Ecouri — scrise de irinad; în 2019 SĂPT.19

irinad, 10.05.19 16:30»@doinafil: Sincer, si eu așteptam ecoul dvs. fiindcă am vorbit cu dvs. pe tema Petrei, inclusiv la Herculane.

Da, pot spune cu mâna pe inimă că dorința mea cea mare, să văd Petra, s-a îndeplinit. De fapt, principalul obiectiv al acestei miniexcursii a fost Petra, restul s-a legat cumva pe traseu. Am revenit în Petra, nu în ziua imediat următoare, ci în cealaltă, am mai străbătut-o pe trasee la înălțime și, dacă ar fi să mai merg în Iordania, sigur aș mai vrea și la Petra, cam așa s-ar traduce ce înseamnă și cum m-a impresionat acest parc arheologic.

Așa este, am văzut mai mulți conaționali, cu câțiva dintre ei am și vorbit, toți erau fericiți că ajunseseră acolo.

Am probat și acustica amfiteatrului din Amman, mai în joacă, mai în serios: am vorbit, am cântat, am ridicat tonul, ca să vedem cum ne auzim.

Echipa a fost formată din prieteni vechi și foști colegi de școală cu soțul meu, oameni cu care ne înțelegem foarte bine și cu care mergem în minivacante de ani buni.

Mulțumesc frumos pentru ecou, aprecieri, vorbe frumoase, mi-a făcut plăcere sa-mi treceți pragul!

irinad, 09.05.19 16:00»@Yolanda: Da, locurile acelea sunt pe cât de frumoase, pe atât de inferesante și cu o poveste captivantă. Așa ziceam și eu, că vreau să ajung și eu acolo într-o zi, și uite că am ajuns chiar în două (glumesc, desigur) ! Petra e un loc care fascinează pe oricine, cel puțin așa am văzut și la prietenii mei care nu sunt neapărat fani " bolovani" antici, dar acolo le-a plăcut foarte tare.

Îti doresc să ajungi la Petra, sunt sigură că-ți va plăcea și " live" . Mulțumesc pentru vizită, cuvinte frumoase!

irinad, 09.05.19 15:50»@maryka: Sunt convinsă că Petra va fi pe placul vostru, nu numai strabătând-o pe traseul principal, ci luându-i la picior celelalte poteci mai dificile. Îți doresc să ajungi la Petra, acum este destul de ieftin și ușor, ținând cont de cursa low-cost recent introdusă. Pe de altă parte, pentru iubitorii de " pietroaie" , Petra este un reper și un must. Mulțumesc frumos de vizită, ecou, aprecieri!
irinad, 09.05.19 10:28»@Carmen Ion: Mi-am amintit de frumoasa rivieră ateniană pe care eu am putut s-o admir doar din autobuzul care ne ducea la Sounio, anul acesta in februarie. Mi-ar plăcea să ajung să experimentez plajele din această zonă intr- o zi, evident in sezon. Ai dreptate, vara in iunie, când soarele apune destul de târziu, e mai dificil să te întorci de la Sounio, după asfințit. Mi-ai făcut așa o poftă de Grecia și mai am ceva de așteptat până s-o revăd.

Un articol minunat, marca ta!

LA REVIEW Surprinzătoarea Rivieră a Atenei - scris de în rubrica La plajă în Atena și împrejurimi
irinad, 09.05.19 10:14»@mprofeanu: Mă bucur că articolul meu v-a amintit de vacanta dvs. pe plaiuri iordaniene. Voi mai scrie și despre celelalte episoade petrecute in Iordania, insă ceva mai încolo. Mulțumesc de vizită, vă îmbrățișez cu drag!
irinad, 09.05.19 10:08»@Denisa13 si @Mika:Mulțumesc foarte mult!
pagină generată în 0.012549161911 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test