85259 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Freiburg și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.04.2018
DE
Avatar BOGDAN DSN
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 20.03.08
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4
+ COPII: 2 -- varsta: 12 ani și 17 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Freiburg – un oraș eco-friendly


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Acest frumos oraș este străjuit de Munții Pădurea Neagră și face parte din landul Baden-Württemberg, în regiunea Breisgau, iar denumirea completă este Freiburg im Breisgau. Fiind situat la doar 50 km de Colmar a fost inclus pe lista locurilor de vizitat, mai ales că este ușor accesibil de pe autostrada A5 (Karlsruhe-Basel). Având o populație de vreo 225.000 locuitori, Freiburg este un oraș destul de mare, cu numeroase parcări în apropierea zonelor de interes. Dar dacă vrei să parchezi în centru vei și plăti pentru asta – cam 2 euro/oră. Lista acestor parcări o găsiți aici - freiburg.de/pb/,Lde/231355.html

Dacă dați click pe fiecare parcare, vă este afișat numărul locurilor disponibile și tariful practicat.

Există soluții mai avantajoase? . Sigur că există – mașina o poți lăsa la marginea orașului în deplină siguranță. Edilii germani s-au gândit că mulți turiști vor veni să viziteze orașul, astfel că au fost construite mai multe parcări de tip P+R (park and ride) la intrările în oraș. freiburg.de/pb/,Lde/890766.html

Acestea sunt gratuite și însumează peste 1400 locuri de parcare, iar din aceste parcări luați spre oraș tramvaiele care le deservesc. Cel mai des circulă tramvaiul 1 (din 6 în 6 minute) astfel că ar fi bine să alegeți una din parcările conectate cu acest tramvai – noi ne-am decis pentru parcarea cu nr. 2 (din linkul de mai sus), Paduaallee. Să nu vă gândiți că celelalte linii de tramvai vin prea rar – cam la fiecare 10 sau 12 minute. Din parcare până la stația de tramvai sunt vreo 3-4 minute de mers pe jos. Tichetele de călătorie se pot lua de la automatele instalate în stație, dar și de la automatele din tramvai. Un bilet pentru 5 persoane (Regio 24) costă 12,4 euro și este valabil 24 ore de la prima validare. Fiind 9 persoane am achiziționat 2 astfel de bilete și a fost foarte convenabil. Un bilet pentru o singură călătorie costă 2,3 euro – toate variantele de tichete aici - welcome.vag-freiburg.de/t ... kets.html#c1821

După o călătorie de vreo 10 minute ajungem în zona centrală a orașului, noi am coborât la stația Stadttheater. De aici am început explorarea pe jos a orașului vechi. Chiar de la primii pași am văzut foarte multă lume folosind bicicleta drept mijloc de transport – sunt multe piste de biciclete amenajate prin tot orașul. Venind cu tramvaiul spre centru, am văzut multe clădiri care aveau panouri solare pe acoperiș, la tot pasul sunt pubele pentru colectarea selectivă a deșeurilor, ce să mai vorbim, un adevărat oraș eco-friendly. Freiburg este cunoscut și ca oraș universitar – aici își are sediul Universitatea Freiburg, una din cele mai vechi și prestigioase universități din Germania.

Am luat-o la pas spre Martinstor – cea mai veche din cele două porți ale orașului (cealaltă poartă este Schwabentor). Martinstor este un turn cu ceas și are o înălțime de 60 m, iar lipită de turn este o altă clădire istorică – pe sub fiecare se strecoară câte o linie de tramvai. Trecem pe sub impunătorul turn și facem la stânga pe strada Gerberau – o stradă cu multe magazine, mici restaurante/cafenele, dar și cu clădiri care arată exact așa cum trebuie. Mai o poză, mai o privire în vitrinele magazinelor și ajungem în Augustinerplatz unde vedem căteva case frumoase cu multe flori la geamuri, dar și un loc de joacă pentru copii.

Ne continuăm drumul pe strada Gerberau și găsim locul care va fi (peste câteva ore) gazda noastră pentru masă – unde oare puteam să mâncăm în Germania? ... dacă nu la o berărie. Nu aveam nimic pregătit de acasă (mă refer la locuri de luat masa), doar că e destul de greu să te plimbi printr-un oraș din Germania și să nu găsești așa ceva. Hausbrauerei Feierling este o berărie locală și dispune de o terasă încăpătoare cu mese la umbra pomilor, loc potrivit pentru o după-amiază însorită. Și dacă știam sigur ce o să bem, nu cred că e prea greu să ne închipuim ce vom mânca. Din cele 4 sortimente de cârnați am ales la întâmplare…. și nu ne-a părut rău :). feierling.de

Trecem pe lângă berărie și ajungem la un mic canal cu apă unde zărim …. un crocodil…. nu vă panicați…. este din piatră, iar alături o cafenea intitulată sugestiv, Stehcafe am Krokodil, . Terasa de pe malul apei este îmbietoare, cu câteva mese ocupate de cei dornici de a savura ceva la umbra copacilor. Câteva case foarte drăguțe din apropiere fac această zonă deosebit de pitorească. După încă vreo 100 m ajungem la cea de a doua poartă a orașului (tot un turn cu ceas) – Schwabentor. Câteva poze și aici, apoi decidem să evităm strada principală (pe care erau și liniile de tramvai) și să o luăm pe o mică alee laterală. Decizia s-a dovedit foarte inspirată – am nimerit pe Konviktstrasse, probabil una din cele mai frumoase străduțe din Freiburg. Este exclusiv pietonală, cu multe magazine mici, anticariate și câteva cafenele. Plimbarea pe aici este relaxantă, iar dacă ajungeți prin Freiburg nu trebuie să ocoliți această străduță.

Din multe zone ale orașului se zărește impunătorul turn al Catedralei din Freiburg. După vreo 2 ore de plimbare ajungem și noi în piața din fața Catedralei (Münsterplatz) unde se ținea un târg la care producătorii din zonă își etalau produsele. Aglomerație mare, astfel că trecem rapid pe lângă mulțimea de tarabe cu produse care mai de care mai îmbietoare, și ne refugiem pentru o pauză binemeritată la Eis Café Lazzarin. Situată aproape de intrarea în Catedrală, este o locație asaltată de localnici și turiști. Cum la mesele de afară nu mai era loc, am decis să urcăm la etaj unde este o terasă – de aici se vede foarte bine piața dar și Catedrala cu al său turn măreț. Am fi vrut să urcăm în turn, dar acesta este în plin proces de renovare, redeschiderea fiind programată pentru luna septembrie 2018. Luăm cafele, gelato, sucuri și ne odihnim puțin după orele de plimbare.

Apoi ne continuăm excursia pe alte străduțe din Altstadt, vedem vechea Primărie (care are la parter un oficiu de turism) iar alături este noua Primărie – cele două clădiri sunt, legate, artistic, printr-o pasarelă. Cam toate aleile și străzile din zona centrului vechi sunt pavate cu piatră, iar cele din zona Primăriei au pavajul realizat din pietre mici, îmbinate artistic (voi atașa o poză). În drumurile noastre am întâlnit și un artist stradal, ce, construia, din nisip o frumusețe de câine – noi am ajuns pe finalul creației și am admirat câteva minute măiestria și îndemânarea cu care, și-a clădit, opera lui - veți vedea în poza atașată.

După câteva ore de hoinăreală ne-am îndreptat spre stația de tramvai și am plecat spre parcare. Freiburg are ce oferi turiștilor și dacă sunteți prin apropiere, nu ezitați să-l vizitați. Alte informații puteți găsi aici - visit.freiburg.de/en

---
Impresii încărcate de BOGDAN DSN in 04.04.2018 16:36:22

Validat / Publicat: 04.04.18 20:19:52


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GERMANIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1692


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (BOGDAN DSN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39700 PMA (din 29 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de BOGDAN DSN? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[04.04.18 20:37:15]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   -

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[04.04.18 21:28:36]
» mesaj pers

   @BOGDAN DSN: Ce frumos! Mult mai frumos decât mi-l aminteam! Ce-i drept, a plouat cu spume în cele 2-3 ore cât am vizitat Freiburg-ul.

   "Baza" noastră a fost în Donauschingen, la izvoarele Dunării. Nu știu care era cauza, dar în fiecare dimineață ne trezeam în răpăit de ploaie. Ne urcam în mașină și plecam prin împrejurimi, și de cele mai multe ori lăsam ploaia în urma noastră. Freiburg a fost singurul loc în care am luat-o cu noi!

   Abia acum, în pozele tale, văd ce frumos e cu adevărat acest oraș!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- iulian68
[05.04.18 23:47:15]
» mesaj pers

   Si mie mi-a plăcut mult in 2015 cand am fost acolo. Am stat două zile și as mai fi stat! 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Martinstor - cea mai veche poartă a orașului Freiburg -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956362">Şterge vot</a></div><span id="v9956362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Martinstor - cea mai veche poartă a orașului Freiburg
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Clădiri impecabil restaurate -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956363">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956363"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956363">Şterge vot</a></div><span id="v9956363" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956363)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956363Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956363MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Clădiri impecabil restaurate
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2017] Strada Gerberau - Freiburg -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956364">Şterge vot</a></div><span id="v9956364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017] Strada Gerberau - Freiburg
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2017] Clădiri în Augustiner platz din Freiburg -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956365">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956365"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956365">Şterge vot</a></div><span id="v9956365" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956365)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956365Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956365MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] Clădiri în Augustiner platz din Freiburg
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2017] Un crocodil din piatră -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956366">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956366"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956366">Şterge vot</a></div><span id="v9956366" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956366)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956366Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956366MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] Un crocodil din piatră
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2017] O zonă pitorească din Freiburg -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956367">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956367"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956367">Şterge vot</a></div><span id="v9956367" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956367)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956367Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956367MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] O zonă pitorească din Freiburg
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] Multe spații verzi în Freiburg -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956369">Şterge vot</a></div><span id="v9956369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] Multe spații verzi în Freiburg
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] Clădiri frumoase la tot pasul -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956370">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956370"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956370">Şterge vot</a></div><span id="v9956370" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956370)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956370Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956370MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] Clădiri frumoase la tot pasul
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2017] Schwabentor - a doua poartă a orașului Freiburg -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956372">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956372"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956372">Şterge vot</a></div><span id="v9956372" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956372)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956372Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956372MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] Schwabentor - a doua poartă a orașului Freiburg
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2017] Konviktstrasse - una din cele mai frumoase străduțe din Freiburg -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956374">Şterge vot</a></div><span id="v9956374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] Konviktstrasse - una din cele mai frumoase străduțe din Freiburg
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2017] Konviktstrasse - sunt și restaurante și mici pensiuni -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956375">Şterge vot</a></div><span id="v9956375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017] Konviktstrasse - sunt și restaurante și mici pensiuni
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2017] Artist stradal -, construcție, din nisip -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956377">Şterge vot</a></div><span id="v9956377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] Artist stradal -, construcție, din nisip
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2017] Vechea Primărie din Freiburg - la parter un oficiu de turism -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956379">Şterge vot</a></div><span id="v9956379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017] Vechea Primărie din Freiburg - la parter un oficiu de turism
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2017] Noua Primărie, legată, artistic de cea veche cu o pasarelă -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956381">Şterge vot</a></div><span id="v9956381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017] Noua Primărie, legată, artistic de cea veche cu o pasarelă
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2017] O altă clădire deosebită din Freiburg -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956383">Şterge vot</a></div><span id="v9956383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] O altă clădire deosebită din Freiburg
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2017] Turnul Catedralei este impresionant -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956384">Şterge vot</a></div><span id="v9956384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] Turnul Catedralei este impresionant
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2017] Aceasta este berăria unde am mâncat -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956385">Şterge vot</a></div><span id="v9956385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2017] Aceasta este berăria unde am mâncat
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2017] Blazoane încorporate pe străduțele pietonale din Freiburg -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956386">Şterge vot</a></div><span id="v9956386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2017] Blazoane încorporate pe străduțele pietonale din Freiburg
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2017] La tot pasul vezi asemenea clădiri -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956387">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956387"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956387">Şterge vot</a></div><span id="v9956387" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956387)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956387Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956387MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2017] La tot pasul vezi asemenea clădiri
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2017] Poftiți la berărie! -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956388">Şterge vot</a></div><span id="v9956388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2017] Poftiți la berărie!
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2017] Îmbinare artistică pe strada din fața celor două Primării. -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 04.04.18] - <span class="allrVotedi" id="av956389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv956389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=956389">Şterge vot</a></div><span id="v9956389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(956389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f956389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e956389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2017] Îmbinare artistică pe strada din fața celor două Primării.
foto BOGDAN DSN [04.04.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.107867956161 sec