Ecouri publicate pe sait - de doinafil

Pagina 1 [din 34]
[ 671 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 30 . 31 . 32 . 33 . 34
[21.06.18 12:44] - doinafil

@mihaelavoicu: „Amfostacolo” și eu, în 2009 și 2010. Nu era inundație, era vară, era cald și acolo am mâncat cea mai bună înghețată de lămâie. De-atunci este preferata mea, înaintea oricăror arome.

Eram invitată și nu puteam impune eu un traseu. M-am mulțumit cu ce au oferit prietenii mei (și nu au oferit puțin).

Acolo, la unul din restaurantele de lângă podul Rialto am mâncat cea mai „săracă” și cea mai scumpă pizza. Am gândit și atunci (și cred și acum) că nu au interesul să facă o pizza gustoasă, ca s-o ții minte, pentru că este un oraș al turiștilor - în mod deosebit -, turistul vine și pleacă, revine mai greu! Poate că greșesc, nu știu!

Felicitări și... aștept review-urile din insule!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Pe luciul apei, în Veneția, AUTOR: doinafil din DESTINATIA: Descoperă Veneţia, VENEZIA / VENEŢIA
[20.06.18 16:55] - doinafil

Frumos și interesant orașul Burgas! . Mi-au plăcut simbolurile lui, dar și grădina Mării.

În P19, unghiul din care e făcută poza cred că avantajează cel mai mult „Cazinoul”. Parcă ar fi o corabie cu pânze, este f. reușită poza.

Statuia lui Hristo Botev îl înfățișează de parcă ar avea mai mulți ani decât a trăit, parcă ar fi trecut de 50 de ani. (a murit la, doar, 28 de ani).

Felicitări, mi-a plăcut și am votat.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Burgas - orașul cu 5 simboluri, AUTOR: doinafil din DESTINATIA: Burgas - orașul verde!, BURGAS
[20.06.18 15:42] - doinafil

@ghisor: Ce frumos ați descris totul!!! Mi-am adus aminte de tot ce-am văzut și noi, în primăvara lui 2016 și... DA, ați intuit bine, în pozele de la review-ul meu, eram ca un copil bucuros, care a primit jucăria la care râvnea de mult timp!

Din păcate, noi n-am ajuns să vedem Sky Gardens. Poate cu ocazia unei noi vizite la Londra, le vom vedea, cine știe?! Știu, doar, că londonezii au „rebotezat” clădirea care le găzduiește „Walkie Tolkye”, deoarece seamănă cu un vechi aparat de ascultat la căști, în mers. Am fost și noi sus de tot, în The Shard, dar n-am recunoscut podeaua etajului la care se făcea trecerea dintr-un lift în altul, cred că este mai recentă.

Aveți dreptate în răspunsul pe care l-ați dat ecoului lui Robert: la nesimtire, trebuie uneori sa raspunzi cu nesimtire, altfel nesimțiții ți se suie în cap și schimbă ordinea firească a lucrurilor, dictată de bunul simț elementar!

Felicitări pentru tot ce-ați scris și pozat până acum!

Aștept continuarea!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Londra văzută de sus, AUTOR: doinafil din DESTINATIA: Descoperă Londra, LONDRA
[20.06.18 14:07] - doinafil

Mă bucur pentru tine, Dane, că poți să vezi atâtea lucruri și locuri frumoase!

La mai multe!

[20.06.18 13:32] - doinafil

@Michi: Nici în parcul Circului nu am fost, chiar dacă, la un moment dat, prin 2001, am lucrat într-un birou aproape de el. Atunci nu aveam timp pentru că lucram, acum nu prea mai am timp, pentru că stau mai mult pe net și mă plimb în vacanțe.

Poate am să ajung și pe acolo, cine știe?!

Felicitări, am votat cu drag!

[19.06.18 11:31] - doinafil

@Dan&Ema:Frumoase „rău” casele astea vechi (?!), Dane. Ele nu par a fi fi fost construite acum de 800 de ani!

Îmi place și că sunt construite pe un teren care are cote diferite de nivel, asta îi aduce orașului un plus de frumusețe.

Mi-a plăcut și zidul pictat cu portretele celor doi, Lotte și Goethe.

Despre pasărea „no name” Mihai a spus că este încălțată. N-am mai văzut așa ceva până acum! Chiar sunt curioasă dacă știe cineva cum se numește, poate avem vreun ornitolog printre colegii noștri.

Mi-ar plăcea să locuiesc și eu într-o casă din Altstadt!

Felicitări, am votat cu drag!

[18.06.18 23:00] - doinafil

@iulianic: Când eram copii, în familia noastră, la țară la bunica, în Oltenia, se mânca din vase ceramice și cu linguri de lemn. E mult de atunci, dar nu uit ce gust bun avea ciorba de fasole, sau sarmalele fierte - în oale de pământ - la gura vetrei din curte.

Cred că mi-ar fi plăcut și mie la „Moara de vânt! ”

Felicitări pentru articol și poze!

[18.06.18 22:40] - doinafil

@Michi: Mulțumesc pentru ecou, mama Michi!

Când am oameni buni și frumoși, pe care-i apreciez pentru ce și cum gândesc (și cum scriu!), cum să nu mă bucur și să râd?! De felul meu sunt un om vesel, și-mi place o companie selectă, precum cea de la „Cocoș”.

Camy (@roth) se gândește de pe acum s-o mai „comitem” și în luna iulie. Vom vedea unde, când și, funcție de vacanțele noastre vom decide!

Te îmbrățișez cu gândul, mamă Michi!

[18.06.18 22:28] - doinafil

@Michi: Din păcate, pentru mine, nu cunosc deloc zona! Am locuit în sect. 6 de când mă știu, iar serviciul a fost în sect. 5. Foarte rar am ajuns pe acolo, și doar cu treburi necesare și urgente.

Dacă se va ivi ocazia, n-am să ocolesc parcul Verdi, despre care observ - cu bucurie - cât suflet ai pus în ce ai scris, mamă Michi!

Felicitări, am votat cu drag!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Parcul Verdi redivivus?, AUTOR: doinafil din DESTINATIA: Parcuri bucureştene, BUCUREȘTI
[18.06.18 22:04] - doinafil

@tata123: Hop și eu cu votul de „superbonus”!

N-am mai văzut o scară din lemn precum cea din imagine, am văzut una dintr-un singur lemn, la o biserică maramureșeană, despre care am să scriu în curând.

Mi-a plăcut totul, în consecință am votat!

[18.06.18 21:40] - doinafil

@ghisor: Mi-am adus aminte cu nostalgie de vizita noastră la Greenwich, citind review-ul Dvs. ! Noi nu ne-am plimbat până acolo pe Tamisa, am mers cu un metrou de suprafață și ne-am întors, traversând Tamisa cu pasul, pe sub albia ei. A fost interesantă „plimbarea pe sub apă”, numai că mirosea rău a umezeală, iar unii bicicliști, în loc să țină bicicleta de „coarne”, cum cere regulamentul, erau „călare” pe ea. N-am să uit ușor traversarea Tamisei, de la un mal la celălalt, pe sub albia ei. Mihai a scris despre asta în review-ul de la vremea respectivă, dacă vreți să vedeți cum e, căutați în anul 2016 postările lui pe AFA.

Am făcut și noi poze cu câte un picior pe ambele emisfere, ne-am amuzat de disputa observatorilor englezi, cum că n-ar fi linia actuală chiar meridianul zero, că este cu vreo trei metri „mai încolo”.

Nici eu nu cred că aș alege să locuiesc pe malul Tamisei, cred că este multă umezeală în acele case!

Mi-a plăcut ce și cum ați scris și vă felicit că ați ales să „mergeți” pe apă până la Greenwich! Am votat cu drag!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Spre Greenwich cu salupa pe Tamisa, AUTOR: doinafil din DESTINATIA: O zi în Greenwich, LONDRA
[18.06.18 17:48] - doinafil

@Dan&Ema: Hotelul este foarte frumos, și văzut de afară, dar și în interior!

Dacă la micul dejun, cu acele mini ardei si mini castraveti, minibranzeturi si minipatueri de carne te-ai simțit precum Guliver în țara piticilor, nu te-ai simțit la fel și în cameră, n-ai căzut din pat?!

Parcă ai dormit în casa păpușilor, cu pat, birou și cameră de duș, în miniatură! Pentru mine ar fi fost O. K. ! , dar tu ești ca un mic „uriaș”!

Mi-a plăcut mult și am votat!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Im alten Forstamt Braunfels, AUTOR: doinafil din DESTINATIA: Altes Forstamt Hotel [Braunfels], GIESSEN - WETZLAR
[17.06.18 22:44] - doinafil

@iulianic: Start vot!

N-am văzut - până acum - Delta noastră, dar cred că seamănă cu ea. Nu știu, însă, dacă la noi sunt broaște țestoase.

Este un loc frumos care merită văzut!

Felicitări, am votat cu drag!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: La gurile râului Ropotamo, AUTOR: doinafil din DESTINATIA: Descoperă zona Primorsko, PRIMORSKO
[17.06.18 19:20] - doinafil

@Zoazore: O.K., Zozo, abia aștept să învăț de la tine!

Nu știu de ce nu apari și tu în pozele de grup! Le-am preluat de pe pagina noastră AFA, de „facebook”. N-am avut mai multe. Data viitoare sper că vom fi toți în poza de grup!

Îți mulțumesc că mi-ai deslușit dilema cu „AFA11” (vezi ce greu mă prind?)

Te pup și-ți mulțumesc pentru „vizită” și vot!

[17.06.18 19:13] - doinafil

@Dan&Ema: Nu m-am gândit la asemănare, dar, „DA! ”, ai dreptate, arcele lor gotice, forma lor de arc frânt și înălțimea, parcă ar vrea să „zboare” către EL! (ai imaginație, nu glumă!)

[17.06.18 18:58] - doinafil

@Carmen Ion: Mulțumesc, Carmen! Mă bucur că am stat mai aproape de data aceasta și că am „vorovit” ceva mai mult! Mă bucur și că am revăzut-o pe mama Michi, căreia-i duceam dorul revederii! Mi-ar plăcea să ne mai vedem din când în când, la câte o „băută”!

Până atunci te îmbrățișez și-ți urez să faci „plimbăreli” cât mai pe placul vostru!

[17.06.18 18:49] - doinafil

@mihaelavoicu: Și mie-mi place tare mult Topârceanu! (dar, cui nu-i place?!) I-am văzut și casa în care a locuit, pentru puțin timp, la Nămăești, lângă Rucăr, și l-am înțeles de ce a scris „locuința mea de vară e la țară! ”

Te îmbrățișez și eu!

[17.06.18 18:31] - doinafil

@Dan&Ema: Dane dragule, te „invidiez” și că ai fost pe acolo, și că vorbești germana! Sunt locuri frumoase, iar catedralele gotice mă încântă să le privesc, în poze sau „live”.

Din păcate pentru mine, limba germană n-o agreez deloc, mă „zgârie la ureche”. Poate că de aceea nu mă grăbesc să ajung și în Germania.

Te felicit pentru articol și pentru poze! Am votat cu drag!

[17.06.18 18:22] - doinafil

@ANILU : Da, Anilu, a fost frumos, a fost „puțin”, ca timp.

N-am „bătut” cu privirea până la voi să văd ce-aveați în farfurii, dar dacă v-a plăcut, să vă fie de bine!

Știu că l-am omis pe @soso42, dar nu știam cum îl cheamă și dacă este membru AFA. Nu l-am cunoscut până aseară și-mi cer iertare de la dumnealui că l-am omis! Mi-a spus și Roxana, în ecou lucrul ăsta.

Să ne revedem sănătoși cât mai curând, la o altă băută!

[17.06.18 18:12] - doinafil

@Dan&Ema: Revin, Dane și te întreb: ce-ai vrut să spui cu „AFA11”?! (eu nu mă „prind” prea repede).

Nu știu unde este ferma, dar, de ce nu și acolo?

Poate că vei reuși să ajungi și tu cu familia ta frumoasă, pe care o îmbrățișez!

[pg. 1 / 34]: ecourile 1-20 din total 671
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 31 . 32 . 33 . 34
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.108698129654 sec /