89591 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Excursii opţionale prin/din Rhodos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.09.2018
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
3 euro/pers.
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Kallithea Springs - mirific


Urmare de aici

Kallithea Springs a fost pentru noi ultimul popas din cadrul unei excursii, un fel de tur al insulei pe care l-am făcut cu autocarul. Aflat în Golful Kallithea, la numai 9 km de Rhodos Town, firesc, obiectivul a fost lăsat ultimul. Am ajuns acolo în jurul orei 16.00, într-o zi de august, când soarele încă ardea ucigător. Din marea parcare unde am coborât din autocar, până la intrare nu mai aveam mult, totuși, ne topeam de căldură. Cei doi stâlpi gemeni ai porții, albi, conturați cu gri, susțin steagurile Greciei și Uniunii Europene care încă mai aveau puterea să fluture în arșița văzduhului.

Dincolo de fântâna arteziană care-și proiectează jeturile de apă într-un bazin circular, ajungem la cea de-a doua poartă. Aici se află casa de bilete. Pentru intrarea în Complexul Kallithea Springs, în intervalul orar 08.00-20.00, vizitatorii vor trebui să achite o taxă de 3 euro/persoană individual sau 2 euro/persoană în grup. Copiii sub 12 ani au acces gratuit, după ora 20.00 intrarea fiind liberă pentru toată lumea. La dispoziția vizitatorilor, acolo, la casa de bilete, sunt pliante editate în mai multe limbi. Pe lângă o succintă prezentare a obiectivului, pliantul furnizează și o foarte utilă schemă a locului.

Cunoscute încă din antichitate pentru proprietățile lor terapeutice, izvoarele termale de aici deveniseră foarte populare la începutul sec. XX atrăgând vizitatori din întreaga lume. Complet restaurate și renovate cu mult bun gust, redeschise pentru public la 1 iulie 2007, renumitele amenajări de la Kallithea Springs primesc sute de vizitatori în fiecare zi. Până să ajung aici, nu auzisem de Kallithea Springs. Când a oprit autocarul, am crezut că facem încă unul din obișnuitele popasuri pentru relaxare și toaletă. Curând aveam să mă conving de faptul că popasul la Kallithea Springs avea un scop bine definit, acela de a ni se arăta unul dintre cele mai frumoase și mai atractive locuri de pe insula Rhodos.

Arhitectura unică a Complexului Kallithea Springs, grandoarea construcțiilor și eleganța spațiului pavat cu migăloase și îndelung elaborate mozaicuri de piatră - hokhlakia - lasă o impresie de neșters vizitatorilor. Mozaicurile din piatră care m-au uimit la Mănăstirea Panormitis din insula Symi, aici m-au dat gata. Sunt adevărate covoare de piatră cu o lucrătură artistică, manuală, realizată cu multă pricepere și îndemânare.

Am pășit cu respect și admirație pe aleea în trepte, pardosită cu mozaicuri în felurite modele. Rotonda mică se află la capătul acestei alei. Are 6 intrânduri și un acoperiș boltit, alb, care lasă să treacă lumina naturală prin mici ferestruici rombice. Decorurile discrete sunt completate de o inscripție care înconjoară construcția în partea superioară. În mijloc sunt cele 6 izvoare.

Dincolo de Rotondă, la mică distanță, se desfășoară pitorescul golf mărginit de palmieri, cu ape cristaline și cu o plajă bine amenajată cu șezlonguri, cu umbreluțe și cu tot ceea ce se cere unei plaje moderne. Vechea cafenea a fost renovată și extinsă funcționând toată ziua în sezonul turistic. Există și un bar de plajă foarte solicitat în momentul trecerii noastre pe acolo.

În dreapta golfului, o alee conduce spre Rotonda mare. Este - poate - cel mai frumos loc din Complexul Kallithea Springs. Este cu adevărat mare, are pereții albi și este pardosită cu mozic. Am văzut marea Rotondă în aer liber cu Fântâna lui Eros și am trecut pe lângă mai multe încăperi auxiliare în care nu am avut acces, administratorii fixând pe ușile închise scuzele de rigoare. Se făceau ultimele pregătiri și se aștepta sosirea mirilor și a invitaților la o petrecere de nuntă. Chiar au început să sosească atunci când eram noi acolo. Am aflat cu această ocazie că la Kallithea Springs se organizează multe evenimente culturale și artistice, festivaluri, concerte și expoziții. Locul este, de asemenea, foarte popular pentru mese festive, pentru recepții și pentru petreceri corporative. Nunțile la Kallithea Springs cred că sunt cu adevărat magice și de neuitat, mai ales pentru cadrul romantic pe care îl oferă.

Sala circulară care înconjoară Rotonda mare, cu pereții albi, luminată natural prin gemulețe rotunde grupate două câte două, este decorată cu lucrări de artă sau cu fotografii (instantanee din filme celebre) și - la fel ca și celelalte zone - este pardosită cu mozaic.

Grădina este la rândul ei o minunăție. Alei de piatră, podețe, pini mediteraneeni cu forme bizare și tot felul de plante exotice înflorite sau nu, arbori toaletați în stil englezesc, toate vorbesc despre oamenii harnici, cu dragoste de natură, care muncesc aici.

Despre începuturile Kallithea Springs

Datorită proprietăților benefice ale apelor care izvorăsc din rocile din jur, izvoarele termale din Kallithea - Rhodos au fost bine cunoscute încă din antichitate. În perioada Dorian Hexapolis (în jurul anului 700 î. H.), dar și mult mai târziu, în vremea Cavalerilor Ioaniți (sec. XIII-XIV), izvoarele de aici atrăgeau vizitatori din insulele înconjurătoare, de pe coasta asiatică, din Orientul mijlociu și chiar din Orientul îndepărtat fiind un loc de întâlnire al tuturor - creștini, musulmani, evrei.

În timpul ocupației italiene a insulei Rhodos, la începutul sec. XX (în 1927), guvernatorul Mario Lago a dispus efectuarea unui studiu sistematic al apelor de aici, cunoscute de localnici pentru proprietățile lor curative. Studiul a fost realizat de hidrologi și de medici renumiți sub supravegherea lui Gustavo Gasperini. După moartea lui Gasperini, fiul acestuia - Carlo - a preluat munca împreună cu Enea Brunetti, cel care mai târziu va deveni directorul complexului.

Proiectate de arhitectul Pietro Lombardi, primele construcții la Kallithea Springs au apărut în 1928. Designul realizat de Lombardi a fost una dintre cele mai reușite creații arhitecturale ale perioadei respective. Inaugurarea a avut loc la 1 iulie 1929, iar complexul a rămas în funcțiune până în 1967 atrăgând continuu - pentru tratament sau pentru studii - un număr mare de pacienți și de oameni de știință din întreaga lume.

Concluzii

Chiar dacă nu pentru apele curative de la Kallithea Springs, măcar pentru originalitatea construcțiilor, pentru plajă, pentru frumusețea grădinilor și nu în ultimul rând pentru minunatele pavaje mozaicate, cei care vă aflați în Rhodos merită să veniți până aici. Din Rhodos Town până la Kallithea Springs sunt numai 9 km.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de iulianic in 06.09.2018 14:40:00

Validat / Publicat: 06.09.18 18:28:24


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 525


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  35100 PMA (din 26 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de iulianic? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[06.09.18 18:27:10]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Excursii opţionale prin/din Rhodos, #EXCURSII și CĂLĂTORII" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: Descoperă insula Rhodos]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mogly
[06.09.18 20:04:16]
» mesaj pers

   Am revazut Rodosul cu ajutorul tau! Noi am fost anul trecut din 18 septembrie si erau cam 30 de grade, in august cred ca a fost si mai cald. Kallithea Springs am vazut-o doar de pe mare, la fel golful Anthony Quinn si Tsambika. Am innotat si stat la plaja pe pietricelele din Afandou. Pe langa orasul vechi cel mai mult mi-au placut Lindosul sus la cetate si un satuc linistit Apollona situat cam in centru insulei.

   Calatorii de vis!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[06.09.18 20:43:03]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   ===

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster45
[06.09.18 20:44:40]
» mesaj pers

   @mogly:

Noi am fost anul trecut din 18 septembrie si erau cam 30 de grade

   Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mogly
[06.09.18 20:48:54]
» mesaj pers

   @webmaster45: O sa scriu in curand, imi pare rau ca nu am reusit pana acum!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[07.09.18 07:25:46]
» mesaj pers

   @mogly: În ultima săptămână din august, în Rhodos au fost frecvent 37-39 grade. Serile și nopțile erau mai plăcute. Am auzit un ospătar spunând amical unor clienți care se pregăteau să plece: "Mâine plecați? Luați cu voi și ceva căldură că noi avem destulă!"

   Mă bucur că articolul meu a fost pentru tine prilej de frumoase aduceri aminte. Am scris foarte puțin din tot ceea ce se poate scrie despre Rhosos. Mi-a plăcut insula pe care am mai văzut-o fugitiv și parțial, în urmă cu exact 10 ani, într-o excursie opțională din Marmaris.

Kallithea Springs am vazut-o doar de pe mare, la fel golful Anthony Quinn si Tsambika.

   Înțeleg că ați făcut croaziera pe coasta estică pentru vizitarea plajelor. Aștept impresii. Noi nu am mai avut timp și pentru această croazieră. Știi cum e! Vizitezi, vizitezi, n-ai o clipă de răgaz în vacanță și când pleci constați că ți-au mai rămas destule de văzut.

   Vacanțe frumoase oriunde și oricând!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- DOINITA
[07.09.18 08:21:21]
» mesaj pers

   Pentru unii, articolul tau, a fost prilej de aducere aminte, pentru altii un indemn de a vizita Rhodosul. Foarte frumos locul si foarte ingrijit. Oare de ce la altii se poate ca aceste locuri sa arate atat de bine:((

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[07.09.18 18:29:52]
» mesaj pers

   @DOINITA: Cu adevărat, Kallithea Springs merită vizitat. Măcar în trecere, pentru arhitectura deosebită, pentru grădină și pentru mozaicuri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [19.02.19 09:42:49]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2018] Kallithea Springs - Din parcare, spre intrarea în complex. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007610">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007610"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007610">Şterge vot</a></div><span id="v91007610" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007610)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007610Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007610MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2018] Kallithea Springs - Din parcare, spre intrarea în complex.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2018] Kallithea Springs - Fântâna arteziană din prima incintă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007611">Şterge vot</a></div><span id="v91007611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2018] Kallithea Springs - Fântâna arteziană din prima incintă.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2018] Kallithea Springs - Aleea mozaicată, în coborâre spre Rotonda mică. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007612">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007612"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007612">Şterge vot</a></div><span id="v91007612" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007612)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007612Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007612MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2018] Kallithea Springs - Aleea mozaicată, în coborâre spre Rotonda mică.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2018] Kallithea Springs - Ziduri albe și pavaje hokhlakia. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007613">Şterge vot</a></div><span id="v91007613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2018] Kallithea Springs - Ziduri albe și pavaje hokhlakia.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mică are 6 intrânduri. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007614">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007614"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007614">Şterge vot</a></div><span id="v91007614" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007614)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007614Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007614MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mică are 6 intrânduri.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mică, interior. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007615">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007615"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007615">Şterge vot</a></div><span id="v91007615" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007615)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007615Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007615MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mică, interior.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2018] Kallithea Springs - Pavaje de piatră - hokhlakia. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007616">Şterge vot</a></div><span id="v91007616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2018] Kallithea Springs - Pavaje de piatră - hokhlakia.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2018] Kallithea Springs - Colonada de la Rotonda mică. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007617">Şterge vot</a></div><span id="v91007617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2018] Kallithea Springs - Colonada de la Rotonda mică.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2018] Kallithea Springs - Lângă Rotonda mică, plaja. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007618">Şterge vot</a></div><span id="v91007618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2018] Kallithea Springs - Lângă Rotonda mică, plaja.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mică, splendida construcție albă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007619">Şterge vot</a></div><span id="v91007619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mică, splendida construcție albă.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2018] Kallithea Springs - Golful și parțial plaja. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007620">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007620"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007620">Şterge vot</a></div><span id="v91007620" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007620)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007620Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007620MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2018] Kallithea Springs - Golful și parțial plaja.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2018] Kallithea Springs - Intrarea în Rotonda mare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007621">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007621"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007621">Şterge vot</a></div><span id="v91007621" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007621)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007621Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007621MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2018] Kallithea Springs - Intrarea în Rotonda mare.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mare. Galerie pardosită cu mozaic. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007622">Şterge vot</a></div><span id="v91007622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mare. Galerie pardosită cu mozaic.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mare. Mozaic circular, un adevărat covor de piatră. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007623">Şterge vot</a></div><span id="v91007623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mare. Mozaic circular, un adevărat covor de piatră.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mare. Mozaic circular, un adevărat covor de piatră. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007624">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007624"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007624">Şterge vot</a></div><span id="v91007624" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007624)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007624Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007624MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mare. Mozaic circular, un adevărat covor de piatră.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mare. Chipuri de actori celebri. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007625">Şterge vot</a></div><span id="v91007625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mare. Chipuri de actori celebri.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mare. Alexandru cel Mare, lucrare în bronz. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007626">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007626"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007626">Şterge vot</a></div><span id="v91007626" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007626)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007626Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007626MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mare. Alexandru cel Mare, lucrare în bronz.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mare. Decoruri în galeria circulară. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007627">Şterge vot</a></div><span id="v91007627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mare. Decoruri în galeria circulară.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2018] Kallithea Springs - Peisaj marin lângă Rotonda mare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007628">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007628"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007628">Şterge vot</a></div><span id="v91007628" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007628)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007628Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007628MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2018] Kallithea Springs - Peisaj marin lângă Rotonda mare.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mare și natura sălbatică. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007629">Şterge vot</a></div><span id="v91007629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2018] Kallithea Springs - Rotonda mare și natura sălbatică.
foto iulianic [06.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2018] Kallithea Springs - Construcții albe, grațioase. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 06.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007630">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007630"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007630">Şterge vot</a></div><span id="v91007630" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007630)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007630Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007630MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2018] Kallithea Springs - Construcții albe, grațioase.
foto iulianic [06.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.119657039642 sec