Ecouri publicate pe sait - de Rofri

Pagina 1 [din 6]
[ 106 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6
[09.10.18 19:57] - Rofri

Casa Terra este restaurantul nostru preferat din Făgăraș, îl apreciem și noi și prietenii noștri pentru mâncarea foarte bună, pentru atmosfera vintage și pentru muzica bună care acompaniază șederea. Aveam de gând să fac și eu un review, dar am tot amânat.

Aș adăuga câteva detalii. Primul e faptul că au o parcare mică în curte. Au de asemenea niște deserturi foarte bune, mai ales cremsnit-ul e delicios! Vând și diverse tipuri de dulceață și sirop, rețete vechi, de casă. Sunt dese ocaziile când organizează diverse evenimente și atunci e rezervat în întregime.

[30.09.18 13:44] - Rofri

În primul rând, felicitări pentru articol!

În ce privește „Rog pe @Rofri să nu se supere că o contrazic”... Evident că nu mă supăr, sunt un om realist și știu că percepțiile noastre sunt subiective, depinzând totodată de context. Eu am văzut plajele înțesate de șezlonguri și mizerie, la sfârșitul sezonului turistic, dvs, le-ați găsit pustii și prin urmare mai curate, în septembrie.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Litoralul românesc la sfârșit de sezon, AUTOR: Rofri din DESTINATIA: La pas prin Mamaia, MAMAIA
[16.09.18 22:19] - Rofri

@rentea: Mă bucur că Sinaia arată bine, n-am mai fost de vreo trei ani pe acolo.

[16.09.18 22:15] - Rofri

@baron: Mulțumesc pentru apreciere! Aceasta a fost și atitudinea mea, să văd doar lucrurile frumoase, dar devine din ce în ce mai greu.

[16.09.18 21:34] - Rofri

@rentea: Sunt convinsă că situația e asemănătoare pe tot litoralul nostru, se vede și din impresiile postate de turiști. De altfel, e valabilă observația și pentru Predeal, Sinaia, ce să mai discutăm de Herculane sau Rânca. Nu există o viziune, nu există gust, nu există armonie. Merge și-așa...

[16.09.18 21:09] - Rofri

@Yersinia pestis: O viziune sumbră pe care o împărtășim și noi cu mulți din generația noastră. Așa e, te simți tot mai mult exclus din locurile pe care le îndrăgeai, alungat de năvala consumerismului și a „neamului prost”. Ești nevoit tot mai des să te refugiezi în puținele locuri liniștite unde te poți relaxa fără să suporți pe banii tăi mârlănia. Din păcate așa se înțelege a face turism la noi: rabat la calitate.

[16.09.18 18:57] - Rofri

@dorinakiss: Mă bucur că am reușit să stârnesc amintiri. Videoclipul nu-mi aparține, am și eu toată admirația pentru cei care l-au realizat.

Mulțumesc pentru apreciere!

[16.09.18 18:46] - Rofri

@iulian68: Așa este, corupția, incompetența dar și delăsarea au dus la această situație. Mentalitatea "merge și-aşa" nu face decât să agraveze lucrurile. Constatăm cu tristețe și căutăm frumosul mai departe...

Mulțumesc pentru aprecieri!

[16.09.18 18:36] - Rofri

@Mihai18: Mulțumesc mult pentru aprecieri! Vreau să precizez că videoclipul l-am descoperit și eu pe YouTube așa ca nu vreau să-mi atribui vreun merit. Mi-a plăcut și mie foarte mult. Vă doresc un sejur liniștit, sigur în perioada aceasta va fi mai plăcut la Mamaia.

[16.09.18 13:14] - Rofri

Am rugămintea la webmaster să insereze acest clip: youtube - Mamaia de altădată...după 40 de ani

[09.09.18 13:13] - Rofri

@Dan&Ema: Mulțumesc pentru aprecieri! Toate bune și vouă!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Priveliștea face toți banii!, AUTOR: Rofri din DESTINATIA: Comandor Hotel, MAMAIA
[08.09.18 19:07] - Rofri

@webmaster: Mulțumesc!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Priveliștea face toți banii!, AUTOR: Rofri din DESTINATIA: Comandor Hotel, MAMAIA
[04.09.18 15:35] - Rofri

Mie mi se pare relevant acest clip intitulat ”Mamaia de altădată, după 40 de ani”, care arată în oglindă imagini cu stațiunea în anii 80 și 2012:

https://www.youtube.com/watch?v=bU2q8NYgtIw

Aici se vede că degradarea stațiunii Mamaia a început înainte, în timpul și după Mazăre, prin construcții haotice care s-au ridicat fără a respecta arhitectura originală.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Din ce în ce mai rău, AUTOR: Rofri din DESTINATIA: La pas prin Mamaia, MAMAIA
[09.08.18 17:31] - Rofri

@Dan&Ema: Of! Într-adevăr era bună! Va trebui să mergem pe mâna voastră anul ăsta și să încercăm Siretul! :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Impinge tava la Autoservire Siret, AUTOR: Rofri din DESTINATIA: Unde mâncăm în Mamaia?, MAMAIA
[09.08.18 17:13] - Rofri

Am citit cu uimire cele scrise de dvs, mă așteptam ca după renovarea hotelului, și mai ales după nivelul astronomic al prețurilor, să ofere ceva foarte bun.

Spun asta pentru că am fost și noi în 2014 și 2015 la Alcor. Nu era renovat pe atunci, dar poziția lui pe plajă și vederea la mare au fost un avantaj în fața căruia am trecut cu vederea mobilierul vechi. Pe un sejur de 6 nopți, două persoane, cu MD nu am dat mai mult de 900 de lei. Suma aceasta se cere acum pentru o noapte!!

În ultima vreme m-am mai uitat de curiozitate să văd cum arată ”strugurii acri”... pe Booking mi s-a părut că hotelul arată bine, dar oricum prețurile sunt enorme. Și iată, din ce spuneți, că nu sunt nici măcar justificate. Păcat!

[09.08.18 16:44] - Rofri

Estival este cumva autoservirea din imediata apropiere a hotelului Orfeu, vis-a-vis cu niște magazine de haine? Dacă da, îmi pare tare rău că s-a închis, acolo preferam să mâncăm și noi.

Oricum, e o alegere foarte bună (mai ales în zona Butoaielor) mâncatul la ”împinge-tava”, întotdeauna e proaspătă și diversificată mâncarea, o poți vedea (și evalua) și o primești repede. Mi-a plăcut că se găsesc și feluri mai puțin obișnuite, ca ratatouille sau legume în fel și chip. Să nu mai vorbim de preț, care e mai mult decât convenabil.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Impinge tava la Autoservire Siret, AUTOR: Rofri din DESTINATIA: Unde mâncăm în Mamaia?, MAMAIA
[31.07.18 16:36] - Rofri

Citind review-ul mi-am dat seama că nostalgia e cea care mă atrage și pe mine la Mamaia. Stațiunea îmi amintește de anii când eu și sora mea eram copii, părinții noștri erau tineri... Mersul la Mamaia, aproape în fiecare vară, era un ritual așteptat cu nerăbdare și care care ne oferea experiențe magice ca mersul cu titicarul sau încercatul tuturor nebuniilor din Luna Parc.

La fel ca mulți nostalgici încerc să privesc Mamaia de azi cu îngăduință, căutând printre construcțiile noi care nu au nimic de-a face cu armonia originală a stațiunii, printre șezlonguri de plastic și nefirești palmieri, câteva frânturi ale copilăriei.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Mamaia – dragostea noastra!, AUTOR: Rofri din DESTINATIA: La pas prin Mamaia, MAMAIA
[25.07.18 18:16] - Rofri

@cristina47: Mulțumesc pentru vot! Așa zic și eu, până la urmă depinde de ce-şi dorește fiecare, pentru mine contează marea, nisipul, priveliștea...

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Lido - un hotel confortabil și liniștit, AUTOR: Rofri din DESTINATIA: Lido Hotel, MAMAIA
[19.04.18 16:29] - Rofri

@webmaster87: Este corectă localizarea.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un hotel în inima Sienei, AUTOR: Rofri din DESTINATIA: Duomo Hotel, SIENA
[16.04.18 16:04] - Rofri

Frumos oraș, mai ales așa, plin de flori! Excepționale fotografiile, felicitări!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O zi în orașul trandafirilor, AUTOR: Rofri din DESTINATIA: Descoperă Tîrgu Mureș, TÎRGU MUREȘ
[pg. 1 / 6]: ecourile 1-20 din total 106
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.0535159111023 sec /