Ecouri publicate pe sait - de Aurici

Pagina 1 [din 92]
[ 1835 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 88 . 89 . 90 . 91 . 92
[16.12.17 00:38] - Aurici

@ioan marinescu: Nu ziceti asa. Nu luam noi aminte de la Mama Michi si ne vom plimba inca 20-30 de ani de aici inainte? Asa ca aveti timp sa ajungeti peste tot, asa cum cred si despre mine...

Multumesc pentru vizita si aprecieri, numai bine!

[15.12.17 18:05] - Aurici

@cornel: Am crezut că n-o să spun nimic. Ce să spun când cuvintele sunt de prisos? Dar...

Anul acesta n-am fost prea convinsă că o să particip la acțiunea Cameliei (@roth), Secret Santa, dar m-am răzgândit cu o secundă înainte ca ea să facă extragerile. De ce m-oi fi răzgândit? Păi, ca să trăiesc emoțiile pe care le trăiesc.

Am fost una dintre persoanele la care Maria s-a gândit în ultimile ei zile pentru că ea a fost moșul meu anul acesta.

Nu știu ce cadou mi-a pregătit și nu contează. Contează că ea s-a gândit la mine și a preocupat-o acest lucru, chiar dacă nu se mai simțea deloc bine.

Sunt fericită că am apucat să-i spun toate lucrurile pe care am vrut să i le spun și știu că darul ei va însemna o bucurie și o durere, în același timp.

Îmi pare extrem de rău că nu pot să ajung și eu la înmormântare din motive profesionale angajate, pe care nu le pot schimba. Dar vă rog pe cei care veți fi acolo, să adăugați la gândurile voastre și ruga mea pentru Măriuca.

[14.12.17 13:32] - Aurici

@Dana2008: Da, așa cum am repetat în articol, a fost o călătorie extraordinară, un drum superb, presărat cu de toate de-a lungul lui.

Îți doresc să ai parte de așa o călătorie, știu că îți place să cutreieri.

Mulțumesc, asemenea, călătorii frumoase și ție!

[14.12.17 12:38] - Aurici

@mprofeanu: Cam așa cum scriu îmi aleg și eu vacanțele. Este suficient să mi se aprindă un beculeț când văd o poză sau citesc ceva interesant. Dar ca să aleg destinația aia trebuie să mă lămuresc despre ce aș putea face în zonă, ca să-mi estimez și timpul pe care să-l aloc... De aceea îmi place să găsesc informațiile concentrate, dar nu înseamnă că nu îi apreciez foarte mult pe cei care au un stil opus. Mă bucur însă că reușesc să fac chiar și-atât.

Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, numai bine.

[14.12.17 10:17] - Aurici

@Carmen Ion, @mihaelavoicu, @RoxanaGRS: Fetelor, vă mulțumesc foarte mult pentru vizită și pentru aprecieri. Și eu m-am umplut de nostalgie scriind articolul ăsta, dar mai ales alegând pozele.

Ce să fac... articolele îmi ies mai lungi pentru că scriu despre zone în care am stat mai multe zile și despre mai multe obiective. Mi-ar fi plăcut să scriu despre fiecare obiectiv în parte pentru că îmi pare rău de poze, dar asta e, n-am atâta timp. Mă bucur însă că pot să contribui măcar la familiarizarea unui turist în legătură cu locurile prin care trec. Mai departe, dacă i-a plăcut și l-a incitat dezvoltă el singur cum/cât vrea. Cam așa îmi aleg și eu vacanțele.

O zi bună, mulțumesc încă o dată pentru ecouri.

[14.12.17 09:29] - Aurici

@webmaster: Multumesc, zi faină!

[13.12.17 10:23] - Aurici

@mihaelavoicu: Abia aștept celelalte articole despre Copenhaga. Tot ce ne-ai spus în acest articol mi-e familiar și mi-a făcut mare plăcere să citesc și să revăd.

Cât privesc călătoriile în grup sunt de acord cu tine. Nici eu nu sunt adepta lor, drept dovadă ca am fost într-o singură excursie organizată. Dar sunt si excursii de grup organizate cu cap, fără ca agenția să vizeze doar tunuri și câștiguri imense, iar eu am avut parte de una așa în țările nordice în care grupul a fost de 11 persoane. Este adevărat că a costat ceva, dar am profitat din plin de avantajele unei excursii organizate cu multă știință, într-un cadru restâns. Așa că mai depinde și de ce alegem. Când plătim o excursie unei agenții unde grupul este de 45 de persoane, așa cum am auzit de curând, este evident ce așteptări poți să ai. Cred că cel mai mare avantaj rămâne costul redus, dar restul trebuie să ne asumăm și să fim împăcați cu condițiile pe care le-am agreat atunci când am plătit.

Cred că ce o să ne mai spui despre Copenhaga o să fie noutăți pentru mine. Abia aștept!

Numai bine, sfârșit de an excelent!

[11.12.17 12:31] - Aurici

@Crazy_Mouse: Ce schimbare la Stâna Ștefanu! Am mâncat acum vreo 4-5 ani dar era cu totul altfel, abia îți găseai un locușor și trebuia să înghiți repede ca să lași locul și altcuiva. Acum s-au înmulțit mesele, sunt cu totul altfel și aproape că seamănă cu o terasă...

Asta înseamnă că trebuie să mai ajungem și noi, că tare ne-a plăcut tochitura aia care se făcea în fața noastră.

[08.12.17 11:40] - Aurici

@mishu: Sunt convinsă că vei ajunge (și) acolo. Și mă bucur să citesc printre rânduri că ești bine. Lasă restul, suntem clar generația de sacrificiu, nu mai aștepta să se întâmple acasă, bucură-te că ai avut această șansă. Poate copiii noștri vor face ce ar fi trebuit să facem noi imediat după revoluție și vor avea o viață ca cea pe care o experimentezi tu acum.

[08.12.17 10:51] - Aurici

@elviramvio: Păi eu știu dacă n-o fi doar gura de colegul nostru=))

Cred că pentru femei este o experiență deosebită, tocmai din postura de neconsumatoare. Mie mi s-a părut foarte interesant, iar gazdele știu să facă turul foarte plăcut. Încep cu niște povești din viața familiei care a pus pe picioare distileria, care te acaparează cu totul și apoi ești curios să te duci la galeria foto de pe pereți și să identifici toate câte ai auzit.

Îți doresc să ajungi. Mulțumesc pentru vizită, week-end plăcut.

[08.12.17 09:47] - Aurici

@mishu: Mulțumesc Mishulică, sper că ești bine, voioasă și sănătoasă.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Seaview Hotel - cazarea de la capătul pământului, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Seaview Hotel, JOHN O'GROATS
[06.12.17 23:51] - Aurici

@abancor: Ooo, da, cred că nu este posibilă o excursie în Orkney din Inverness. Sau, mă rog, este posibilă, dar este păcat să o faci așa. Noi ne-am mutat și din Thurso, care era la 20 de km de John O'Groats, pentru că am vrut să nu riscăm nimic și să pierdem singurul feribot care pleacă dis-de-dimineață, zilnic, către insule. Inițial făcusem rezervare în Thurso pentru că este un oraș mai mare, dar apoi ne-am vrut aproape de feribot și am ales Seaview din John O'Groats.

Ai făcut bine că ai zis pas, poate îți iese cu altă ocazie așa cum trebuie pentru că este păcat. De la Inverness la John O'Groats noi am făcut aproape o zi. Pe nici 200 de km. Îți dai seama de câte ori ne-am oprit pe drumul acela spectaculos...

Merge foarte bine cu mașina proprie, în sensul de închiriată. Noi am luat mașina la Edinburg, am mers la Dufftown pentru un tur de distilerie, apoi Inverness - Ruta NC500 până la John O'Groats și înapoi la Inverness pe coasta de est, unde am avut 2 nopți. De aici am intrat și noi puțin pe Skye, până la Armadale și apoi am plecat spre Glasgow prin Glencoe, GlenGreen și toate glen-urile care ne-au zăpăcit de cap și am lăsat-o acolo, la Glasgow, după 2000 de km. N-am avut nici o problemă, a fost un trafic super lejer pe drumul de coastă. Am mers chiar și zeci de km fără să întâlnim pe cineva. Fără taxe de drum, fără taxe de parcare, nu tu poliție... a fost chiar ok.

Merită să visezi și să ți se împlinească Orkney. A fost o experiență interesantă..., altfel.

Mulțumesc pentru vizită și pentru ecou, numai bine!

[06.12.17 21:22] - Aurici

@Michi: Mama Michi, la multi ani sanatosi si voiosi, alaturi de cei dragi.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Gânduri la împlinirea vârstei de 83 de ani, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Alte subiecte off-topic, DE LA LUME ADUNATE
[04.12.17 16:00] - Aurici

@mihaelavoicu: Să te dojenesc pe tine era ultimul lucru la care m-aș fi gândit. Cei mai buni prieteni cu care am descoperit Istanbul-ul acum vreo 12-13 ani, n-au mai călcat niciodată pe acolo, iar noi am făcut potecă. Prietenia noastră a mers însă și merge mai departe. Ce are una cu alta? Eu zic Slavă Domnului că suntem diferiți, că altfel era o plictiseală pe pamântul ăsta...

Așa că, nu știu cât sunt de înțeleaptă, dar cu faptul că nu ne plac aceleași lucruri sunt absolut și întru totul de acord.

Zi bună și călătorii frumoase acolo unde sufletul tău cere.

[04.12.17 11:39] - Aurici

@Alex_Macedo: Cu drag și eu!

[04.12.17 10:50] - Aurici

@mihaelavoicu: Nu strică un sfat bun niciodată, așa că ai făcut foarte bine că ai reamintit de Muzeul de Istorie și Arheologie. L-am văzut și eu, da. Am făcut multe drumuri la Istanbul, noi chiar suntem îndrăgostiți de orașul ăsta și mergem regulat și cred că tot ce este reprezentativ am văzut la primele drumuri. Apoi, pentru că tot mergem cu prieteni diverși pe unele le-am mai revăzut. Sunt de părere că este foarte bine să-ți începi vizita într-un oraș cu astfel de obiective pentru că te poate lămuri cu multe lucruri.

Multumesc mult pentru vizita si ecou! Săptămână ușoară!

[03.12.17 14:51] - Aurici

@ghisor: Pai ce naiba sa mai comentezi? Scuza-ma pentru naiba...

I-am aratat sotului pozele si i-am spus despre recomandarile tale in ceea ce priveste cererea in casatorie Am facut nunta de argint, dar o mai am p-aia de aur. Si la 25 de ani m-a cerut din nou. Poate am noroc si ma cere si la 50 la oricare din cascadele despre care ne-ai vorbit. Nu sunt pretentioasa. I-as propune o logodna inainte de nunta de aur ca nu mai am rabdare...

Am zis ca nu mai intervin... dar ce sa fac cu pozele astea...

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Jurnal de calatorie: America de Sud – Episodul 12, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Las Cataratas de Iguazu / Iguacu, #CĂLĂTORII PRIN BRAZILIA
[03.12.17 14:31] - Aurici

@mishu: Offf, sper sa te rasfat vesnic :)

[03.12.17 14:26] - Aurici

@mishu: Sunt dati naibii austriecii astia!

Asta o sa-ti faca inceputul mai usor. Bafta in toate!

[03.12.17 14:12] - Aurici

@Alex_Macedo: Multumesc si-aici de vizita si pentru aprecieri.

Bat si eu la poarta colegului @Aze pentru ca Sibiu-ul este orasul in care ajungem cel mai des, la prietenii sotului de stagiatura, pe care ii vede regulat. Dar de cand ne inghesuim asa, el cred ca si-a luat seama :)

@Mishu: Multumesc, Mishulica, pentru vizita si ma bucur ca te-am retinut mai mult decat iti propusesei.

:*Ai grija de tine!

[pg. 1 / 92]: ecourile 1-20 din total 1835
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 89 . 90 . 91 . 92
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2017 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.220169782639 sec /