Ecouri — scrise de elviramvio; în 2019 SĂPT.45

elviramvio, 08.11.19 16:55»@diana2015:

Și eu Diana te pup și încă o dată îți mulțumesc mult. Ne auzim curând.

LA REVIEW Aș reveni cu plăcere - scris de în rubrica Vila Arizto (ex Vila Sinaia 1929)
elviramvio, 07.11.19 18:09»@diana2015:

M-am tot luat cu diverse și am amânat să-ți spun că am avut trei zile minunate în Sinaia, la Vila Arizto, camera nr. 3 Foarte drăguți proprietarii, foarte amabili, am ajuns cu 2 ore mai devreme și în 5 minute au fost la vilă și ne-au cazat. Și tot per pedes și noi prin oraș 😉, n-am mișcat mașina din fața vilei.

A fost cam plină vilișoara deși era în cursul săptămânii; doar două cupluri de români am fost, restul străini. O recomand și eu cu mare drag.

O seară bună!

LA REVIEW Aș reveni cu plăcere - scris de în rubrica Vila Arizto (ex Vila Sinaia 1929)
elviramvio, 07.11.19 06:57»@crismis:

Ce să zic, era pe acolo și un leac pentru că nu am suficiente cuvinte de laudă pentru tine? Citeam și încercam să fac o paralelă imaginară între acel spital otoman și unul european. A câștigat cel descris de tine.

Felicitări pentru răbdarea de a povesti atât de mult și interesant!

elviramvio, 06.11.19 12:15»@Admin:

Cornel, din păcate trebuie să-ți spun că nu sunt de acord cu ecoul tau. Si acum îți spun cum am ajuns la acest articol în situația în care n-am reușit să mai citesc articolele Marikai, Crismis, Mireille, Robert, Carmen Ion, Mprofesnu, Irinad și cer iertare, lista e foarte lunga. Am primit un telefon ieri și mi-a fost indicat acest articol, persoana știind că urmăresc oferta de zbor Istanbul pt. o suma câștigată la un concurs de travel și care nu poate fi cheltuită decât așa. Persoana care m-a băgat în belea😅, desigur a considerat că face o gluma, lucrează în turism. Nu spun mai mult, tu înțelegi ca nu neapărat gramatica m-a șocat, nimic nou. Dar pur și simplu e... îmi cer scuze, e fals și nu face cinste AFA că sa fiu decenta, și se consideră că AFA promovează asta. In decembrie vreau sa scriu și pe AFA despre circuitul portughez folosind trenurile lor excelente. Cum crezi că ar primi colegii un articol în care as vorbi despre gările din Lagos cu peroane la Porto? Sau că am făcut plaja pe malul raului Tagus in zona orașului Braga? Sunt mulți scriitori buni, medii și chiar slabi pe AFA care merita laude și ultimii încurajări. Aici e altceva. Știu ce mă așteaptă pt intervenția asta, îmi asum și sper că măcar în sufletul tău să-mi dai dreptate. E păcat dacă nu mă crezi. O zi buna îți doresc! (Am scris de pe telefon așa că dacă am bramburit litere, să știi că sunt doar chioara 😅🤓)

LA REVIEW Balamuc peste tot! - scris de în rubrica Descoperă Istanbul
elviramvio, 06.11.19 10:01»@crismis:

Superb articol, felicitări pentru abundența de informații!

Aveați o doagă lipsă la intrare 😂 dar la plecare erați cu plus, aveați și de rezervă 😉!

LA REVIEW Puțin despre fascinanta civilizație lyciană - Xanthos, Letoon, Tlos - scris de în rubrica Excursii optionale din Oludeniz-Fethiye
elviramvio, 06.11.19 09:37»@Arya:

Cred că au fost surprinși de... balamuc și s-au rătăcit în " baremul" de la Topkapi după ce au " tratat masa" de la podul Galata cu " vânzătorii amabili dimineața pt saltea" 😥😥

Mă opresc, chiar e balamuc!

LA REVIEW Balamuc peste tot! - scris de în rubrica Descoperă Istanbul
elviramvio, 06.11.19 08:16»@nicole33:

Ieri am citit articolul prin tramvai. Am crezut că telefonul meu s-a gripat 😂 și s-au amestecat tastele. Mi-am adus aminte de el acum, l-am recitit și... caut piața Tarom în Istanbul, pe hartă și nu o găsesc! Cred că s-a schimbat harta lumii 😅, piața Tarom o fi în zona europeană de peste asiatica cu Sf. Sofia, gard în gard cu căsuța Erdogan?!

Acum lăsând hazul făcut de necaz, este dezinformare curată și nu merită cele 1000 puncte. La sfatul tău aș adăuga că o hartă i-ar prinde bine măcar când ne povestește nouă dacă nu și în timpul vizitei acolo. Sunt inadmisibile așa gogomănii pe un site turistic de dimensiunea AFA.

LA REVIEW Balamuc peste tot! - scris de în rubrica Descoperă Istanbul
elviramvio, 05.11.19 08:14»@mprofeanu:

A fost o surpriză plăcută să văd că ați fost aici. Este pe lista mea și de un an tot strâng informații pentru o excursie acolo (dacă vom fi bine, în 20-21 ☺ când și soțul meu se va pensiona). Am adunat tot felul de articole despre gastronomia lor, religie, legende, etc. Ideea de a vizita aceste locuri mi-a venit la moartea lui Ch. Aznavour și mi-am propus să-l ascult și în limba lui.

Voi citi cu mare interes poveștile ce urmează despre plimbările prin locuri atât de interesante.

Pensie lungă și vacanțe minunate vă doresc la amândoi!

LA REVIEW Descoperind Caucazul – Georgia, Armenia - scris de în rubrica Circuite prin Caucaz - Georgia, Armenia, Azerbadjan
pagină generată în 0.0149500370026 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test