Ecouri publicate pe sait - de elviramvio

Pagina 1 [din 229]
[ 4579 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 225 . 226 . 227 . 228 . 229
[13.11.17 11:16] - elviramvio

Dragii mei prieteni, sa nu credeți că am abandonat subiectul sau, și mai rău, AFA! V-am citit parte din ecouri și voi răspunde curand la fiecare. Deocamdată sunt într-o "aplicație" neplăcută a vieții și pe de altă parte urăsc să scriu pe un ecran mic de telefon. O săptămână frumoasă va doresc!

[10.11.17 10:48] - elviramvio

@Zoazore:

Pedeapsa e la tine, nu la bietul apărățel! Păi ce-i așa extraterestru la el?! Chiar m-ai dezamăgit! Tocmai spunea Mama Michi ceva în ecou, ia vezi, tu în ce categorie ești!

Și pune mâna, scoate-l de la naftalină, alintă-l, nu da cu el de pământ, eventual dă cu tine și se rezolvă!

Aștept să-mi spui, pardon, să-mi arăți că ai ambâț!!

[10.11.17 10:43] - elviramvio

@mishu:

Da, este un loc interesant de vizitat, din păcate n-am făcut multe poze pentru că atunci când am ajuns la muzeu, erau turiști destui și în biserică și doreau rugăciuni de grup, așa că ne-am retras. În primele două zile erau localnicii care primeau cantități frumoase de alimente, acum regulile doar ei le știu.

Cât privește călugărul de pe faleză, este interesantă imaginea cu el printre cei modernist îmbrăcați!

[10.11.17 10:28] - elviramvio

@mishu:

Am stat in cumpana daca sa citesc sau nu la ora asta, mai ales ca am tras doar o ocheada spre poze, fasole cu ciolan, stii ca n-am voie, de ce faci asta ☹? Acum fie, o dată merge!!

Chiar ma gândeam că dacă ai oprit în cheia, trebuie să fi mancat undeva si problema ma interesa (am un drum in zona curand, cu interese)

O zi frumoasa!

[10.11.17 10:18] - elviramvio

@liviu49:

Se pare că e o descriere cifrată de nu înțeleg cum e o lenjerie cu sculăței 😂! In rest doar de bine, inca nu ma atrage locatia in forma bilet -casa pensii- tratament, deci nu sufar dupa poze cu interior, camerele le cam stiu, socrul meu devenise cumva fan, pentru socializare mai mult decat pentru tratament. Dar articolul merita un fb și invitatia de a mai scrie, nu lasați mostenire articolele alea de ne spuneați mai demult!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Da'... noi unde ne dormim?, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Dacia Hotel, HERCULANE
[10.11.17 10:10] - elviramvio

@krisstinna:

Frumos povestit!

Pâinea aia de te-a dat gata, până cu ceva timp în urmă o cumpăram de la niste ardeleni ce aveau un magazinaș cu brânzeturi, cărnuri și alte ardelenisme. Acum ceva cât de cât apropiat dar nu ca a ta. o iau din Piața Delfinului de la niște sibieni harnici. Chiar, mi-ai adus aminte că am terminat pâinea ardelenească și intrăm în sevraj😆!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: B & B. Biserica și Brutăria, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Descoperă zona Viscri, VISCRI-BUNEȘTI [BV]
[10.11.17 08:59] - elviramvio

@arcrom:

Of, pentru ultimii!

[10.11.17 08:57] - elviramvio

@webmaster:

Mulțumesc. O zi buna!

[10.11.17 07:04] - elviramvio

@Zoazore:

Normal să fie diferite, rușii sunt cu tendințe asiatice, au un ortodoxism răsăriten aparte față de cel balcanic, dictat probabil și de faptul că se consideră și au fost o mare putere. Au dat interpretări mai profunde arhitecturii și iconografiei bizantine. Cupolele lor în formă de ceapă de fapt simbolizează flacăra lumânării care arde, culorile cupolelor au o semnificație clară, numărul, aranjamentul lor la fel. O biserică rusă, dacă-i știi simbolurile, aproape o poți citi doar privind-o de la distanță, fără să ajungi la pisanie.

Bulgarii au fost la un pas de a trece la catolicism. Au știut, conducătorii lor, să folosească religia ca pe o armă de Star Trek.

Iar aici la catedrală, deși rușii au cam dictat, s-a păstrat stilul balcanic și nu rusesc ca la Shipka.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Catedrala Alexander Nevski, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Catedrala Alexandru Nevski, SOFIA
[10.11.17 06:48] - elviramvio

@mishu:

Multumesc. Catedrala nu e perfectă, are și ea ceva mici greșeli arhitectonice dar de, nici oamenii nu sunt perfecți, nici cei care au făcut-o, nici cei de-o folosesc, nici vizitatorii... Este însă un obiectiv cultural aparte pentru Bulgaria și Balcani. Cumva bulgarii au fost mai recunoscători celor ce i-au ajutat - eu zic aparent doar pe ei, interesele sunt mereu altele și asta s-a văzut imediat după 1878.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Catedrala Alexander Nevski, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Catedrala Alexandru Nevski, SOFIA
[10.11.17 06:37] - elviramvio

@Michi:

Săru mâna! Dar am ajuns să le folosesc pur și simplu de nevoie, m-am învățat cu multe din ele - chiar am devenit dependentă, de, boala incurabilă a momentului. Sunt foarte folositoare dar atenție că unele sunt mari consumatoare de baterie - o baterie mică externă e ideală în cazul ăsta - alte aplicații generează costuri mari prin folosirea internetului. Câteva din ele vă pot fi necesare în unele excursii, în anumite țări, chiar dacă nu mai conduce soțul mașina.

Și pentru că ați spus de tinerețe bat-o vina, ea a zburat de ceva timp din viața mea, vă spun un secret: când ești copilot mai copt așa ca mine, trebuie să fii în pas cu tehnica cât de cât, altfel riști să fii concediat😜👵

O zi bună vă doresc!

[09.11.17 22:56] - elviramvio

@Mihai18:

Nici un sistem nu-i perfect sau nu știm noi să-l folosim. Aplicațiile ne ajută mult dar trebuie să le și cunoști.

Vacanțe frumoase!

[09.11.17 22:44] - elviramvio

@AZE:

Sau dacă vizitiul mai are în memorie și o hartă, un pic de orientare în spațiu și mai e atent și la indicatoare. Anul trecut am avut probleme cu un telefon - încărcat suficient, firma n-a recunoscut decît după 6 sau 7 zile, apoi un alt aparat, Sophia a leșinat și a fost inutilă tot concediul așa că ne-am descurcat bine după metode ante 89!

[09.11.17 22:40] - elviramvio

@Dragos:

Mulțumesc Dragoș. Știu că tu vii mereu cu ceva interesant și util. Și așa este, Waze e bun de informator dar e și consumator de lux.

[09.11.17 22:28] - elviramvio

@traian. leuca:

Mulțumesc mult. Să auzim cum vor merge pe telefoanele de le aveți și mai ales prin zonele alea de le știu eu că le umblați!

Numai bine vă doresc!

[09.11.17 22:26] - elviramvio

@Dabator:

Mulțumesc. Eu am prostul obicei prin stații de tramvai sau pe unde aștept, să caut aplicații noi care mă interesează. Pe unele le descarc dacă-mi par interesante și apoi văd cu ce rămân. Până la parkopedia de exemplu, am încercat mai multe dar n-am fost mulțumiți. Asta a mers șnur, până acum.

O seară bună!

[09.11.17 22:21] - elviramvio

@Zoazore:

Ce m-ai făcut să râd! Avem prieteni gălățeni, au două, 2 GPS, se încăpățânează să le folosească băbește de ani de zile. Au greșit drumul venind la noi și nu era prima vizită iar la bulgari au depășit pur și simplu Nesebar, atenți la GPS au ignorat și panourile!! Dar am și alte aventuri cu ei, de tot râsul!

Fă o cerere la moși pentru un telefon galactic, nu de alta dar păcat de ecouri la articol dacă ție nu-ți folosesc!

[09.11.17 22:15] - elviramvio

@arcrom:

Păi la acel /momentan/ de mă întrebi, nu prea pot răspunde exact, cred că mai repede ar fi toalete pentru moși și babe că nu vreu să depășesc vre-o mamă cu recorduri de vârstă de pe la noi și să am tripleți!

Cu waze, a răspuns Dragoș, dacă nu are net gras, nici n-o mai trezește șoferul că nu-i spune unde, cine, cum pândește! De fapt pentru asta o folosește cel mai mult și cam 90% a fost cu informația la secundă! Dar da, mănâncă de rupe!

Cu Flush, ei da, aștept! Deși cred că prin locurile alea, atunci, cred că preferai să nu cobori din mașină orice se întâmpla, cred eu după povești auzite, tu să ne spui mai multe!

Spor la scris!

[09.11.17 22:05] - elviramvio

@AZE:

Mulțumesc pentru tot. Așa este, să funcționeze, uneori ești în situația de a nu te mai uita cât costă doar să te descurci cumva. În Serbia e durere cu internetul, spun ca pățită - nu rău, doar ușor ciupită -de aceea mare grijă.

Am și adaptoare dar și niște baterii externe pentru orice situație și sunt și atentă când grohăie telefonul după ce am trecut granița și firmele de telefonie ne anunță, elegant 🤣 cum e cu aritmetica lor dacă cumva avem de gând să-i folosim!!

O seară bună!

[09.11.17 15:55] - elviramvio

@roth:

Acolo ai întâlnire cu Moș Crăciun să vezi dacă am fost cuminți?!

Drum bun și să ne povestești!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Secret Santa 2017, AUTOR: elviramvio din DESTINATIA: Inițiative de suflet AmFostAcolo, INIȚIATIVE AFA
[pg. 1 / 229]: ecourile 1-20 din total 4579
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 226 . 227 . 228 . 229
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2017 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.411591053009 sec /