Ecouri publicate pe sait - de elviramvio

Pagina 1 [din 291]
[ 5809 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 287 . 288 . 289 . 290 . 291
[18.06.18 00:02] - elviramvio

@doinafil:

Să vă fie de bine, se vede ce atmosferă a fost acolo!! 😘

[17.06.18 23:28] - elviramvio

@puiutea:

Bună locația! (normal că m-am dus la hartă să-i văd locul față de drumurile noastre 😊) Așa că am notat-o!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Silver - Sofia, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Silver House Hotel, SOFIA
[16.06.18 06:56] - elviramvio

@extracrisina:

Și tu ești un suflet aparte !

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: In memoriam, Mariei noastre, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Filozofări de suflet (mai puţin turistice), DE LA LUME ADUNATE
[16.06.18 00:52] - elviramvio

@crismis:

Să vă fie de bine! Bună locație, o știu.

Ce-am mâncat eu azi?! Sarmale!! Aveam câteva în congelator de la Crăciun și uite așa mi-am ofticat vecinii 😅, asta fără să știu de articolul tău.

[14.06.18 13:20] - elviramvio

@TraianS:

Și la Muzeul Cotroceni aparatele foto se rețin la poartă pe timpul vizitei, ai voie să faci câteva poze cu telefonul dar doar în anumite locuri indicate si supravegheate de ghid. Când am vizitat eu, a fost o mică discuție cu cineva care n-a respectat regula - chiar de la sistemul de securitate a încercat să treacă cu un aparat foto - ghida a fost foarte fermă, la a doua încercare a persoanei respective de a fotografia cu telefonul unde nu avea voie a spus că va chema paza.

La librăria Lello din Porto am stat în interior dublu ca timp normal pentru vizită, tocmai pentru că spațiul e mic, turiști fără număr și majoritatea vor poze nu atât a ceea ce vizitau, cât poze de cuplu sau eu mai stiu ce.

[13.06.18 23:59] - elviramvio

@Zoazore:

Cam târziu dar ma ajuns și eu pe la articolul tău. Fain tare.

[13.06.18 23:44] - elviramvio

@abancor:

O problemă care apare din acest drept de a fotografia este și educația turistului. Unii se postează în fața unui exponat și fac la poze că tu nu poți nici măcar privi dar să vrei o amintire. Am pățit și anul acesta așa în Porto, a fost dezamăgitor să stai să aștepți măcar o secundă să poți vedea un exponat pentru că un cuplu se poza în nu știu câte feluri. Eu aș interzice fotografiatul în toate muzeele și lăcașurile de cult foarte vizitate, pentru a lăsa oamenii să admire în voie. Fluxul ar fi mult mai lejer iar noi am pierde mai puțin timp așteptând după unii needucați. În fond, internetul e plin de poze de bună calitate.

[13.06.18 23:35] - elviramvio

@mihaelavoicu:

Jivina, Piciu, fost maidanez, azi mare proprietar de curte și inimi, este de o șmecherie ce întrece cu muuult așteptările noastre. Și este un paznic de mare nădejde, este poza lui pe aici pe AFA, la un articol vechi.

Cu fotografiatul prin muzee, mai fur și eu, rar îmi încerc norocul dar mă gândesc mereu că aș putea pierde tot ce am pe card dacă e un paznic... jivinos (am asistat la așa ceva la Istanbul, deci sunt atentă). Și nu fur acolo unde sunt camere. Anul trecut am fost pe Dealul Patriarhiei și nu mi-a plăcut că noi românii nu aveam voie să facem poze în biserică dar japonezii prezenți, da!!

[13.06.18 23:13] - elviramvio

@Zoazore:

Nu drăguț grecul că ne-a dat factură ci foarte atent cu afacerea lui, îți dai seama că m-a pus să și semnez chiar și pentru acel singur euro taxă de stat! Cam multă hârtie însă prăpădită dar asta e treaba lui cât o plătește.

Plasticul a rămas la el, dacă-l așteptam să-l personalizeze mai rămâneam o noapte acolo pe banii noștri, nu că aș fi regretat, dar poate aveau nevoie și alții de cameră... (vezi ce fată bună sunt)

Pentru puținul timp petrecut acolo pot spune că nota de pe Booking.com este corectă, dacă stăteam mai mult poate îmi ieșea cu plus sau cu minus, nu știu.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Olympos, Komotini, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Olympos Hotel, KOMOTINI
[13.06.18 23:06] - elviramvio

@webmaster:

Mulțumesc, o seară bună!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Olympos, Komotini, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Olympos Hotel, KOMOTINI
[13.06.18 23:03] - elviramvio

@ANILU:

Da, este acel Komotini pe care de obicei îl ocolim dar este de luat în seamă pentru o seară de tranzit. Un orășel care ne-a plăcut, sper să am timp mâine sau vineri să scriu puțin despre seara petrecută acolo.

Hotelul a fost perfect pentru noi, am ieșit repede la șoseaua spre Makaza, drumul excelent. Cred, nu sunt sigură, cele două locuri de parcare sunt alocate celor care le solicită, desigur după posibilități, altfel te trimite la parcarea publică gratuită.

Baia e mare, poți și dansa acolo 😂poate era mai bine dacă se lăsa loc pentru hol. Mi-a plăcut felul de a se purta al celor de la recepție, cu cameristele n-am avut de-a face stând doar o noapte.

Sunt convinsă că și ție ți-ar place, e un loc fără pretenții dar curat și cu tot ce trebuie. Iar în spate are două terase... hai că mi-e foame când îmi amintesc 😋

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Olympos, Komotini, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Olympos Hotel, KOMOTINI
[13.06.18 20:56] - elviramvio

@maryka:

Start mulțumiri! Na, am inventat ceva nou pe AFA! 😘😘

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Olympos, Komotini, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Olympos Hotel, KOMOTINI
[13.06.18 20:40] - elviramvio

@ungureanica:

Cu alte cuvinte vă cam place ciolanul!! Sper că nu cel al puterii 🤣

Să vă fie de bine și să repetați!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: La casa ciolanului uriaș, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Unde mâncăm în Viena? , VIENA
[13.06.18 20:36] - elviramvio

@Marcumandru*:

Minereul cu uraniu luat de acolo a avut un rol urât și legat de sănătatea populației din zonă, vagoanele ce-l transportau erau neprotejate. Cât privește partea economică, a fost doar una din pierderile noastre majore.

[13.06.18 20:28] - elviramvio

@CRIS62:

Bun venit în rândurile celor ce-și scriu impresiile pe AFA! Sper să mai primim informații de la tine căci scrii bine. Informații clare și foarte bune pentru cei ce au în plan o excursie pe acolo.

O vară cu multe plimbări frumoase să ai!

[13.06.18 20:19] - elviramvio

@ANILU:

Nu-i sănătos să pui așa poze seara!! 😁

[13.06.18 11:29] - elviramvio

@ghisor:

Dacă tupeul ar fi la mine măcar la limita normală (am ceva dar sub parametri 🤣), zău că aș rupe puțin să vă dau și vouă că-mi sunteți simpatici! În schimb, pentru că tot te lauzi că stai, pedepsit, pe preșul cățelului, dacă vrei, ți-l pot împrumuta pe Piciu, o jivină mică, feroce, tupeistă însă până dincolo de... Londra!

(ecoul poate nu-și are rostul aici dar, cel puțin în ultimele zile am constatat ce știam de mult, glumele fac bine sănătății 😁... și ridurilor!)

[13.06.18 10:13] - elviramvio

@Alina53:

😘

[13.06.18 09:15] - elviramvio

@ANILU:

O zonă frumoasă, interesantă, ca multe altele pe la noi dar oamenii distrug tot, prin neglijență și ignornță. Sau poate de lene, din câte alte motive.

Să vă trăiască dl. diriginte și să vă vedeți și peste 2 ani într-o locație faină!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: NU recomand!!!, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Ferdinand Hotel, HERCULANE
[13.06.18 07:06] - elviramvio

@mprofeanu:

Un adevărat minighid, scris foarte documentat. Și care ar merita votat doar cu f. u. /b.

[pg. 1 / 291]: ecourile 1-20 din total 5809
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 288 . 289 . 290 . 291
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.416621208191 sec /