Ecouri publicate pe sait - de irinad

Pagina 111 [din 124]
[ 2476 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 - . . . - . 120 . 121 . 122 . 123 . 124
[21.07.15 21:56] - irinad

@maria55 - Sunt încântată de vizită pentru care-ţi mulţumesc foarte mult, la fel şi pentru vot! Te salut cu mult drag!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Uimitorul Cap Frumos: Kaliakra şi povestea sa, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Cap Kaliakra, KAVARNA
[21.07.15 21:53] - irinad

@Marian Preda - Mulţumesc foarte mut, mă bucur că ţi-a plăcut, trebuie să-i mulţumesc şi Mariei, spre ruşinea mea, încă nu am învăţat cum să fac să mă adresez în acelaşi timp mai multor persoane dragi!

Toate cele bune!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Uimitorul Cap Frumos: Kaliakra şi povestea sa, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Cap Kaliakra, KAVARNA
[21.07.15 20:00] - irinad

@ovidiuyepi - Savuros şi aventuros review-ul tău despre drumul către şi dinspre Thassos, de aceea eu rămân la părerea că autoturismul personal e cel mai bun. Nu ai spus nimic despre hotelul Emerald în care am stat şi eu în vacanţa mea din insulă, de acum câţiva ani buni. Cum ţi s-a părut, sau urmează un articol separat?

Altfel, sunt de acord cu tine în privinţa faptului că Thassos e insula grecească cea mai iubită de români.

Vacanţe plăcute în continuare!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Golden Beach - Sejur plăcut și relaxant, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Drumul cu mașina spre Thassos, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[20.07.15 20:13] - irinad

@calatorul50 - Da, aşa a fost, am sunat, am vorbit, am stabilit perioada, am "bătut palma" (tarifele sunt oricum afişate pe internet), mi-a indicat contul, am făcut plata pentru una dintre cele două nopţi, pe cealaltă achitând-o la sosire. Nu-i mizerie chiar peste tot în staţiune, eu am ales Vama Veche din mai multe motive: primul că eram moartă de curiozitate pentru că nu mai fusesem niciodată, al doilea pentru că am vrut de la bun început ca una dintre cele trei zile ale week-endului prelungit s-o petrecem în nordul Bulgariei, pe care, iarăşi nu-l văzuserăm decât până la Albena sau Nisipurile de Aur. Aşa că am încercat să facem şi să vedem cât mai multe, cred că ne-a ieşit întrucâtva, devremece am făcut 1200 km în trei zile.

În ceea ce priveşte modul cum autorităţile înţeleg să se ocupe de păstrarea unui aspect cât de cât curat al staţiunii, ar fi multe de comentat, dar este clar că primii "vinovaţi" sunt turiştii.

Însă, repet, pentru un sfârşit de săptămână este ok, mai mult de-atât, nu ştiu dacă aş mai putea să stau.

Vacanţe plăcute în continuare!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Vila Yanis, un loc decent de cazare în Vama Veche, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Vila Yanis [Vama Veche], VAMA VECHE / 2 MAI
[20.07.15 15:27] - irinad

@kime - Am ştiut din capătul locului cum arată camera, am văzut-o pe internet, ştiam că nu există balcon, ci numai o terasă lungă, de-a lungul culoarului de acces în camere. Nu am spus că ar fi normal aşa ceva şi mie mi se pare normal să aibă balcon. Sper că n-am lăsat să se înţeleagă că n-ar avea baie proprie, atâta vreme cât am descris-o şi am pus şi poze. Eu am încercat s-o prezint cât mai obiectiv, cu plusuri şi minusuri, e-adevărat, faptul că nu au prosoape de nici un fel, este, realmente deranjant, lucru pe care l-am menţionat şi eu.

Oricum, preţul nu este unul mic pentru condiţiile oferite, mai cu seamă că în week-end se majorează cu 50%.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Vila Yanis, un loc decent de cazare în Vama Veche, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Vila Yanis [Vama Veche], VAMA VECHE / 2 MAI
[19.07.15 21:02] - irinad

@adialexe - Subscriu şi eu ideii tale că Limenas poate oferi mult mai mult decât portul de acostare în Thassos. E drept, nu are cea mai bună plajă din insulă, dar opţiunile de petrecere a timpului sunt mult mai variate faţă de ceea ce găseşti în celelalte staţiuni sau, chiar, faţă de Limenaria. Aici se pot împleti istorie (sit arheologic şi muzeu, după cum ai subliniat şi tu), shopping, plimbări, taverne, etc.

Bravo, felicitări, îmi place că ai văzut şi ai apreciat în Limenas şi altceva!

Vacanţe plăcute în continuare!

[17.07.15 17:52] - irinad

@Aurici - Interesant ceea ce ai povestit, înseamnă că cetatea mai are un plus de valoare faţă de ceea ce ştiam şi mă bucur să aflu că fiul tău a beneficiat de aerul de la altitudinea celor peste 800 metri ai fortăreţei. Ai face bine să revii s-o vezi, e fermecătoare!

Mulţumesc pentru vorbele frumoase!

[17.07.15 17:33] - irinad

@tata123 - Da, aşa e, puţin obositoare, dar priveliştea oferită asupra zonei şi lecţia de istorie (re) învăţată au făcut din ea o experienţă foarte agreabilă. Îm ceea ce priveşte tenacitatea, sunt de acord, cine-şi doreşte cu adevărat, ajunge sus oricum, cu pauze, fără pauze.

Mulţumesc pentru aprecieri şi vacanţe plăcute în continuare!

[17.07.15 08:15] - irinad

@arru - Negreşit să o vizitaţi, merită din plin, chiar dacă e cam ostenitor. Altfel, îmi face plăcere să văd că ţi-a plăcut review-ul meu şi ţi-a făcut poftă de-o abatere către ea. Mulţumesc mult şi vacanţe plăcute în continuare!

[17.07.15 07:34] - irinad

@webmaster - Mulţumesc frumos, nu cred că mai e nevoie să spun că mă onorează mult şi mă obligă în acelaşi timp!

[16.07.15 21:32] - irinad

@Crazy_Mouse - Mă bucur că ţi-a plăcut review-ul meu, ştii, de fapt, noi acum intenţionăm să traversăm Transfăgărăşanul, aşa că le facem în ordine inversă faţă de ceea ce ţi-ai propus tu. Oricum ar fi, important e să se materializeze, în acea zi nu ne-am mai simţit în stare să continuăm pe Transfăgărăşan, Cetatea Poenari ne-a cam epuizat.

Vacanţe plăcute în continuare! Te-aş ruga pe viitor să mi te adresezi la persoana a 2-a singular! Mulţumesc!

[15.07.15 23:08] - irinad

@Cristi Siderof - Un articol interesant, şi, deşi, încă nu ai pus poze, te-am votat. Era cât pe-aici să fac şi eu cunoştinţă cu Ayvalık anul acesta unde îmi rezervasem un studio cu self-catering, e drept, pentru tranzit către o altă destinaţie superbă : Datça. Deşi trebuia să achit la sosirea la hotel, după două zile "turcul" mi-a tras banii din cont. Am fost nevoită să anulez rezervarea la doar trei zile după ce o făcusem din cauza unui eveniment nefericit, total neprevăzut care mi-a dat viaţa peste cap. Nici acum nu mi-am recuperat banii, am promisiunea că la sfârşitul lui iulie. Aşa că în ciuda întâmplării neplăcute, am gustat povestea ta despre Ayvalık pe care sper să-l pot admira într-o zi deoarece am auzit numai lucruri bune despre el.

Vacanţe plăcute în continuare!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Ayvalik, superb dar nu pentru oricine, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Ayvalik, AYVALIK
[15.07.15 22:45] - irinad

@Rodel - Foarte frumos articol, o adevărată plăcere sa-l parcurg. Îmi dau seama că eşti o mare admiratoare a insulelor greceşti, după reviewurile tale pe care eu am reuşit să le citesc, poate nu în totalitate, dar sigur cele despre Rhodos şi Symi mi-au plăcut la fel de mult.

De asemenea, m-aş bucura să ajung şi eu vreodată să văd Mykonos, în Santorini am fost într-o excursie de-o zi făcută din Creta şi am venit răpusă de frumuseţea ei.

Vacanţe plăcute în continuare!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Mykonos, o frumoasă poveste, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Mykonos, CICLADE, alte insule
[15.07.15 08:29] - irinad

@papone - Frumoasă relatare şi-un articol reuşit, dar m-ai băgat în ceaţă, ca să zic aşa, cu "iar Turnul Chindiei il mai vazusem" făcând referire la Curtea de Argeş. Din câte mi-am dat seama nu aţi trecut prin Târgovişte, ori Turnul Chindiei este simbolul oraşului meu de reşedinţă.

Vacanţe plăcute în continuare!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un weekend 'la inaltime', AUTOR: irinad din DESTINATIA: Excursie Transfăgărășan, TRANSFĂGĂRAȘAN
[15.07.15 01:08] - irinad

@Emma_ - Felicitări pentru articol, într-adevăr, Ammoudia este şi unul dintre locurile mele preferate din Epir. La taverna "O Pateras" ne-a servit o tânără pe nume Dora care înţelegea româneşte, fiind vlahă din Metsovo. În rest, o adevărată oază de linişte, această Ammoudia care, în nici un caz, nu face rabat de la frumuseţe!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Ammoudia - o destinatie linistita, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Ammoudia, AMMOUDIA
[12.07.15 09:52] - irinad

@webmaster13 - Nici că se putea ceva mai frumos şi mai reprezentativ pentru acest review, m-ai uimit! Mulţumesc mult, mă înclin!

[11.07.15 22:37] - irinad

@webmaster - Mulţumesc, întotdeauna mă onorează să primesc această titulatură care-mi creează, aşa, un soi de obligaţie ca şi la următorul review să mă ridic la un nivel cel puţin egal cu acesta!

[11.07.15 22:28] - irinad

@Dan&Ema - Mulţumesc pentru vizită, uite, într-adevăr am uitat să amintesc de Tudor Chirilă, cel veşnic îndrăgostit de Vama Veche şi de povestea trupei Vama Veche, cu scindarea ei, ş. a. m. d. Dar, pentru asta sunt prietenii, să-ţi sară în ajutor atunci când trebuie! Mulţumesc încă o data!

[09.07.15 22:40] - irinad

@eug - Subscriu şi eu acestei idei, autoturismul îţi dă acea libertate pe care n-o ai decât dacă te deplasezi cu el, condusul trebuie privit nu ca pe o pedeapsă, iar zilele de tranzit ca pe nişte prologuri sau epiloguri de concediu, călătoriile pot fi mult mai plăcute aşa. Faptul că te poţi opri să vezi când vrei şi unde vrei e minunat!

Apropo, Bodrumul este unul dintre oraşele turceşti pe care eu le admir foarte mult, are un farmec aparte.

Vacanţe plăcute în continuare!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Update 2015 - atentie radare Turcia, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Drumul spre Bodrum, Cu mașina la Marea Egee
[09.07.15 20:12] - irinad

@calatorul50 - Mulţumesc mult, review-urille despre locurile de cazare, care, dealtfel, prin natura lor conţin informaţii foarte practice şi sunt foarte utile, nu reprezintă chiar apanajul meu, dar regulamentul o cere.

Vacanţe plăcute în continuare!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Vila Yanis, un loc decent de cazare în Vama Veche, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Vila Yanis [Vama Veche], VAMA VECHE / 2 MAI
[pg. 111 / 124]: ecourile 2201-2220 din total 2476
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 - . . . - . 121 . 122 . 123 . 124
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.2055311203 sec /