Ecouri — scrise de Cris; [p.1 /36]

Cris, 01.07.19 21:23»@Nicoleta 1973: Cu drag!

Luați bilete direct de acolo, nu cred că veți sta mult la casă, sunt bine organizați.

Ar fi bine să ajungeți cât mai aproape de ora deschiderii, altfel vă va fi greu să găsiți șezlonguri pe lângă o piscină. Noi nu am fost în sezon și totuși, ajungând mai târziu, am găsit șezlong doar pe plajă, nu pe lângă piscine.

Vacanță plăcută! 😊

LA REVIEW Înotând cu delfinii în parcul tematic The Land of Legends - scris de în rubrica The Land of Legends Theme Park [Kadriye]
Cris, 01.07.19 17:00»@Nicoleta 1973: Parcul este separat de hotel, funcționează ca orice aquapark, biletele se cumpără de la casele aflate la intrare.

Noi am stat la un hotel al lanțului Rixos și, datorita acestui fapt, am beneficiat de transport și intrare gratuită în parc.

După ce intri în parc îți poți pune bani pe brățară (în interior nu poți plăti nimic direct cu bani) pentru a putea cumpăra mâncare, băutură sau anumite experiențe care nu sunt incluse în prețul biletului de intrare.

LA REVIEW Înotând cu delfinii în parcul tematic The Land of Legends - scris de în rubrica The Land of Legends Theme Park [Kadriye]
Cris, 17.06.19 12:37»@Floria:Mulțumesc frumos!

@webmaster: Cu siguranță

LA REVIEW Dedovite Kashti - Casele Bunicului sau La Ciolan - scris de în rubrica Dedovo Houses / Dedovite Kashti [Stefanovo]
Cris, 16.06.19 20:50»@Floria: Așa cum am promis, revin cu un ecou de la fața locului.

Deși am plecat de acasă cu așteptări mari, acestea mi-au fost depășite. Locu! l acesta este MINUNAT.

Am fost și norocoși, este adevărat, am fost cazați în camera 8, în casa cu pridvor (camera în care ai stat și tu a doua oară). Camera 9 nu este ocupată, așa că suntem singuri în căsuță.

Totul este absolut superb: locurile, cazarea, oamenii, mâncarea.

Ieri seară am venit setați să mâncăm ciolan, dar nu l-am găsit în meniu și nici nu am știut cum să îi explic doamnei care ne servește. Apoi, mi-am adus aminte că ai pus tu o poză, am întrat pe AFA, i-am arătat-o și m-am făcut înțeleasă până la urmă.

A fost delicios, ca tot ceea ce am mâncat aici.

În concluzie, sunt extrem de încântată de Dedovite Kashti și înțeleg de ce ai venit aici de două ori. Eu nu aș mai pleca de aici.

LA REVIEW Dedovite Kashti - Casele Bunicului sau La Ciolan - scris de în rubrica Dedovo Houses / Dedovite Kashti [Stefanovo]
Cris, 16.06.19 14:48»@anamaria_2010: Exista zona și pt copilași mai micuți, cu tobogane și piscine pentru vârstă lor, tot felul de stropitori etc.

Chiar și la piscina cu valuri erau copii micuți, lor le dădeau veste de salvare.

Eu spun ca cei mici nu au cum sa se plictisească, erau foarte mulți copii.

LA REVIEW The Land of Legends - relaxare și multă distracție - scris de în rubrica The Land of Legends Theme Park [Kadriye]
Cris, 14.06.19 20:33»@Floria: Mulțumesc frumos, Floria!

Am notat tot, inclusiv ciolanul și tortul.

Sincer, după ce am citit frumosul tău review sunt și mai nerăbdătoare să ajung la Casele Bunicului.

Promit, Floria, că îți voi scrie un ecou de la fața locului.

Mulțumesc mult pentru tot!

LA REVIEW Dedovite Kashti - Casele Bunicului sau La Ciolan - scris de în rubrica Dedovo Houses / Dedovite Kashti [Stefanovo]
Cris, 14.06.19 07:23»@Floria: Superb! Un loc minunat despre care ai scris cu sufletul, reușind să mă emoționezi înainte să ajung acolo.

Coincidență sau nu, articolul tău a venit la fix pentru mine, având în vedere că mâine voi fi și eu oaspetele lor. Un oaspete cu suflet de copil, așa cum frumos ai scris în încheiere, care abia așteaptă să ajungă la bunici și să fie răsfățat de aceștia.

Ideea unei minivacanțe în aceste locuri mi-a venit târziu, cred că nu e mai mult de o săptămână. Chiar dacă Lovech a fost prima mea opțiune, nu am mai găsit nici un loc de cazare. Booking-ul mi-a sugerat Dedovite Kashti și, recunosc, a fost dragoste la prima vedere. Am rezervat pe loc, fără ezitare, știind că este exact pe gustul meu.

Nu am găsit impresii aici pe site, însă notele mari de pe booking și mai ales pozele frumoase pe care le-am văzut m-au făcut să fiu sigură că am ales bine.

Astăzi, nerăbdătoare fiind, am mai căutat o dată impresii și... am dat peste articolul tău care a reușit să îmi facă inima să tresalte și să mă transpună în Casele Bunicului înainte să plec de acasă.

Mulțumesc frumos, Floria, pentru articolul scris, parcă, pentru mine.

Îți doresc să ai o vară minunată, plină de vacanțe la fel de frumoase ca cea despre care ai scris acum.

LA REVIEW Dedovite Kashti - Casele Bunicului sau La Ciolan - scris de în rubrica Dedovo Houses / Dedovite Kashti [Stefanovo]
Cris, 23.02.19 09:03»@calincheita: Trebuie să recunosc că după ce ai venit din vacanță am tot așteptat, cu emoții, să scrii despre Rixos. Mă temeam ca ceea ce am povestit chiar înainte de a pleca tu să nu te fi făcut să ai așteptări prea mari și să nu îți placă la fel de mult ca mie.

Din lipsă de timp nu am mai putut intra o perioadă mai mare de site și am fost tare bucuroasă să văd că între timp nu numai că ai scris despre vacanța voastră la Sungate, dar ți-a și plăcut la fel de mult ca mie.

A fost o încântare să citesc și să revăd, cu ochii minții, locul în care am petrecut o frumoasă vacanță anul trecut.

Mi-ar plăcea să ai timp să scrii și despre Legends, tu, spre deosebire de mine ai fost acolo cu copilul și m-aș bucura să aflu cum s-a simțit acolo, dacă i-a plăcut.

Vacanțe frumoase și alegeri la fel de inspirate și în continuare, din care să adunați multe amintiri plăcute!

LA REVIEW O experiență neașteptată - scris de în rubrica Rixos Sungate Resort [Beldibi]
Cris, 23.02.19 08:43»@OlimpiaRagea: Mie mi-au plăcut mult ambele hoteluri, dar dacă ar fi să merg cu copii așa micuți aș alege, fără ezitare, Be Grand, lăsând Sungate pentru mai încolo, când copiii vor mai crește.

Pe lângă plaja net superioară și apropierea de aeroport, ar înclina mult în favoarea Delphinului și faptul că are un teritoriu mai compact, fără a fi totuși mic, înghesuit. Copiii pot merge să își ia singuri un suc sau o înghețată și voi puteți să îi urmăriți, cât de cât, cu privirea, distanțele nefiind așa de mari ca la Rixos.

Rixos Sungate este foarte mare, iar din acest motiv distanțele până la plajă, restaurant, baruri sunt mari. Având în vedere că veți fi cu doi copii în cărucior și alți doi nu chiar așa mari, dacă avantajele pentru ei vor fi cele care înclină balanța spre unul dintre cele două hoteluri, atunci, după mine, Be Grand ar fi câștigătorul.

Vacanță frumoasă să aveți, indiferent ce veți alege!

LA REVIEW Rixos Sungate - perfect pentru noi - scris de în rubrica Rixos Sungate Resort [Beldibi]
Cris, 23.02.19 08:15»@Popika: Eu am fost în Albufeira la început de aprilie și vremea a fost foarte bună, atât pentru plimbări (scopul nostru) cât și pentru stat la plajă.

Ziua era de de tricou și pantaloni scurți, seara, în schimb, când ieșeam trebuia să luăm ceva cu mânecă lungă.

Puteai face plajă liniștit, spre prânz era foarte cald, însă apa era foarte rece. Dar erau și temerari care făceau baie. Oricum, din câte am înțeles, apa oceanului este rece chiar și vara.

Cum zona Algarve este una în care soarele strălucește 300 de zile pe an, este puțin probabil să prindeți vreme urâtă.

Albufeira este o stațiune imensă, un orășel în toată regula, care este plină de turiști tot timpul anului, deci nu vă faceți probleme că o să o găsiți pustie sau cu restaurante închise. Aveți multiple posibilități pentru a lua masa, terasele, cel puțin cele de lângă plajă erau pline, iar mâncarea foarte, foarte bună.

Vacanță frumoasă să aveți!

LA REVIEW Algarve, perla necunoscută a Portugaliei - scris de în rubrica Descoperă Algarve şi sudul Portugaliei
Cris, 15.09.18 06:14»@unchesu: Eu am fost la Delphin Be Grand la sfârșit de aprilie, din 29 și am putut face baie în toate piscinele, nu doar în cea încălzită. Acum, depinde mult și de voi și de ce considerați a fi apă bună pentru baie. Apa din piscine a a avut 24 de grade în fiecare zi, o temperatură potrivită pentru mine.

Apa mării, în schimb, este rece în acea perioadă și este posibil să nu puteți face baie sau să nu puteți face baie atât de mult cât v-ar plăcea.

Chiar dacă era abia luna aprilie, ne-am putut bucura de aproape toate facilitățile hotelului, iar cele care au lipsit nu au fost chiar așa importante pentru noi. O să ți le enumăr mai jos:

- piscina cu valuri nu era funcțională (pe asta chiar mi-ar fi plăcut să o prind în funcțiune). Puteai face baie în piscină, dar nu porneau încă valurile.

- nu era deschis barul de pe plajă (era și extrem de puțină lume pe plajă), dar este un alt bar suficient de aproape (chiar înainte de intrarea pe plajă) cât să ne putem lua ceva dacă voiam. În plus, poate pentru a compensa lipsa barului, venea mereu pe plajă un băiat cu un cărucior de băuturi și ne servea la șezlong. Avea chiar și bere la sticlă și frapieră cu șampanie.

- restaurantul și terasa aferentă acestuia erau deschide doar pe jumătate, dar nici așa nu erau niciodată pline complet.

- animația, chiar dacă exista, era mai soft, tot din lipsă de turiști. Încercau să organizeze tot felul de jocuri, dar nu prea aveau cu cine.

- spectacolul de seara nu exista, organizau ceva pt copii și karaoke. Cam atât, însă am și stat doar 3 nopți.

Cam acestea au fost lucrurile care mi s-au părut a fi diferite față de sezon, însă mie nu mi s-au părut a fi lipsuri.

Acum, părerea mea este că o vacanță la sfârșit de aprilie are avantaje și dezavantaje, depinde ce vă doriți și ce este mai important pentru voi: este mai puțin cald, mai puțin aglomerat și prețul este unul mult mai bun. În schimb vremea poate fi capricioasă, apa mării este rece și unele facilități de care ați putea beneficia în sezon pot lipsi.

Dacă vă doriți însă o vacanță pentru relaxare, fiind conștienți că e abia început de sezon și că poate veți fi nevoiți să folosiți mai mult piscina încălzită sau cea interioară, va fi ok.

LA REVIEW Noul Delphin Be Grand după marea renovare - scris de în rubrica Delphin BE Grand Resort (ex Botanik Exclusive)
Cris, 15.09.18 05:43»@adrianaglogo: Să îți fie de bine, tare mă bucur că ți-a plăcut taverna care pe mine m-a încântat atât de tare încât m-a făcut să scriu despre ea.

Sper că ți-a plăcut la fel de mult și Delphi, un loc care pe mine m-a impresionat.

Vacanță frumoasă în continuare și îți doresc să te întorci acasă cu cât mai multe amintiri frumoase.

LA REVIEW Taverna To Patriko Mas (Το Πατρικο Μασ) - mâncare bună și peisaj de vis - scris de în rubrica Unde mâncăm? Taverne în Delfi / Delphi
Cris, 06.08.18 19:35»@marcval: Îmi pare rău să aud că nu v-ați putut caza la Casa Aless. Noi acum 2 ani am rezervat direct 3 nopți, așa că nu știu dacă era și atunci această regulă sau este mai nouă.

Acum... dacă e corect sau nu e greu de spus, fiecare proprietar de pensiune își face regulile după cum consideră. Iar când în zonă cererea este, cred eu, mai mare decât oferta, unii proprietari pot alege să impună o durată minimă a sejurului. Am mai întalnit această regulă și în alte locuri.

Corect ar fi, însă, ca această regulă să fie afișată pe site, pt ca omul să nu își mai piardă vremea dând telefon.

Sper că ați găsit o altă pensiune frumoasă și nu ați renunțat să mergeți la Cazane. Zona este absolut superbă.

LA REVIEW Casa Aless - un colțișor de rai - scris de în rubrica Casa Aless
Cris, 06.08.18 19:21»@Muri_tm: Din păcate nu știu să îți răspund, noi nu am ajuns seara în parc.

Dar dacă te referi la parada bărcilor, pe site-ul lor scrie că aceasta are loc zilnic de la 9 seara.

LA REVIEW The Land of Legends - relaxare și multă distracție - scris de în rubrica The Land of Legends Theme Park [Kadriye]
Cris, 10.07.18 17:06»@Carmen Ion: Frumos loc ați ales pentru a sărbători, prezentat, evident, extrem de bine.

La mulți, mulți ani fericiți și sănătoși împreună vă doresc și la cât mai multe aniversări petrecute în locuri minunate!

LA REVIEW La aniversare, în Umbria cea verde - scris de în rubrica Descoperă Umbria
Cris, 09.07.18 18:42»@UrsFe: Tare mi-a plăcut articolul tău.

Și chiar dacă întrebările tale sunt retorice, eu o să îți răspund, totuși: nu, nu ești anormal. Sau dacă ești tu, atunci sunt și eu, Și mulți alții de aici.

Din păcate, ceilalți", genul celălalt de oameni/turiști, sunt mulți și câteodată nu avem cum să ne ferim de ei. Și tot din păcate ne pot strica o zi pe care o dorim de relaxare sau o vacanță la care visăm tot anul

Nu am ajuns la Corbu și recunosc că este pe lista mea scurtă de dorințe, dar acum, după ce am citit articolul tău simt... nici nu știu... tristețe, dezamăgire.

Îți doresc din suflet ca la Vadu să nu mai ai parte de astfel de experiențe.

Cris, 09.07.18 18:22»@maryka: Superb, superb, superb!

A fost o încântare să citesc și să privesc pozele ăstea frumoase care... offf, mi-au făcut un dor cumplit de Grecia.

Iar când am citit în caseta tehnică cât de lungă a fost vacanța voastră pe insula asta frumoasă, recunosc că am fost un pic invidioasă. Dar numai un pic.

Vacanțe la fel de lungi și frumoase să aveți și de acum înainte, Maryka!

LA REVIEW Lesvos, insula de smarald - scris de în rubrica Descoperă insula Lesvos
Cris, 09.07.18 18:05»@elviramvio: Prin Otopeni mai sunt câteva parcări private, dar contează și distanța față de aeroport, ce tip de transfer oferă (sunt care au transfer doar la anumite ore stabilite de ei) și, nu în ultimul rând prețul.

Însă categoric ar putea să se facă mai multe, cu cât concurența ar fi mai mare cu atât ar crește și calitatea serviciilor, zic (sper) eu.

Chiar dacă în 2015 am ales strict pe baza prețului oferit, faptul că transferul s-a făcut imediat după ce am parcat mașina, că ne-au luat de la aeroport imediat ce am sunat ne-a făcut să revenim și să îi recomandăm.

Mulțumesc frumos pentru ecou, vacanțe frumoase îți doresc!

LA REVIEW Hotel Otopeni - perfect pentru tranzit - scris de în rubrica Otopeni Hotel [Otopeni]
Cris, 08.07.18 22:23»@madfalcon81: Eu am fost la sfârșitul lui mai 2017, poate în acest an programul s-a schimbat și era, totuși, închis. Eu am fotografiat programul, era un panou în apropierea celui mare, pe care era trecută povestea spartanilor.

Dar, așa cum ai spus, nu contează, dacă ești pasionat de istorie și vei mai ajunge în zona, cu siguranță te vei opri și la Centrul Istoric.

Mulțumesc frumos, vacanțe frumoase îți doresc și ție!

LA REVIEW Monumentul de la Termopile - scris de în rubrica Must see: Termopile
Cris, 08.07.18 22:06»@mishu: Mulțumesc frumos! 😘😍
LA REVIEW Hotel Otopeni - perfect pentru tranzit - scris de în rubrica Otopeni Hotel [Otopeni]
pagină generată în 0.0591430664062 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test