgios) , situată în apropiere de port și Palataki, măreața clădire emblematică a Limenariei, aflată în paragină.

Fiindcă la precedenta vacanță în Thassos, nu ajunseserăm în Theologos, satul de munte din inima insulei, capitală a Thassosului vreme de aproape 450 ani, în perioada de ocupație otomană, ne-am gândit că era ocazia perfectă de a-l vedea și a face o plimbare la picior, nu numai din mașină, așa cum am mai auzit că se procedează, considerat pe nedrept neatractiv. Nouă ne-a plăcut, chiar dacă pare părăsit, satul de piatră cu case a căror arhitectură de influență otomană se remarcă ușor, are un farmec aparte, are tradiție, are caracter și, mai mult de cât atât, o istorie lungă, lungă, fiind, pare-se, cel mai vechi sat din Thassos.

Pe seară, aproape de orele 18,30, când soarele cobora după Ypsarion și lăsa Golden Beach în umbră, ne-am mai bucurat de o bălăceală zdravănă care ne-a „refresh-at” bine de tot. Serile le-am petrecut mereu fie în Skala Potamia, până la care luam drumul cam întunecat și cam lung, ce-i drept, la pas, fie „acasă”, în Chrysi Ammoudia, învârtindu-ne dus-întors pe câteva străduțe. Apoi, ne postam în balconul nostru din care aveam o vedere fabuloasă asupra Golden Beach, urmărind răsăritul de lună și dimineața devreme culorile roșiatice premergătoare răsăritului de soare și silueta insulei Samotraki care părea un nor imens în zare.

Întrucât ziua precedentă fusese una destul de activă, dimineața următoare am „votat” pentru lenevit la plajă, dar nu la noi la Golden Beach, ci la una... de marmură! Dar, care să fie?! Dat fiind că acum șapte ani am fost la Saliara, celebra Marble Beach, între timp amenajându-se încă una, am preferat să facem cunoștință și cu aceasta, așa ajungând și la PortoVathy Beach, mai cu seamă că i se făcea puternic publicitate, la Keramoti în port toți ce se îmbarcau pentru Thassos primind flyere cu plaja. În plus, citisem că la Saliara două șezlonguri și o umbrelă costă 12 euro fără a include ceva în prețul ăsta.

Ne-am hotărât să luăm calea spre Limenas și de acolo, la dreapta spre Makryammos, apoi tot la dreapta către Saliara pe care am depășit-o câteva sute de metri, dând de Porto Vathy Beach. Wow, plaja este superbă! Fiind mai mare decât Saliara, este și mai aerisită. Destul de lată, cu nisip fin, alb (de la marmură) şi pietricele, amenajată cu două grupuri mari de șezlonguri despărțite dle un teren de volei, plaja dispune chiar de un bar de unde se pot achiziționa băuturi, înghețată și alte gustări. Aproape de bar, există dușuri, cabine de schimb, iar lângă bar, toalete destul de curate. În spate de tot se află și o parcare foarte generoasă. Pietricelele de marmură sunt mai colțuroase însă probabil că într-o zi vor fi la fel de rotunjite ca cele de la Saliara, în timp, apele mării, având rolul de șlefuitor perfect.

Apa mării este de smarald, limpede, numai bună pentru înot și snorkeling. Este potrivită și pentru copii, deoarece se adâncește treptat, nu chiar de la mal, ca la Saliara. Când am ajuns noi aici, apa mării era liniștită, fără niciun val, numai bună de bălăceală sau înot. Apropos de snorkeling, soțul meu, după prima ședință de „cercetare”, vine și-mi spune că pe fundul mării a regăsit un mesaj scris cu pietre măricele, albe, același pe care un cetățean de etnie română stabilit în Suedia și-l pusese drept număr la mașină, scandalizând autoritățile astă-vară când a intrat cu mașina în România, venind în concediu.

Două șezlonguri și o umbrelă ne-au costat 15 euro, dar ni s-a explicat că de acești bani putem consuma produse aflate pe o listă agățată de umbrelă, așa că ne-am răsfățat cu frappé-uri, sucuri, bere fără alcool. Ni s-a părut, indiscutabil, mai ok decât la Saliara!

Cum „munții” de marmură de diverse granulații rezultați de la cariera de marmură și pinii verzi din apropiere ne invitau să admirăm peisajul de vis din jur, creat artificial sau nu, ne-am gândit să purcedem la o mică plimbare pe jos către Vathy Beach, o mică plajă naturală, neamenajată aflată mai înainte jumătate de kilometru, pe drumul de pământ (marmură) care promitea că în 5 km ajungem la Golden Beach. Cred că „wow” se potrivește mai bine aici, fiindcă plaja asta era cu adevărat pe gustul nostru: retrasă, frumoasă, sălbatică, departe de kitsch, intimă, chiar dacă am întâlnit alți turiști tolăniți la soare.

La întoarcere, ne hotărâm să o luăm pe drumul acesta către Golden Beach, o decizie pe care eu, cel puțin, am regretat-o tot timpul, pe toată distanţa parcursă fiindcă drumul mi s-a părut nu prost, ci foarte prost, la înălţime, având hăul către mare pe stânga, și nu de 5 km, ci de 7, așa cum ne-a indicat tripul calculatorului de bord. Dar cu răbdare și dibăcia șoferului din dotare, am ajuns fără probleme în Skala Panagia, după care am vrut musai să ajungem pentru masă la taverna Panorama din Panagia la care îmi rămăseseră ochii după prima vizită în sat.

Ziua ce-a venit, a fost rezervată capitalei Limenas de care ne era dor și unde vroiam să revizităm „pietroaiele” antice: agora, amfiteatrul, să urcăm pe acropolis, să coborâm pe lângă zidurile orașului antic până la bisericuța Agioi Apostoloi, să vizităm Muzeul de Arheologie-restanță de la vacanța trecută. Traseul s-a dovedit destul de solicitant și de durată, fiindcă ne-a consumat timp și energie din plin, dar ne-am revigorat cu o baie pe cinste, la noi, la Golden Beach.

Ultima zi întreagă a vacanței thassiene, a fost dedicată vânătorii plajelor din sudul insulei, că doar unor „vânători” de plaje, așa cum ne place nouă să ne autodenumim, le stă bine în căutare de plaje, iar insula are pe partea sudică şi sud-estică exemplare frumoase pe care, data trecută spre rușinea noastră, nu le-am văzut, limitându-ne la cele mai vestite. Am avut satisfacția ca, pe lângă cele cunoscute, abordabile relativ ușor și semnalizate din șoseaua principală a insulei, să ajungem și la două plaje (Agia Anna și Salonikios) , mai greu accesibile, dar deosebit de frumoase, care au meritat efortul de a ne fi chinuit mașina pe drumuri proaste, de pământ. Firește că ne-am oprit nu numai pentru admirat și fotografiat, acolo unde am simțit că ne dorim să facem parte din peisaj, ne-am introdus relaxându-ne la plajă și baie.

Așa de tare ne-a plăcut cea de-a doua vacanță în Thassos, că și în ziua plecării nu ne-am îndurat să ne pornim la drum fără a face o baie de „adio” de dimineață, când numeri pe degete populația ce s-a trezit și a venit la plajă în zori.

Cam aceasta a fost reiterarea vacanței noastre în Thassos care, fie vorba între noi, a fost foarte agreabilă, reconfortantă ca o băutură energizantă care are rolul de a ne fi reîncărcat bateriile pentru o vreme bună de aici înainte.

Știu că pentru cei mai mulți dintre voi, iubitori de Thassos, aceste locuri și lucruri despre care v-am povestit, sunt „fumate” de mult timp, însă poate se mai nimerește printre cititori și câte un novice care vrea să-și facă un program pentru o eventuală vacanță în insulă și pentru care aș putea să fiu de folos.

Oricum, în Thassos vom mai reveni, cu siguranță și noi, insula, deși nu este prea mare, este foarte ofertantă din multe puncte de vedere, are gazde ospitaliere, nu este deloc scumpă și, nu în ultimul rând, este cea mai apropiată de români la propriu și la figurat!

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=eZdxVhT4LL8

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de irinad in 07.10.2018 07:18:27

Validat / Publicat: 07.10.18 09:23:16


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 3622

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 2 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  56000 PMA (din 61 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de irinad? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[07.10.18 09:17:33]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.10.18 09:25:53]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulţumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[07.10.18 09:32:52]
» mesaj pers

   @irinad:

   Start vot!

   Superba prezentare a insulei Thassos. Am rasfoit cu mare drag toate pozele sa ne amintim de locuri orin care am trecut si noi. Thassos a ramas in inimile noastre.

   Prezentarea ta ne-a dezvaluit insa si o parte a insulei oe care nu am vizitat-o.

   Pentru mine the mist beautiful ramane peisajul pe care il descoperi pe Ypsario, despre a carui ascensiune am scris unul din articolele mele de suflet, un altfel de review.

   Felicitari pentru articol si poze. Am in ceput dimineata atat de frumos! 🏖☀️

   Numai de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- DOINITA
[07.10.18 11:16:23]
» mesaj pers

   Foarte frumos! Mi-a facut placere sa citesc si sa-mi amintesc de unele locuri vazute si indragite, precum si de unele pe care nu am ajuns sa le vad.

   Superbe poze! Ma asteptam sa te vad in Giola :)

   Vacante frumoae!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[07.10.18 11:39:10]
» mesaj pers

   @irinad: Ce amintiri frumoase. Ce-mi place să revăd locuri pe unde ne-am plimbat și noi.

   Dar constat că oricât de mică ar fi o insulă grecească, tot nu poți să vezi tot intr-un sejur. Așa că a meritat o reîntoarcere în Thasos.

   Sus la acropole era în renovare, dar tot am intrat prin gard 😉 acum cum era?

   Mi-a plăcut să mă plimb prin Thasos.

   Frumoase și pozele.

   Felicitări.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.10.18 12:23:15]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Da, aşa este, Thassosul este drag multora, pentru mulţi reprezintă descoperirea Greciei. Eu am prieteni care, deşi vizitează multe locuri din lumea asta mare, rămân fideli acestei insule pentru măcar câteva zile pe an când vor relaxare şi leneveală într-un cadru natural fabulos. N-am ajuns încă pe Ypsarion, probabil că o vom face într-o zi, dar sunt convinsă că mai avem încă multe de descoperit, de exemplu, nu am fost deloc acum pe partea vestică.

   Mulţumesc frumos pentru aprecieri, ecou, vizită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[07.10.18 12:28:02]
» mesaj pers

   @irinad:

   Frumoasă plimbarea. Thasos merită povestită, este accesibilă pentru mulţi şi, dacă ştii unde să cauţi, oferă încă locuri şi momente plăcute. În Theologos chiar m-aş întoarce cu drag, mi-a plăcut satul cu poveştile lui.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.10.18 12:31:02]
» mesaj pers

   @DOINITA: Şi mie îmi face mare plăcere când îmi scrii ecouri, ştii tu de ce. Thassos este "un factor comun" pentru mulţi dintre noi, cei ce iubim Grecia. Este accesibilă, nepretenţioasă şi nefiţoasă în general, are de toate şi merită vizitată.

   La Giola, eu am fost doar observator şi fotograf, fiindcă nu înot, dat mă compensează soţul meu care a sărit din toate unghiurile (i-am şi postat o fotografie când era în aer), în picioare, în cap, după dorinţă. Nu-l mai luam de acolo, aşa era de încântat. ;)

   Te pup!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.10.18 12:41:13]
» mesaj pers

   @ANILU: Când eram în Thassos, m-am gândit tot timpul la tine, reviewurile tale despre Thassos le-am recitit, inclusiv acolo, mi-au prins tare bine. Aşa mi-am dat seama de insula Samotraki pe care o vedeam dimineaţa devreme şi despre care credeam că e doar un nor, aşa mi-am dat seama că am avut cazare cât de cât apropiată de aceea pe care ai avut-o tu.

   În Thassos ne vom mai întoarce, cu siguranţă!

   Bineînţeles că am intrat tot prin gard (avea sârma depărtată binişor şi se putea intra fără prea mare efort) ! :) Am văzut mai mulţi turişti care o luaseră pe potecă şi ne-am luat şi noi după ei. Pe la bisericuţa Profitis Ilias, au renunţat, noi am ţinut-o până sus.

   Amfiteatrul era tot în curs de restaurare, tot cu macaraua în centru.

   Mulţumesc pentru cuvintele frumoase, pentru ecou, vizită!

   Te pup, toate cele bune!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.10.18 12:48:37]
» mesaj pers

   @elviramvio: Ştiu, Thassos este una dintre insulele care a intrat la inima multor români, aşa se explică aglomeraţia de conaţionali de pe-acolo! Theologos mi-a plăcut şi mie mult, la fel şi Panagia, dar în Panagia mai fuseserăm, o mai ştiam. Theologos m-a impresionat şi pe mine cu istoria sa, dar şi cu aspectul său vetust.

   Îmi pare rău că nu am mai ajuns la Kastro, dar reportăm pe altă dată, vacanţe (sănătate şi bani) să tot fie, că locuri, slavă Domnului, sunt destule de văzut.

   Mulţumesc că mi-ai trecut pragul, te pup!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.10.18 21:28:01]
» mesaj pers

   Mi-a făcut mare plăcere să revăd locuri dragi din Thassos, pe care le-am văzut cu mulți ani în urmă, prin 2011, dar și alte locuri noi, nevăzute atunci sau pur și simplu... noi, cum ar fi Vathi. La Tripiti am fost de două ori pentru că ne-a plăcut mult, la Giola n-am ajuns, am fost în Skala Potamia și Skala Panagia, iar Theologos mi-a plăcut mult. Ca de altfel și Maries, satul și drumul până la lac. Limenas cu toate obiectivele bifate, o încântare întotdeauna, pentru priveliștea de la înălțime.

   Mulțumesc pentru aducerile aminte, dar și pentru noutăți!

   O seară frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.10.18 21:49:26]
» mesaj pers

   @maryka: Şi mie îmi face plăcere că mă vizitezi şi-mi aduci un ecou. Tot în 2011 am fost şi noi prima dată în Thassos, tot în septembrie. Pe atunci mergeam şi cu bunii noştri prieteni în vacanţă, între timp, echipa s-a rezumat la noi doi.

   Am văzut destule şi n-am văzut multe atunci, înţelegi ce vrau să spun, dar am lăsat loc şi pentru altă dată, fiindcă Thassos este o bună destinaţie când vrei să ajungi repede în Grecia într-o insulă frumoasă.

   O seară frumoasă şi ţie! Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[08.10.18 08:27:33]
» mesaj pers

   @irinad: Frumoase aduceri aminte, datorită acestui articol al tău.

   Primul meu contact cu Grecia a fost Thassos, am fost șocată la început de aspectul cazărilor dar și mai șocată de peisajele superbe, de nisipul fin și apa cristalină, acestea din urmă lipsind Turciei.

   Felicitări pentru articol, poze și vacanță!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[08.10.18 08:41:17]
» mesaj pers

   @krisstinna: Mă bucur că ţi-am amintit de prima vacanţă în Grecia, asemenea ţie, am şi eu câţiva prieteni care încă se mai duc periodic şi în Thassos, deşi cutreieră lumea asta mare. Îşi rezervă mereu câteva zile şi pentru Thassos, fiindcă, zic ei, prima dragoste grecească nu se uită.

   Mulţumesc frumos de vizită, ecou, vorbe frumoase!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Yolanda
[09.10.18 08:41:18]
» mesaj pers

   @irinad: am ramas în urma cu cititul, am avut evenimente fericite în familie si nu am mai avut timp sa intru pe AFA. Nu am fost pe aceasta insula de aceea am fost curioasa ce ofera si daca rezoneaza cu mine trezind dorinta de a o vizita...

    Felicitari pentru bucuria unei vacante reusite.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[15.10.18 21:25:57]
» mesaj pers

   @Yolanda: Mii de scuze, sper să nu te superi prea tare că nu ţi-am răspuns, dar nu am văzut emailul prin care eram anunţată de ecoul tău. L-am văzut abia acum când făceam "curăţenie". După greşeala asta cam greu pardonabilă, ţin să-ţi spun că insula Thassos merită din plin văzută, fiindcă are cam tot ce vrei să ai în vacanţă: mare, munte, peisaje frumoase, vegetaţie bogată, păduri de pini, izvoare cu apă rece.

   Este una dintre cele mai iubite insule de către români şi pe bună dreptate! De aceea, grosul turiştilor vine din România. Singură îţi vei da seama dacă ţi se potriveşte sau nu, ar merita să încerci o dată să vezi cum e, măcar într-o minivacanţă.

   Mulţumesc mult pentru ecou, gândurile bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [21.05.19 11:12:33]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[44] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Golden Beach dimineaţa -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017855">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017855"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017855">Şterge vot</a></div><span id="v91017855" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017855)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017855Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017855MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Golden Beach dimineaţa
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Limenas văzut de la acropolis -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017856">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017856"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017856">Şterge vot</a></div><span id="v91017856" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017856)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017856Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017856MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Limenas văzut de la acropolis
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Biserica Agioi Apostoloi, Limenas. În depărtare insuliţa Thassopoula şi continentul -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017857">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017857"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017857">Şterge vot</a></div><span id="v91017857" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017857)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017857Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017857MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Biserica Agioi Apostoloi, Limenas. În depărtare insuliţa Thassopoula şi continentul
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Golden Beach, la poalele muntelui Ypsarion, văzută din drumul de pământ pe când ne întorceam de la Porto Vathy Beach -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017858">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017858"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017858">Şterge vot</a></div><span id="v91017858" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017858)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017858Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017858MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Golden Beach, la poalele muntelui Ypsarion, văzută din drumul de pământ pe când ne întorceam de la Porto Vathy Beach
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Să nu credeţi că e un nor! Este silueta insulei Samotraki pe care o zăream în fiecare dimineaţă de pe balcon -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017859">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017859"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017859">Şterge vot</a></div><span id="v91017859" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017859)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017859Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017859MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Să nu credeţi că e un nor! Este silueta insulei Samotraki pe care o zăream în fiecare dimineaţă de pe balcon
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Limenas, o privire printre pini spre portul vechi pe când urcam la acropolis -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017860">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017860"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017860">Şterge vot</a></div><span id="v91017860" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017860)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017860Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017860MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Limenas, o privire printre pini spre portul vechi pe când urcam la acropolis
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] Golden Beach de la un punct de belvedere din drumul spre Limenaria -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017861">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017861"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017861">Şterge vot</a></div><span id="v91017861" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017861)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017861Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017861MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Golden Beach de la un punct de belvedere din drumul spre Limenaria
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Limenas din 'fereastra' fortăreţei bizantine, în drum spre acropolis -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017862">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017862"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017862">Şterge vot</a></div><span id="v91017862" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017862)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017862Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017862MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Limenas din "fereastra" fortăreţei bizantine, în drum spre acropolis
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Plajă şi club în apropiere de Evreokastro -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017863">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017863"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017863">Şterge vot</a></div><span id="v91017863" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017863)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017863Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017863MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Plajă şi club în apropiere de Evreokastro
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Giola, dimineaţa devreme -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017864">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017864"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017864">Şterge vot</a></div><span id="v91017864" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017864)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017864Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017864MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Giola, dimineaţa devreme
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] Micuţa plajă Agia Anna -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017865">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017865"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017865">Şterge vot</a></div><span id="v91017865" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017865)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017865Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017865MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Micuţa plajă Agia Anna
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] Porto Vathy Beach -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017866">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017866"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017866">Şterge vot</a></div><span id="v91017866" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017866)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017866Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017866MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Porto Vathy Beach
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Limenas cu cele două porturi ale sale, de sus -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017867">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017867"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017867">Şterge vot</a></div><span id="v91017867" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017867)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017867Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017867MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Limenas cu cele două porturi ale sale, de sus
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Potamia la poalele muntelui Ypsarion -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017868">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017868"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017868">Şterge vot</a></div><span id="v91017868" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017868)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017868Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017868MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Potamia la poalele muntelui Ypsarion
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] De la Templul Atenei, o privire către forăreaţa bizantină -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017869">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017869"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017869">Şterge vot</a></div><span id="v91017869" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017869)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017869Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017869MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] De la Templul Atenei, o privire către forăreaţa bizantină
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Pe acropolis, cu un fragment de drapel -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017870">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017870"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017870">Şterge vot</a></div><span id="v91017870" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017870)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017870Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017870MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Pe acropolis, cu un fragment de drapel
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] AmFostAcolo sus! -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017871">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017871"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017871">Şterge vot</a></div><span id="v91017871" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017871)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017871Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017871MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] AmFostAcolo sus!
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] Sus, acolo, este steagul la care am ajuns şi noi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017872">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017872"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017872">Şterge vot</a></div><span id="v91017872" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017872)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017872Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017872MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Sus, acolo, este steagul la care am ajuns şi noi
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] Plaja Salonikios -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017873">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017873"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017873">Şterge vot</a></div><span id="v91017873" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017873)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017873Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017873MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Plaja Salonikios
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Golful Aliki -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017874">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017874"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017874">Şterge vot</a></div><span id="v91017874" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017874)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017874Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017874MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Golful Aliki
foto irinad [07.10.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [SEP-2018] Au început să apară săritorii în Giola -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017875">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017875"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017875">Şterge vot</a></div><span id="v91017875" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017875)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017875Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017875MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Au început să apară săritorii în Giola
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2018] Vathy Beach -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017876">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017876"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017876">Şterge vot</a></div><span id="v91017876" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017876)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017876Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017876MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] Vathy Beach
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] Iaht şi vas mic de croazieră la Vathy Beach -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017877">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017877"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017877">Şterge vot</a></div><span id="v91017877" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017877)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017877Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017877MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] Iaht şi vas mic de croazieră la Vathy Beach
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] Culmile semeţe ale muntelui Ypsarion în lumina răsăritului -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017878">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017878"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017878">Şterge vot</a></div><span id="v91017878" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017878)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017878Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017878MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] Culmile semeţe ale muntelui Ypsarion în lumina răsăritului
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] De la Templul Atenei (Limenas) privind către continent şi insuliţa Thassopoula -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017879">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017879"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017879">Şterge vot</a></div><span id="v91017879" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017879)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017879Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017879MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018] De la Templul Atenei (Limenas) privind către continent şi insuliţa Thassopoula
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2018] Să coborâm pe-aici? Mai bine nu, pare cam periculos! -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017880">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017880"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017880">Şterge vot</a></div><span id="v91017880" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017880)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017880Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017880MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2018] Să coborâm pe-aici? Mai bine nu, pare cam periculos!
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2018] Zid cu fereastră, rămăşiţe ale fortăreţei bizantine, spre acropolis -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017881">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017881"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017881">Şterge vot</a></div><span id="v91017881" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017881)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017881Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017881MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2018] Zid cu fereastră, rămăşiţe ale fortăreţei bizantine, spre acropolis
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2018] Micuţa Thassopoula şi continentul în zare -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017882">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017882"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017882">Şterge vot</a></div><span id="v91017882" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017882)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017882Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017882MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2018] Micuţa Thassopoula şi continentul în zare
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2018] Şi o privire către Ypsarion, tot de pe acropolis -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017883">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017883"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017883">Şterge vot</a></div><span id="v91017883" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017883)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017883Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017883MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2018] Şi o privire către Ypsarion, tot de pe acropolis
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2018] Golden Beach surprinsă pe când ne întorceam de la Porto Vathy Beach -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017884">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017884"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017884">Şterge vot</a></div><span id="v91017884" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017884)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017884Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017884MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2018] Golden Beach surprinsă pe când ne întorceam de la Porto Vathy Beach
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2018] La sărituri în Giola -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017885">Şterge vot</a></div><span id="v91017885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2018] La sărituri în Giola
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2018] Mica plajă Notos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017886">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017886"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017886">Şterge vot</a></div><span id="v91017886" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017886)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017886Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017886MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2018] Mica plajă Notos
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2018] În stânga plaja Rosogremos, în dreapta plaja Notos -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017887">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017887"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017887">Şterge vot</a></div><span id="v91017887" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017887)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017887Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017887MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2018] În stânga plaja Rosogremos, în dreapta plaja Notos
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2018] Plaja Salonikios, din celălalt unghi -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017888">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017888"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017888">Şterge vot</a></div><span id="v91017888" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017888)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017888Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017888MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2018] Plaja Salonikios, din celălalt unghi
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2018] Mănăstirea Arhanghelului Mihail -- foto by <b>irinad</b> [uploaded 07.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1017890">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1017890"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1017890">Şterge vot</a></div><span id="v91017890" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1017890)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1017890Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1017890MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2018] Mănăstirea Arhanghelului Mihail
foto irinad [07.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[44] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.154896974564 sec