Ecouri — scrise de Yoda; în 2019 SĂPT.5

Yoda, 30.01.19 15:31»@georgggeee: Nu se poate sa fie asa. Un bilet dus-intors in Antalia costa undeva intre 210 si 260 EUR/persoana. Stiu pe cineva care a fost anul trecut tot in Belek si tot in formatia voastra (doi adulti si un copil de 9 ani) si a platit 800 EUR pentru avion, taxe aeroport si transferul de la aeroport la hotel. Deci, probabil ca ai platit vreo 900 EUR pentru hotel. Tot e bine si asa...
LA REVIEW Hotel nou superb! - scris de în rubrica Granada Luxury Belek Hotel
Yoda, 29.01.19 15:51»@georgggeee: Nu ma intelege gresit. Nu am spus ca ai dat teapa, am zis ca in afara cazului in care nu dai teapa, sau nu-ti face cineva cinste, sa stai linistit, ca bauturile le-ai platit - asa cum spunea colegul mai sus - "cu varf si indesat". Adica bauturile sunt incluse in aia 1650 EUR.

In rest, nu am nimic de obiectat, ai dreptate, sunt hoteluri la care platesti o caruta de bani si e mai rau. Sau platesti pentru altceva (camere mai luxoase, programe de divertisment, etc.). Iar cu Romania nici nu se compara. Eu unul am hotarat acum mai mult de 20 ani ca nu ma mai duc pe litoralul romanesc, ca imi bat joc de banii mei.

LA REVIEW Hotel nou superb! - scris de în rubrica Granada Luxury Belek Hotel
Yoda, 28.01.19 13:46»@georgggeee:
@arares: Nu am spus ca am mancat gratis, ci am baut, bauturi scumpe gratis... in alta parte nu sunt decat bauturi locale.

In afara cazului in care trebuia sa platesti pentru acele bauturi si nu ai facut-o (adica le-ai dat teapa), sa stii ca bauturile sunt incluse in pretul pe care il platesti la agentie, asa ca le-ai platit. Sa stii ca nimic nu este gratuit, intotdeauna este cineva care plateste.

LA REVIEW Hotel nou superb! - scris de în rubrica Granada Luxury Belek Hotel
pagină generată în 0.00714302062988 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test