Ecouri — scrise de irinad; [p.2 /125]

irinad, 08.01.19 18:39»@ioana74:
LA REVIEW O firmitură din Kefalonia - scris de în rubrica Excursii opţionale prin/din Zakynthos
irinad, 07.01.19 23:14»@m liviu: Deşi am făcut rezervarea într-o grabă uriaşă pentru acest aparthotel, totuşi, uitându-mă peste recenziile postate pe booking, am constatat că sunt lăsate de conaţionali care au fost foarte mulţumiţi. Acest lucru m-a determinat să merg mai departe fără rezerve, căci nu prea aveam încredere în preţul mic afişat. Desigur, la faţa locului am înţeles imediat despre ce este vorba şi motivul pentru care este ieftin.

Îţi doresc de pe acum şedere plăcută, studenţii probabil că vor în vacanţă atunci, dar locul lor va fi luat de turişti dornici de Turcia!

LA REVIEW Printre studenți, la Ünisite 6th floor Edirne - scris de în rubrica Unisite 6th floor Aparthotel
irinad, 07.01.19 22:52»@adrianbogdan: La mulţi ani şi vouă, multe şi frumoase călătorii vă doresc!

Stai liniştită, nu-i bai, mi se mai întâmplă şi mie uneori să-mi scape articole sau ecouri, e omenesc!

Da, pentru tranzit e super, de unde nu credeam că se poate ieftin şi bun, uite că am trăit s-o văd şi pe-asta.

De aici înainte îl voi căuta şi eu negreşit pentru alte nopţi intermediare la venire din concediu din Turcia sau când vom mai merge la altă sesiune de shopping. Totuşi, dacă mai prind vreo ofertă şi la Hilly Hotel, voi mai cumpăni un pic!

Seară bună, mulţumesc de vizită şi ecou!

LA REVIEW Printre studenți, la Ünisite 6th floor Edirne - scris de în rubrica Unisite 6th floor Aparthotel
irinad, 06.01.19 23:01»@doinafil: Am citit cu mare atenţie şi articolul acesta, fiindcă, ştiţi, mă interesează tare mult. Mi-a plăcut în mod deosebit cum aţi descris tot periplul prin sit, cum aţi explicat fiecare obiectiv în parte, şi nu, nu a fost nicidecum plicitisitor (cel puţin nu pentru mine), ci destul de captivant mai ales că aţi strecurat şi informaţii primite de la ghidul iordanian.

Am reţinut recomandarea dvs. de a vizita Petra în două zile, am reţinut recomandarea pentru Mânăstire şi Locul Înalt al Sacrificiului.

Aţi fost cu adevărat norocoşi să prindeţi o zi aşa frumoasă (pozele o demonstrează), ca apoi să vină nenorocirile de inundaţii ce s-au lăsat cu atâtea probleme, inclusiv decese.

Vă doresc să aveţi şi în anul în care tocmai am păşit, vacanţe cel puţin la fel de frumoase ca cele pe care le-aţi petrecut!

LA REVIEW Petra - Minunea roz – partea a II-a - scris de în rubrica Descoperă Petra, oraşul roz
irinad, 05.01.19 18:36»@dorgo: În urma unei astfel de excursii opţionale făcută în 2009 (cu program identic, de altfel), am hotărât că insula Kefalonia merită o vacanţă dedicată numai ei. Bine, mai văzuserăm "colţul" său nordic (Fiskardo) cu un an înainte dintr-o altă excursie cu plecare din Nidri, Lefkada. Că vacanţa în Kefalonia s-a materializat mult mai târziu, e o altă poveste. Ne-am dat seama că pentru a înţelege ceva mai bine Kefalonia, ne trebuie cel puţin zece zile acolo, dată fiind dimensiunea acesteia. Ca şi părere personală, Kefalonia este mai verde decât Zakynthos, are relief mai înalt şi este mult mai sălbatică faţă de Zakynthos.

Dacă ai fi putut coborî la plaja Myrthos, ai fi constatat că nu prea are nisip, ci cam acelaşi material ca şi Navagio, ştii doar că sunt

"vânător de plaje", dar nu sponsorizat de “National Geographic” sau de vreo agenţie turistică,
ci pur şi simplu de plăcere.

Plajele Kefaloniei sunt, cu adevărat, spectaculoase, însă insula în ansamblul ei este fabuloasă, aşa cum mi-a plăcut mie să-i spun.

Îţi recomand cu tărie să-ţi petreci cel puţin o vacanţă întreagă în Kefalonia, cu siguranţă ţi-ar plăcea să cutreieri insula şi să-i descoperi frumuseţile.

LA REVIEW O firmitură din Kefalonia - scris de în rubrica Excursii opţionale prin/din Zakynthos
irinad, 05.01.19 07:26»@crismis: Am citit cu atenţie despre aventurile voastre prin Turcia în această excursie de revelion şi mă bucur că ai trecut peste neplăceri povestindu-ne cu mult umor, stilul tău propriu. Genul acesta de excursii organizate implică mai mereu riscul de a fi nu tocmai reuşite. Fiindcă în excursiile cu mulţi participanţi e greu de ţinut sub control atâţia oameni, greu de respectat programul iniţial în timpii propuşi, greu de sincronizat turiştii şi cel mai dificil mi se pare să nimereşti un ghid cu adevărat bun.

Ai dreptate, cel mai potrivit e de abordat pe cont propriu tipul acesta de călătorie, însă uneori chiar nu se poate şi trebuie apelat la agenţii.

Mă bucur că eu sunt aceea care ţi-a reaprins văpaia pentru a revedea acea zonă a Turciei.

Aştept cu nerăbdare şi celelalte articole!

LA REVIEW Excursie de Revelion în Antalya-Pamukkale (sau de la agonie la extaz!) - scris de în rubrica Circuite, excursii tematice Turcia
irinad, 02.01.19 20:44»@crismis: Cu scuzele de rigoare pentru acest răspuns întârziat (abia m-am întors acasă), pot să-ţi spun cu mâna pe inimă că a fost, într-adevăr, o cazare numai bună pentru ceea ce am avut nevoie, amplasată la locul potrivit, în apropierea unor magazine mari.

La noi, mai degrabă puterea de convingere a trebuit îndreptată către mine, soţul meu ştia la fix ce caută pe-acolo. Dar, mi-a plăcut şi mie la shopping, deşi nu sunt înnebunită după această activitate. În orice caz, mi se pare cam obositor, însă în combinaţie cu vizita în oraş, poate deveni atractiv.

Mulţumesc pentru urări, ţi le întorc cu mare drag şi ţie, doar ne plac plimbările amândurora deopotrivă!

LA REVIEW Printre studenți, la Ünisite 6th floor Edirne - scris de în rubrica Unisite 6th floor Aparthotel
irinad, 01.01.19 15:56»@cloverina: La mulți ani şi ție, cu drag îți întorc urările!

Ma bucur că ne-am potrivit alegând Ünisite, asta înseamnă că, pe lângă zona de proveniență comună , avem gusturi comune şi în materie de cazări intermediare, fireşte exceptând alte criterii. Si, pe deasupra, ne-a plăcut la Ünisite şi mie, şi ție. Locația merită laude şi poate fi o opțiune bună în condițiile în care Edirne este folosit ca oraş de tranzit spre casă de către mulți conaționali.

Un 2019 minunat să ai!

LA REVIEW Printre studenți, la Ünisite 6th floor Edirne - scris de în rubrica Unisite 6th floor Aparthotel
irinad, 31.12.18 18:51»@elviramvio: Câteodată simt că acolo sus, cineva mă iubeşte şi gândul ma duce instinctiv la mama. Am gasit o cazare buna si asta destul de repede. Pentru cele doua nopti n-ar fi meritat ceva prea scump, fara insa sa fiu dispusa sa renunt la pretențiile de curățenie si confort decent.

E de luat in seama pentru vizite ulterioare de câteva zile sau in tranzit dinspre litoralul turcesc catre casa.

Toate urările mele de bine pentru voi in anul care stă să vină. Vă pup pe amândoi si multumesc frumos de vizită si ecou!

LA REVIEW Printre studenți, la Ünisite 6th floor Edirne - scris de în rubrica Unisite 6th floor Aparthotel
irinad, 31.12.18 18:40»@maryka: Recunosc, a fost o conjuctură favorabilă care a făcut să rezerv ceva neobişnuit, dar absolut mulțumitor pentru care ce aveam nevoie la Edirne. Aveam spațiu excedentar, glumeam adesea pe tema asta intre noi.

A fost o cazare căreia nu i-a lipsit nimic din ceea ce ne-am fi dorit noi, ba mai mult, personalul a fost neaşteptat de amabil, iar curătenia din complex de remarcat.

O vom avea in vedere şi altădată pentru Edirne, căci abia am inceput sa simțim gustul primei capitale a Imperiului Otoman.

Cu drag îți întorc toate urările pentru anul ce bate la usa. Mulțumesc pentru vizită, aprecieri şi ecou!

LA REVIEW Printre studenți, la Ünisite 6th floor Edirne - scris de în rubrica Unisite 6th floor Aparthotel
irinad, 31.12.18 18:28»@webmaster: Mulțumesc frumos!
LA REVIEW Printre studenți, la Ünisite 6th floor Edirne - scris de în rubrica Unisite 6th floor Aparthotel
irinad, 28.12.18 07:09»@dalumian: Nici una, nici alta, am făcut de-acasă check-in şi pentru întoarcere, am mers cu wizzair şi a fost posibil să fac check-in pentru ambele sensuri cu două zile înainte de plecare. Am avut avion de dus miercuri, duminică de întors, iar luni am făcut check-inul.

Dar, la aeroport am văzut multe persoane care arătau telefonul pentru a demonstra că şi-au făcut check-inul, deci este acceptată această variantă cu această companie aviatică.

irinad, 27.12.18 20:52»@mireille: Ei, ştiam că tu te documentezi temeinic înainte să vizitezi un anumit loc, de aceea nu mă surprinzi prea tare, dar mă bucur că aflaseşi de satul ăsta dinainte în sensul că mă înţelegi de ce am ţinut să-l vizităm.

Am văzut în centrul satului, lângă biserică, o staţie de autobuz şi m-am gândit că e posibil ca acestea să vină până acolo. Beneficiind de maşină închiriată trei zile, am avut libertate de mişcare, într-adevăr, deplasările fiind floare la ureche. Îţi dau dreptate când spui că e greu să descoperi frumuseţile insulei fără maşină închiriată, dar eu nu pot pune punct final Greciei, fiindcă îmi place, am mai spus-o de fiecare dată când am avut ocazia şi o voi scotoci atât cât mă vor ţine picioarele. Ce-i drept, mereu am fost cu maşina în Grecia (cu excepţia primei dăţi şi a city-breack-ului de la Atena), deci deplasările erau oarecum asigurate.

Mulţumesc mult pentru vizită, ecou şi comentarii! O seară minunată îţi doresc!

LA REVIEW Koskinou, satul colorat din Rhodos, poate cel mai pitoresc din insulă - scris de în rubrica Excursii opţionale prin/din Rhodos
irinad, 27.12.18 17:55»@dalumian: Mulțumesc pentru cuvintele frumoase si urări pe care, cu plăcere, ți le întorc!

Către OVDA am plecat cu busul de la orele 07,00. Acesta este sincronizat cu ora de decolare, cam cu trei ore înainte, durata transportului pana la aeroport fiind de o ora. Avionul a fost programat sa decoleze la 10,00.

In ziua de Sabat aveam antamata excursia la Petra, iar in dimineata acelei zile am fost anunțată ca nu se mai face. Am făcut un program de voie cu plajă, plimbare, shopping in Eilat.

Frumos la Observatorul Subacvatic, mi-a plăcut tara, cred că si la Dolphin Reef merită. De Sabat nu prea "miscă" nimic, transportul in comun, unele restaurante da, magazine mici nu.

Vacanță plăcută si dacă vrei sa ma mai întrebi ceva, cu mare plăcere îți răspund. Momentan scriu de pe telefon si nu prea am deprindere, dar mai tărziu ajung la calculator si-mi va fi mai uşor.

irinad, 27.12.18 15:03»La mulți ani şi din partea noastră! O surpriză minunată de la soț ați avut!
LA REVIEW Cazare în insula Huraa - Maldive - scris de în rubrica Sunrise Huraa guesthouse [Huraa, North Male]
irinad, 27.12.18 14:59»@doinafil: După părerea mea (subiectivă, desigur), chiar şi casele vechi, nerestaurate aveau ceva frumos, deşi privite în ansamblu, apăreau neîngrijite şi lăsate la voia întâmplării. Cu alte cuvinte aveau şarm, acel şarm care amintea de prosperitatea şi fericirea unei familii înstărite odinioară.

Da, florile erau minunate. Aşa colorate si vesele cucereau orice trecător. Sunt sigură ca nu le-ați fi lăsat să se usuce, însă tot ce e posibil, proprietarii sa nu fi stat efectiv în sat. Proprietarul tavernei la care am mâncat, mândru tare de satul lui, văzând că ne interesează, nu ştia ce să ne povestească mai întâi.

Mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase,:ecou, vizită, mă bucur că v-a plăcut Koskinou, satul colorat din Rhodos.

LA REVIEW Koskinou, satul colorat din Rhodos, poate cel mai pitoresc din insulă - scris de în rubrica Excursii opţionale prin/din Rhodos
irinad, 27.12.18 14:43»@maryka: Si eu când am aflat de sat, am vrut neapărat să-l văd fiindcă aveam experiență caselor din insulele Symi şi Halki care-mi plăcuseră la nebunie. Noroc cu harta găsită in aeroport, tot uitându-mă am dat de informații minimale, dar foarte utile si practice. S-a nimerit să fim pe-acolo in acelaşi timp cu frumoasele Indiei şi asta a contribuit mult în a aprecia locul dându-ne seama că nu degeaba aleseseră oamenii din staff-ul lor să facă acolo pozele de catalog şi filmulețele de prezentare.

A fost o experiență scurtă, dar foarte plăcută.

Mulțumesc mult de vizită, ecou şi comentarii, eram aproape sigură că, la cât iubeşti de mult şi tu Grecia, îți va plăcea satul cu toate casele şi străduțele lui.

Toate cele bune!

LA REVIEW Koskinou, satul colorat din Rhodos, poate cel mai pitoresc din insulă - scris de în rubrica Excursii opţionale prin/din Rhodos
irinad, 27.12.18 06:33»@webmaster: Mulţumesc frumos, sunt onorată!
LA REVIEW Koskinou, satul colorat din Rhodos, poate cel mai pitoresc din insulă - scris de în rubrica Excursii opţionale prin/din Rhodos
irinad, 24.12.18 18:16»Felicitări, un prim articol excelent despre una dintre noile minuni ale lumii! Am citit cu atenţie fiindcă mă interesează mult Petra de la o vreme încoace, chiar dacă tentativa mea de a o vedea din Israel nu s-a materializat. Aştept şi cel de-al doilea articol să văd traseul pe care l-aţi făcut, până la capăt, şi ce obiective aţi întâlnit în cale, plus tot felul de informaţii şi tipsuri pe care vi le-a dat ghidul iordanian.

În prag de sărbători, vă urez multă sănătate, linişte şi vacanţe frumoase acolo unde vă doriţi să le petreceţi! Aceleaşi urări, desigur, le adresez cu drag şi lui @msnd!

LA REVIEW Petra – Minunea roz – partea I-a - scris de în rubrica Descoperă Petra, oraşul roz
irinad, 23.12.18 18:18»@ANILU: Ştiu că ţi-a plăcut în Thassos, ţi-am citit articolele anul trecut şi chiar înainte de a pleca acum în septembrie, pentru că alesesem o cazare tot în Chrisi Ammoudia.

Dacă ai comparat pozele şi ai sesizat că nu s-a prea avansat cu treaba în amfiteatru, greu de zis dacă la anu' va fi finalizat. Însă bine că ştim că putem vizita teatrul trecând prin spărtura din gard şi de acolo putem accede către acropole!

Ai dreptate, orăşelul este frumuşel şi are "vino'ncoa turistic".

Mulţumesc mult pentru aprecieri, toate gândurile mele bune le îndrept către tine, aceleaşi urări ţi le întorc cu mare, mare drag! Multă sănătate şi să auzim numai de bine!

LA REVIEW Limenas, nu numai poarta de intrare în Thassos - scris de în rubrica Descoperă Limenas și împrejurimile
pagină generată în 0.0628049373627 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată