Ecouri — scrise de msnd; în 2019 SĂPT.12

msnd, 22.03.19 10:20»Foarte speriat a fost conducătorul bărcii noastre. Probabil că știa el de ce. Imediat ce „s-a dat alarma”, n-a mai stat să ne povestească nimic, „a băgat cărbuni” la puterea maximă a bărcii, să ne ducă în cel mai scurt timp la debarcader, ca să vină după voi. După ce am coborât cât am putut de repede, cu aceiași viteză maximă a plecat înapoi. Din fericire, voi erați deja în siguranță.

Acum totul este o amintire, pe care, probabil, nu o veți uita niciodată. Bine că s-a terminat cu bine!

LA REVIEW Dunarea – numita si ”Amazonul Europei”! - scris de în rubrica Croaziere, mini-croaziere pe Dunăre
msnd, 19.03.19 17:20»Sunt surprins, și îmi pare rău pentru experiența neplăcută.

Noi am mâncat de două ori acolo, și nu am avut astfel de probleme. Este drept că nu am acordat mare atenție uniformei ospătarului, dar frigăruile, cu cartofi prăjiți la mine, au fost ca lumea. Doina nu a avut nici un comentariu negativ la cele două porții de păstrăv și de șalău, doar că au fost un pic cam mari, și au necesitat două porții de mujdei fiecare. Eu am fost puțin surprins de „patul de pâine prăjită” de sub „Cotletul a la Vios”, dar, după explicații, n-am avut ce face și l-am acceptat.

Chiar și micul dejun, servit în sistemul „micul dejun al zilei”, a fost destul de variat și suficient. Nota proastă a acestuia a fost ceaiul din prima zi, servit în pahare de plastic, de unică folosință.

Dar, pe ansamblu, pentru noi a fost bine, chiar fără a lua în considerare prețurile, sub cele ale altor restaurante din zonă.

LA REVIEW Se putea și mai rău - Restaurantul Vios (de la Sara's Sons) - scris de în rubrica Unde mâncăm în Herculane?
msnd, 19.03.19 16:46»@vulpe mihaela:

Subscriu întru totul și la punctul de vedere privind prețurile, și la cel privind condițiile de servit masa. Impresia mea este că au așezat mesele respective pe culoarul de acces la camere, și nu într-un loc gândit de la început a fi restaurant.

Ar mai fi de menționat „Toaleta mixtă”, conform inscripției de pe ușa respectivă. Trecând peste faptul că singurul loc disponibil în interior, nu corespunde, conform normelor, cu numărul de locuri la mese, denumirea și situația respectivă cred că este un unicat. În memoria mea, este la același nivel cu WC-ul cu 2 locuri găsit la hotelul din Câmpeni în urmă cu vreo 45 de ani.

LA REVIEW Casa Lorabella - Baile Herculane – o ciorba si-o clatita - scris de în rubrica Unde mâncăm în Herculane?
pagină generată în 0.0108330249786 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test