Ecouri publicate pe sait - de irinad

Pagina 109 [din 121]
[ 2402 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 106 . 107 . 108 . 109 . 110 . 111 . 112 - . . . - . 117 . 118 . 119 . 120 . 121
[26.06.15 23:09] - irinad

@dragos45 - Am fost şi eu la Canionul de la Saklikent în anul 2011 când ne-am petrecut vacanţa în Fethiye şi am mers în excursia "jeep safari". Este foarte frumos, palpitant şi mai ales full de adrenalină, dacă vrei să te plimbi un pic pe râu. Exact aşa cum ai povestit şi tu. Păcat că nu ai încărcat ceva poze care să şi ilustreze ceea ce spus! Oricum de la mine ai un vot şi... încă aşteptăm poze, că, înţeleg, soţia ta a "salvat" camera de la o baie nedorită!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Saklikent Canion, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Excursii optionale din Oludeniz-Fethiye, FETHIYE & OLUDENIZ
[26.06.15 21:30] - irinad

@webmaster - Mulţumesc, mă onorează, ca de fiecare dată, când primesc această titulatură!

[22.06.15 19:03] - irinad

@costy69 - Felicitări! Deşi nu mă priveşte direct, pentru că drumul meu spre Grecia trece obligatoriu prin Bulgaria, remarc acest review ca fiind foarte util şi plin de informaţii bune pentru cei ce tranzitează aceste ţări. Înainte de a pleca la drum ar fi bine să ne interesăm cam ce ne-ar putea aştepta pe el, aşa că cei ce scriu despre aceste lucruri nu merită decât laude.

Vacanţe frumoase oriunde şi oricând!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Drumul spre / dinspre Lefkada prin Serbia și Macedonia, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Drumul cu mașina spre Lefkada, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[20.06.15 12:22] - irinad

@elle7 - Am onoarea primului vot în cinstea acestor splendide plaje la care eu, din păcate, când am fost în Creta nu am ajuns, deşi am stat 12 zile şi am călătorit cu maşina personală. De fapt, am rămas cu handicapul de anu vedea vestul extrem al insulei. Dar Creta, deşi nu pare, este destul de mare şi are foarte multe de oferit.

Poate ne mai povesteşti şi despre ce ai mai văzut în Creta cu ocazia sejurului tău.

Oricum, felicitări şi te mai aşteptăm şi cu alte impresii!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O parte din Creta, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Vacanța în Creta, #EXCURSII şi CĂLĂTORII
[19.06.15 21:50] - irinad

@crismis - Sunt în asentimentul tău şi-ţi respect opinia care nu este foarte diferită de a mea. Am văzut şi eu peninsula Nessebar, incredibil de frumoasă, însă alte staţiuni vecine nu. Am mai oprit la întoarcere, mergând spre Balcic la Albena şi Nisipurile de Aur să facem cunoştinţă cu acestea. Nici ele nu m-au dat pe spate dar erau altceva faţă de ceea ce ştiam eu de-acasă. În fine, această experienţă bulgărească a fost benefică şi binevenită în anul acela!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un week-end în afara sezonului, mai demult, în Sunny Beach, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Sunny Beach, SUNNY BEACH [Slanchev Briag]
[16.06.15 07:49] - irinad

@Dan&Ema - Frumoasă incursiune în trecutul nostru, mai ales pentru mine, o mare iubitoare de "pietroaie" antice. Spre ruşinea mea, deşi am călcat în multe alte locuri cu conotaţie istorică, mai mult sau mai puţin cunscute, nu am ajuns, încă, acolo. Dar, cum pregătesc o vizită în viitorul apropiat, uite că îmi prinde foarte bine review-ul tău plin de informaţii utile.

Vacanţe plăcute în continuare!

[14.06.15 11:35] - irinad

@Michi - Mulţumesc foarte mult, se pare că în ultima vreme am început să vă "anticipez" destinaţiile de vacanţă, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Ştiu cum e cu ofertele acestea "doi ca unul", însă e mai bine şi aşa dacă aţi prins vreuna, tot e un pic mai avantajos. Merită să revedeţi acele locuri, mai ales că dvs. şi soţul dvs. sunteţi nişte călători neobosiţi, demni de mare admiraţie!

Să aveţi vacanţe frumoase!

[13.06.15 19:59] - irinad

@Dan&Ema - Sunt încântată că m-ai "vizitat" şi-ţi doresc din toată inima să ajungi la Pamukkale dacă vei mai vizita Turcia, pentru că, sigur, vei rămâne plăcut impresionat. Mai este alături şi fosta cetate Hierapolis care merită explorată.

Mulţumesc pentru aprecieri şi vacanţe frumoase oriunde vei merge (n-am uitat că pregăteşti pentru vara aceasta o destinaţie grecescă, nu-i aşa?) !

[13.06.15 19:51] - irinad

@crismis - Mulţumesc foarte mult, mă bucur că ţi-a plăcut review-ul meu întârziat, deşi nu e chiar aşa "un întreg", după cum mi-ar fi plăcut mie, dar ai dreptate excursiile opţionale nu pot cuprinde totul. Îţi recomand din toată inima Pamukkale şi Hierapolis, într-adevăr ai ce vedea. Şi ţie îţi doresc la fel de multe vacanţe frumoase!

[11.06.15 19:43] - irinad

@Natalia Gh - Îndrăznesc şi eu să "mă bag în seamă" ca o mare admiratoare de Zakynthos ce sunt, de fapt, a Greciei în general. Nu mă aştept ca ceea ce-mi place mie să placă şi altora, dar să nu te impresioneze prea tare Navagio, Zante Town să fie mizerabil mi se pare un pic ciudat. Fireşte, fiecare are dreptul la opinie, fiecare are gusturile sale care nu sunt de discutat, însă mă întreb dacă totul a devenit atât de mercantil încât să se fi schimbat în rău chiar aşa de mult în perioada ce s-a scurs de cand am fost eu în insulă (2009) şi până în prezent?! Mie atunci mi s-a părut insula un vis frumos!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Plictiseala din Kalamaki, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Kalamaki, KALAMAKI
[10.06.15 22:13] - irinad

@Andox - Mi-ai adus aminte de plaja Stavros pe care am ţinut în mod special să o văd şi eu în 2010 când am fost în Creta. Parcă-l vedeam pe Anthony Quinn în ultimele secvenţe când se prabuşeau toţi buştenii aceia, încercând să dreagă busuiocul. Emoţionant, dar şi plaja frumoasă! La Balos şi Elafonisi sper să ajung într-o vacanţă viitoare în Creta, pentru ele, într-adevăr, m-au încercat regrete pentru neputinţa de le vizita.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O alegere perfecta, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Bali Star Hotel, RETHYMNON
[09.06.15 18:57] - irinad

@amero - Frumoasă relatare şi, mai ales, foarte utilă pentru cine şi-a propus o astfel de încântătoare destinaţie. Mulţumim şi-ţi urăm şi ţie vacanţe plăcute!

[09.06.15 18:48] - irinad

@tata123 - Spre ruşinea mea, deşi îmi propun de ceva timp să revizitez Grădina Zoologică din oraşul meu de reşedinţă, Târgovişte, acum că l-ai menţionat cât de cât de bine, o voi face. N-am mai intrat demult într-un astfel de "centru" pentru animale. În rest, felicitări că te gândeşti să scrii şi despre astfel de lucruri, şi încă, destul de bine!

[09.06.15 18:41] - irinad

@calatorul50 - Ok, am înţeles, am fost norocoşi că l-am găsit chiar şi-n această stare!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Dodona, acolo unde istoria se pierde în negura timpului, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Epirus, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[09.06.15 17:11] - irinad

@calatorul50 - Mulţumesc, e plăcut să aflu că am avut noroc să vedem şi să admirăm Dodona, nu ştiam că în urmă cu mai mulţi ani nu am fi avut ce vizita. Prin locurile acelea, dar nu pe autostrada care era în construcţie, am trecut prima dată spre Corfu în 2007, apoi în 2008 spre Lefkada, 2009 către Zakynthos, dar nu auzisem de sit. Şi când am fost prima dată în Parga, în 2013 am ratat-o, probabil, ignorând-o. Însă îmi pare atât de bine că am reuşit s-o vizităm, încât supărarea că nu i-am dat atenţia cuvenită a pălit!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Dodona, acolo unde istoria se pierde în negura timpului, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Epirus, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[09.06.15 15:33] - irinad

@tata123 - Adevărat, trebuie să începem să ne punem şi noi mai bine în valoare istoria, am avea şi noi ceva de spus. Grecia are istorie antică cum, poate, n-au multe ţări, însă putem să încercăm şi noi să reţinem atenţia turiştilor cu ce avem.

În altă ordine de idei, zona Dodona aflată în Epir, într-un cadru natural deluros, la poalele munţilor, este de-o frumuseţe aparte iar încărcătura istorică pe măsură!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Dodona, acolo unde istoria se pierde în negura timpului, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Epirus, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[09.06.15 14:48] - irinad

@webmaster - Mulţumesc, mă onorează, ca-ntotdeauna, această titulatură!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Dodona, acolo unde istoria se pierde în negura timpului, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Epirus, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[09.06.15 09:27] - irinad

@Michi - Felicitări pentru review şi bine aţi revenit acasă! Mă bucur că v-a plăcut în Rhodos, spre deosebire de mine, dvs. aţi avut timp să simţiţi şi să gustaţi pe îndelete spiritul său complex, în acelaţi timp, fermecător. Vă aşteptăm şi cu alte relatări din această vacanţă, sunt convinsă că vor fi, cel puţin, la nivelul acestuia!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Sejur în Rodos, AUTOR: irinad din DESTINATIA: La pas prin Rhodos Town, RHODOS TOWN
[04.06.15 16:30] - irinad

@webmasterX - Mulţumesc mult!

[04.06.15 16:19] - irinad

@danamandache - Mulţumesc mult de tot Dana!

[pg. 109 / 121]: ecourile 2161-2180 din total 2402
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 107 . 108 . 109 . 110 . 111 - . . . - . 118 . 119 . 120 . 121
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.233704805374 sec /