Ecouri publicate pe sait - de irinad

Pagina 2 [din 114]
[ 2267 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 - . . . - . 110 . 111 . 112 . 113 . 114
[31.08.18 20:12] - irinad

@nrs: Cu mare plăcere! Aşa este, după cum am vorbit şi la Alba, şi pentru mine întâlnirea cu ţinuturile Cappadociei a însemnat ceva extraordinar. Dacă am reuşit să te inspir pentru vacanţa voastră să faceţi o "buclă" în Cappadacia de care văd că eşti încântat de-a dreptul, mă bucur tare mult. Cred că aceasta este satisfacţia cea mai mare pentru mine: atunci când un coleg "îmi calcă pe urme" şi se declară mulţumit! Aş împărtăşi oricând o nouă provocare!

[31.08.18 16:25] - irinad

@DOINITA: Vai, m-ai "mişcat" de-dreptul cu acest ecou, fiindcă, dacă am reuşit să-ți transmit, prin articolele mele, o anumită prioritate a destinațiile turistice din Turcia, e chiar un lucru mare. Sunt încântată ca te-am purtat cu mine prin Marmaris şi ți-a plăcut.

Mulțumesc de lectură, vizită, ecou şi, cine ştie, poate te mai iau cu mine la plimbare şi prin alte locuri!

[31.08.18 16:11] - irinad

@maryka: Recunosc că Marmaris ne rămăsese la suflet încă de când am fost prima dată acolo, ca de altfel multe locuri unde am fost. Fiindcă, de regulă, alegem locuri care ne plac mult şi, oricum, dacă se intampla să nu se ridice la înălțimea asteptărilor noastre, ne asumam deciziile.

Nu excludem şi in viitor o altă vacanță petrecută acolo.

Mulțumesc frumos de lectură, vizită, ecou!

[31.08.18 16:02] - irinad

@krisstinna: Draga mea, Turcia era multe locuri frumoase de oferit turiștilor, pentru toate gusturile. Chiar si din punctul de vedere al posibilităților de cazare, Marmarisul dispune de o paletă largă de astfel de locuri de cazare, de la cele pentru nepretențioşi, la hoteluri luxoase cu multe stele. Aşa că e posibil să găseşti ceva rezonabil şi pentru soțul tău. În plus, zona Marmaris este o destinație norocoasă, beneficiind de un cadru natural unic, aş spune de neegalat, în comparație cu alte meleaguri de la Egee sau Mediterană.

Mulțumesc pentru vizită, aprecieri, Mă bucur dacă ți-a plăcut "plimbarea" alături de mine în Marmaris. Pupici!:*

[31.08.18 08:14] - irinad

@webmaster: Mulţumesc foarte mult, onorată ca-ntotdeauna când primesc titulatura!

[28.08.18 08:08] - irinad

@maryka: Încă un articol pe gustul meu, ca şi mâncarea de altfel! :P Din ce văd, în Lesbos se mănâncă bine la taverne, iar preţurile aşa cum am sesizat din articolul trecut, sunt ok.

Ce poate fi mai frumos decât să te delectezi cu pozele (în lipsa mâncărurilor:() ascultând un pic de muzică grecească?!

Mulţumim pentru sugestiile culinare!

O zi frumoasă!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Alte repere culinare pentru insula Lesvos, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Unde mâncăm? Taverne în Lesvos, NORD-EGEENE, alte insule
[26.08.18 19:05] - irinad

@maryka: Mi-ai făcut o poftă de nu mai pot de mâncare grecească, fiindcă taverna voastră de suflet, o tavernă tradiţională din câte văd, le gătea pe toate acelea pe care le încercăm şi noi în vacanţă.

Preţurile sunt destul de accesibile comparându-le cu cele văzute de mine recent, de exemplu în Symi.

Toate mâncărurile voastre arată excelent şi te cred pe cuvânt că erau gustoase, mă uit şi eu şi îmi plouă în gură. Pozele sunt demenţiale şi vor provoca pofte în rândul cititorilor, cu siguranţă.

Felicitări, încă un articol minunat!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Taverna Ο Αγγελοσ, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Unde mâncăm? Taverne în Lesvos, NORD-EGEENE, alte insule
[25.08.18 22:25] - irinad

@Danutza23: Un articol superb, reconfortant şi relaxant la care nu mă pot abţine să nu scriu câteva cuvinte. Ai surprins excelent oraşul, eu doar am trecut de două ori prin el în 2010 şi 2016. Am văzut de la tine ce plajă superbă are. Fiind în drum către Chania, soţul meu şi cu mine am trecut doar prin port, scurt, pe faleza cu taverne, acum opt ani în căutarea (vei râde) a tavernei care era fotografiată pe ghidul meu tipărit "Top 10 Creta". Am găsit-o, de fapt, proprietarul văzându-mă cu cartea în mână, m-a chemat şi mi-a arătat mândru taverna sa pe nume Mouragio Maria.

Acum doi ani, eram cu un grup de prieteni, tot în trecere, dar am zăbovit câteva ore în oraş, am vizitat Fortezza, din nou portul şi ne-am oprit la o tavernă să ne răcorim şi să mâncăm ceva, iar chelnerul care ne-a servit era român.

Mulţumesc că mi-ai dat ocazia să-mi amintesc despre Rethymno, felicitări pentru vacanţă şi articol!

[25.08.18 21:53] - irinad

@maryka: A fost, într-adevăr, o cazare reuşită, mă bucur că ţi-a plăcut şi ţie. Meritul meu a fost acela că am vrut-o mereu, dar tot mereu anulam, până anul acesta când am "prins-o". Când vezi marea pe geam de cum te trezeşti, parcă îţi dă mai abitir chef de viaţă în vacanţă. A fost drăguţ şi proprietarul că ne-a rezervat apartamentul cu cea mai bună vedere (frontală şi de sus), deşi toate aveau vedere la mare.

Mulţumesc pentru vizită, ecou, lectură! La fel, o duminică frumoasă îţi doresc!

[25.08.18 11:17] - irinad

@maryka: Abia acum reuşesc să scriu câteva cuvinte, deşi am citit articolul de cum a apărut. Eu, care iubesc "bolovanii", îl aşteptam, fiindcă ştiam că urmează să scrii despre castel. O cetate în toată puterea cuvântului, păcat că, deşi destul de mare şi de fortificată, nu a putut ţine piept turcilor. De fapt, la vremea respectivă, în contextul de atunci, pe turci nu avea cum să-i oprească nimeni şi nimic. S-au instalat bine de tot acolo, ca peste tot în insulele greceşti, după ce le-au cucerit.

Nici eu nu l-aş fi ratat, ca şi tine, chiar din avion văzându-l, imediat m-ar fi dus gândul că trebuie vizitat.

Felicitări pentru articol, ce mai urmează?

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Castelul din Mytilene, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă insula Lesvos, NORD-EGEENE, alte insule
[25.08.18 10:53] - irinad

@webmaster: Mulţumesc frumos!

[25.08.18 10:46] - irinad

@krisstinna: Mă gândeam eu că-ţi va plăcea şi ţie priveliştea, îţi ştiu gusturile pentru cazările cu balcon generos şi vedere frumoasă. Era deconectant şi relaxant, totodată, să stai să-ţi bei cafeaua în balcon cu privirea pierdută în zare spre insula Symi şi peninsulele alăturate.

Mulţumesc pentru vizită, lectură, ecou!

[25.08.18 10:33] - irinad

@webmaster: Mulţumesc frumos de două ori, mă bucur că ai fost de acord cu mine în privinţa noii rubrici.

[25.08.18 07:49] - irinad

@ANILU: Mulţumesc, îmi pare bine că eşti în asentimentul meu. Mi-a plăcut mult această clădire cu apartamente spaţioase şi am urmărit-o mereu, dar ghinionul nu m-a lăsat s-o "întâlnesc" decât anul acesta. Mi-a mai plăcut că avea toate facilităţile (aproape ca acasă), în plus, priveliştea face toţi banii. Toate apartamentele aveau vedere la mare şi aşa ne obişnuiserăm cu ea, că ni se părea ceva normal. Săptămâna ce a urmat, în Marmaris, n-am mai avut parte de privelişte către mare şi abia atunci i-am simţit lipsa cu adevărat.

Preţul iniţial pentru cazare a fost de 40 euro/noapte, după negocieri a rămas la 34 euro/noapte, un preţ rezonabil zic eu.

Mulţumesc încă o dată pentru ecou, lectură, vot! Te pup şi sunt cu gândul alături de tine oricând!:*:*:*

[25.08.18 06:40] - irinad

@webmaster: Rămân recunoscătoare pentru crearea acestei rubrici, fiindcă e mult mai corect aşa faţă de încadrarea iniţială în cea a Marmarisului. Poate în timp vor mai fi şi alţi turişti care vor căuta informaţii şi le vor găsi mai uşor aici.

Totuşi, te voi ruga să te mai gândeşti şi dacă excursiile făcute din Datça (Symi şi Knidos) n-ar trebui mutate tot aici.

Mulţumesc!

[25.08.18 06:32] - irinad

@webmasterX: Da, poziţionarea este ok! Mulţumesc pentru ataşarea videoclipului!

[24.08.18 07:54] - irinad

@Michi: Mănăstirea Panormitis ne-am fi dorit şi noi s-o vizităm, dar ne-am dat seama repede că nu e rost de aşa ceva, însă tot n-am renunţat la Symi, chit că rămâneau de văzut doar portul şi satul de sus. E atât de frumuşel orăşelul-capitală, că am rămas fascinaţi văzându-l şi "pe viu", la televizor şi în poze oricum este minunat.

Ştiind că suntem atât de aproape de Symi, de acolo de unde ne aflam, din Turcia, n-am vrut să ne scape nicidecum s-o vizităm, indiferent de preţ. Am mers pe principiul că nu se ştie când vom mai avea ocazia. Mă bucur că v-am amintit de propria excursie în Symi.

Mulţumesc de vizită, lectură, comentariu!

[24.08.18 07:16] - irinad

@tasse: Mi-a plăcut minicanţa voastră siciliană care mi-a amintit că anul trecut la început de iunie am petrecut-o şi eu pe-a mea tot în insulă. Mi-a mai plăcut că aţi mers la Ragusa unde am văzut din pozele tale şi am citit că e foarte frumos, eu şi soţul meu am ales Noto, care ne-a încântat la fel de mult, fiind un orăşel baroc minunat.

La fel, în excursia la Taormina, noi ne-am limitat la orăşel, n-am mai urcat la Castelmolla unde cred că ne-am fi bucurat de panorama ameţitoare.

Felicitări pentru review şi vacanţă!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Descopera Sicilia, 2018 — partea a II-a, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Sicilia, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[22.08.18 18:28] - irinad

@Yolanda: Dacă te-am făcut să te mai gândeşti, în privinţa vizitării Turciei, e un lucru mare fiindcă înseamnă că nu eşti aşa de categorică. Să ştii că şi eu când am vizitat Turcia prima oară nu aveam aşteptări prea mari, apoi când am văzut locurile, când m-am documentat mai bine, am cunoscut oamenii, totul a luat o turnură extraordinară, încât dacă nu merg cel puţin o dată pe an acolo, chiar îi simt lipsa.

E drept că prima impresie, după părerea mea, contează foarte mult, aşa că îţi doresc să ai o primă "întâlnire" fericită cu Turcia, aşa încât să-ţi doreşti să repeţi experienţa.

Mulţumesc pentru ecou, vizită, aprecieri!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Anticul Assos, actualul Behramkale, AUTOR: irinad din DESTINATIA: La pas prin Assos şi împrejurimi, ASSOS [BEHRAM]
[21.08.18 21:54] - irinad

@LMSA: Am vrut să scriu şi eu câteva cuvinte de acum câteva ore, de când ţi-am citit articolul dar abia acum am apucat. Mi-ai amintit de frumoasele vacanţe petrecute în Parga de unde plecam mereu în zonele învecinate. Aşa am am ajuns şi la Loutsa, Vrachos, până aproape de Preveza şi mi-a plăcut mult, de altfel am văzut că şi ţie. Din ce am înţeles, voi veneaţi în Parga, la tavernele faimoase de pe faleză.

Loutsa e un loc care a început să prindă din ce în ce mai mult şi să fie preferat de conaţionali, ceea ce nu e rău deloc, dimpotrivă!

Felicitări pentru vacanţă şi review!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Loutsa - Parga, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă zona Vrachos-Loutsa, VRACHOS-LOUTSA
[pg. 2 / 114]: ecourile 21-40 din total 2267
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 111 . 112 . 113 . 114
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.182886838913 sec /