Ecouri — scrise de irinad; în 2019 SĂPT.44

irinad, 01.11.19 07:51»@maryka: Ce poate fi mai relaxant decât o masă bună într-un cadru natural frumos, mai ales când te afli în deplasare într-o staţiune vecină?!

Aţi găsit un local drăguţ, cu privelişte minunată, mâncare bună. Adevărul este că, de regulă, nu dai greş cu pizza nicăieri unde ai comanda-o, asta o spun şi din experienţă proprie.

Mă bucur că ai repornit firul poveştilor vacanţei.

Îţi doresc o zi minunată şi un weekend pe măsură!

LA REVIEW Printre porumbei, castele și nisip... Can Kalav, Tossa de Mar! - scris de în rubrica O zi în Tossa de Mar
irinad, 30.10.19 19:29»@maryka: Mă gândeam eu că-ţi vor plăcea şi ţie plajele din zona Çeșme chiar dacă lipseşte relieful înalt. Atrage toate privirile nisipul fin în schimb. Apa mării oricum e deosebită având baza albă sau aurie a nisipului, dar vântul îşi cam face de cap peste tot, ceea ce poate fi o problemă la un moment dat. Ce mi s-a părut mie altfel decât în alte locuri, a fost faptul că multe porţiuni de plajă de peste tot erau administrate privat, zona publică fiind destul de restrânsă.

Dilaila este o plajă destul de amenajată, dar rezultatul a ieşit uimitor de bine. Gimnastele au fost pata de culoare de pe plaja Ilıca în ziua aceea, toată lumea le admira că aveam ce.

Per total, Çeșme poate fi o destinaţie de vacanţă pe placul multora.

Te pup şi eu, îţi urez o seară liniştită!

LA REVIEW Plajele peninsulei Çeșme - scris de în rubrica Descoperă Cesme și împrejurimile
irinad, 30.10.19 13:48»@krisstinna: Mulțumesc frumos de aprecieri, zona Çeșme are unele dintre cele mai bune plaje de nisip din Turcia. Câteva sunt private, nu prea aveam ce căuta pe acolo.

Șezlongurile se închiriau pornind de la 35TL/persoană ajungând și la 50TL/persoană, evident cu umbrelă și măsuța incluse.

Prețurile pentru bere, sucuri erau undeva la 18-25 TL/500 ml bere, 10-20 TL un suc, peste 10 TL înghețata. Nici prea mari, nici mici. Alcoolul este oricum mai scump în Turcia, în mod obișnuit.

LA REVIEW Plajele peninsulei Çeșme - scris de în rubrica Descoperă Cesme și împrejurimile
irinad, 30.10.19 13:24»@Carmen Ion: Mulțumesc Carmen, de data asta n-a prea fost cazul de o vânătoare propriu-zisă fiindcă distanțele dintre plaje erau relativ mici, iar relieful zonei nu este foarte spectaculos, lipsind înălțimile. Dar, nu puteam să nu trecem în revistă, așa cum ne stă în obicei în fiecare vacanță, plajele zonei, adevărate obiective turistice în opinia mea.

Mă bucur că ai trecut pe la mine!

LA REVIEW Plajele peninsulei Çeșme - scris de în rubrica Descoperă Cesme și împrejurimile
irinad, 30.10.19 09:08»@webmasterX: Mulțumesc!
LA REVIEW Plajele peninsulei Çeșme - scris de în rubrica Descoperă Cesme și împrejurimile
pagină generată în 0.0118410587311 sec

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test