Ecouri publicate pe sait - de irinad

Pagina 1 [din 98]
[ 1948 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 94 . 95 . 96 . 97 . 98
[17.02.18 17:21] - irinad

@mishu: M-ai făcut să zâmbesc cu gândul la ceea ce ţi-ai închipuit tu, uneori e bine şi frumos să visăm chiar şi cu ochii deschişi!

Mulumesc frumos de vizită şi aprecieri, mă bucur că "te-ai plimbat" cu mine pe plaiurile pitoreşti ale Eviei! Să ne vedem cu bine la Alba!

[17.02.18 15:37] - irinad

@Rodel: În februarie vremea este, fireşte, ceva mai rece faţă de octombrie, dar destul de blândă: ziua 20-22 grade, noaptea cam 12 grade, însă şi cu şanse ceva mai mari de ploaie. Noi am prins de toate: soare, nori, puţină ploaie în ultima zi, dar am fost bucuroşi că nu am prea prins vânt.

Să vizitezi iarna o ţară cu vreme mai prietenoasă, e chiar o plăcere, chit că nu se pune problema de plajă sau baie, deşi unii mai temerari nu se dădeau înapoi de la baie.

Mulţumesc de vizită şi ecou, abia aştept să vă cunosc la Alba!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Am fost la Roma… în Malta!, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Roma Hotel [Sliema], VALLETTA-SLIEMA
[17.02.18 12:48] - irinad

@webmaster: Mulţumesc foarte mult!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Am fost la Roma… în Malta!, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Roma Hotel [Sliema], VALLETTA-SLIEMA
[17.02.18 11:11] - irinad

@maryka: Priveliştea a fost, într-adevăr, minunată, lucru confirmat şi de colega @mireille care a stat şi ea acolo în urmă cu ceva ani.

Pe aceeaşi lungime de undă cu tine sunt şi eu în privinţa micului-dejun, dar în deplasări de genul acesta, mai scurte, ţin ca acesta să fie inclus în cazare, tocmai pentru a nu mai pierde timpul cu cumpărăturile pentru acesta şi cu pregătirea sa efectivă. Însă, am avut posibilitatea să ne facem propria cafea (cana electrică să trăiască) şi s-o savurăm pe balcon. :p Aş fi ipocrită să spun că acasă mănânc cine ştie ce minuni la micul-dejun şi acestea mi-ar fi lipsit, doar că acasă nu e în fiecare zi acelaşi.

Mulţumesc mult pentru ecou, aprecieri, te poţi gândi să-i vină rândul şi Maltei în peisajul vostru de vacanţă, sigur veţi avea ce face acolo şi cred că v-ar plăcea aşa cum vă percep eu pe voi!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Am fost la Roma… în Malta!, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Roma Hotel [Sliema], VALLETTA-SLIEMA
[17.02.18 10:50] - irinad

@mireille: Cu surprindere constat că o persoană dragă mie;) a avut aceeaşi cazare, această coincidenţă m-a bucurat enorm. Să se întâmple să fi stat chiar tu acolo (chiar dacă acum mulţi ani) mi se pare un lucru ciudat, dar plăcut.

În altă ordine de idei, cred că ar fi trebuit ca în acest interval considerabil, hotelul să se mai fi schimbat ceva, în mai multe rânduri, adică ar mai avea nevoie de anumite îmbunătăţiri pe ici, pe colo.

Oricum, şi noi ne-am simţit tare bine la acest hotel, mulţumesc de ecou şi lectură!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Am fost la Roma… în Malta!, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Roma Hotel [Sliema], VALLETTA-SLIEMA
[16.02.18 21:45] - irinad

@webmasterX: Da, poziţionarea este ok!

Mulţumesc pentru ataşarea videocllipului!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Am fost la Roma… în Malta!, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Roma Hotel [Sliema], VALLETTA-SLIEMA
[15.02.18 19:45] - irinad

@DOINITA: Aprecierile tale îmi sunt absolut suficiente şi îţi mulţumesc mult pentru acestea. Şi eu am folosit pentru documentare, în principal, AFA şi mi-a reuşit destul de bine, inclusiv, pentru programul pe zile.

Îţi întorc cu drag toate urările de bine şi să ne vedem cu bine la Alba!

[15.02.18 19:20] - irinad

@maryka: Ca-ntotdeauna, un articol de călătorie pe gustul meu. Eu am stat în Hersonissos, însă, sincer, nu-mi mai amintesc chiar aşa de bine totul. Ştiu că, atunci când nu plecam prin diverse colţuri din insulă, mergeam cu maşina la plajă la Hotel Creta Maris, cumva la marginea staţiunii, fiindcă ne întâlneam cu nişte prieteni concitadini cu care ne-am regăsit din întâmplare, acolo pe plajă. O întâlnire de grad înalt, aş zice.

Însă, Hersonissos, mi s-a părut şi mie o staţiune preponderent de tineret. Ţin minte că în fiecare seară, negreşit, adolescenţii şi tinerii olandezi stăteau la coadă la bancomat să scoată bani. Şi fiecare scotea fix câte o bancnotă de 50 euro. La început nu ni s-a părut ciudat, apoi ne-am dat seama că părinţii le alimentau cardurile în fiecare zi cu exact această sumă (nu de la început cu o sumă mai mare, ca să nu o facă praf din start), ei luau banii, îi cheltuiau, şi apoi, ziua următoare, totul se relua ca-ntr-o cutumă veche de vacanţă.

Chefurile lor din cluburi şi discoteci erau de poveste, iar dimineaţa când se terminau, pe jos, inclusiv pe stradă, era un covor de cioburi.

Mulţumesc că mi-ai dat ocazia să rememorez acele zile de vacanţă!

[15.02.18 08:21] - irinad

@zoro: De-a lungul timpului, începând cu 2015, am stat şi eu la Lilalo de câteva ori, în drum spre/dinspre diverse destinaţii din Grecia. Mi-a plăcut mereu că am găsit curăţenie, staff amabil, parcare largă, intimitate, plajă generoasă şi mult mai bună ca cea din centrul staţiunii.

Mă bucur să constat că ţi-a plăcut şi ţie.

Vacanţe frumoase pe mai departe îţi doresc!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cazare hotel Lilalo Studios, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Lilalo Studios, PARALIA KATERINI
[12.02.18 18:02] - irinad

@ovidiuyepi: Mulţumesc frumos pentru aprecieri, se pare că am avut mare noroc cu vremea care a fost foarte prietenoasă pe timpul şederii noastre acolo. Am văzut că atunci când vine câte o furtună se întâmplă şi tragedii. Aşa a fost cu accidentul nefericit în care şi-a pierdut viaţa un compatriot ce se stabilise în insulă.

Cu mare drag îţi întorc toate urările de bine, sper să ai parte şi tu de vacanţele pe care ţi le doreşti!

[11.02.18 14:14] - irinad

@maryka: Mulţumesc mult, am început cu dreptul anul turistic, cred că-ţi dai seama că glumesc, desigur! Am început să devin fan al chilipirurilor în materie de zboruri ieftine, şi atunci vine întrebarea, dacă tot costă zborul atât de puţin, nu putem rupe ceva bani şi timp pentru o minivacanţă pe-acolo?! Şi cum soţul meu, mai dornic de plimbări decât mine, nu zice niciodată nu, urmarea e simplu de ghicit.

Mă bucur că ţi-au plăcut fotografiile, păcat că ziua scurtă nu ne-a dat ocazia să facem ceva mai multe şi mai luminoase.

Şi eu abia aştept să ne vedem şi să ne cunoaştem personal la Alba!

[11.02.18 12:46] - irinad

@dana2104: Mă bucur că ai scris din nou despre Evia, doar faptul că povesteşti despre ceea ce aţi făcut voi acolo ar putea da idei multora ce vor o vacanţă în insulă şi ar dori să viziteze nordul. Atunci când cineva este interesat de un anumit lucru, citeşte şi extrage ce crede că i se potriveşte, aşa că de la tine vor avea cu siguranţă ce învăţa.

În multe puncte, vacanţa voastră a semănat cu cea a noastră, nu degeaba ne plac deopotrivă multe dintre locurile Eladei!

Vacanţe frumoase şi călătorii pe măsură îţi doresc şi de acum încolo!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Plimbări prin nordul insulei, AUTOR: irinad din DESTINATIA: 'Opționale' din/prin Evia, #EXCURSII și CĂLĂTORII
[11.02.18 12:16] - irinad

@krisstinna: Da, "mierea malteză" merită gustată şi savurată din plin la ea acasă, din toate punctele de vedere! Mulţumesc încă o dată!:*

[11.02.18 12:09] - irinad

@webmaster: Mulţumesc mult, încântată ca-ntotdeauna, când primesc această titulatură!

[11.02.18 11:59] - irinad

@krisstinna: Sper că ţi-ai dat seama că tu eşti cea care a înclinat balanţa spre a lua în considerare o vacanţă malteză. Nici eu, ani de zile, nu am băgat în seamă această destinaţie fiindcă aveam sentimente diverse de teamă în legătură cu ea, aşa încât nu mă puteam hotărî asupra ei. Ei, tu m-ai încurajat să iau în seamă Malta, eu am percutat, am cugetat, rezultând această minunată minivacanţă.

Şi mie mi-e teamă să nu dezamăgesc atunci când recomand ceva sau un anumit loc, dar consider că fiecare este suficient de matur să cearnă şi să înţeleagă dacă i se potriveşte sau nu acel lucru. Am văzut totuşi că în viaţa de zi cu zi se mai întâmplă şi invers, apoi apar reproşurile.

Eu îţi mulţumesc pentru ideea de a merge în Malta, pentru sfaturile şi ideile pe care mi le-ai dat, voi mai scrie, sper să nu deranjez prea tare, inclusiv despre "pietroaie", că am ţinut să văd şi de-astea.

Şi eu te sărut cu mare drag, te îmbrăţişez şi abia aştept s-o fac şi la Alba, nu numai virtual!

[11.02.18 11:40] - irinad

@elviramvio: Mă bucur că ţi-a plăcut jurnalul meu de vacanţă, chiar dacă a fost vorba, de fapt, despre o minivacanţă.

Voi mai scrie câte ceva despre locurile ce m-au impresionat şi în care m-am simţit altfel, sper să am timp şi disponibilitate s-o fac. Mulţumesc pentru, vizită, ecou, aprecieri!:*

[11.02.18 11:36] - irinad

@mireille: Mulţumesc frumos, corect, ai punctat foarte bine:

E o insulă mică cu o mare diversitate culturală, concentrând într-un spațiu mic prea multe atractii turistice pentru picioarele bietului turist
...

Am venit cam rupţi de picioare, deşi am încercat pe cât posibil să le cruţăm, folosind autobuzele absolut cât s-a putut de mult. Dar, insula este o sursă inepuizabilă de atracţii/obiective turistice şi cred că aş mai avea nevoie de câteva vacanţe să pot să spun că am văzut destul din ea.

Mie mi-a plăcut mult, soţului meu foarte mult, aşa că sigur o vom avea în atenţie şi de aici înainte. Şi ţie îţi doresc să te întorci acolo, fiindcă înţeleg că te atrage încă micul univers maltez.

La fel, călătorii frumoase şi vacanţe pe măsură, să ne vedem cu bine la Alba!:*

[11.02.18 11:24] - irinad

@crismis: Mulţumesc frumos, da, frumoasă excursie, acum o simt umbrită de evenimentul tragic de ieri, când şi-a pierdut viaţa un compatriot acolo. Am fost norocoşi că am prins vreme bună cu o săptămână înainte, altfel aveam parte şi noi de furtuni.

M-am străduit să concep un program cuprinzător, aşa încât să nici nu vizităm "pe repede înainte", dar nici să ne pierdem în detalii (lălăim), cum mai avem în obicei câteodată, şi a rezultat ceea ce ai văzut.

Despre Hypogeum chiar vreau să scriu un articol, fiindcă m-a impresionat realmente.

Te pup!

[11.02.18 06:43] - irinad

@webmaster45: Mulţumesc!

[10.02.18 09:59] - irinad

@maryka: Îmi prinde bine articolul acesta, căci, deşi am trecut prin Lefkada Town de două ori, nu-mi mai aduc aminte mare lucru despre acesta. Prima dată am fost în 2008, atunci venind special din Nidri pentru o plimbare de câteva ore prin oraş. A doua oară a fost în 2016, ocazie cu care mergeam spre/dinspre Kefalonia, din care îmi amintesc vag câte ceva.

De aceea, pentru mine, în special, e binevenită descrierea capitalei "insulei albe", pentru a vedea ce n-am reuşit cu ani în urmă. Şi mai cu seamă când este făcută de tine, e şi mai de apreciat.

Să ne vedem cu bine la Alba!

[pg. 1 / 98]: ecourile 1-20 din total 1948
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 95 . 96 . 97 . 98
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.161787986755 sec /