Ecouri publicate pe sait - de irinad

Pagina 1 [din 94]
[ 1873 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 90 . 91 . 92 . 93 . 94
[13.12.17 18:44] - irinad

@maryka: Şi eu am întârziat cu răspunsul fiindcă, după cum se pare, decembrie ne pune capac la serviciu.

Mă bucur că eşti în asentimentul meu în ceea ce priveşte cazarea în general, ţi-ai dat seama că nu investesc prea mult în cazare, în general urmăresc să îndeplinească nişte cerinţe de decenţă şi bun-simţ la un preţ corect.

Îţi doresc să ajungi cât mai repede în Atena sau în orice altă parte a Greciei, fiindcă ştiu că iubeşti această ţară cel puţin la fel de mult ca şi mine!

[12.12.17 22:17] - irinad

@elviramvio: Tu mă cunoşti bine, ştii că, în general, sunt dispusă să aleg cazări cu un raport cât mai bun calitate/preţ pe principiul să ne rămână mai mulţi bani pentru plimbări şi taverne. Dar, cum nu trebuie făcut rabat de la anumite cerinţe, trebuie destulă răbdare la căutări, ceva analize şi comparaţii. N-am fost prea inspirată cu zona Omonia, dar noi n-am avut parte de nicio neplăcere, din fericire.

Mulţumesc de vizită şi ecou! Seară frumoasă în continuare!:*

[12.12.17 09:11] - irinad

@webmaster: Mulțumesc foarte mult!

[12.12.17 08:32] - irinad

@webmaster26: Poziționarea este corecta.

Mulțumesc!

[10.12.17 11:14] - irinad

@mishu: Mulţumesc mult, acum, da, tu ai parte de iarnă adevărată în ţinuturi de basm, de aceea aşteptăm multe poveşti de la tine.

În Grecia, iarna e doar un fel de a spune iarnă, e blândă, în general, cu posibile perioade mai reci uneori. E potrivită pentru cei ce nu pot suporta frigul, umezeala şi gerul. Printre ei mă număr şi eu, de aceea îmi place câteodată să mai iau pulsul unei ţări mai calde. :)

Însă, trebuie reţinut că fiecare anotimp are frumuseţea şi farmecul său, de aceea trebuie privit şi simţit ca atare.

Toate cele bune!

[09.12.17 14:29] - irinad

@maryka: Ai mare dreptate, imaginile cu biserici din Santorini sunt emblematice pentru Grecia, multe cataloage au în paginile lor de prezentare a Eladei, frumoasele cupole albastre ale lăcaşurilor din această superbă insulă. Împreună cu albul în care sunt zugrăvite majoritatea dintre ele sau casele şi cărările pietruite, rezultă culorile-simbol ale Greciei, regăsite şi pe drapelul ţării.

Ai avut o idee minunată cu acest articol, recunosc că şi mie îmi plac bisericile şi mănăstirile lor, de aceea, în fiecare vacanţă, negreşit, aleg să trec pragul câtorva, mai cu seamă dacă sunt mai vechi, monumente istorice.

Felicitări!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Bisericile din Santorini, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Santorini, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[08.12.17 17:13] - irinad

@carina_10: Mulțumesc, Atena merită luată la pas cu prisosință. Ştiu că e o destinație populară, comună chiar, dar este frumoasă si interesantă!

Acum sunt oferte destule pentru zboruri ieftine până la Atena, aşa că e bine să prinzi una dacă vrei să vizitezi oraşul.

Vacante frumoase şi pe viitor îți doresc!

[07.12.17 22:28] - irinad

@rudy: Şi mie mi-a plăcut la Roma, iar articolul tău m-a făcut şi pe mine să retrăiesc clipe din propria mea minivacanţă, din februarie, anul acesta.

Felicitări pentru review şi vacanţă, sper să ne mai povesteşti, după cum ai promis, în alte articole ce aţi mai văzut!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Roma victor, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Roma, ROMA
[07.12.17 19:21] - irinad

@mishu: Mulțumesc mult şi scuze pentru acest răspuns întârzit, m-am luat cu altele şi, spre ruşinea mea, am uitat!

[06.12.17 18:06] - irinad

@ANILU: Cu mare plăcere, cred că ţi-am mai spus, de câte ori văd frumoasa bougainvillea, gândul mă duce la tine. Aşa este, am fost norocoşi şi acum, precum tot anul acesta când am avut parte de vacanţe aşa cum nu am avut niciodată până acum, cu voia lui D-zeu.

Mulţumesc şi eu pentru cuvintele tale frumoase, pentru vizită, ecou!

[05.12.17 16:25] - irinad

@Dana2008: Da, verile în Atena sunt foarte călduroase, sufocante chiar. Dar, o dată merită mers și vara pentru a vedea cum sunt plajele din zona Atenei. Acum a fost tocmai bine pentru a colinda de colo, colo.

Fotografiile au fost „ajutate” de soare și vreme bună (am mai prins și câțiva nori), altfel nu ieșeau cine știe ce.

Atena poate fi oricând subiect de city-break, doar că în această perioadă se închide mai devreme la obiective, iar intrările la unele dintre acestea sunt reduse la jumătate.

Mă bucur că m-ai vizitat, mulțumesc, și eu îți doresc vacanțe minunate și de aici înainte!

[05.12.17 11:24] - irinad

@maryka: Chiar am avut noroc de vreme bună, am urmărit în săptămâna de dinainte, pe saiturile specializate, în fiecare zi, starea vremii. Nu întotdeauna era dată ca fiind frumoasă, iar în capul meu, planurile în ceea ce privește ce vom face pe-acolo, se succedau rapid. De data aceasta, nu s-a repetat povestea de anul trecut cu vreme mohorâtă.

Florile din Atena, frumoase chiar și acum, uneori doar în ghivece scoase afară, erau superbe, așa cum erau și toți portocalii plini de fructe, ca niște pomi împodobiți cu globuri colorate.

Mă mai gândeam și eu din când în când că acasă vremea era de-a dreptul urâtă și friguroasă, dar ne încălzeam la soarele Atenei și alungam gândurile reci, până am ajuns la București. Știu că și vremea rece are farmecul și frumuseșea ei, dar eu o iubesc mult pe cea caldă.

Mulțumesc mult pentru vorbe frumoase, vizită, ecou!

[05.12.17 11:05] - irinad

@Costi: Știindu-vă o persoană nu foarte generoasă în ceea ce privește aprecierile, mă bucur că ați găsit articolul meu util și interesant, iar pentru acest lucru, vă mulțumesc sincer!

Mda, o ofertă bună în Sardinia e grozavă, Atena „vă așteaptă” oricând cu prețuri bune, așa că ați făcut mișcarea corectă.

Vă doresc să aveți vacanță frumoasă în Sardinia și oriunde veți mai călători!

[05.12.17 10:57] - irinad

@webmaster: Mulțumesc frumos, sunt încântată mai mult ca niciodată, ținând cont de faptul că acest MG este unul deosebit pentru mine!

[05.12.17 10:50] - irinad

@flaviana77: Sper ca articolul meu să te scoată un Pic din starea de disconfort pe care o ai, stare pentru care îmi pare sincer rău că te-a cuprins. Îmi amintesc că ești îndrăgostită de Atena, că ai petrecut acolo un revelion, de aceea îți doresc să te întorci și tu acolo cât de curând. Știu că ai aminitiri frumoase despre Atena, ni le-ai împărtășit și nouă.

Mulțumesc frumos, draga mea, pentru vizită, ecou, cuvinte frumoase!

[05.12.17 06:55] - irinad

@cloverina: Ştiu, şi mie îmi surâde ideea de a merge la plajă în zona Atenei, de aceea şi eu mai vreau o dată cel puţin, dar pe vreme adecvată.

Vremea blândă pe care am prins-o noi a fost foarte potrivită pentru vizite şi hălăduieli în aer liber, cu o zi-două înainte plouase destul de mult, căci bălţile de pe marginea drumului o spuneau.

Mulţumim pentru recomandarea de cazare, mă bucur că am construit independent acelaşi itinerariu, semn că ne plac aceleaşi lucruri în ceea ce priveşte Atena!

[04.12.17 23:34] - irinad

@crismis:Gând la gând, vezi, de-aia suntem noi pe aceeaşi lungime de undă! Păi, ţi-am ieşit în faţă la ţanc cu articolul ăsta, bine, ştiu că şi tu eşti o artizană a vacanţelor, dar măcar te mai poţi uita puţin şi-n "ograda mea", poate îţi mai iese ceva în ochi! :)

Mă gândesc şi eu la o destinaţie călduţă la finele lui ianuarie, dar încă nu am supus problema la vot, sper să iasă!

Revenind la Atena, pot spune că merită toată atenţia, chiar dacă e o destinaţie comună, populară. Acum am privit-o cu alţi ochi, fiindcă ne mai experimentăm, şi mi s-a părut fermecătoare. Acum am cotrobăit-o aşa cum ne-am obişnuit în ultima vreme, fără să fim mânaţi de la spate, având propriul nostru program. A ieşit o minivacanţă aşa cum ne-o doream!

[04.12.17 23:19] - irinad

@adrianaglogo: Cazarea a fost 81 euro, adică 27 euro/noapte cu mic-dejun inclus, e drept că suma a fost "nerambursabilă", mi-au fost traşi banii imediat de pe card, dar cu anulare gratuită îmi afişa şi mie în jur de 1.000 euro/noapte! De fapt, e vorba de acea politică de a încasa banii imediat după rezervare. Staţi liniştită, sigur preţurile se vor modifica, nu se justifică în niciun caz mărimea lor!

[04.12.17 23:07] - irinad

@Carmen Ion: îmi pare bine că articolul meu îţi poate fi util pentru următoarea voastră vizită la Atena. Eu, tot timpul, m-am gândit că nu prea aş mai avea ce să aduc în plus faţă de multele review-uri de pe sait, dar se pare că nu e chiar aşa. Fiecare are aportul său pentru o anumită destinaţie, fiecare vede lucrurile într-un fel.

Şi eu îţi mulţumesc pentru aprecieri, vizită, ecou!

[04.12.17 22:56] - irinad

@elviramvio: Da, de data aceasta am prins o vreme excelentă, anul trecut la Salonic, mai deloc. Dar, asta e, nu întotdeauna iese aşa cum vrem! Oricum, mare parte din reuşita unei vacanţe depinde de vreme, mai ales pentru cei meteodependenţi!

[pg. 1 / 94]: ecourile 1-20 din total 1873
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 91 . 92 . 93 . 94
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2017 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.976819038391 sec /