26342 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Insulele Greciei

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.12.2011
DE
Avatar krondia
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN Brașov
înscris/ă în 22.07.09
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2011
DURATA: 19 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ SEJUR:
N/A
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Thassos sau Corfu?


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Evanthia Rempoutsika - ''Mikres Istories'' - ''To Taxidi Tis Epistrofis''

Asculta mai multe audio diverse

Anul acesta am avut bucuria de a revedea, pentru a doua oară, atât Thassos, cât şi Corfu. Prima oară am ajuns în Grecia în septembrie 2008, în cadrul unui circuit organizat tocmai pentru că nu am putut să mă hotărăsc asupra unei singure destinaţii. Am avut astfel ocazia de a străbate atunci o bună parte din Grecia continentală dar, după excursia opţională în insulele Hydra, Poros şi Egina, spre sfârşitul excursiei am poposit pentru o noapte şi în Corfu. Apa mării era caldă, am făcut fără probleme baie atât seara târziu cât şi dimineaţa devreme, înainte de a vizita palatul Achileon, reşedinţa împărătesei Elisabeta a Austriei. Am regretat atunci că totul a decurs cam în grabă şi mi-am promis să revin, pentru a putea vedea pe îndelete atât încăperile şi grădina superbă a palatului dar şi restul insulei.

Anul următor însă, după ce am studiat mai multe oferte, am renunţat la Corfu în favoarea insulei Thassos. M-a descurajat în primul rând distanţa dar trebuie să recunosc şi faptul că sejurul pe care l-am achiziţionat pentru începutul lui iunie 2009 - de Rusalii - la hotelul Angelica din Limenas a fost foarte tentant, în jur de 125 euro/persoană (AC, mic dejun si transport cu autocarul), un hotel care s-a dovedit ulterior o opţiune foarte bună. Din păcate a doua vacanţă în Grecia a debutat cu stângul - am avut ghinionul să ni se strice autocarul înainte să ieşim în ţară plus alte incidente– dar toate acestea le-am dat uitării când am început să traversăm Marea Egee însoţiţi de pescăruşii atât de prietenoşi şi restul vacanţei ne-am bucurat din plin de liniştea şi frumuseţea naturii din Thassos. Am văzut atunci locuri de un pitoresc aparte, unele mai frumoase decât altele dar cele care mi-au rămas în suflet sunt satele tradiţionale Panagia, Potamia, Theologos şi îndeosebi Kazaviti, o localitate puţin mai ferită de ochii turiştilor şi unde s-au păstrat case vechi, din păcate multe dintre ele abandonate. Muntele Ypsarion, pe care l-am „escaladat” pe o căldură sufocantă, a reprezentat o altă atracţie importantă pentru mine. Turul insulei l-am făcut de mai multe ori, distanţele sunt relativ mici, circumferinţa insulei fiind de aproximativ 100 km. Plajă şi baie am făcut câte puţin în Limenas, Golden Beach, Paradise Beach, Potos, Aliki, toate cu nisip fin dar am ajuns şi pe plaje mai izolate, al căror nume (dacă îl au) nu îl ştiu şi care erau puţin sau chiar deloc populate.

În 2010 nu am mai ajuns în Grecia astfel că după un an, când mi s-a propus să petrec Paştele în Thassos alături de o familie de prieteni, nu am stat pe gânduri. Insula ne-a întâmpinat în haine de sărbătoare, casele păreau proaspăt văruite, curţile localnicilor sclipeau de curăţenie, a fost o plăcere să mă plimb pe străduţele din satele tipic greceşti care mi-au plăcut atât de mult încă de la prima vacanţă aici. Am revăzut atunci locuri dragi dar am ajuns şi în altele neştiute de mine sau despre care doar auzisem, precum piscina naturală Giola, complexul Makryammos, plaja de marmură, plaja Tripiti şi multe alte plaje care acum erau pustii. Cazarea am avut-o în Skala Potamia la Hera, o vilă cochetă care m-a impresionat prin ospitalitatea şi amabilitatea gazdelor. În noaptea de înviere am participat la slujba oficiată la biserica din Panagia, alături de alţi turişti şi localnicii care se îmbrăţişau zgomotos, urându-şi cu atâta bucurie „Hristos Anesti” încât ne-au molipsit şi pe noi cu veselia lor. Puţin după miezul nopţii cerul a fost brăzdat şi de artificii, iar mai târziu spre dimineaţă din balconul camerei am asistat la un alt joc de artificii, lansate chiar de pe plaja din Skala Potamia. Aroma de miel rotisat direct în vitrinele tavernelor, lumânările împodobite special pentru această ocazie, au întregit atmosfera de sărbătoare din această noapte specială îmbogăţindu-mi amintirile de neuitat din Thassos.

În vara aceasta mi-am făcut curaj şi am plecat din nou la drum spre Grecia printr-o agenţie, de data aceasta spre Corfu. Ghinionul m-a urmărit însă în continuare şi din nou autocarul a făcut pană în apropierea Sofiei, fapt ce m-a făcut să îmi promit solemn că nu mai plec în vacanţă niciodată noaptea şi în nici într-un caz cu autocarul. Peripeţiile din timpul călătoriei şi locurile pe care le-am vizitat în Corfu le-am descris amănunţit în câteva articole (vezi impresii). Voi menţiona acum doar obiectivele care mi-au plăcut cel mai mult şi pe care le-aş revedea oricând cu drag: palatul Achileon, partea veneţienă din Kerkyra, capitala insulei, zona Paleokastritsa, Canal d’Amour, mănăstirea de pe muntele Pantokrator, Ano Moraitka precum şi celelalte sătucuri din munţi. Dintre plajele pe care le-am văzut cel mai mult mi-au plăcut Glyfada şi Chalikounas, cea mai lungă plajă cu nisip din Corfu.

Am făcut această introducere puţin mai lungă pentru că o comparaţie „la rece” a celor două insule cred că ar fi nedreaptă şi, poate, şi neconvingătoare, atâta vreme cât avem gusturi dar, mai ales, aşteptări diferite de la vacanţele noastre. Aprecierile care urmează se bazează strict pe experienţa mea personală, pot să nu coincidă cu alte păreri iar completările sunt binevenite.

Aşadar chiar şi acum, în urma vacanţelor pe care le-am petrecut în Thassos şi Corfu, când mă întreabă cineva unde mi-a plăcut mai mult, rămân pe gânduri pentru că mi-e în continuare greu să mă decid. În Thassos am găsit de fiecare dată linişte, oameni calzi şi primitori, a doua oară când am revenit mă simţeam aproape ca acasă, aveam acel sentiment plăcut de siguranţă dar şi bucuria de descoperi şi o altă faţă a acestor locuri arhaice. Mi-a plăcut faptul că distanţele sunt mici şi puteam ajunge cu uşurinţă cam în orice localitate aflată la şoseaua ce înconjoară insula, fără să ne facem griji că ne poate prinde întunericul pe drum. Plajele întinse cu nisip fin, muntele care coboară în mare m-au fascinat de la bun început pentru că, nefiind o mare amatoare de plajă, vroiam să am siguranţa că voi putea face măcar o drumeţie la înălţime.

Al doilea aspect pe care l-am luat în calcul în planificarea primei vacanţe în Thassos a fost prezenţa vestigiilor istorice care, deşi nu sunt foarte numeroase, sunt destul de bine reprezentate pe insulă pentru că grecii ştiu să îşi pună în valoare istoria şi tradiţiile. Prima oară am trecut în revistă siturile arheologice de la Aliki şi Limenas dar, de câteva ori, am părăsit şoseaua principală, ghidându-ne după diverse indicatoare care sunau promiţător, de genul Ancient pottery factory, pentru a descoperi, de fapt, doar nişte ruine aflate într-o stare mai mult sau mai puţin avansată de deteriorare. Aşa ne-am hotărât într-o zi să mergem pe cont propriu pe continent, pentru a vizita castelul bizantin şi încă câteva obiective din Kavala, un oraş foarte frumos pe care l-am văzut până la urmă cam pe fugă, depinzând de mijloacele de transport în comun. Aş fi vrut atunci să vizitez si situl de la Philippi, aflat la câţiva kilometri de Kavala, dar timpul nu ne-a permis nici atunci şi nici ulterior, într-o vacanţă de cel mult o săptămână este destul de complicat să vezi cam tot ce ţi-ai dori şi să te şi odihneşti câte puţin.

Din punctul de vedere al atracţiilor turistice, Corfu stă mult mai bine, o vacanţă de o săptămână fiind insuficientă pentru a bifa măcar principalele obiective. Mă aşteptam aşadar să găsesc o insulă animată, invadată de turişti de toate naţiile – o contribuţie majoră având-o şi aeroportul din Kerkyra - şi chiar aşa a şi fost.

Locurile de maxim interes erau mereu aglomerate, la palatul Achileon, deşi ne-am dus dimineaţa devreme tot am avut parte de grupuri mari de turişti, în special nemţi şi britanici, mănăstirea din Paleokastritsa s-a dovedit şi ea neîncăpătoare pentru numărul mare de vizitatori, lucru de înţeles având în vedere frumuseţea sa. Peisajul variat şi spectaculos atrage şi el ca un magnet turiştii de pretutindeni, astfel că nu cred că există cineva care a ajuns în Corfu şi nu a văzut, de pildă, golfurile frumos dantelate din Paleokastritsa şi marea ce aici îmbracă nuanţe de un turcoaz parcă ireal.

Satele tradiţionale din zona de nord a insulei Corfu, drumurile strâmte pe care de multe ori încăpea doar o maşină, ne-au dat ceva emoţii mai cu seamă pentru că în repetate rânduri ni s-a întâmplat să ne pierdem drumul din cauza indicatoarelor care fie lipseau fie erau amplasate în locuri unde cu greu le puteai observa. Noi am avut mai multe hărţi la noi dar când am văzut cum stau lucrurile am hotărât să ne îndreptăm spre casă mai din timp, dar tot ne-a mai prins noaptea traversând câte o pădure de măslini – ce-i drept, luminată – sau urcând din greşeală spre o localitate din vârful unui deal, în loc să coborâm în direcţia opusă spre Messonghi... Timp de trei zile am parcurs în jur de 400 de kilometri dar nu cred că am reuşit să văd nici un sfert din câte are Corfu de oferit. Cred că cel mai bine ar fi dacă s-ar putea petrece măcar 10 zile pe insulă, pentru a avea timp şi de odihnă sau, ideal, jumătate din vacanţă să fii cazat în partea de nord a insulei şi jumătate undeva în capătul opus, pentru a nu fi în permanenţă pe drumuri.

Eu aş spune că insula Corfu se adresează în primul rând amatorilor de vacanţe active, mereu în căutare de ceva nou sau tinerilor dornici de distracţie, aici găsindu-se mai multe cluburi, localuri decât în Thassos care este o destinaţie mai liniştită, mai aproape de tradiţional. În Thassos traficul este mult mai lejer, te poţi deplasa în tihnă, fără să ai grija parcărilor sau a scuterelor prezente în număr mare în Corfu...

M-am ferit până acum să dau un răspuns ferm la întrebarea din titlu dar trebuie să recunosc în final că insula Thassos este cea care ocupă un loc special în amintirile mele. Corfu m-a cucerit cu peisajele sale de vis dar o părticică din sufletul meu a rămas tot în Thassos, locul unde vacanţele mele au început să aibă altă culoare. E greu de găsit argumente, sunt unele lucruri ce nu pot fi explicate ci pur şi simplu se simt. De aceea, indiferent unde veţi hotărî să mergeţi, vă doresc să aveţi vacanţe minunate, să nu lăsaţi nimic să vă strice buna-dispoziţie şi să vă bucuraţi pe deplin de fiecare clipă de libertate pentru că, până la urmă, cred că asta ne dorim cu toţii în vacanţe: să ne eliberăm de griji şi să trăim mai frumos.

---
Impresii încărcate de krondia in 19.12.2011 20:35:49

Validat / Publicat: 19.12.11 21:50:10

articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 7995
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krondia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39350 PMA (din 43 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- dannek
[19.12.11 23:01:21]
» mesaj pers

   Krondia la anul nu rata Lefkada pentru ca nu stii ce pierzi!

   Sarbatori cu bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster28
[19.12.11 23:17:58]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru aceasta destinatie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster13
[20.12.11 00:17:37]
» mesaj pers

   Evanthia Rempoutsika (1958 Patras Grecia) cu toate ca este o violonista remarcabila s-a facut cunoscuta atat in Grecia dar mai ales in Europa si America prin compozitiile sale de muzica instrumentala (mai putin apreciata de publicul elen) Ultimul sau album este intitulat "Mikres istories", album care contine si melodia postata, care se poate insa sterge sau schimba!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- sandu.53 CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[20.12.11 11:15:02]
» mesaj pers

   excelent review @krondia... citindu-l am avut senzatia ca l-am scris chiar eu, asa de bine ai redat totul... si eu am avut norocul ca in acest an, sa merg in iunie in Thassos si apoi in septembrie in Corfu si ca si tine m-am intrebat unde m-as reintoarce mai repede, eventual chiar in 2012 si raspunsul... l-ai dat chiar tu scriind acest review! felicitari si sarbatori fericite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krondia
[20.12.11 20:14:14]
» mesaj pers

   WM13, mulţumesc pentru alegerea muzicală, se potriveşte perfect.

   @dannek, Lefkada era pe listă şi anul acesta, sigur voi ajunge la un moment dat. Mulţumesc pentru urări, asemenea îţi doresc şi eu.

   @sandu. 53, am simţit din articolele pe care le-ai scris că şi ţie gândul ţi-a rămas tot în Thassos. Îţi doresc să poţi revedea cât mai curând locurile care îţi sunt dragi dar şi să descoperi altele noi.

   Numai bine tuturor, sărbători fericite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ileanaxperta
[21.12.11 14:22:08]
» mesaj pers

   Draga mea, ti-am citit pe nerasuflate impresiile despre cele 2 insule grecesti atat de dragi si mie. Am scris si eu despre ele mai demult (vezi impresii). Si iti pot impartasi cu strasnicie si sinceritate toate opiniile. Asa cred si eu: Corfu este spectaculos in peisaje superbe, este mai viu, mult mai animat si se muleaza perfect pt. o vacanta activa, pt. tinerii care n-au astampar dar nu numai...

   Thassos este insula mea de suflet (cel putin deocamdata), este locul in care mi-as petrece vacante peste vacante fara sa ma plictiseasca acea liniste misterioasa, acel romantism ce rasufla din orice loc, acea frumusete perfecta a apusurilor de soare in mare, fara sa ma deranjeze dansul in eter al pescarusilor cand traversez marea... Iubesc Thassos si eu m-am simtit de prima oara cand am pasit acolo, ca as apartine acelor plaje mirifice, cu nisipul fin si cu Egeeoaica mea cea calda si linistita... dar in unele locuri si cu niste valuri de poveste.

   Este greu sa te decizi care dintre cele doua ar fi "xtra": fiecare in felul ei si impreuna fac din Grecia acel taram de vis de care suntem atat de multi indragostiti de Ea!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Cristina67
[21.12.11 14:42:24]
» mesaj pers

   krondia, Krondia, cu acest review mi-ai starnit un mare dor de Grecia. Si eu le-am vizitat pe fiecare de cate doua ori, deci se intelege de la sine, ca am fost fermecata in egala masura, de ambele insule. Citind review-ul tau, am revazut tot ce ofera ele mai frumos.

   Si totusi, la fel ca Danek, iti doresc ca anul viitor, sa ajungi in Lefkada (si/sau in Kefalonia).

   Sarbatori frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
  Publicitate    [15.07.18 22:10:32]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[39] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2011] Pescăruşii care te însoţesc spre Thassos şi cărora le-am dus dorul în Corfu -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av283996">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv283996"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=283996">Şterge vot</a></div><span id="v9283996" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(283996)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f283996Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e283996MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2011] Pescăruşii care te însoţesc spre Thassos şi cărora le-am dus dorul în Corfu
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2011] Asfinţit în Corfu - plaja Chalikounas -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av283997">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv283997"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=283997">Şterge vot</a></div><span id="v9283997" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(283997)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f283997Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e283997MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2011] Asfinţit în Corfu - plaja Chalikounas
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2011] Apus surprins în portul din Limenas -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av283998">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv283998"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=283998">Şterge vot</a></div><span id="v9283998" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(283998)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f283998Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e283998MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2011] Apus surprins în portul din Limenas
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2011] Corfu, zona Paleokastritsa -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av283999">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv283999"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=283999">Şterge vot</a></div><span id="v9283999" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(283999)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f283999Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e283999MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2011] Corfu, zona Paleokastritsa
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2011] Thassos - Plaja de marmură -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284000">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284000"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284000">Şterge vot</a></div><span id="v9284000" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284000)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284000Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284000MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2011] Thassos - Plaja de marmură
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2011] Corfu - Laguna albastră -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284001">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284001"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284001">Şterge vot</a></div><span id="v9284001" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284001)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284001Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284001MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2011] Corfu - Laguna albastră
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2011] Thassos - Golful Golden Beach -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284002">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284002"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284002">Şterge vot</a></div><span id="v9284002" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284002)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284002Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284002MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2011] Thassos - Golful Golden Beach
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2011] Corfu - Golful La Grotta / Paleokastritsa -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284003">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284003"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284003">Şterge vot</a></div><span id="v9284003" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284003)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284003Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284003MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2011] Corfu - Golful La Grotta / Paleokastritsa
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2011] Thassos - Capul Evreokastro, aproape de Limenas -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284004">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284004"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284004">Şterge vot</a></div><span id="v9284004" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284004)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284004Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284004MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2011] Thassos - Capul Evreokastro, aproape de Limenas
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2011] Corfu - Golful La Grotta / Paleokastritsa -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284006">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284006"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284006">Şterge vot</a></div><span id="v9284006" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284006)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284006Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284006MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2011] Corfu - Golful La Grotta / Paleokastritsa
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2011] Thassos - piscina naturală Giola -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284007">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284007"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284007">Şterge vot</a></div><span id="v9284007" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284007)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284007Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284007MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2011] Thassos - piscina naturală Giola
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2011] Corfu - Fortăreaţa veche din Kerkyra, capitala insulei -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284008">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284008"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284008">Şterge vot</a></div><span id="v9284008" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284008)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284008Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284008MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2011] Corfu - Fortăreaţa veche din Kerkyra, capitala insulei
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2011] În noaptea Învierii, scorburile copacilor din Panagia (Thassos) erau frumos luminate cu lumânărele -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284009">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284009"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284009">Şterge vot</a></div><span id="v9284009" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284009)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284009Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284009MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2011] În noaptea Învierii, scorburile copacilor din Panagia (Thassos) erau frumos luminate cu lumânărele
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2011] Biserica Sfântul Spiridon din Kerkyra -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284010">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284010"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284010">Şterge vot</a></div><span id="v9284010" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284010)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284010Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284010MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2011] Biserica Sfântul Spiridon din Kerkyra
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2011] Thassos - Kazaviti în prima zi de Paşte -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284011">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284011"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284011">Şterge vot</a></div><span id="v9284011" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284011)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284011Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284011MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2011] Thassos - Kazaviti în prima zi de Paşte
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2011] Corfu Town, vedere din fortăreaţa nouă, trafic intens... -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284012">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284012"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284012">Şterge vot</a></div><span id="v9284012" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284012)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284012Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284012MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2011] Corfu Town, vedere din fortăreaţa nouă, trafic intens...
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2011] O plajă mai izolată în Thassos -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284013">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284013"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284013">Şterge vot</a></div><span id="v9284013" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284013)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284013Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284013MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2011] O plajă mai izolată în Thassos
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUN-2011] Străduţă 'veneţiană' din Kerkyra -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284017">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284017"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284017">Şterge vot</a></div><span id="v9284017" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284017)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284017Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284017MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2011] Străduţă "veneţiană" din Kerkyra
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [JUN-2011] Thassos - Vedere de pe plaja Paradise Beach -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284018">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284018"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284018">Şterge vot</a></div><span id="v9284018" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284018)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284018Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284018MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2011] Thassos - Vedere de pe plaja Paradise Beach
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P26 [JUN-2011] Corfu - zona Paleokastritsa -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284021">Şterge vot</a></div><span id="v9284021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2011] Corfu - zona Paleokastritsa
foto krondia [19.12.11]
# [50 PMA, +BONUS]

P27 [JUN-2011] Thassos - Paradise Beach -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284022">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284022"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284022">Şterge vot</a></div><span id="v9284022" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284022)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284022Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284022MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2011] Thassos - Paradise Beach
foto krondia [19.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2011] Corfu, vedere din timpul croazierei spre Laguna Albastră -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284023">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284023"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284023">Şterge vot</a></div><span id="v9284023" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284023)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284023Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284023MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2011] Corfu, vedere din timpul croazierei spre Laguna Albastră
foto krondia [19.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2011] Thassos - în apropierea plajei din Potos -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 19.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284024">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284024"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284024">Şterge vot</a></div><span id="v9284024" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284024)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284024Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284024MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2011] Thassos - în apropierea plajei din Potos
foto krondia [19.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2011] Thassos, o casă oarecare aflată pe şoseaua care înconjoară insula -- foto by <b>krondia</b> [uploaded 20.12.11] - <span class="allrVotedi" id="av284158">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv284158"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=284158">Şterge vot</a></div><span id="v9284158" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(284158)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f284158Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e284158MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2011] Thassos, o casă oarecare aflată pe şoseaua care înconjoară insula
foto krondia [20.12.11]
# [0 PMA, fara bonus]

[39] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.196149110794 sec