Ecouri — scrise de elviramvio; [p.1 /321]

elviramvio, 14.06.19 17:01»@glcitizen:

Impresionantă viața elefanților. Mai citisem câte ceva despre comportamentul lor dar am aflat aici și lucruri noi.

Felicitări pentru curajul de a-i privi de aproape!

LA REVIEW O lecție de viață din lumea savanei - scris de în rubrica Vacanța în Africa de Sud
elviramvio, 14.06.19 12:35»@Floria:

Mulțumesc mult, așa voi face.

O vară cât mai frumoasă și vouă!

LA REVIEW Dedovite Kashti - Casele Bunicului sau La Ciolan - scris de în rubrica Dedovo Houses / Dedovite Kashti [Stefanovo]
elviramvio, 14.06.19 12:29»@crismis:

😘😘

LA REVIEW O priveliște de vis în triluri de privighetori - scris de în rubrica Chrysorama Rooms
elviramvio, 14.06.19 07:21»@crismis:

Mi-e dor să mai stau pe acolo, nu doar să trec în fugă. Frumoase pozele cu priveliști.

LA REVIEW O priveliște de vis în triluri de privighetori - scris de în rubrica Chrysorama Rooms
elviramvio, 12.06.19 15:41»@Costi:

Mulțumesc mult.

LA REVIEW Update - drumul spre Grecia prin Bulgaria (Ruse-Kulata) - scris de în rubrica Drumul spre/dinspre Grecia
elviramvio, 12.06.19 14:28»@Costi:

Bune informațiile. Mie îmi pică bine aceea despre bucata de autostradă de la Sereș. Din cauza ei, nu știam dacă e refăcută, ne-am întors tot pe la Makaza și anul acesta în aprilie. Și toll-uri se vor deschide mai multe, am ochit câteva în dospire 😁.

La bulgari erau și în aprilie acele mașini cu sigla bgtoll dar îi opreau doar pe ai lor. O gazdă ne-a spus că sunt pentru mașinile de firme în special, pe turiștii străini îi prinde oricum la vamă, când s-a diminuat bugetul de vacanță😆. Dar cine știe, le-o fi foame de amenzi!

LA REVIEW Update - drumul spre Grecia prin Bulgaria (Ruse-Kulata) - scris de în rubrica Drumul spre/dinspre Grecia
elviramvio, 12.06.19 07:25»@Floria:

Foarte frumos. Ador Bulgaria, mai ales cea rustică și veche. N-am ajuns aici dar sigur va fi cât de curând.

LA REVIEW Dedovite Kashti - Casele Bunicului sau La Ciolan - scris de în rubrica Dedovo Houses / Dedovite Kashti [Stefanovo]
elviramvio, 07.06.19 22:28»@glcitizen:

Până aici a ținut invidia mea față de tine! Nu mă văd și nici nu-mi doresc să privesc un elefant în ochi la el în living 😂.

Felicitări pentru curajul acestor călătorii africane, parcă ai fi rudă cu Tican Rumano!

Se vorbea cândva de o șezătoare la care să ne povestești aventuri asiatice, acum și africane. Poate, poate, eu mai sper că-mi plac poveștile prin viu grai.

LA REVIEW Cu sufletul la gură, prin savană - scris de în rubrica Vacanța în Africa de Sud
elviramvio, 03.06.19 21:17»@tata123:

Îi ești dator un pepsi jandarmului, că bere n-avea voie în post 😅. Dacă-l mai găsești după atâta timp. Te-a lăsat să fotografiezi tocmai ambasada specială pe care o păzea! Totuși ai grijă altă dată și nu te mai legitima, e o lege.

Am și eu câteva poze pe undeva pe niște carduri vechi, făcute de la distanță. Aveam drum prin apropiere și mai furam.

O clădire frumoasă, cu o istorie dramatică.

elviramvio, 03.06.19 00:12»@crismis:

Deci ați ajuns la " șase degete " 😉🥂

LA REVIEW Melnik - un orășel fermecător și o degustare... virtuală de vin - scris de în rubrica Descoperă Melnik
elviramvio, 01.06.19 23:01»@crismis:

Gata, batem palma! Dar ce te faci, Tații ar vrea împreună că de muncă grea, necesită într-ajutorare frățească 😅. Eu aș propune adunarea anuală AFA la Melnik, în subteraneeeee...

Nu plânge că ai ratat Rila. Fiind așa sărbătoare erai într-un puhoi de lume, parcare la mare distanță, nebunie în biserică. Noi am ajuns într-o duminică obișnuită și era să renunțăm la ce nebunie era. O vedeți voi altă dată în liniște, sunt sigură.

LA REVIEW Și nouă ne-a depășit așteptările! - scris de în rubrica Perun Hotel
elviramvio, 01.06.19 22:42»@crismis:

Sărmanul Tati! Nici nu știe ce a pierdut 😊! Dar și noi l-am ratat anul ăsta pe nea Melnik. Da anu-i lung!

Bună recomandarea ta, a voastră de fapt. Noi în brațele lui Sandanski n-am dormit până acum. Ne-au atras mereu ca magnetul cramele din Melnik și Roshen 😉!

LA REVIEW Și nouă ne-a depășit așteptările! - scris de în rubrica Perun Hotel
elviramvio, 27.05.19 15:45»@Dana2008:

Prin Papiu Ilarian. Dacă se materializează, dau un semn înainte. Mulțumesc mult.

O zi bună să ai!

elviramvio, 27.05.19 14:48»@Dana2008:

Am o rezervare în iunie la Tg. Mureș, sper să nu fiu nevoită să anulez (probleme serviciu soț). N-am mai fost în orașul ăsta de mult timp.

elviramvio, 26.05.19 16:00»@crismis:

😂

LA REVIEW Parcul Național Maarata și cascadele Crushuna & Peștera Devetashka - scris de în rubrica Descoperă Lovech și împrejurimile
elviramvio, 26.05.19 15:48»@dorgo:

Pentru că ecoul imi este într-un fel adresat și pentru că te-ai reactivat așa de frumos cu Egiptul (te invidiez 😉), Căline dragă află că nici eu nu prea merg pe ce au zis alții. Chestia cu restaurantele e clară, calitatea se schimbă nu după sezon ci după tură, după tunete și fulgere, după razele de lună. Am mai mers pe la lăudate, recunosc mai rar și pot spune că rezultatele au fost jumi/juma. Dar cel de acum mi-a, de fapt ne-a pus capac și a fost hotărâtor să nu mai scriu în veci despre locuri de mâncat. Poate îmi spune și mie cineva ce fel de variantă de gyros este un simplu bol doar cu feliuțe de carne, fix atât! Am fost calmi și delicat le-am spus că suntem vechi prin bucătăria grecească și am mâncat multe feluri de gyros și musaca. Pauză din partea lor, de nepătruns precum pietrele Atenei! Dar altfel îmbrățișări, invitații, povești de câte românce aveau angajate, ba chiar și una luată de nevastă, de unde își iau produsele, care din ei a fost în România la Dracula desigur... Ce să spun, problema a fost la taverna Liondi! Și privind în urmă la ce am observat la alte mese din acea seară, realizez că nici pe alții nu i-au servit cum trebuie dar cu vorba i-au îmbrobodit. Talent recunosc. Colegii care au scris despre Liondi, valoroși pe AFA și dragi mie, nu au nici o vină. Treceam peste asta dar abia după șoc - sincer a fost un șoc și singurul balcanic, în timp - am pieptănat TripAdvisor și acolo m-am lămurit că orice reclamă are un preț iar simpaticul grec cu care ne-am întreținut în acea seară, de fapt răspunde foarte obraznic celor care încearcă să-și arate o nemulțumire cât de mică și le pune în față zecile de comentarii excelente. Care știm bine că sunt de multe ori plătite într-un fel sau altul. Q. e. d.

Acum să știi că în Atena am mâncat excelent și porții mari la prețuri egale cu Liondi sau cu alte taverne din Salonic, Kavala, mă rog. Dar asta a fost la locații alese instant, fără recomandări, fără note, stele și ce-or mai fi. Liondi a fost singura belea, dar belea că noaptea mi-a fost și rău de la mâncarea lor, eu de obicei nefiind chiar așa... sensibilă.

O vară frumoasă îți doresc!

LA REVIEW Ce bine se mănâncă în Atena! - scris de în rubrica Unde mâncăm? Taverne în Atena
elviramvio, 26.05.19 00:07»@crismis:

Și frumos și util articolul tău. De când am poposit acolo ne-am propus să revenim și e pe lista de după lăsarea la vatră 😅 a șoferului. Așa nu mai stăm cu calendarul-călău în ceafă...

LA REVIEW Parcul Național Maarata și cascadele Crushuna & Peștera Devetashka - scris de în rubrica Descoperă Lovech și împrejurimile
elviramvio, 24.05.19 14:32»@tata123:

Să te întorci neapărat la Plovdiv, două nopți doar pentru oraș sunt suficiente dacă te organizezi bine, mai ales că vara ziua e lungă. Poate ajungi de miercuri până vineri, sâmbăta e pietricica și omul 😅 iar din cauza grupurilor organizate poți rata vizitarea interioarelor unor case. Am fost în aprilie a. c., din păcate n-am reușit nici măcar să văd cum mi-au ieșit pozele, nici vorbă încă să scriu impresii pe nicăieri.

Am trecut și noi pe ambele căi, Republika și Shipka (al doilea e preferatul nostru), mai bun asfaltul pe Shipka, așa ni s-a părut.

Au asfaltat bulgarii partea lor de pod? Că răseseră ceva zone când am trecut noi.

LA REVIEW 800 km într-o zi pe drumuri bulgărești – până la Plovdiv și retur - scris de în rubrica Drumuri bulgărești, cu bune și rele
elviramvio, 21.05.19 16:17»@Carmen Ion: m

Mulțumesc Carmen, știam că tu înțelegi. Nici eu nu mă iau după TripAdvisor (doar o dată după teapa ateniană am intrat pe site, incercam sa mă lămuresc 🤔). In restul locațiilor pe unde am fost in Atena, obișnuite, a fost super bine, mâncare bună, multa și prețuri ok, obișnuite.

O zi buna sa ai!

LA REVIEW Ce bine se mănâncă în Atena! - scris de în rubrica Unde mâncăm? Taverne în Atena
elviramvio, 21.05.19 14:21»@Carmen Ion:

Carmen, ieri eram hotărâtă să nu-ți citesc articolul acesta și desigur să nu-l votez. Dar este ultimul articol despre " mâncătorii" cum zice Crismis pe care-l mai citesc și votez. Nici aici, nici pe bloguri, nicăieri, oricât de celebră ar fi pagina.

Tu ai povestit bine, n-ai nici o vină. Dar profit de ocazie să-mi explic gestul. Citindu-ți titlul mi-am amintit că această hotărâre am luat-o în Atena, după ce am căutat o anume tavernă lăudată și unde am avut cea mai cruntă dezamăgire de când mergem în Balkani, în special Grecia a cărei bucătărie am pretenția că o știu puțin mai mult. Confirm ce spui, la cald, se mănâncă bine și la prețuri obișnuite pentru Grecia turistică. Deja salivez amintindu-mi câteva locuri.

Cum am mai luat plasa asta cu pomul lăudat și în Veliko Târnovo, cum chiar restaurantul ultimei noastre întâlniri AFA a fost controversat deși pe noi ne-au servit excelent, cum am mai luat ceva plase și în București, am zis gata cu poveștile despre restaurante. Mergem după inspirația noastră de moment dar nici nu mai povestesc despre ele. Așa că vă rog, pe tine și pe toți autorii mei favoriți de pe AFA să nu vă supărați că voi ignora total aceste articole.

LA REVIEW Ce bine se mănâncă în Atena! - scris de în rubrica Unde mâncăm? Taverne în Atena
pagină generată în 0.119678020477 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test