Ecouri publicate pe sait - de elviramvio

Pagina 1 [din 305]
[ 6094 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 301 . 302 . 303 . 304 . 305
[25.09.18 00:13] - elviramvio

@msnd:

Tocmai am citit articolul Doinei fără să ştiu de ecoul acesta. Imi pare rău, chiar întrebam pe Doina unde aţi stat că şi noi am avut surpriza asta, omul ne-a aşezat cumva la alţii dar ne-a preluat persoana de bază, mama :)) M-aţi pus pe gânduri, Cătălin speră să îşi facă timp pentru o fugă până acolo... O să-i zic că dă polei şi nu mă risc, asta ca să nu fie dezamăgit acolo :):((

[24.09.18 23:58] - elviramvio

@doinafil:

Sach se numeşte tigaia aceea tradiţională. Of, deja mi-e poftă de un sach dar făcut altfel decât în poza ta, bulgăreşte cu adevărat, al tău a fost hibrid :) Am şi eu unul şi ies nişte legume pe cinste în el, chiar la aragaz. Dar e greu tare.

Mă surprinde ce ai zis de Unchiul George, unde aţi stat la masă, în curte sau pe stradă? Că nu toate mesele sunt ale lor. Sau poate nu mai este mama care te fila 2-3 minute şi te ghicea. Îmbietorul, dacă e tot nenea mai vârstnic, era mereu afumat... de la cazan!!

[24.09.18 23:44] - elviramvio

@Yersinia pestis:

Din fericire pentru timpul tău, la mine n-ai ce bârfi:(

Ai fost pe urmele lui Erdogan, bag seamă. Dervişul care a făcut celebru oraşul a avut o misiune pe care şi-a îndeplinit-o cu brio, atât în Bulgaria cât şi la noi, islamizarea!

Sunt de acord cu tine, geamiile îţi dau o linişte aparte fără să fii adeptul islamului. Dar nu toţi înţeleg asta, noi am avut surpriza ca nişte prieteni să ne reproşeze că intrăm prin lăcaşuri de cult străine de ortodoxism!!!

Spor la muncile... viticol-prunice;) !

[24.09.18 23:08] - elviramvio

@ANILU:

Mi-au lăsat mie sb-ul, ca să vezi şi să nu crezi :)) !

Îmi pare rău că la Constanţa lucrurile se mişcă greu sau poate de loc. Nu mi-a plăcut ce am găsit acum doi ani, soţului nici atât căci el a copilărit pe acolo câţiva ani şi ştie mai multe. Dar marea e mereu frumoasă şi plină de miracole!

O seară bună să ai! :*

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: A fost bine la Hotel Maryiotis, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Maryiotis Hotel, CONSTANȚA
[24.09.18 07:37] - elviramvio

@iulianic:

Foarte documentat articol, felicitări! O sinagogă, la fel cu o geamie sau o biserică ortodoxă de la noi, sunt adevărate lecţii de istorie şi e bine să fie vizitate şi cunoscute. Articolul tău l-am citit abia aseară şi, puţin surprinsă de unele chestii, mi-am permis să citesc şi eu, azi, ce scrie presa locală pentru informarea locuitorilor urbei referitor la sinagogă. Că turiştii nu prea cumpără presa locală bogată în informaţii generale. Cred că articolul tău depăşeşte cu muuult informaţiile lor.

[24.09.18 07:24] - elviramvio

@Carmen Ion:

Frumoasă plimbarea voastră prin Veria, e un orăşel în care vom încerca să mai poposim. Am stat doar, dacă-mi amintesc bine, cam 2 ore, era şi duminică după prânz aşa că totul era zăvorât doar la bema, normal, era liber. Muşeul Bizantin îl aveam şi eu pe listă dar nu ţinusem seama de orarele greceşti! Grecii cu care am interacţionat foarte drăguţi. Surprinşi şi ei de atitudinea unui grup de români care au fugit pur şi simplu când grecul le-a spus că în magazin mai sunt doi români de-ai lor!

[24.09.18 00:18] - elviramvio

@msnd:

Mi-am reamintit cu plăcere de vizita mea acolo, ai atins toate punctele. Măi puţin pe Unchiul George care are câine din Brăila, vin de Melnik şi rachie de Rojen :D :))

[23.09.18 23:52] - elviramvio

@Lucien:

Superb, felicitări! Un loc aparte, poate nu-i de dorit să-l calce prea mulţi. În Croaţia este o astfel de pădure unde foarte greu şi cu ceva taxe poţi pătrunde, este cu programare dar de înţeles metodele de a limita turismul.

[23.09.18 23:24] - elviramvio

@adrianbogdan:

Sunt parte din coada curiosilor, astept mai ales ca stiu cam pe unde ai fost! Spor la scris!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Doga Residence - un start bun, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Doga Residence Hotel, ANKARA
[17.09.18 18:30] - elviramvio

@Yersinia pestis:

Mă gândeam să nu votez, uite aşa, din motive de atâtea feluri de peşte care stârnesc salivarele!! Hai fie, sper că terminaşi cu gastronomia!!!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cazare în Sulina: Casa Coral, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Pensiunea Casa Coral, SULINA
[15.09.18 20:52] - elviramvio

@Yersinia pestis:

Ieri te-am bârfit într-un autobuz bucureştean!! Nu te speria, a fost cu drag de la... ambele persoane participante la discuţie! Na că nu afli dacă te-am bârfit cu o damă sau cu opusul ei :)

[15.09.18 20:43] - elviramvio

@Bujie:

Tot octombrie!! Tot la curcani :))

[15.09.18 20:39] - elviramvio

@michaela_1961:

Sunt, ca vârstă, ceva mai măricică decât tine, tot aşa am zis şi eu până anul acesta când totuşi am comis-o, m-am dat cu balonul!! Concluzia este că mi-aş mai dori o tură tot în Cappadocia!!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: A lifetime's experience, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Cappadocia văzută din balon, CAPPADOCIA [zona]
[15.09.18 20:35] - elviramvio

@nrs:

Aşteptam de ieri articolul ăsta, bănuiam eu că ai plutit în lumea basmelor anatoliene!

Mă bucur că ţi-ai învins teama, ca şi mine de altfel. Aţi fost şi norocoşi pe deasupra, atât cu vremea cât şi cu un pilot excelent.

Abdulah este un nume arab dar folosit în multe zone musulmane. Inseamnă "slujitorul lui Allah", de la Abd Allah (scuze pentru completare dar... mă ştii)

Vacanţe frumoase mereu!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: A lifetime's experience, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Cappadocia văzută din balon, CAPPADOCIA [zona]
[14.09.18 08:23] - elviramvio

@DOINITA:

La fiecare început de an ne propunem iar o Moldovă! Sper să ţină cont vre-un zeu de dorinţa noastră!!!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Stanistea Cerbilor, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Pensiunea Staniştea Cerbilor, CÂMPULUNG MOLDOVENESC
[14.09.18 08:22] - elviramvio

@iulian68:

Cu drag. Si cu inghiţit în sec :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un hotel care isi merita stelele, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Bio Suites Hotel, RETHYMNON
[14.09.18 08:20] - elviramvio

@Yersinia pestis:

M-am lămurit cu plecarea ta...

Cât despre Balcic şi tătarii, turcii, da, a fost colonizat dacă pot spune aşa cu ei de aceea are o amprentă puternică cu această etnie. Tătari au fost foarte mulţi acolo. Plus că poveştile sunt mult mai adânci, ceva cu ţiganii români de prin secolele trecute dar e lungă povestea, altă dată.

O zi frumoasă!

[14.09.18 08:14] - elviramvio

@msnd:

Dacă nu era semnat, tot recunoşteam stilul şi implicit autorul!

Un loc care mie mi-a plăcut, cu toate minusurile comerciale care de fapt se regăsesc în majoritatea locurilor istorice cu aflux mare de turişti chiar în ţări considerate foarte civilizate.

Aştept poveştile, sunt convinsă că vor fi interesante şi-mi vor completa informaţiile. Îngheţata aia aşa mi-a plăcut de nu spun, mai ales că vânzătoarea vorbea încă 3 limbi pe lângă bulgară iar franceza îi ieşea dumnezeieşte.

[14.09.18 08:07] - elviramvio

@nrs:

Mă bucur că ţi-ai împlinit visul, îmi amintesc ecourile tale.

Valea Ihlara este frumoasă, nu este foarte greu de străbătut pe traseul turistic, cel scurt, pe care l-am făcut şi noi. Voi povesti mai pe toamnă. Deocamdată mă străduiesc să scriu despre altă temă din Cappadocia dar cum altele sunt priorităţile mele acum, va mai dura.

În oraşele subterane nu vezi tot, nici pe departe. Plus că accesul turiştilor s-a modificat, este acum doar în zonele uşoare, oarecum ferite de eventuale accidente. Dar e destul să-ţi faci o idee.

Vacanţe frumoase, mai ales cele de pe lista VISE!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Uneori visele se implinesc!, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Descoperă Cappadocia, o zonă magică, CAPPADOCIA [zona]
[14.09.18 07:55] - elviramvio

@iulian68:

Bună recomandare. Despre tort nu întreb, bănuiesc că a fost şi gustos.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un hotel care isi merita stelele, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Bio Suites Hotel, RETHYMNON
[pg. 1 / 305]: ecourile 1-20 din total 6094
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 302 . 303 . 304 . 305
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.425495862961 sec /