Ecouri — scrise de Aurici; [p.1 /130]

Aurici, 20.01.20 18:12»@mecut: Scuză-mă pentru răspunsul întârziat.

Așa este, poveștile sunt multe, dar n-am mai dezvoltat că și-așa am un talent să mă lungesc. Mă bucur dacă îi dau măcar o idee cuiva, că după aia dezvoltă el cum i se potrivește mai bine.

Mulțumesc pentru ecou și abia așteptăm și povestea ta.

LA REVIEW Inepuizabilul Istanbul – alte cartiere nevăzute: Balat, Fener și Ortaköy - scris de în rubrica Descoperă Istanbul
Aurici, 17.01.20 16:23»@Dan&Ema: Mulțumesc, Dane! Nici eu nu știam absolut nimic despre aceste cartiere, nici de Cantemir că ar fi învățat acolo sau că a donat terenul pentru liceu. Gazda noastră a fost responsabilă pentru alegerile făcute. Cel mai greu a atârnat info referitoare la Cantemir, apoi au fost pozele și la fel de mult a contat informația că acolo se filmează serialele turcești, cu toate că eu n-am văzut nici măcar 5 minute din vreunul.

Tot atât de adevărat este că mai avem de descoperit. Și ce bine! Pentru că, din fericire, activitatea soțului continuă și drumurile noastre spre Istanbul n-au cum să se oprească.

LA REVIEW Inepuizabilul Istanbul – alte cartiere nevăzute: Balat, Fener și Ortaköy - scris de în rubrica Descoperă Istanbul
Aurici, 17.01.20 16:09»@johnnyredlabel: Eu te încurajez să te duci totuși, dacă asta îți dorești. Pentru că la fel de bine se poate strica ferry care ne duce în Thassos, sau în alte direcții, mașina, așa cum au pățit prietenii noștri, care au pierdut cursa și au venit a doua zi... și tot așa.

Să gândim pozitiv ca să atragem energiile care trebuie.

LA REVIEW Rusalii în Samothraki (I) - scris de în rubrica Descoperă Samothraki
Aurici, 17.01.20 14:53»@johnnyredlabel: La adresa care era deja în articol, la sectiunea "Transport", găsești programul ferry în 2020 și saitul de pe care poți rezerva. Îl mai pun o dată aici: insamothraki.ro/orarul-fe ... samothraki.html. Din păcate dau programul din aproape în aproape, ca și anul trecut.

Dacă știi sigur că te duci și ca să stai fără emoții, cea mai bună soluție ar fi să iei biletele online. Astă vară toți care nu rezervaseră online au luat bilete și de la fața locului, dar având în vedere că este posibil să fie tot un ferry pe zi, mai bine te asiguri online.

Când am fost noi circula zvonul că nu rămâne nimeni pe continent și că momentan nu fac mai multe curse pe zi pentru că nu au cereri care să justifice suplimentarea curselor.

Rezervarea online presupune un pic de balamuc, cel puțin anul trecut nu le funcționa saitul foarte bine, dar ne făcusem un obicei ca în fiecare zi să-l verificăm. Nu este cazul să faci rezervarea cu mult timp înainte, noi am luat biletele doar cu o zi înainte de plecare. Cred că este suficient să începi să te uiți cu o săptămână-două înainte de plecarea voastră.

Baftă și vacanță plăcută!

LA REVIEW Rusalii în Samothraki (I) - scris de în rubrica Descoperă Samothraki
Aurici, 16.01.20 10:35»@tata123: Așa este, fiecare cartier al Istanbulului ascunde comori. Când zicem că nu mai avem ce să vedem la Istanbul, atunci descoperim alte și alte locuri, care s-au pliat de fiecare dată foarte bine pe sufletul nostru.

Mulțumesc pentru ecou și comentarii, numai bine și un an bun, cu sănătate și multe călătorii.

LA REVIEW Inepuizabilul Istanbul – alte cartiere nevăzute: Balat, Fener și Ortaköy - scris de în rubrica Descoperă Istanbul
Aurici, 16.01.20 10:24»@roth: Draga mea, dragă, ce să fac, defect profesional.

Sper să fi inspirat pe iubitorii de Istanbul cu cele 3 cartiere. Eu nu am găsit prea multe informații când am hotărât cu gazda noastră că vom merge acolo. Ne-am bazat mai mult pe ce ne-a spus el și pe pozele pe care ni le-a arătat.

La poșta locală din București clar n-aș putea fi angajată dar la Istanbul cred că aș avea șanse. De multe ori ne-am spus și noi că ne descurcăm mai bine prin Istanbul decât prin București.

Mulțu pentru vizită și ecou, te pup, vacanțe minunate și ție. Și mai scrie-ne și tu.

LA REVIEW Inepuizabilul Istanbul – alte cartiere nevăzute: Balat, Fener și Ortaköy - scris de în rubrica Descoperă Istanbul
Aurici, 15.01.20 16:54»@Radusurcan: Păi, dacă suntem doar în trecere dinspre Istanbul, ne oprim aprox în zona din fața Moscheei Selimiye, pe Kiyic cadesi. Este strada pe care intrăm sau plecăm din Edirne, spre casă. Este plină de supermarketuri, mai mici sau mai mari, iar cumpărăturile de casă, să zic așa, le facem de pe aici, în special de la supermarket-ul Margi (market), pentru că este aproape de parcarea mică, privată, unde ne lăsăm mașinile.

Dăm o tură și pe principala stradă pietonală, Saraclar, unde sunt multe magazine de haine, băcănii și bazarul, care se intinde pe aproape tot bulevardul și are vreo 6 porți de ieșire spre Saraclar.

Dacă ne și cazăm, mergem neapărat la outletul Margi care se află la vreo 2-3 km pe drumul spre Istanbul și de acolo incă vreun km la Supermarket-ul Kipa. Outletul este pe stânga și Kipa pe dreapta. Între ele sunt o grămadă de băcănii, unde vă recomand să vă opriți, mai ales pentru produse tradiționale. Aceleași produse turcești le găsiți și la băcăniile de pe Saraclar. La distanță mică de Outletul Margi este și mall-ul Erasta.

Până descoperiți singuri toate magazinele și băcăniile mici, care nouă ne plac foarte mult, vă recomand pentru cumpărături Bulevardul Saraclar, Outletul Margi, Erasta mall și supermarket-ul Kipa.

LA REVIEW Inepuizabilul Istanbul – alte cartiere nevăzute: Balat, Fener și Ortaköy - scris de în rubrica Descoperă Istanbul
Aurici, 15.01.20 16:27»@Jimmy1: Dar a cam golit visteria țării sultanul ăla, ca să construiască Dolmabahce. Ce să zic, ochiului îi place mai mult opulența decât sobrietatea, când e vorba de obiective turistice. Și nu numai, din păcate!

Mulțumesc mult pentru ecou, completări și aprecieri.

Un an bun, sănătos și plin de călătorii!

LA REVIEW Inepuizabilul Istanbul – alte cartiere nevăzute: Balat, Fener și Ortaköy - scris de în rubrica Descoperă Istanbul
Aurici, 15.01.20 11:17»@bujorel: Trebuie să-ți spun și eu că ești fenomenal. Am citit articolul tău azi-noapte pe la 1 și acu l-am mai recitit o dată. Trebuie să ai o doză de nebunie (scuză-mă) să iei în toiul iernii un astfel de traseu în calcul. Mai ales ca a fost vorba de câteva zile doar. Tu, ca tu, dar văd că și ai tăi au dat din pinteni o dată cu tine.

Felicitări pentru experiența voastră și pentru modul haios în care ne-ai relatat-o și nouă.

Mă chinui și eu să ajung acolo de vreo 2-3 ani dar nu m-am gândit niciodată decât la avion. O să țin seama de experiența ta și poate iau în calcul și varianta asta, pentru o vacanță mai lungă însă.

Felicitări încă o dată și respectele noastre!

LA REVIEW Cu mașina la Sankt Petersburg, de revelion - scris de în rubrica Cu mașina la St Petersburg
Aurici, 15.01.20 00:06»@webmaster: Mulțumesc, seară/noapte bună!
LA REVIEW Inepuizabilul Istanbul – alte cartiere nevăzute: Balat, Fener și Ortaköy - scris de în rubrica Descoperă Istanbul
Aurici, 10.01.20 17:28»@aalliinnaa: Nu ne-ai plictisit. Sunt foarte multe detalii utile celor care vor să ajungă acolo.

Casă de piatră, răbdare și înțelepciune din partea amândurora și să vă continuați viața așa cum ați început-o, cu cât mai multe călătorii.

LA REVIEW Phucket - Impresii de calatorie, preturi, excursii - scris de în rubrica Vacanța în Phuket
Aurici, 09.01.20 11:32»@Nasshu: Mă bucur mult să aud asta. Scrisesem un articol mai laudativ puțin dar l-am mai periat când am văzut ce notă are hotelul pe saitul nostru. Am zis că sunt eu mai exaltată decât media și trebuie să mă mai abțin.

Tot atât de adevărat este că cei care au scris de rău nu au niște argumente sănătoase. Anul trecut a scris cineva de revelion 2 fraze din care reiesea doar că a avut o dispută cu cine i-a făcut oferta și prin urmare nu i-a mai plăcut nimic și nu recomanda.

Noi am fost extrem de mulțumiți de orice, în special de personal și de modul cum gestionau problemele care mai apăreau.

Dimensiunea camerei cred că-i o problemă și pentru ei dar asta-i moștenirea, din păcate. Aerul condiționat era poziționat sus pe balconul camerei noastre, așa cum se vede și din poza mea, P22. Or fi rezolvat problema.

Mulțumesc mult pentru completări și confirmări. La mulți ani!

LA REVIEW Revelion la Hotel Sulina Internațional, Mamaia - scris de în rubrica Sulina Internațional Hotel
Aurici, 09.01.20 10:42»@crismis: Ne-am simțit foarte bine la hotelul acesta. Poate pentru că este perioada asta festivă și se dau mai mult peste cap, ce să zic? Nu știu dacă vara mai scapă frâiele, aș vrea să cred că nu, dar noi nu prea am avut ce să le reproșăm acum.

Noi nu am mai fost pe litoralul nostru de când erau copiii mici, în afară de escapade de week-end, fără cazare, și cele 3 sejururi de revelion din ultimii ani. Ne gândim să revenim și noi un week-end la Sulina, pentru că am câștigat la tombolă cina romantică. Să vedem dacă ne iese.

La mulți ani sănătoși și plimbăcioși! Și da, condiția de pace în lume este esențială, că uite ce grozăvenii trăim.

LA REVIEW Revelion la Hotel Sulina Internațional, Mamaia - scris de în rubrica Sulina Internațional Hotel
Aurici, 07.01.20 23:21»@Irinamn: Draga mea, mă bucur că ai privit așa ecoul meu. Tocmai pentru că am fost convinsă că merită am ținut să mă adresez ție. Mai fă-ți timp și scrie-ne, o faci foarte bine și mi-ar plăcea să citesc despre destinațiile tale de vacanță.

Un an bun și ție și te rog să nu mi te mai adresezi cu " vă" ci cu " îți" , așa cum fac și eu.

Seară faină!

LA REVIEW De Craciun la Hurghada - scris de în rubrica Descoperă Hurghada
Aurici, 07.01.20 20:46»@CezarG: Nu este cazul să-ți fie jenă, suntem cu toții la fel. Și nouă ni se întâmplă, stai liniștit! Tot ce contează este că am reținut din articolul tău exact ce trebuia și mă interesa pe mine. Mulțumesc și pentru completări.

Poveștile tale m-au convins să ajung în acel sătuc, mai ales că nouă ne place foarte mult viața rurală. Sper doar să termine și celelalte camere pentru că noi suntem mai mulți. Și ca grup, recunosc grupul meu în al tău. Nu există gazde care să nu ne fi plăcut (câtă modestie!) de-a lungul anilor.

Un an bun, cu multe călătorii și te mai așteptăm să ne povestești.

LA REVIEW Revelion 2020, surpriza foarte placuta! - scris de în rubrica Pensiunea Câmpia Soarelui [Apa Neagră]
Aurici, 07.01.20 01:24»@Costi: Mulțumesc pentru răspuns!
LA REVIEW Ierusalim, pentru prima dată! - scris de în rubrica La pas prin Ierusalim
Aurici, 07.01.20 01:19»@nicole33: Eu cred că cei mai mulți îl aleg din comoditate. Atâta informație am găsit aici, pe AFA, n-am avut timp să căutăm mai mult și dintr-un motiv sau altul ne-am făcut treaba cu el.

Dincolo de asta, care nu mi se pare un păcat, mie îmi scapă și nu înțeleg de ce oamenii îl ridică așa în slăvi. Zici că i-a plătit dar știu că nu-i adevărat. Și atunci? Pentru o poză pusă pe FB? Sau pentru ce naiba? La începutul unui sejur suntem entuziasmați și nu facem multe conexiuni, dar nici la sfârșitul sejurului nu s-or fi clarificat lucrurile?

În fine... dă-l încolo. Aș vrea să mai scriu și eu ceva pentru bătrânețile mele nu să-mi pierd timpul așa.

La mulți ani! Mii de km în 2020!

LA REVIEW Excursii optionale - scris de în rubrica 'Opționale' cu plecare din regiunea Hurghada
Aurici, 07.01.20 00:50»@Irinamn: Mi-a plăcut atât de mult cum ai început articolul! Cu nici două luni în urmă am înnebunit răsfoind pe AFA articole despre Egipt, fără să găsesc prea multe folositoare. Mai mult am pierdut timpul. Am zis acum că al tău va fi cel folositor și tocmai pentru că ai fost de 8 ori și l-ai început atât de bine, îl voi pune la favorite pentru o vizită ulterioară.

Dar ne-ai lăsat cu ochii în soare și după câteva concluzii foarte bune despre Hurghada ni l-ai prezentat pe Amir, pe care noi îl cunoaștem, chiar foarte bine, de pe aici. Și gata, articolul s-a terminat. Rar am dezamăgiri legate de un articol pe AFA. Lucrurile sunt albe sau negre din prima, dar în cazul tău am fost convinsă că voi citi un articol bun pentru că începuse bine.

Eu aș vrea să te întreb dacă de fiecare dată din cele 8 sejururi ai apelat doar la serviciile lui Amir. N-ai simțit deloc nevoia de o schimbare?

Bine ai venit printre noi și sper să nu te oprești din scris și să ne mai împărtășești din vacanțele tale. O faci bine, ești coerentă, dar spune-ne lucruri, că noi suntem pe aici ca să citim despre experiențele altora și abia apoi să descoperim și singuri. Tu chiar ai fi putut să ne ajuți mai mult.

La mulți ani și un an turistic bogat!

LA REVIEW De Craciun la Hurghada - scris de în rubrica Descoperă Hurghada
Aurici, 07.01.20 00:12»@Dimosu: Uite cât de diferiți suntem ca turiști! Tu spui: "Atat Cracovia, dar mai ales Varsovia". Eu spun: " Varșovia, dar mai ales Cracovia".

La mulți ani și un an turistic cât mai bogat!

LA REVIEW Cracovia si Varsovia intr-o saptamana de iarna - scris de în rubrica Descoperă Polonia
Aurici, 07.01.20 00:02»@Dan&Ema: Am fost și noi la plimbare pe 1 ianuarie prin centrul vechi al Constanței. Am lăsat mașina în capătul străzii Traian și am mers până jos, la faleza Cazino-ului. Zici că centrul vechi e lăsat în paragină? Noi chiar am fost încântați de el. De data asta am intrat doar în Catedrala Sfinții Petru și Pavel, dar chiar dacă mai trebuie renovare, monumentele și obiectivele arată bine la exterior și sunt îngrijite.

Apropo de Cazino, eram la plimbare cu o persoană care ne-a confirmat (știu că știe), că în sfârșit a încăput pe mâini bune. Să sperăm că spusele lui și a celor de la TV se vor adeveri. Și noi zicem că suntem nebuni de legat de lăsăm așa o bijuterie să se irosească.

Din păcate, am fost al 3-lea an la mare iarna, cu ocazia sejurului de revelion, dar nu pot spune că m-am îndrăgostit de mare în acest anotimp. Și îmi place și mie marea mult. În fiecare an ne-am plimbat în fiecare zi din cele 4 ale sejurului și tot timpul a bătut vântul cu putere. Noi am fost numai în Mamaia și am luat la pas faleza în sus și în jos, în plimbări de 2-3 ore, dar după fiecare plimbare am intrat în casă cu obrajii praf. Ce-i drept nu a răcit nimeni niciodată, dar cred că pe mine, personal, m-ar deprima o astfel de vreme pe termen mai lung. Sau poate în oraș este mai adăpost și doar la malul mării bate vântul așa cu putere. În fine... nu e ultima oară când alegem marea iarna, sper să prindem și zile mai frumoase.

La mulți ani tuturor și mii de km în 2020!

LA REVIEW Extrasezon in Constanta sau ghid pentru la vara - scris de în rubrica La pas prin Constanța
pagină generată în 0.0692751407623 sec

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test