Ecouri publicate pe sait - de irinad

Pagina 1 [din 122]
[ 2440 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 118 . 119 . 120 . 121 . 122
[14.12.18 22:43] - irinad

@maryka: Mai întâi, scuze pentru întârziere (motivată), dar şi pentru eventualele greşeli fiindcă sunt nevoită să scriu de pe telefon.

În al doilea rând, sunt extrem de bucuroasă că mi-ai scris deoarece ți-am simțit lipsa profund în ultima lună.

Să ştii că şi eu mă gândesc de multe ori ce norocoşi am fost că am ajuns la Bethlehem în preajma Craciunului. Când eram acolo îmi răsunau in cap frânturi dintr-un vechi colind in care se pomeneşte vechea denumire a Bethlehemului, adică Viflaim.

Sigur vei ajunge şi in Israel cand îi va veni rândul.

Mulțumesc frumos de vizita, aprecieri si mai ales pentru ecou! Sper ca la urmatorele mele articole sa-ti păstrezi obiceiul sa-mi scrii si, desigur, si tu sa-mi dai ocazia sa-ti scriu ecouri!

[13.12.18 18:52] - irinad

@krisstinna: N-o să-ţi vină să crezi, dar în octombrie când am fost la Braşov, am fost la acest restaurant unde ne-a dus un fost coleg de clasă de liceu de-al soţului meu. Acesta s-a stabilit în Braşov cu ani în urmă, după absolvirea facultăţii, acolo a şi studiat şi el a ales acest restaurant, noi dându-i mână liberă s-o facă acolo unde-i place lui. Am recunoscut imediat locul din pozele tale. Ne-a plăcut şi nouă acolo, era o atmosferă intimă şi aproape numai turişti nemţi la mese.

Din păcate, deşi am avut o minivacanţă frumoasă la Braşov, n-am apucat să scriu decât despre cazare.

Seară frumoasă!

[13.12.18 06:42] - irinad

Superb totul, iar fotografiile m-au înnebunit de-a binelea! Felicitări!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Din nou la plimbare „pe acoperișul lumii”, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Santorini, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[12.12.18 22:23] - irinad

@crismis: Aşa am zis şi noi la început: nu ne trebuie, e prea mult şi vom fi dezamăgiţi. Apoi, ne-am gândit mai bine că mergem în Ţara Sfântă şi nu apucăm şi noi să călcăm prin locurile sfinte, pline de semnificaţie. Pe urmă, ne-am hotărât să mergem, zicându-ne că de data aceasta ar fi, în ,,recunoaştere", poate altă dată va fi aşa cum ne place nouă. Şi aşa am făcut compromisul cu excursia, deşi eram conştienţi că ar putea ieşi cum a ieşit.

Per total, nu a fost deloc rău, doar că pentru turişti ca noi care merg, în general, pe cont propriu şi-şi fac programul de capul lor, e mai greu de suportat hachiţele fiecăruia dintre companioni.

Mulţumesc pentru vizită, ecou şi vorbe frumoase!

[12.12.18 22:11] - irinad

@mprofeanu: Cu scuzele de rigoare pentru răspunsul meu întârziat, mai întâi vă mulţumesc frumos pentru ecou, vzită şi aprecieri!

Într-adevăr, a fost o zi în care aglomeraţia a fost cuvântul de ordine în Ierusalim şi în Bethlehem. Sincer nu mă aştepatam să fie chiar aşa, mă gândeam că nu e chiar liber pe-acolo, dar nu aşa. A fost şi o ploicică ce ne-a încurcat puţin programul, dar cel mai rău este că acesta nu se poate respecta şi din cauza faptului că grupurile sunt, de cele mai multe ori, eterogene, fiecare mai întârzie ba cu o poză, ba cu o privire aruncată câţiva metri mai încolo, ba cu o cumpărătură mică făcută din mers. Apoi, intervin şi condiţiile de trafic prin oraş, etc.

Mă bucur să constat că aţi avut ceva mai multă baftă, eu mă gândesc că aşa se găseşte motiv de a reveni cândva şi ar fi rost de a aprofunda cele văzute sau de a vedea ceva nou şi ar fi multe, slavă Domnului.

[11.12.18 18:51] - irinad

@DOINITA: Mulţumesc frumos, sunt încântată că povestea excursiei mele ţi-a plăcut şi ţie. A fost o naraţiune a acelei zile destul de încărcată, de care ne vom aminti toată viaţa, doar a fost prima dată când am călcat în Oraşul Sfânt.

Cu siguranţă, la Ierusalim trebuie să mai revenim şi noi, şi nu o dată, ci chiar de mai multe ori pentru a vedea şi înţelege cât mai multe. De aglomeraţie nu cred că se poate scăpa, fiindcă e principala atracţie turistică din Israel, lucru de netăgăduit.

La Marea Moartă mi s-a părut excelent, dacă era după mine, aş mai fi stat încă vreo câteva ore în apă. Cred că aş fi fost murată definitiv după aceea.

Per total, deşi concentrată şi obositoare, excursia a fost deosebită!

Te îmbrăţişez cu mare drag!:*

[11.12.18 14:41] - irinad

@krisstinna: Mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase, din păcate fotografiile nu sunt aşa de luminoase, din cauza faptului că a fost cam înnorat in ziua aceea. Am avut parte de soare doar sporadic.

Biserica aceea aşa se numeşte si se află în preajma Bisericii Sfântului Mormânt, pentru noi, creştinii, cel important lăcaş.

[11.12.18 14:28] - irinad

@Yolanda: Cred că ai mare dreptate, poate oraşul ăsta a fost aglomerat mereu, în cazul acesta trebuie să ne adaptăm noi programul, făcându-l mai larg pentru a vedea cât mai mult.

Indiferent cum, prin aglomeratie sau nu, oraşul emană aşa o energie, sau poate e vorba doar de autosugestie, cert este că ai altă stare de spirit ştiind că ai călcat prin locurile sfinte.

Mulțumesc de aprecieri, vizită, ecou!

[11.12.18 14:19] - irinad

@msnd: În primul rând, vă doresc vacanță frumoasă să aveți în Israel! Cât priveşte aglomerația, sper să n-aveți parte de ea, desi în acel oras mi-e greu să cred că ar fi şi perioade mai lejere.

Despre Marea Moartă, eu am rămas cu amintire superbă, fiindcă am nimerit bine, iar stațiunea Ein Bokek mi s-a părut, deşi cam pustie ținând cont de oră, elegantă şi amenajată.

Doar că în apă se călca greu din cauza fundului din cristale de sare.

Apa era excesiv de sărată, am gustat-o întâmplător. In plus, aveam o rană mică la un deget la mână care m-a cam usturat.

Şi eu sper din toată inima să aveți o experiență mai frumoasă pe partea israeliană a Mării Moarte.

Salutări şi urări de bine, mulțumesc de vizită şi ecou! Vă îmbrățișez cu drag şi pe dvs. şi pe @doinafil!

[11.12.18 10:22] - irinad

@webmaster: Mulțumesc mult, e chiar o surpriză frumoasă!

[11.12.18 10:18] - irinad

@elviramvio: Sunt bucuroasă dacă ți-a plăcut povestea mea despre locurile vizitate in excursia aceasta, de-a dreptul extenuanta.

Multumesc pentru vizită, o zi frumoasă îți doresc!

[11.12.18 10:11] - irinad

@cornel: Mulțumesc mult, mă bucur că ți-am ieşit în întâmpinare cu acest articol care, sper, că te-a ajutat să-ți faci o impresie generală asupra locurilor de vizitat cu prioritate în Ierusalim şi Bethlehem.

Însă, mai sper ca tu să ai parte de o vizită mai reuşită si de vreme mai bună, fără ploaie!

[09.12.18 17:05] - irinad

M-am bucurat să citesc din nou un articol minunat, sub semnătura ta, mai ales că eu nu am mai scris un review special despre această celebră colină, deşi ar fi meritat. M-am aplecat asupra celorlalte două coline proeminente ale Atenei: Philopappou şi Lykavittos. Pe deasupra, îţi mulţumesc că m-ai menţionat în articolul tău în legătură cu Noul Muzeu Acropolis despre care mi-a făcut mare plăcere să scriu. Văzând că voi aţi revizitat Muzeul de Arheologie, promit că data viitoare când vom mai ajunge în Atena, îl vom, călca" negreşit.

Pozele tale mi-au amintit de prima noastră vizită la Acropole care a fost tot într-un iunie, la fel de călduros şi aglomerat.

Seară frumoasă îţi doresc!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O incursiune în antichitate, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Acropole, ATENA
[07.12.18 14:37] - irinad

@DOINITA: Da, când vezi mare, palmieri, soare, plajă, linişte te gândeşti că e imposibil să fie o zonă cu potential risc, dar când vezi tineri: băieți şi fete înarmați, cu mitraliera pe umăr sau genunchi, te trezeşti la realitate. Te înfioară vederea unor scene cu arme, dar acolo e doar o normalitate.

Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou şi vot!

[07.12.18 14:29] - irinad

@webmaster: Mulțumesc foarte mult, sunt onorată!

[07.12.18 08:07] - irinad

@webmasterX: Mulţumesc!

[06.12.18 20:11] - irinad

@Carmen Ion: Doar costul transportului în comun, pe toate mijloacele de transport în comun, inclusiv către/de la aeroport. L-am preferat fiindcă ne fâţâiam foarte mult cu metroul, câte o staţie-două-trei, nu din comoditate, ci pur şi simplu ca să economisim timp, fiindcă era foarte preţios având doar trei zile la dispoziţie. Probabil, de cardul de nouă euro nu ştiam, altfel poate îl luam pe acela. :p

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O dragoste redeșteptată: Atena, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Atena, ATENA
[06.12.18 19:51] - irinad

Excelent review, Carmen, deja mi s-a făcut dor de Atena pe care sper s-o revăd nu peste foarte multă vreme. Acum fix un an, am petrecut trei zile în Atena şi am promis că vom reveni, mai ales că de la un timp sunt companii aeriene low cost care practică nişte tarife de neratat. Ţin minte că noi am folosit un abonament pe trei zile, de 22 euro/persoană, valabil pe toate mijloacele de transport, inclusiv pe X96. La fel am procedat şi noi, am venit în oraş cu autobuzul şi ne-am întors la aeroport cu metroul care ne-a produs ceva emoţii fiindcă abia al treilea tren mergea la aeroport, noroc că ne luasem o marjă bună. Dar tot am tremurat niţel în staţie.

Seară frumoasă!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O dragoste redeșteptată: Atena, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Atena, ATENA
[05.12.18 20:03] - irinad

V-am citit articolul şi mă gândeam la propria mea experienţă la Marea Moartă în cadrul excursiei pe care am făcut-o de la Eilat la Ierusalim cu popas în staţiunea Ein Bokek, situată pe malul israelian. Mie mi s-a părut caldă apa şi în aer temperatura era foarte bună, 27 grade arătând termometrul de la chioşcul de pe mal, deşi eram în ultima decadă din noiembrie. Nu am sesizat nici eu vreo diferenţă între suprafaţă şi adâncime, e drept că nu prea m-am avântat în larg. :)

Felicitări pentru articol şi, mai cu seamă, pentru recuperarea aparatului foto, îmi imaginez bucuria după ce aţi intrat din nou în posesia lui!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Ramada Resort – la țărmul Mării Moarte, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Ramada Resort Dead Sea [Sweimeh], Litoral M. MOARTĂ
[05.12.18 16:56] - irinad

@elviramvio: Mulțumesc, dacă am fost convingătoare rămâne de văzut! :)

Am încercat să prezint mai pe larg o nouă posibilitate de escapadă la soare în timpul iernii sau a toamnei de la noi.

Sper să scriu şi despre ce-am mai făcut pe acolo, şi despre excursia la Ierusalim.

Te pup şi scuze pentru răspunsul meu întârziat!

[pg. 1 / 122]: ecourile 1-20 din total 2440
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 119 . 120 . 121 . 122
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.214776992798 sec /