Ecouri publicate pe sait - de irinad

Pagina 1 [din 105]
[ 2085 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 101 . 102 . 103 . 104 . 105
[23.05.18 22:35] - irinad

@maryka: Vezi, de-aia îmi place mie să-mi scrii ecouri, ştiu că găseşti mereu ceva cu care să mă surprinzi plăcut. Nici nu mi-am dat seama că am prezentat Istanbulul din toate perspectivele pe care le-am avut la dispoziţie, dar eu aşa am simţit că trebuie adus în faţa cititorilor: din toate "unghiurile" în aşa fel încât să-i scot în evidenţă frumuseţea şi farmecul de necontestat. Însă, de sus parcă e cel mai interesant!

Dacă ţi-am sădit în minte ideea că ai putea trece destinaţia pe lista ta, înseamnă că n-am scris degeaba.

Mulţumesc de vizită, lectură, cuvinte frumoase şi scuze pentru întârziere!

[23.05.18 13:01] - irinad

@DOINITA: Sper că n-am fost prea „pisăloagă” în privința Istanbulului. Eu știu că atunci când îmi place ceva, așa cum este și cazul metropolei, devin insistentă, însă nu vreau să fiu plictisitoare. Dacă sunt pe-aproape și te conving să iei în calcul și o excursie la Poarta Orientului, înseamnă că am scris cu folos. Mai am doar un pic și termin seria articolelor din această minivacanță.

Mulțumesc pentru aprecieri, ecou, vizită!

[23.05.18 12:50] - irinad

@mprofeanu: Mulțumesc de vizită, lectură, ecou! Da, eu întotdeauna îi sunt recunoscătoare vremii bune datorită căreia depinde în proporție mare reușita unei vacanțe. Și de data aceasta a contribuit decisiv la a fi avut o vacanță frumoasă și, prin urmare, și a unor fotografii, cât de cât, bune, deși sunt făcute în mare parte cu zoom-ul.

Ați spus bine „mai special”, fiindcă am vrut să privim și altfel metropola, de sus, din două faimoase puncte de belvedere pentru a ne relaxa și a ne încărca de frumos.

[23.05.18 12:42] - irinad

@elviramvio: Păi, să dea Domnul să fie cel cel puțin o Turcie, ar merge și două, știu... Tu nu mă poți sâcâi vreodată, știi doar că putem vorbi cu plăcere la nesfârșit despre orice, deci, mai cu seamă despre Istanbul care ne place deopotrivă, vom discuta fără opreliște!

În Istanbul se pot vedea multe, este o sursă inepuizabilă de obiective mai mult sau mai puțin istorice!

Și tu să ai o zi frumoasă!

[22.05.18 11:01] - irinad

@maryka: Un loc excelent pentru a petrece vremea în aer liber pentru recreere și relaxare. Totul arată foarte bine și, din ce am citit, e potrivit și pentru adulți și pentru copii.

Mulțumim de recomandare, trebuie luat aminte sfatul de a vizita locul și de a face și o plimbare în împrejurimi.

Felicitări pentru ieșirea în natură și articol!

[21.05.18 21:07] - irinad

@DOINITA: Frumos articol despre locuri frumoase pe care le-am văzut şi eu în cea mai mare parte, adică cele din oraşul Paphos, pe unele chiar luna trecută. Cred că voi mai scrie şi eu un articol, de data asta strict despre oraş, că tot mi-ai făcut poftă şi două din cele trei zile ale minivacanţei le-am petrecut prin oraş. La fel, mi-ai dat o idee să scriu şi despre o tavernă la care am mâncat de câteva ori.

Sper să scrii şi despre Kourion care pe noi ne-a impresionat foarte tare, acolo ne-a plăcut mult, aşa de mult că am mers câţiva kilometri pe jos să mai vizităm încă un sit oarecum în legătură.

Însă observ că tot mai am avem de vizitat: munţii Troodos, satul Omodos, mănăstirea Kykkos, aşa că nu exclud o altădată pe tărâmul Afroditei...

Felicitări pentru excursie şi review!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: In tara Afroditei, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă zona Paphos, PAPHOS
[20.05.18 17:33] - irinad

@mishu: Dacă ajungi o dată la Istanbul, sigur îţi vei dori să-l vizitezi şi a doua oară, şi a treia, ş. a. m. d.....

Istanbulul este ca un magnet uriaş: atrage turiştii necontenit, mai ales după ce lucrurile s-au liniştit! Imensitatea sa m-a cam speriat la începuturi, apoi m-am obişnuit cu furnicarul de oameni, am învăţat uşor să mă descurc prin centrul vechi şi farmecul său indubitabil m-a cucerit fără drept de apel!

[20.05.18 17:24] - irinad

@elviramvio: Mulţumesc, când vei mai merge la Istanbul, ai putea să cuprinzi în program şi o altă insuliţă "princiară", fiindcă tu ştii ce înseamnă o vizită în micul arhipelag!

[20.05.18 17:18] - irinad

@mishu: Da, ştiu că fiecare judecă după propriile simţiri locurile prin care a trecut, e normal să fie aşa, câtă vreme suntem diferiţi şi avem gusturi diferite. Am vrut să scot în evidenţă şi aspecte mai puţin plăcute fiindcă am văzut cu ochii mei că există, deşi experienţa noastră a fost una cât se poate de normală. Impresia generală a fost, în orice caz, umbrită, recunosc.

Mulţumesc pentru vizită, lectură, comentariu!

[19.05.18 06:50] - irinad

@elviramvio: Oooh, bine aţi revenit, sper cu bine! Trebuie să ne povesteşti şi despre seriozitatea hotelului din Bulgaria, pentru a ne aviza asupra aspectelor de tot felul. Şi despre multe alte lucruri, că ai tolba plină, abia aştept! :)

Banii au fost reţinuţi de hotelul Diva's imediat după ce-am rezervat, am primit sms în sensul ăsta, apoi m-am uitat şi în cont de pe telefon cu Mobile Banking. Asta n-a constituit nicio problemă, ştiam din condiţiile rezervării că plata se face pe loc şi nerambursabil. Pe mine m-a speriat faptul că, aşa cum mi-am dat seama acolo, pe aceleaşi camere "cazau" mai multe rânduri de turişti, apoi pe unii îi "scoteau" afară pe motive puerile ducându-i la alte hoteluri, net inferioare, cu care erau în înţelegere, în locul lor "aşezând" alţi muşterii.

Într-adevăr, chestia cu furtul din portofel este discutabilă, dar venită în contextul acela deja creat, n-a picat bine.

Da, şi noi ne-am bucurat că n-am avut probleme de niciun fel, prietenii noştri şi soţul meu glumeau pe seama mea spunând că "ăia ştiau că scriu pe AFA", de aceea n-am avut parte de incidente.

Te pup!:*

[16.05.18 10:51] - irinad

@maryka: Excursiile de genul acesta care implică plimbare pe mare și vizite, chiar și scurte, într-o insulă au fost mereu pe placul nostru. În fiecare vacanță, acolo unde a fost posibil, am vrut să experimentăm așa ceva. Sunt niște ieșiri foarte relaxante și agreabile totodată. Nici plimbările către aceste „liliputane” din Marea Marmara nu fac excepție.

Mulțumesc pentru vizită, ecou, aprecieri, mă bucur că sunt și pe gustul tău!:*

[16.05.18 07:42] - irinad

@webmaster: Mulţumesc foarte mult, mă onorează!

[16.05.18 07:13] - irinad

@ghisor: Chiar asta am vrut să fie această minivacanţă: ceva mai aparte, fiindcă vremea frumoasă ne îndemna să facem lucruri outdoor. În plus, peste tot erau nişte cozi uriaşe la intrările la obiectivele clasice, dar şi la mijloacele de transport în comun, aşa că ne-am orientat spre atracţii puţin altfel.

Pe de altă parte, Istanbulul este inepuizabil, în opinia mea. Are multe, foarte multe de oferit, dar mai lăsăm şi pentru alte dăţi când sperăm să mai ajungem.

Mulţumesc frumos pentru aprecieri, eşti tu prea drăguţ cu mine, mă bucur să ştiu că aduc şi noutăţi, în condiţiile în care destinaţia Istanbul este una dintre cele descrise de pe sait.

Ca întotdeauna, vizita ta mi-a făcut plăcere, o zi frumoasă îţi doresc!

[15.05.18 21:14] - irinad

@webmasterX: Mulţumesc!

[14.05.18 21:41] - irinad

@tata123: Am fost şi noi în vizită la Grădina Zoologică în cea de-a doua zi de Paşte, după mulţi, mulţi ani în care am lipsit, fără vreun motiv anume, ci aşa s-a întâmplat. De regulă, când mergem dimineaţa în weekend să facem mişcare pe pista amenajată în jurul lacului din parc, de fiecare dată răgetele leilor răsună dincolo de gardul înalt despărţitor, exact ca în logo-ul Metro-Goldwyn-Mayer. Aşa că nu prea le-am simţit lipsa.

Lăsând gluma la o parte, faţă de precedenta vizită, am sesizat câteva aspecte pozitive care demonstrează că lucrurile, cel puţin din punct de vedere organizatoric, au evoluat aici, dar animalele sunt la fel de triste, semn că în captivitate...

Felicitări pentru articol şi vizită!

[14.05.18 06:46] - irinad

@DOINITA::*

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: In tara Afroditei, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Cipru, #CĂLĂTORII
[13.05.18 20:58] - irinad

@DOINITA: Un articol foarte frumos despre locuri foarte dragi mie pe care acum le-am revăzut prin intermediul tău.

Nu prea sunt de acord cu ceea ce afirmi la începutul articolului, în sensul că nu ai mai putea adăuga ceva despre această destinaţie, fiindcă au scris şi alţi colegi înaintea ta (printre care şi eu), eu mereu am fost de părere că fiecare trebuie să-şi expună propriile trăiri din vacanţă fiindcă fiecare are părerea sa despre un anumit loc/lucru şi în felul acesta cine este cu adevărat interesat de ceva anume va citi şi va judeca mai bine cu ajutorul mai multor opinii. Deci, scrie fără să-ţi pui problema că s-a mai scris, impresiile tale contează!

În altă ordine de idei, eu nu am ajuns la Parcul Internaţional de Sculptură din Ayia Napa şi chiar îmi pare rău, dar m-am bucurat când ţi-am văzut pozele fiindcă aşa am fost acolo şi eu.

Famagusta îmi produce o strângere de inimă, gândindu-mă la Varosha-oraşul fantomă, Nicosia turcească, deşi mai sărăcuţă, are farmecul său.

Cred că Învierea la biserica Sf. Lazăr a fost deosebită, aşa se vede din fotografii.

Felicitări pentru vacanţă şi pentru review!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: In tara Afroditei, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Cipru, #CĂLĂTORII
[11.05.18 21:04] - irinad

@maryka: Scuze pentru răspunsul meu întârziat!

Am nimerit bine cu cazarea asta, căci ăsta este termenul cel mai potrivit, se putea întâmpla şi mai rău. Înaintea articolului meu a fost postat tot unul despre o cazare din Istanbul exact în aceeaşi perioadă în care am fost şi noi, cu o poveste greu de imaginat, cu cazare luată printr-o agenţie. Mi s-a cam zbârlit părul pe mine gândindu-mă că poţi păţi lucruri urâte într-o vacanţă pe care tu ţi-o doreşti minunată şi, dintr-odată, alţii ţi-o transformă în coşmar.

Noi am realizat abia la final ce nasol ar fi putut fi pe-acolo, am fost nişte norocoşi că totul a decurs firesc, conform aşteptărilor. Nu mi-a plăcut deloc ce-am văzut/auzit în ultima zi la recepţie, de aceea am ţinut să menţionez, ca să fie avizaţi alţi doritori.

Altfel, a fost curat, mâncarea ok, vederea la Marea Marmara a prietenilor noştri, excelentă, că a noastră a fost la clădirile din centrul istoric, unele mai "căzute", altele mai în fire.

Dar, cu toate acestea, Istanbulul rămâne fascinant, atrage din nou turişti cu toptanul.

Mulţumesc pentru lectură, ecou, comentariu! O seară frumoasă!:*

[11.05.18 20:46] - irinad

@webmaster: Mulţumesc frumos!

[11.05.18 08:09] - irinad

@maryka: Un local cu stil "medieval" foarte bine descris de tine. Mi-a plăcut istoria sa şi modul cum ai pus-o pe hârtie. Acum îmi pare rău că nu am ales să venim şi noi acolo măcar vineri, am fi câştigat mai multă atmosferă medievală, dar şi mâncare bună, platoul acela arată absolut apetisant. Bine că acum am luat deja micul dejun şi, momentan, nu mi-e foame.

Noi am ales un local oarecare, nici nu-mi mai amintesc cum se numea, dar prânzul de vineri a fost excelent, semn că în Ardeal se mănâncă bine oricum.

O zi frumoasă îţi doresc!

[pg. 1 / 105]: ecourile 1-20 din total 2085
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 102 . 103 . 104 . 105
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.161820888519 sec /