Ecouri publicate pe sait - de irinad

Pagina 4 [din 121]
[ 2402 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 - . . . - . 117 . 118 . 119 . 120 . 121
[25.10.18 15:25] - irinad

Restaurant EGO Pizza&Grill 2. Deci, da! :))

Şi mie mi-a plăcut acolo, am mâncat de câteva ori în perioade diferite şi nu am plecat niciodată dezamăgiți. În schimb, la City Pub am nimerit pe 01 ianuarie într-unul dintre anii când am făcut Revelionul în Veliko şi nu aveau mai nimic, abia ne-au încropit o cină subțirică, dar era de înțeles că erau amorțiți.

Aştept şi povestea despre Ruse.

[25.10.18 15:03] - irinad

@krisstinna: Ştii că noi colindăm cam mult şi genul acesta de cazare este ideal fiindcă ne oferă libertate maximă de mişcare, condiții decente, amplasare în centrul oraşului.

Fireşte că prețul este mai mic si în funcție de data efectuării rezervării. Am rezervat în ianuarie pentru mijlocul lui iunie la prețul de 30€/noapte, dar pentru mine prețul a fost şi mai mic cu 10% grație acelui statut genius căpătat în timp, aşa încât a rezultat unul de 27€/noapte.

Mulțumesc pentru ecou, vizită! *)

[25.10.18 13:11] - irinad

@webmaster: Mulțumesc frumos!

[25.10.18 12:55] - irinad

@webmasterX: Mulțumesc, înțeleg, nu-i problemă!

[25.10.18 12:46] - irinad

@webmasterX: Da, poziția este corectă.

Te rog, nu uita de videoclip. Mulțumesc!

[23.10.18 19:05] - irinad

@mireille: Abia acum am ajuns acasă şi-ţi pot răspunde. Mă bucur că ţi-am ieşit în întâmpinare cu articolul acesta. M-am gândit de când alegeam fotografiile pe care să le ataşez că aceasta şi încă altele îţi vor fi familiare, că hotelul în care ai stat era pe-aproape, prin zonă. Cam asta am vrut şi eu, să pun laolaltă notiţele despre plajele văzute care împreună cu imaginile lor surprinse în fotografii să-l ajute pe doritorul de Rhodos sâ-şi facă idee despre plaje şi să aleagă ce ar vrea să viziteze.

Cuptorul ăsta încins a fost cam solicitat în ultima vreme, dar se va răci... :)

Te pup, o seară frumoasă!

[23.10.18 08:32] - irinad

@Yolanda: Vreau să-ţi răspund imediat fiindcă ecoul tău m-a atins la coarda sensibilă şi pentru că nu mai vreau să comit vreo greşeală cum mi s-a mai întâmplat cu tine.

Mă întristez şi eu când aud chestiile legate de pensie, fiindcă, vrem, nu vrem, acolo vom ajunge cu toţii, depinde ce mărime va avea aceasta...

Mulţumesc frumos, sunt mândră că ţi-am captat atenţia cu Malta şi Rhodos, cine ştie, poate şi cu ceva din Turcia. Acestea sunt destinaţii frumoase, interesante, ofertante din multe puncte de vedere, accesibile care pot sta în atenţia oricui, nu sunt nici prea îndepărtate să necesite cheltuieli mari de transport.

Mulţumesc frumos pentru aprecieri, vizită, ecoul tău chiar m-a impresionat în mod deosebit, m-a convins că am adus în faţa colegilor de sait locuri ce îndeamnă să fie vizitate!

Urările privind vacanţele viitoare ţi le întorc cu mare plăcere!:*

[22.10.18 20:36] - irinad

@krisstinna: Cu întârziere şi cu scuzele de rigoare, îţi mulţumesc tare mult de aprecieri! Poate în altă vacanţă vom putea vedea şi restul plajelor pentru a ne completa imaginea despre Rhodos.

Pozele au ieşit bine fiindcă plajele sunt frumoase şi pentru că soarele a fost un ajutor foarte bun!:*

[21.10.18 20:58] - irinad

@mishu: Mulţumesc frumos, mă bucur că ţi-au plăcut plajele "mele", ele reprezintă unul dintre subiectele preferate ale vacanţelor noastre. Ştiu că a ieşit cam mare şi cam greu de parcurs, dar de data aceasta am preferat să concentrez informaţiile într-un singur articol.

O seară plăcută!

[21.10.18 14:06] - irinad

@maryka: Mulţumesc frumos pentru vorbele frumoase!

Păi, ştii că şi eu ţi-am admirat efortul de a vizita multe castele din Rhodos, am fi vrut şi noi să ajungem la mai multe, dar n-am vizitat, în afara capitalei, decât unul singur, acela de la Monolithos.

Acum revenind la plaje, când făceam itinerarul pentru următoarea zi, ne gândeam cum să le introducem în program, apoi încercam să le intercalăm printre sate şi situri antice ca şi pauze de refresh, apoi ne opream să le fotografiem din şosea şi imediat coboram la mare să le privim de-aproape, şi uite-aşa am văzut şi vizitat mai multe.

Despre Rhodos, momentan nu voi mai scrie, s-a scris suficient de mult pentru ca turistul doritor de Rhodos să-şi poată face idee ce ar vrea sau ce ar putea să facă prin insulă. Deocamdată mai aveam ceva de spus despre vacanţa din iunie, apoi mai vedem...

Toate cele bune!:*

[21.10.18 13:52] - irinad

@Carmen Ion: Sincer, nu ştiu, dar ar fi fost şi el îndreptăţit la bucăţica aia pietroasă ce-i poartă numele în Rhodos: e aşa de mică şi cam prea stâncoasă, în opinia mea, că, la cât a iubit Grecia, ar fi meritat-o din plin! :)

Aşa am citit despre plaja Elli, că ar fi fost preferata lui Lawrence Durrell în Mediterana, dar ştii că se spun multe, nu întotdeauna 100% adevărate... Chiar şi dacă ăsta ar fi adevărul, Elli nu e chiar o minunăţie de plajă, dar are faimă şi faima vinde bine.

Treaba cu contabilizarea plajelor, ştii că e "deformaţie profesională", dar ţine şi de o plăcere... de vacanţă! Noroc cu carneţelul de vacanţă, în el se adună toate datele, apoi doar le prelucrez.

Mulţumesc mult pentru aprecieri, vizită, în special comentarii!:*

[21.10.18 11:01] - irinad

@Dan&Ema: Mulţumesc mult pentru aprecieri! Şi soţului meu tot la Prasonissi i-a plăcut cel mai mult deşi distanţa până acolo a fost cea mai mare, frumuseţea şi naturaleţea locului au compensat un drum ceva mai lung.

Mă bucur de vizită!

[21.10.18 10:53] - irinad

@iulianic: Mulţumesc frumos, plajele insulei Rhodos ne-au fascinat, dar am rămas cu regretul că n-am avut timp suficient să vedem cât mai multe. Deşi am închiriat maşină pentru câteva zile, pleiada de obiective ale insulei nu prea ne-a permis să umblăm din plajă în plajă.

Într-adevăr, Rhodosul reprezintă o destinaţie pentru cel puţin încă o vacanţă!

Vă întorc cu mare plăcere urarea de a avea vacanţe frumoase oriunde şi oricând!

[21.10.18 09:35] - irinad

@webmasterX: Mulţumesc!

[20.10.18 17:14] - irinad

@elviramvio: Mai întâi de toate, bine ai (re) venit! ;)

Theologos este satul care înseamnă istoria Thassosului, cine vrea să guste un pic din povestea insulei va vizita printre şedinţe de plajă şi bălăceală şi micuţul sat cu multe taverne.

Ştiam de Stelios de la tine, într-adevăr, pentru Augoustos am primit şi noi flyere încă de pe ferry, pe celelalte taverne le-am văzut acolo, în sat.

Mi-a fost necaz că bisericile şi muzeul erau închise, dar am încercat să ne descurcăm şi aşa, am vizitat ce am putut.

Aşa am zis şi noi, insula împreună cu toate obiectivele sale merită multă atenţie, mereu mai găseşti ceva interesant de văzut/vizitat!

Mulţumesc de vizită, ecou, mă bucur întotdeauna când îmi treci pragul!

[16.10.18 21:43] - irinad

@maryka: Şi eu mă bucur că trezesc amintiri care de care mai frumoase şi mai plăcute despre sătucul ce era odată cea mai mândră localitate din Thassos.

Ideal ar fi ca Theologos să nu se modernizeze foarte mult, dar, în timp, e posibil să se mai schimbe. Totul este ca monumentele să rămână într-o stare bună pentru a se bucura cât mai mulţi oameni de originalitatea locului.

Deşi am fost a doua oară, am mai avea atâtea de văzut, dar ăsta e un bun motiv pentru a reveni şi altă dată în insulă.

Mulţumesc pentru aprecieri, vizită, ecou!

[16.10.18 20:19] - irinad

@Yersinia pestis: Veliko Târnovo este oraşul pe care-l iubesc de câţiva ani. De vreo trei ani de când l-am cunoscut, l-am tot vizitat cu diverse ocazii şi minivacanţe, e drept că am scris destul despre el, dar nu mă satur să citesc şi impresiile altora. Cel mai recent, am trecut chiar prin mijlocul său în timp ce ne îndreptam spre Thassos acum o lună.

L-am văzut şi iarna, chiar pe ninsoare zdravănă şi ger crunt, şi vara pe soare strălucitor, dar pe ploaie nu prea ştiam cum arată. Acum am aflat, chiar şi aşa mie tot îmi place.

Stau cu ochii pe tine să văd pe unde te-ai mai plimbat şi ce ai mai vizitat în oraş sau împrejurimi!

[16.10.18 19:25] - irinad

@DOINITA: Ştii, îmi pare atât de bine că prin acest articol te-am adus şi pe tine din nou în Theologos: pe străduţe, la magazine, la taverne! E atât de plăcut să constat că atâţia useri AuFostAcolo şi au descoperit, ca şi mine, un sat tradiţional, plin de farmec rural.

Nu e un loc superspectaculos, însă orice turist îşi poate rupe câteva ore de plajă în favoarea acestui sat cu multă istorie în spate, merită să fie luat un pic la pas.

Mulţumesc mult pentru vorbele tale frumoase, pentru vizită, ecou!

[16.10.18 19:16] - irinad

@webmaster: Mulţumesc frumos, mă-nclin!

[16.10.18 18:27] - irinad

@maryka: Un sat cu adevărat memorabil în ceea ce priveşte frumuseţea şi autenticitatea grecească. Este emblematic, din câte înţeleg, nu numai pentru insula Kos, ci chiar pentru Grecia, în general. Casele cu ferestre albastre sunt simbolul ţării, ce să mai vorbim de terasele pline de culori şi florile de bougainvillea.

Îmi plac plimbările cu tine, ştiu că ne duci în locuri pline de farmec.

Felicitări pentru articol, aştept următoarea destinaţie!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cel mai frumos și romantic loc din insula Kos, satul Zia!, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperind insula Kos, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[pg. 4 / 121]: ecourile 61-80 din total 2402
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 - . . . - . 118 . 119 . 120 . 121
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.211276054382 sec /