Ecouri — scrise de Mihai18; în 2019 SĂPT.20

Mihai18, 15.05.19 14:12»Vă mulțumesc pentru lectura ecoului meu.

Vă fac o mărturisire. Am regretat ultimul alineat al primului ecou, am fost nepoliticos și m-am temut că v-am supărat. Mă bucur că nu s-a întâmplat așa. Eu înțelesesem expresia „Je m, en enfiche” care desigur, are o semnificație negativă însă voiam să aflu și un eventual alt punct de vedere.

În altă ordine de idei. Amsterdamul, așa cum este el, cu bune, cu rele, cu ploi dese, cu doar +13 grade Celsius în plină vară, mie mi-a plăcut însă este tare, tare departe să ajung acolo pentru a 2-a oară, cu mașina.

Vă doresc mult bine și tonus pe AFA.

LA REVIEW Rhodos, orașul vechi — prin telescopul meu turistic subiectiv - scris de în rubrica La pas prin Rhodos Town
Mihai18, 14.05.19 15:20»Rewievul dv. a cules ecouri interesante.

L-am citit de 2 ori pentru că mi-a plăcut. Este un rewiv scris din suflet, reflectă simțirile dv. Acum, aici la Ploiești este vreme mohorâtă, plouă și tot plouă, ca în Olanda astfel că rewievul m-a teleportat în însoritul Rhodos. Doamnă, Grecia nu este Olanda, cum nici Rhodos nu este Amsterdam.

Este nostimă relatarea despre cea mai veche cafenea turcească din Rhodos unde discret se poate consuma și o cafea cu puțin hașiș. Reacția dv. a fost „Je m, en enfiche” Madame, traduisez s, il vous plait, parque que, je ne comprande pas. Je vous remercie. (Mai glumesc puțin)

LA REVIEW Rhodos, orașul vechi — prin telescopul meu turistic subiectiv - scris de în rubrica La pas prin Rhodos Town
pagină generată în 0.00881409645081 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test