Ecouri — scrise de irinad; [p.107 /128]

irinad, 10.10.15 08:26»@cloverina - Frumos scris review-ul, felicitări pentru el, dar şi pentru inelul primit pe care-l afişezi cu mândrie!

Vacanţe plăcute în continuare!

LA REVIEW Halkidiki sau Poveste de dragoste în septembrie - scris de în rubrica Descoperă Kassandra
irinad, 09.10.15 22:59»@webmaster - Mulţumesc foarte mult!
LA REVIEW Micul Tolo şi vecinul său, anticul Asini - scris de în rubrica Descoperă Tolon şi împrejurimile
irinad, 09.10.15 22:57»@iulianic - Încerc de când articolul a fost publicat pe sait să scriu acest ecou, însă, din lipsă de timp abia acum reuşesc. Aş mai adăga la cele amintite de dvs. câteva taverne din Parga care ne-au făcut vacanţa mai frumoasă în cei doi ani petrecuţi acolo:

-Taverna Zorbas, situată pe faleză, lângă, nu mai puţin faimoasa, Bacchos, unde am mâncat cel mai bun kleftiko gătit în Grecia;

-Taverna Flisvos, foarte frumos situată pe deal, în drum spre plaja Valtos, de la care merită "gustată" măcar panorama;

-Taverna Perivoli pe care o găsim la marginea Pargăi, în drum spre plaja Lichnos, renumită prin preţuri modice, dar mâncare excelent gătită şi în cantităţi considerabile;

-Taverna Golfo Beach situată pe plaja Piso Krioneri, unde lunea, miercurea şi vinerea, negreşit, se cântă muzică live, grecească şi nu, numai. Atmosfera este incredibilă, credeţi-mă, şi mâncarea delicioasă!

Sunt sigură că mai sunt multe altele ce ar merita notate, dar pe acestea mi le-am amintit eu, însă lista e deschisă...

Vacanţe plăcute în continuare!

LA REVIEW Taverne şi restaurante în Parga - scris de în rubrica Unde mâncăm? Taverne în Parga și împrejurimi
irinad, 07.10.15 14:57»@xpac - Mă bucur că ești de aceeași părere cu mine și cu... majoritatea grecilor! Mulțumesc pentru aprecieri și te salut cu drag pe tine și pe soția ta, trebuie să vorbim mai pe larg despre experiențele noastre peloponeziace recente!
LA REVIEW Nafplio... ce oraş frumos! - scris de în rubrica Descoperă zona Nafplio
irinad, 06.10.15 16:13»@marocanu21 - Felicitări pentru acest review scris excelent, ca de fiecare dată și, nu în ultimul rând mulțumesc pentru că ți-ai amintit că am scris despre plaja Chrousso. Eu, fiind cazată în Pefkochori, am făcut croaziera similară, din Kassandra în Sithonia.

Dar despre plaja Chrousso, pe care am considerat-o adevărata bijuterie a Kassandrei și la care am mers zilnic, căci cea din Pefkochori nu ne plăcuse, am scris o altă poveste, căci chiar a meritat. Oricum, mă bucur că ți-a plăcut Chrousso la care mă gândesc mereu cu plăcere, când îmi amintesc de ea!

Vacanțe plăcute în continuare!

LA REVIEW O zi plină de surprize! Plăcute însă! - scris de în rubrica Descoperă Neos Marmaras și împrejurimile
irinad, 06.10.15 14:08»@calatorul50 -Întotdeauna îmi face plăcere să primesc de la dvs. cuvintele frumoase ce mi le adresați. Și eu vă doresc vacanțe plăcute și numeroase în continuare!
LA REVIEW Nafplio... ce oraş frumos! - scris de în rubrica Descoperă zona Nafplio
irinad, 06.10.15 13:56»@Aurici - Da, ce dreptate ai, cel puțin pe mine chiar mă omoară cu zile Greacia asta minunată, nu ai cum să nu te prăpădești după ea!

Mă bucur că ți-au plăcut și pozele, și articolul, de aceea îți mulțumesc mult pentru aprecieri!

Vacanțe plăcute în continuare!

LA REVIEW Nafplio... ce oraş frumos! - scris de în rubrica Descoperă zona Nafplio
irinad, 06.10.15 08:08»@Camelia19 - Mulţumesc, îmi face plăcere să primesc cuvintele tale frumoase de apreciere. Am citit articolul tău şi mi-am dat seama că ai fost norocoasă, cazată fiind în Nafplio, eu a trebuit să vin mereu din Tolo. În aceeaşi notă, regretul meu cel mare a fost că nu l-am văzut seara deloc, după cum ai spus, e o adevărată feerie în amurg care mi-a lipsit. Dar, dacă m-aş mai duce şi altădată în zonă, negreşit aş lua şi eu cel puţin o noapte în Nafplio. Agenţiile locale de excursii din Tolo aveau o excursie genul acesta care se chema "Nafplio by night", care consta într-un tur de oraş făcut seara, dar ne-a scăpat!

Vacanţe plăcute în continuare!

LA REVIEW Nafplio... ce oraş frumos! - scris de în rubrica Descoperă zona Nafplio
irinad, 05.10.15 22:47»@gettyy - Mă bucur că sunteţi în asentimentul meu în ceea ce priveşte Nafplio, cât despre aprecierile dvs. sunt bucuroasă să le primesc şi vă mulţumesc frumos pentru ele! Vă doresc şi eu vacanţe plăcute în continuare!
LA REVIEW Nafplio... ce oraş frumos! - scris de în rubrica Descoperă zona Nafplio
irinad, 05.10.15 21:41»@webmaster - Mulţumesc foarte mult!
LA REVIEW Nafplio... ce oraş frumos! - scris de în rubrica Descoperă zona Nafplio
irinad, 05.10.15 20:56»@vladix18 - Aşa cum ţi-au răspuns admin şi calatorul50, mai ai un pic de aşteptat dar vei fi încântat de cum arată!
LA REVIEW Prima zi in Thassos. Si ce zi! - scris de în rubrica Descoperă Thassos
irinad, 05.10.15 08:23»@iulianic - Mi-aţi amintit de unele dintre cele mai frumoase momente petrecute în Parga. Taverna Bacchos oferea, anii trecuţi când am fost şi eu, cele mai interesante spectacole care erau iniţiate de chelneri, în care erau antrenaţi clienţii de la mese, dar şi turiştii ce treceau pe stradă, trecători fiind prin faţa restaurantului cu o poziţie foarte bună la faleză. Exista un "agăţător" cu cioc şi codiţă responsabil cu acest show din stradă (pe care nu l-am văzut în fotografiile dvs.), el îi oprea pe turiştii ce se plimbau întâmplător sau nu prin faţa tavernei, făcea ceva conversaţie cu ei, după care îi ademenea înăuntru dacă mai erau locuri disponibile. Dacă nu, îi conducea să aştepte lângă "gardul" din faţa tavernei oferindu-le ouzo, sucuri, în funcţie de vârstă, sex, din partea casei pentru a li se face poftă de atmosfera de neuitat din tavernă. Cert este că acest restaurant de familie avea o "reţetă" cu un succes garantat pe care nu l-am mai văzut la asemenea cote nicăieri în Parga.

Vacanţe plăcute în continuare!

LA REVIEW Restaurant Bacchos - scris de în rubrica Unde mâncăm? Taverne în Parga și împrejurimi
irinad, 02.10.15 16:26»@Marian Preda - Ce să spun, un review excelent, ca-ntotdeauna. Nu cred să am vreo șansă să ajung pe-acolo vreodată, dar cine știe, dacă voi ajunge, negreșit voi ține cont de conținutul acestui articol!

Felicitări și vacanțe plăcute în continuare!

LA REVIEW Remember - american dream (I) - scris de în rubrica Descoperă New York-ul
irinad, 01.10.15 20:53»@adrianbogdan - Ai dreptate, toată zona era împâzită de bloculeţe cu apartamente, care mai de care mai frumuşele. În ceea ce priveşte faptul că am fost prinsă de web, am promis că voi avea în vedere şi un mic review, deşi cele de cazare nu îmi ies cine ştie ce!

Vacanţe plăcute îţi doresc şi eu!

LA REVIEW Bine pentru Saadet - scris de în rubrica Saadet Hotel
irinad, 30.09.15 23:19»@webmaster70 - Mulţumesc de invitaţie, voi avea în vedere în viitorul apropiat, deşi a trecut "un pic" de atunci!
LA REVIEW Bine pentru Saadet - scris de în rubrica Saadet Hotel
irinad, 30.09.15 22:51»@calatorul50 - Mulţumesc, dacă mai ajungeţi în Peloponez, faceţi-vă un pic de timp şi pentru Argos, chiar merită!

Vacanţe plăcute în continuare!

LA REVIEW Argos, cel mai vechi oraş al bătrânei Elade - scris de în rubrica Descoperă Peloponezul
irinad, 30.09.15 22:47»@adrianbogdan - Cred că ştiu hotelul, în urmă cu doi ani când am vizitat şi eu câteva zile Didim (Altinkum), am stat în apropiere, la Atlantik Apart Hotel. Ne plimbam seara şi mi-l amintesc, deşi, vorba ta, e puzderie de mici hoteluri prin Didim.

Vacanţe plăcute în continuare!

LA REVIEW Bine pentru Saadet - scris de în rubrica Saadet Hotel
irinad, 30.09.15 22:34»@calatorul50 - Mai întâi îmi cer scuze că nu am putut să va răspund mai devreme. Apoi, aş vrea să vă spun că, citindu-vă, am remarcat pensiunea din Sithonia unde aţi stat şi mi-a plăcut, dar nu v-am scris, probabil din lipsă de timp, pentru care îmi fac mea culpa. Ideea denumirii camerelor după flori şi fructe este, întra-adevăr, şic, dar nu şi originală din câte îmi dau seama. Şi eu sunt de părere că amplasarea unei locaţii de cazare în "grădini" de flori, printre arbuşti şi copaci ornamentali şi nu, numai, e cea mai bună idee, face din ea, chiar dacă în sine nu e cine ştie ce, o locaţie foarte atractivă!

Vacanţe plăcute în continuare!

LA REVIEW Meraki Apartments & Studios din Tolo, o cazare impecabilă! - scris de în rubrica Meraki Apartments and Studios
irinad, 29.09.15 21:38»@crismis - Mulţumesc şi eu!
LA REVIEW Meraki Apartments & Studios din Tolo, o cazare impecabilă! - scris de în rubrica Meraki Apartments and Studios
irinad, 29.09.15 19:53»@Puiu2010 - Felicitări pentru articol, pentru cine pleacă în curând la Istanbul este cu adevărat util deoarece conţine multe informaţii proaspete, mai ales, cu privire la preţul biletelor de intrare. Ai atins cele mai importante obiective şi e demn de admirat acest lucru.

Şi eu intenţionez să revizitez în viitorul apropiat megametropola şi tot pe "Top 10 Istanbul" mă bazez cel mai mult!

LA REVIEW La Istanbul cu masina - scris de în rubrica 'Must See' în Istanbul
pagină generată în 0.0785410404205 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată