Ecouri — scrise de elviramvio; în 2019 SĂPT.20

elviramvio, 14.05.19 22:31»@crismis:

Superb!!

LA REVIEW Cea mai rapidă rezervare și cea mai bună cazare a vacanței noastre! - scris de în rubrica Conacul de la Lac [Butimanu]
elviramvio, 13.05.19 15:10»@iulianic:

Referitor la ultimul paragraf, regina Maria a României a urcat acolo într-un astfel de coș de frânghii, asumându-și riscul de a cădea sau de a fi lovită de stânci. Știi doar replica " primei femei" care oficial a pus piciorul acolo și în final a fost acceptată să viziteze platoul și mânăstirea Marelui Meteoron: " Eu nu sunt femeie, eu sunt regina! " Și prezicerea nu s-a împlinit, funiile nu s-au rupt pentru că o femeie s-a urcat acolo.

Frumoase locuri, am trecut în săptămâna patimilor pe lângă, nu în inima lor.

LA REVIEW La Meteora, din nou - scris de în rubrica O zi la Meteore
elviramvio, 13.05.19 14:56»@LaBursaRo:

Poate din greșeală ai gustat în Atena o portocală din pom 🤣 și de aceea un gust amar?! Glumesc desigur.

Acum m-ai lămurit dar sincer prima impresie citindu-ți articolul e cu totul alta. Din 1998 până acum e timp nu glumă.

Și eu am ales în mare grabă hotelul, a fost cu mici surprize dar per total bun, mulțumiți în final mai ales că am fost cu mașina și ne trebuia parcare. Voi povesti așa cum am promis.

Vacanțe frumoase să ai!

LA REVIEW Athens Art Hotel - evitati hotelul si zona Omonia - scris de în rubrica Athens Art Hotel
elviramvio, 13.05.19 11:46»@LaBursaRo:

Bun venit! Cu articolul 😁

Pentru că am fost în Atena cu câteva zile înaintea ta, pot să confirm că zona Omonia este așa cum spui. Eu am plecat în mare grabă, tot pentru 5 nopți în Atena dar am evitat din start această zonă pentru cazare. Toate paginile cu informații te atenționează despre asta. Dar ne-am plimbat fără probleme prin Omonia și seara, e drept cu atenție. Noi am stat în Gazi, un alt cartier simpatic dintr-un anumit aspect- voi povesti curând - și am plătit cu 100 € mai puțin, având tot ce era necesar. Și parcare păzită.

De 1 mai este destul de neinspirat să vizitezi Atena, este sărbătoarea lor antică, modernă, ziua muncii, ziua florilor, a familiilor la petrecere în natură, mai multe dar pe scurt e tradiționala Protomaya și grecii țin la superstiții! Recunoscută ziua pentru magazine închise, trafic redus la transport public și... greve!

Concluziile tale despre Atena sunt superficiale. Nici pe mine, foarte mare iubitoare de Grecia, nu m-a dat chiar pe spate Atena și nu voi reveni acolo doar de dragul atmosferei ateniene ci din alte motive. Și mă voi întoarce curând, așa au vrut zeii 😁. Dar dincolo de asta orașul este vast cultural pe cât de mic pare ca suprafață a zonelor istorice (pe care le faci fără probleme pe picioarele proprii), a plajelor și ce mai este pe lista turiștilor. Noi n-am avut timp să cuprindem nici 80 % din ce ne propusesem de vizitat și am umblat ceva. De plictisit nici nu s-a pus problema.

Ecoul meu este doar o invitație de a te documenta înainte de vizită, cât de puțin poți dar în ceea ce este esențial, despre locul ce urmează să-l vezi. Căci văd o listă frumoasă de locuri vizitate de tine, deci nu esti un începător în ale turismului. Că nu ți-a plăcut Atena, te înțeleg și știu pe piele mea cum este să nu-ți placă un loc lăudat de majoritate. Că te plictisești acolo în Atena, sper să nu te creadă cei care n-au ajuns.

Vacanțe inspirate și documentate să ai!

LA REVIEW Athens Art Hotel - evitati hotelul si zona Omonia - scris de în rubrica Athens Art Hotel
pagină generată în 0.0137679576874 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test