Ecouri — scrise de Jimmy1; [p.1 /6]

Jimmy1, 14.03.19 09:25»@Aqvila: Doamne fereşte! Abia acum îmi dau seama ce norocoasă am fost în acelaşi tip de excursie nu numai din cauza ghidului, despre care şi toată agenţia respectivă ştie că este excepţional, dar şi a autocarului (pe care nu-l apreciasem atunci foarte tare, fiind cam înghesuit) şi a cazărilor (despre care am constatat în Italia că sunt cam proaste, în case vechi întreţinute prost, cu toate cele trei stele ale lor). Păi cu aşa ghid ce aţi putut vedea? Ghizi locali nu aţi avut? Oricum, la tururile atrăgătoare prin mulţimea obiectivelor, dar ucigătoare prin oboseală, ghidul trebuie să fie un masochist.
LA REVIEW Circuit „Italia clasică” – 10 zile de nota 5 - scris de în rubrica Hai-hui prin Italia / Circuite personalizate
Jimmy1, 14.01.19 00:09»@Aurici: Datorită articolului îmi vine să dau fuga. Probabil tot o dată în viață.
LA REVIEW O dată-n viață și un revelion sârbesc - scris de în rubrica Djerdap Hotel
Jimmy1, 13.01.19 23:33»@Michi: Nu mai am voie să vă votez că n-am publicat nimic. Excelent articol, excelente poze.
LA REVIEW I murales din Orgosolo şi Tinnura - scris de în rubrica Descoperă Sardinia
Jimmy1, 10.01.19 09:08»Mă pregătesc să fac o excursie în Sardinia, aşa că citesc cu nesaţ completele şi frumoasele dv. relatăril. Dar nu-mi vine să cred că nu este lift pentru întoarcerea din grotă. Mă bizui în credinţă pe faptul că aşa am văzut la Castellana Grotte, lângă Alberobello: coborâre pe sute de scări, urcare cu liftul. Probabil că nu a fost loc sau este mai adâncă, voi vedea la faţa locului şi nu voi intra dacă trebuie să urc atâtea trepte.
LA REVIEW O peşteră de poveste: Grotte di Nettuno - scris de în rubrica Descoperă Sardinia
Jimmy1, 25.11.18 14:45»@DOINITA: Multumesc, nu m-am mai uitat la ecouri.
LA REVIEW Alberobello – sat turistic de 11000 locuitori - scris de în rubrica Descoperă Alberobello și împrejurimile
Jimmy1, 25.11.18 14:23»@doinafil: Cum am scris, vila e închiriată de o firmă de turism și nu se pot face rezervări.
LA REVIEW Vila Katia Lefkada - scris de în rubrica Katia Apartments
Jimmy1, 23.11.18 10:04»@Mihai18: Mulţumesc şi eu.
LA REVIEW Pubi şi Fiameta - scris de în rubrica La pas pe Valea Mureșului
Jimmy1, 23.11.18 09:51»@Dan&Ema: Mulţumesc!
LA REVIEW Pubi şi Fiameta - scris de în rubrica La pas pe Valea Mureșului
Jimmy1, 23.11.18 09:47»@Rodel: Mulţumesc.
LA REVIEW Pubi şi Fiameta - scris de în rubrica La pas pe Valea Mureșului
Jimmy1, 23.11.18 09:33»@crismis: Şi eu, care sunt o împătimită a excursiilor externe, mă mir de ce locuri frumoase sunt la noi în ţară. De fapt ştiam asta din tinereţe, dar mă enervează drumurile proaste şi locurile prost administrate. În Lipova am mâncat într-o sală de mese din anii '60, la "cooperaţia de consum", dac-o mai fi aşa denumită, unde nu-ţi dădeai seama dacă e curat pentru că era întuneric. Unul din WC-uri avea în loc de uşă o draperie. Vechimea lor, rugina, lipsa de vopsea, te făceau să te înfiori şi să nu mai observi că de fapt era curat şi fără mirosuri. Masa, totuşi, compusă din două feluri, a fost bine gătită, destulă şi ieftină (22 lei).

Am fost şi la Maria Radna am stat foarte puţin, de-aia nu am scris nimic. Dar refacerea pe fonduri europene este de senzaţie, mi-a adus aminte de Assisi şi de Montserrat.

LA REVIEW Pubi şi Fiameta - scris de în rubrica La pas pe Valea Mureșului
Jimmy1, 26.07.18 13:58»@Cristinelul: Prietene, trezeşte-te! Nu e greu: fă o şcoală, angajează un manager, consumă timpul cu inspecţii în hotel. Păcat de banii cheltuiţi acolo.
LA REVIEW Cel mai prost hotel in care am fost cazati vreodata - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
Jimmy1, 26.07.18 13:12»@ariciu: Iniţial am crezut că dl Cristi era în concediu. Apoi am găsit alte explicaţii: aveaţi aşteptări foarte proaste, astfel că lucrurile normale vi s-au pomenit nemaipomenite şi, mai ales, eraţi în extrasezon. Aţi plătit şi puţin, spre deosebire, cred, de noi. După ce am fost săptămâna trecută acolo şi am fost profund nemulţumită, am scris un review. Abia apoi m-am apucat să le citesc pe ale altora. Şi de două ore le tot citesc. Constat că sunt de două feluri: ori ca ale mele, ori cu grad mare de satisfacţie. Cele cu 100% put de la distanţă a comandă. Ca să vă lămuriţi şi dv., că tare v-a plăcut, duceţi-vă în sezon. Dacă vă mai menţineţi, să fiu eu căţel. "Drăguţul" domn administrator, în loc să-şi urmărească afacerea profesionist, inventează motive care justifică review-urile negative: că i s-au furat prosoapele! Sau susţine că dl nemulţumit cu fasolea servită la Crăciun s-ar fi servit de 9 ori! Din fasole? Sunt curioasă dacă are timp sau "se coboară" să-mi inventeze şi mie ceva.
LA REVIEW Sacrificiul suprem pe altarul AFA: Incognito de ziua mea la Pensiunea Alpina - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
Jimmy1, 26.07.18 12:26»@webmaster26: Era şi acolo notă mică, datorită înghesuielii şi serviciului "hăbucat", ca să folosesc un termen basarabean destul de nepotrivit (= ciopârţit), dar seamănă cu hăbăuc. Şi nu vreau de loc să acuz personalul: este neşcolit, neîndrumat, necondus şi prea puţin. E nevinovat.
LA REVIEW Complex Turistic Alpina-Casi - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
Jimmy1, 26.07.18 12:15»@iulian68: Eu înţeleg de aici că, având susţinere politică, domnul respectiv a câştigat un proiect pe fonduri europene, a dus construcţia la un "bun" sfârşit şi acum s-a pus s-o "managerieze", că nu mai trebuie să dea nimănui socoteală de banii cheltuiţi pe investiţie?

Dar pe programul de 14 ore al personalului o fi trebuind să dea seamă? Sau are sprijin şi acolo.

Încă ceva: cum domnul văd că are probleme cu i-urile, crede că scrisul este o mare scofală, care cere foarte mult timp. Păi mie acum îmi tot vine să scriu, mi se pare că am fost prea indulgentă în review.

LA REVIEW Cel mai prost hotel in care am fost cazati vreodata - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
Jimmy1, 26.07.18 12:04»@Cristinelul: Ar fi foarte interesat de ştiut de unde ştiţi cine cu ce prosop pleacă, odată ce nu aveţi nici o evidenţă a prosoapelor, aşa cum am scris şi în review-ul meu, înainte de a-mi veni ideea să citesc şi review-urile altora.
LA REVIEW Cel mai prost hotel in care am fost cazati vreodata - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
Jimmy1, 26.07.18 11:00»@Cristinelul: Dumneavoastră va să zică sunteţi cel cu managementul execrabil constatat şi de mine. vezi impresii

Păi dacă fiecare răspunde pentru ce face, dumneavoastră o să răspundeţi pentru prăbuşirea hotelului, iar patronul- pentru că v-a ales.

Da, nu este obligatoriu să fii susţinut politic ca să fii incompetent. Şi lăsaţi-o mai moale cu minciunile cu datul în judecată, n-aveţi forţă pentru asta.

LA REVIEW Cel mai prost hotel in care am fost cazati vreodata - scris de în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
Jimmy1, 17.05.18 15:28»Tot excursii din astea faine să aveţi şi să aveţi timp să scrieţi despre ele, ca să ne bucurăm şi noi.
LA REVIEW Cea mai frumoasă vacanță din viața mea! - Coasta Amalfitană (1) - scris de în rubrica Descoperă Amalfi şi Costiera Amalfitana
Jimmy1, 10.05.18 04:36»@webmasterX: OK!
LA REVIEW Driade dei Trulli - apartament în Alberobello - scris de în rubrica Driade dei Trulli Apartment
Jimmy1, 10.05.18 04:23»@crismis: Excepțională relatare!
LA REVIEW O poveste adevărată despre un om și locul lui de poveste - Villa San Michele - scris de în rubrica Descoperă Anacapri
Jimmy1, 09.05.18 18:14»Văd că am scris că pe stalactite nu se pune mâna. Ei aș, alea-s cele care atârnă, de stalagmite e vorba.
LA REVIEW Castellana Grotte - scris de în rubrica Descoperă Alberobello și împrejurimile
pagină generată în 0.0260190963745 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test