Ecouri publicate pe sait - de irinad

Pagina 1 [din 87]
[ 1734 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 83 . 84 . 85 . 86 . 87
[20.10.17 08:12] - irinad

@elviramvio:În primul rând, îţi mulţumesc frumos de aprecieri, vizită, ecou. În al doilea, ţin să-ţi spun că informaţiile (foarte interesante, de altfel) cu privire la baloane şi zborul acestora peste Cappadocia le-am primit de la ghidul pe care l-am avut în excursia ce a urmat în acea zi (Turul Verde) la cererea expresă a unor turişti ruşi care urmau să zboare. Am tot căutat pe net pentru a afla ceva care să confirme spusele lui, dar nu am găsit, aşa că în această chestiune nu am o a doua sursă de documentare, a trebuit să mă încred în ceea ce a zis el. Oricum, era bine pregătit, volubil şi părea să cunoască multe dedesubturi de pe-acolo.

Sigur îmi va rămâne în minte toată viaţa zborul cu balonu, fiindcă nu e un lucru pe care să-l faci în fiecare vacanţă, e o experienţă inedită, o trăire minunată!

Toate cele bune!

[19.10.17 20:51] - irinad

@Nasshu: Drăguţă cazarea, însă eu abia aştept să văd şi episodul Tolo. Seară frumoasă!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Small and friendly, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Artemis Hotel, DELPHI (DELFI)
[19.10.17 18:26] - irinad

@crismis: Ştiu Cristina, uneori nici eu nu sunt prea "vorbăreaţă", dar citesc şi votez ceea ce-mi place, cu ecourile merge mai greu fiindcă nu am acea fluenţă la scris pe care mi-aş dori-o.

Mă bucur că seria Cappadocia ţi-e pe plac, nu mai am mult şi închei, după cum, probabil, ţi-ai dat seama, tu cunoscând zona.

Călătorii frumoase şi vacanţe pe măsură îţi doresc şi eu!

Mulţumesc mult pentru vizită, ecou, aprecieri!

[19.10.17 18:14] - irinad

@nrs: Vezi tu cum faci, am încredere!

[19.10.17 18:09] - irinad

@ANILU: Mulţumesc frumos, într-adevăr o trăire aparte, unică aş spune acest zbor cu balonul!

De la înălţime, din balon, totul se vede mai frumos cu condiţia să fie soare, chiar şi Valea Dragostei e mai şic!

Da, ai sesizat bine, eu am o problemă cu soarele şi alta cu ochii, de aceea ar trebui să port ochelari de soare mai mereu când este cazul, dar la poze am preferat să nu-i pun. Şampania era fără alcool sau slab alcoolizată, că n-am simţit nimic, iar sub influenţa baloanelor am fost multe zile după aceea, chiar şi acum o mai resimt, dar mult mai puţin.

Şi ţie, toate urările de bine!:*

[19.10.17 13:58] - irinad

@webmaster: Mulțumesc mult pentru atașarea videoclipului!

[19.10.17 13:54] - irinad

@barbara: Mulțumesc mult pentru vorbe frumoase, ecou, vizită, sunt încântată că minivacanța mea a dat naștere dorinței de a vedea Cappadocia!

Și eu îți întorc cu mare plăcere toate urările de bine!

[19.10.17 13:46] - irinad

@ovidiuyepi: Păi, ai zburat și nouă nu ne-ai spus nimic??!! Ai merita să fii urechiat un pic (glumesc, desigur, nu mă lua în serios!). Deci, tu știi despre ce e vorba!

Fotografiile de grup și filmulețul ni le dădea și nouă la final cu 100 TL (aprox. 25 euro), dar nu a vrut nimeni să cumpere, toată lumea își făcuse propriul material. Nu-i același lucru, dar asta e!

Mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase, vizită, ecou!

[19.10.17 13:39] - irinad

@traian. leuca: Doar câteodată mă ia curajul, în rest sunt destul de fricoasă. Zborul cu balonul mi s-a părut din prima clipă ceva ce pot face, fiindcă mi l-am dorit cu adevărat!

Nu trebuie să vă faceți probleme în privința greutății: prima dată fiindcă nu sunteți atât de greu pe cât vreți să spuneți, iar a doua oară am văzut oameni realmente grași care erau frumos așezați de membrii echipajului astfel încât să nu fie probleme cu echilibrul nacelei.

Mulțumesc frumos de aprecieri!

[19.10.17 13:32] - irinad

@nrs: Cappadocia merită din plin să fie destinație de vacanță pentru oricine, însă pentru noi, ortodocșii parcă un pic mai mult!

Dacă mai adaugi și zborul cu balonul la motive, atunci, mergi, nu-ți va părea rău nicio clipă!

Mulțumesc mult pentru aprecieri, mă bucur că ți-au plăcut povestirile mele din această minvacanță!

Cum te știu iubitor de Turcia, fă-i loc și Cappadociei în program când vei mai merge!

[19.10.17 13:26] - irinad

@krisstinna: Încep prin a-ți mulțumi pentru cuvintele frumoase, mă bucur că ți-am produs emoție și o trăire specială!

N-am prea înțeles de ce ne-a pus să ne aplecăm și la decolare și la aterizare, m-am gândit că, dacă nu legat de vreo chestie tehnică, sigur e pentru show! Dar, toată lumea n-a crâcnit, toți am respectat toate recomandările pilotului.

Aveam fes atât eu, cât și soțul, fiindcă era o dimineață foarte rece, circa 2-3 grade și ne-a fost teamă de curent, dar în afara frigului, nu era nimic, ar fi mers și fără!

[19.10.17 13:17] - irinad

@maryka: Mă bucur că te-am „plimbat” cu mine în aer. Acolo, sus, este minunat și nimeni nu trebuie să se teamă, totul decurge așa de lin, că nici nu-ți dai seama când se termină!

Până anul trecut era chiar 150 euro/persoană. Anul acesta au redus prețul pe la 80 euro/persoană, tocmai pentru promovare și încurajare. Eu am „negociat” la 70 euro/persoană și mi-a mers, nu am fost refuzată. Asta s-a întâmplat încă de la început, de când am făcut rezervarea cazării, fiindcă și proprietarii de hoteluri se ocupă de „plasare” la agențiile organizatoare de zboruri.

[19.10.17 13:09] - irinad

@Carmen Ion: Mulțumesc frumos, Carmen!

E, într-adevăr, un lucru care nu ți se întâmplă prea des, dar merită trăită o asemenea experiență măcar o dată în viață!

[19.10.17 13:06] - irinad

@cloverina: Îți doresc din toată inima să mergi în Cappadocia și mai ales să zbori în jur de ziua ta de naștere, așa ca un cadou! În plus, aș fi fericită ca o concitadină să meargă „în zbor” pe urmele mele!

Da, ar fi bine cu Pegasus sau am mai văzut la o doamnă acolo că își construise singură traseul: cu Tarom până la Istanbul, apoi până la Kayseri cu o companie low-cost, parcă Anadolu se numește.

Mulțumesc mult, mă bucur că ți-a plăcut experiența mea!

[18.10.17 15:40] - irinad

@krisstinna: Știu că ai fi fost în stare să zici ceva, mai-mai că-mi venea și mie dar m-am abținut căci ceilalți nu păreau să aibă simțul umorului prea tare. Plutea în aer așa o chicoteală, că sunt sigură că la cel mai mic semn din partea cuiva, s-ar fi pufnit în râs lejer și s-ar fi comentat la greu. Dar, nu, nimeni n-a îndrăznit să zică nimic, doar zâmbete schițate și atât! Cred că ghida se aștepta la alte reacții și a rămas cam dezamăgită.

Mulțumesc pentru vorbele frumoase, vin, vin și celelalte povești!

[18.10.17 15:17] - irinad

Un articol scris în stilul dvs. inconfunadabil, m-a amuzat și mi-a descrețit fruntea cam apăsată la ora asta! Noroc că sunteți subțirei (și dvs., și @purcelul, cel puțin eu așa v-am văzut într-o fotografie de la alt articol), altfel v-ați descurcat mai greu pe scară pentru cel de-al doilea etaj. Cu hârtia igienică la comun, nu mă mir prea tare că a dispărut repede...

Totuși, e bine că v-a plăcut și ați fost mulțumiți!

Mă bucur că m-am nimerit și eu la primul vot, mi se întâmplă atât de rar!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Pensiunea Liliana, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Pensiunea Liliana, POIENILE IZEI
[18.10.17 12:57] - irinad

@maryka: Ca de fiecare dată, mă dai gata și, în același timp, mă răsfeți cu genul acesta de articole. Insulele grecești au devenit, parcă, specialitatea ta, cel puțin așa văd eu din scrierile tale.

Un cadou mai frumos de ziua ta, nici că se putea în asemenea condiții. Asta mi-a amintit de o coincidență stranie: în 2008, atunci când am vizitat capitala Samosului, Vathi, în excursie de-o zi din Kușadasî, era ziua mea de naștere, deci pot să spun că noi avem multe chestii în comun, conștient sau nu.

Felicitări pentru excursie și, nu în ultimul rând, pentru aniversare, chiar dacă sunt târzii!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O zi în Patmos, cadou de ziua mea!, AUTOR: irinad din DESTINATIA: Descoperă Patmos, Patmos
[17.10.17 18:21] - irinad

@maryka: Toate văile din areal sunt superbe, pe două dintre ele am făcut drumeţii şi merită din plin fiindcă sunt trasee clare, semnalizate, unele mai uşoare, altele mai dificile. Formele şi culorile munţilor de-acolo nu au egal, sunt cu adevărat unice, de-o frumuseţe greu de descris, sălbatică, aridă.

Tuful vulcanic este o rocă ce păstrează înăuntrul său o temperatură agreabilă, îţi spun din experienţa locului de cazare: nu prezintă umezeală sau mucegai. Doar că este o rocă moale care poate fi şlefuită de forţele naturii (ploaie, vânt, îngheţ, dezgheţ), dar în milioane de ani!

Vin, vin şi celelalte experienţe, în curând!

Mă bucur că ţi-a plăcut călătoria noastră "roşie"!

[17.10.17 18:09] - irinad

@ANILU: Turul Roşu, aşa cum ni se spusese încă de la început, este potrivit mai mult pentru poze, nu are prea multă acţiune, nu presupune prea multă mişcare.

Cu Valea Dragostei ce să spun, îţi închipui ce amuzament pe noi, ce de chicoteli! În rest, celelalte văi sunt tot frumoase, dar mult mai "serioase"!

Vine şi zborul cu balonul, mâine-poimâine, mai am ceva de lucru!

Seară frumoasă!

[17.10.17 14:30] - irinad

@marius gaudi: Ai dreptate, chiar și noi ne-am cam rătăcit pe-acolo prin Muzeul în Aer Liber printre atâtea „găuri”, noroc cu ghida care ne arăta mereu direcția bună.

Văile sunt încântătoare atât la privit, dar și atunci când se fac trasee de drumeție pe ele. Îmi place cum i-ai zis Văii Dragostei! :)

Data viitoare voi scrie despre zborul cu balonul, apoi despre Turul Verde. Sper să nu te plictisești citind sau să devin plictisitoare, oricum îți mulțumesc pentru lectură, vizită, ecou!

[pg. 1 / 87]: ecourile 1-20 din total 1734
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 84 . 85 . 86 . 87
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2017 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.167901992798 sec /