Ecouri publicate pe sait - de Aurici

Pagina 1 [din 110]
[ 2181 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 106 . 107 . 108 . 109 . 110
[07.10.18 13:28] - Aurici

@mishu: Ne-a plăcut tot Ambras-ul dar cel mai mult ne-a plăcut la sala de curiozități.

Iar cu scaunul bețivanului ne-am amuzat teribil. Ce idei aveau și oamenii ăia pe vremuri! Scaunul era unul metalic, pliabil și îl foloseau la chefuri. Așezau împricinatul pe el, îl fixau cu niște bare metalice și scăpa de acolo doar după ce consuma o anumită cantitate de vin. Ni s-a părut super haios.

Și mi-a părut rău că am stat atât de puțin la Ambras. Este un palat care merită cel puțin o jumătate de zi. Am trecut prin el mai repede decât ne place iar la curiozități chiar ne-ar fi plăcut să stăm mai mult.

:*

[07.10.18 12:20] - Aurici

@Dan&Ema: Ultimile două revelioane le-am făcut la Zenith și nouă ne-a plăcut foarte mult. Cârcotelile cred că vin din cauza camerelor care sunt cam mici pentru un hotel de 4* dar pe noi nu ne-a deranjat atâta vreme cât am avut atâtea spații de socializare.

Pentru noi, camera de hotel este doar ca să dormim dar avem niște cunoștințe care nu ies zile întregi din cameră când sunt în concediu. Le place să citească, să se odihnească... așa că pentru ei așteptările pentru o cameră de 4* sunt altele.

Ne-am întors al doilea an pentru revelion din cauza prețului care rămăsese cât de cât rezonabil față de altele, a serviciilor și a petrecerilor, dar și pentru fetele de la masaj, care au niște mâini de aur. Așa că dacă ajungeți la Zenith răsfățați-vă cu un masaj pentru că merită din plin.

[07.10.18 11:07] - Aurici

@Zoazore: La Qfeel am vrut să mă duc la un workshop ca să învăț să mă fac mai bine auzită în public. Nu mai știu de ce a picat asta la vremea respectivă dar știu de ei. Uite, o să-i mai urmăresc și eu, mai ales că-l "cunosc" pe nepotul tău acum;).

[07.10.18 10:54] - Aurici

@micutzu: Am ajuns până la poartă la Auschwitz și într-o fracțiune de secundă ne-am hotărât să nu intrăm. Nici nu cred că voi merge vreodată, cu toate că toți ar trebui să vedem, ca să nu uităm. Din păcate, am aceeași senzație ca și Elvira, că nu învățăm nimic. Și nu vorbesc de tine, de mine sau de cei la fel ca noi.

Sper să nu se mai nască vreun dezaxat ca acela și lumea asta să nu mai permită să se întâmple vreodată așa ceva.

Am văzut odată niște poze la un articol cu Memorialul Durerii de la noi și n-am reușit să trec mai departe de poza 3, așa că, îmi pare rău, dar n-o să mă uit la pozele tale.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: ''Sa nu uiti Darie, sa nu uiti!'', AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Remember Auschwitz - Birkenau, OSWIECIM (Auschwitz)
[07.10.18 10:40] - Aurici

@mishu: N-a fost să fie, cu toate că mi-ai spus că este interesant. Dar lasă că mă întorc eu! :*

[07.10.18 10:02] - Aurici

@all: Vă mulțumesc tuturor pentru apreciere și pentru cuvintele voastre frumoase și scuze pentru reacția întârziată. Ieri am fost la Festivalul vinului din Republica Moldova și cu toate că am văzut ecourile voastre aseară târziu, am zis să nu fac vreo boacănă :).

Dacă veți fi vreodată prin zonă, vă recomand să alegeți Mljet cu toată încrederea.

Așa este, Zozo! Așa multe culori ale apei parcă n-am mai văzut nicăieri.

@webmaster: Mulțumesc mult.

Zi faină, tuturor!

[03.10.18 14:15] - Aurici

@Carmen Ion & @Zoazore: Doar zidurile de la Ston au fost solicitante, dar pe ele ne-am urcat în altă zi. Însă le-am povestit aici pentru că, deși mi-ar fi plăcut, n-am timp să scriu separat. În rest a fost o plimbare de o zi în timpul căreia ne-am oprit din loc în loc, toate obiectivele fiind în drum, ca să zic așa. Pentru nici unul nu ne-am abătut. Și în afară de Arboretum și stațiunea Slano, toate sunt pe Peninsula Pelješac și am zis să fie un articol despre peninsula asta, pe care eu o vedeam chiar cu o rubrică separată. Aaaa, și la stațiunea Slano, ne-am oprit tot în altă zi, dar am scris aici pentru că făcea parte din traseul gândit inițial, dar imposibil de realizat într-o zi.

Stridii și vin în aceeași zi? Hm...

Ce să te faci, măi Carmen, cu țara? Noi am plecat pe drumul vinului dar la fața locului am dat și de Drace, localitatea renumită pentru stridii. Puteam să ratăm noi așa o experiență? Crezi că ne-am mai dat seama, în euforia noastră, ce mai merge, cu ce? D-aia am și zis că nu știu de la ce o fi fost efectul ăla afrodisiac. Dar tu zici că om fi fost o bombă cu ceas în ziua aia. Tot ce se poate. Ei, lasă, că până murim învățăm.

Vă pup pe amândouă și mulțumesc pentru vizită și ecou:*.

[03.10.18 10:53] - Aurici

@webmaster: Mulțumesc mult, zi faină!

@mishu: Gândește-te și la zona asta, da. O să-ți placă foarte mult. Imaginează-ți o Austrie, pe la lacuri, zona Achensee, de ex. Dintre farfurii am ales și eu ca să marchez și partea asta, dar ele sunt mult mai multe. Ce să zic! Regret că n-am timp să fi scris despre fiecare un articol separat, pentru că îmi pare rău de pozele la care a trebuit să renunț. Nu mai zic că am rezumat la minim posibil ca să nu iasă un articol prea lung. Asta pentru că mă grăbesc ca să ajung și eu la Austria ta. Te pup și merci pentru că mă lauzi mereu.

@michi: Sărumâna, mama Michi. Așa cum îî spuneam și lui Mishulică, îmi pare rău că n-am scris un articol separat, măcar despre ziduri și Ston. Dar mă bucur că le-am adus în atenție și uite, în unele cazuri, reîmprospătez amintiri.

Mulțumesc pentru vizită și ecou, numai bine!

[02.10.18 16:36] - Aurici

@mishu: Ăsta era la vreo 20 de km de unde am stat noi. Dar pentru Austria asta ți-ar trebui vreo două vieți. Cred că nu are nici un petecuț de pământ pe care să nu găsești ceva. Te pup

[02.10.18 15:19] - Aurici

@Yersinia pestis: Asta-i țărișoara noastră fir-ar să fie. Aceeași vizită trasă la indigo. Doar că la distanță de 2 ani aproape. Acel nene ne-a întâmpinat și pe noi, doar că noi am fost amatori să ne povestească și el a făcut-o cu mult zel. L-am lăsat să-și termine speech-ul și apoi am studiat și noi harta aia de pe vremea romanilor. După ce ne-a povestit ne-a trimis să vedem singuri... aproape nimic.

Ne-a asigurat la întoarcere că este un plan făcut, că au promisiuni, că se va face și drege. Iată că la doi ani distanță el ține același discurs.

Am avut aceleași comentarii ca și tine când am scris despre cetate. La fel am scris și în cartea de onoare sperând ca cineva să vadă și să audă. Vai de capul și de zilele noastre! E tot ce mai pot să zic.

[02.10.18 14:58] - Aurici

@Dana2008: Într-adevăr este foarte frumoasă. AmFostAcolo și pot să confirm. Și mă lăudasem că mă întorc destul de repede la Smida și la Doda Pilii, unde mi-a rămas puțin din suflet, dar iată că au trecut 9 ani și nu m-am întors încă. Dar n-am uitat. Zona aceea, extrem de frumoasă, este în continuare pe lista mea scurtă.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Cascada Vălul Miresei, din Rachitele, este foarte frumoasa, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Cascada Vălul Miresei, RĂCHIȚELE / VLĂDEASA [CJ]
[01.10.18 13:07] - Aurici

@mihaelavoicu: Cu toate că am citit despre Piazza dei Cavalieri, că normal trebuia să știm unde am ajuns, nu am aprofundat la vremea aceea, pentru că m-aș bucura dacă aș reține măcar un minim de pe la fiecare obiectiv la care ajung. Dar mi-a făcut plăcere să citesc acum mai mult și parcă, da, fiind acolo și venind de la Cinque Terre, Pisa mi s-a părut un oraș mai șters, dar acum gândinu-mă la el nu mi se mai pare la fel.

Abia aștept și restul poveștii.

[01.10.18 11:10] - Aurici

@maryka: Deosebit loc! L-am notat pentru o vizită când voi ajunge în Brașov.

Sper că și musafirilor tăi le-a plăcut la fel de mult ca nouă.

[01.10.18 10:56] - Aurici

@webmaster: Mulțumesc mult, săptămână faină!

@crismis: Nici mie nu mi-a părut rău că am făcut excursia, dar m-am întors din ea necăjită tare. Aș fi bănănăit pe insulele alea mult și bine. Nici n-am înțeles de ce pe o vreme așa frumoasă, într-o lună bună, cu ziua lungă, agențiile nu lungesc puțin excursia asta. O plecare la ora 9 și o întoarcere la 19 ar fi ideală. Chit că ar mai pune 10 EUR acolo la cost. Eu i-aș fi dat din toată inima pentru că nu mi s-a părut scump 40 de EUR plimbarea cu masa inclusă.

Cât privesc băuturile alea le-au adunat la toată lumea, nu numai de la noi. Nu am plâns după ele pentru că eu nu beau decât de moft, băuturi răcoritoare nu bea nici unul dintre noi, iar apă oricum aveam la discreție. Era doar o constatare.

@mishu: Mulțumesc, drăguța mea, dar tu ieri n-ai fost nicăieri, de citeai pe AFA?

@Dana2008: Mulțumesc și eu pentru vizită și mă bucur dacă ți-a plăcut floarea. Mi s-a părut deosebită. Picturile acelea erau frumoase într-adevăr dar mi s-au părut exagerat de scumpe. Nu știu ce artist renumit or fi având dar nu m-am îndurat să dau atâția bani.

Călătorii frumoase și vouă, vă pup pe toate:*. Și pe tine web;)

[01.10.18 10:12] - Aurici

@crismis: Ufff, așa e viața asta, ne mai pune și la încercare, din păcate.

Nu pun la îndoială farmecul Dubrovnik-ului și sunt de acord cu tine. Și mâine m-aș întoarce. Și chiar ne-am propus să ne întoarcem destul de curând pentru că ne-a plăcut foarte, foarte mult zona.

@mihaelavoicu: Bun și-așa! Bine că ai ajuns până la urmă și la una și la alta. Merci mult că ți-a plăcut Dubrovnik-ul descris de mine, te pup.

@elviramvio: Tocmai ce-i spuneam lui @crismis despre viața asta... Știi tu că e un ciclu și viața ne încearcă când cu bune, când cu rele. În cazul tău ducă-se toate anul ăsta și la anul să îți faci planurile cum dorești.

Va pup pe toate:*, o săptămână ușoară!

[30.09.18 09:41] - Aurici

@krisstinna: Păi eu scriu pe AFA și pentru aducerile mele aminte. De aceea, oricât ar scrie cineva de bine, tot trebuie să am la răboj și ce am făcut eu. Asta ca să nu trec înapoi la word-ul meu.

În afară de masa de pe strada Acvariului, care mi s-a părut rezonabilă pentru Dubrovnik, dar oricum am mâncat ceva comun, nu ceva wow, noi am mai cumpărat doar înghețată în ziua aia și o sticlă de apă. Am mai avut o apă de acasă și cu un măr la pachețel, ne-am ferit să mai luăm ceva când am văzut prețurile alea. Mare surpriză am avut când ne-am depărtat de Dubrovnik și am găsit cu totul alte prețuri, noi plecați de acasă cu gândul că toată Croația este la fel de scumpă.

Da, ce să zic de ziduri. Nu mi-am dat seama cât de greu este pentru cei care mai au probleme. Am simțit mai mult căldura aia care ne bătea în cap. Noi am fost 8 și cred că am avut un ritm mult prea lejer, pentru că ne-am oprit des pentru poze, pentru comentarii... și probabil că n-am resimțit la fel, neavând un ritm susținut.

La Jilț noi am ajuns invers. Coborând pe strada aia cu scări muuuulte, venind de la telecabina pentru muntele Srđ. Eu nu m-am îndurat să dau 60 de kune pentru o poză că oricum nu știam ce-i cu scaunul ăla, nici eu n-am habar de filmul ăsta. De aceea nici nu am mers cu prietenii noștri în croaziera tematică, Games of Trones. Dar am făcut și noi poze cu maimuțoiul de la intrare că era gratis și oricum nici ăla nu știu cine era.

Și eu mulțumesc pentru comentarii, te pup:*.

[30.09.18 06:55] - Aurici

@mishu: Eiiii, nu mai văd eu luminița, nu știu cum oi mai reuși să ajung la zi.

Să visăm să ajungem în locuri, mi se pare preocuparea ideală. Asta îmi doresc și eu, pentru că nu mai am nevoie de nimic. Nici de case, nici de mase, ... visez doar să văd lumea. Cred că asta ne îmbogățește cel mai mult.

Te pup și eu, cu drag:*.

[29.09.18 21:35] - Aurici

@doinafil: Săru'mâna mult. Merită să ajungeți, este foarte frumos. Eu ți-aș recomanda tot mai sau septembrie. Mi s-a părut foarte cald la sfârșitul lui mai, nu știu cum o fi în iunie-iulie-august. De aceea, dacă nu te duci pentru bălăceală, ci pentru vizitat mai mult, ți-aș recomanda în afara lunilor de vară. Mulțumesc încă o dată pentru vizită, te pup:*.

@ANILU: Cred că la Dubrovnik este aglomerat mai mereu. Au și multe festivaluri... chiar, am uitat să pomenesc de ele. În februarie au festival, în mai au festival, vara altul, de film, mai sunt procesiunile pentru Sf Blaise... tot timpul se întâmplă ceva acolo. Nu mai zic de peisajele de vis. Cred și eu că bieții localnici, care sunt nevoiți să suporte prețurile făcute pentru turiști, sunt nemulțumiți. Pentru că, din câte ne-a spus taximetristul acela, veniturile lor nu sunt prea mari.

Întotdeauna atașez poze în ordinea poveștii. Când interesează pe cineva destinația despre care am povestit mi se pare important să se lege lucrurile.

Mulțumesc pentru vizită, numai bine:*.

@ioan marinescu: Citisem și noi că trebuie să avem kune și ăsta a fost primul lucru pe care am ținut să îl rezolvăm. Am avut noroc să găsim o casă bună și am schimbat suficient pentru că urma să stăm vreo 8 zile prin Croația. Dar de câte ori am întrebat, ar fi primit și EUR, însă schimbul nu era prea bun.

Așa e, în Muntenegru este altă viață decât la Dubrovnik. În afară de faptul că moneda este EUR, nu se compară prețurile.

Mă bucur că v-am trezit amintiri plăcute, numai bine!

[28.09.18 18:09] - Aurici

@ANILU::*

[28.09.18 17:59] - Aurici

@Yersinia pestis: AmFostAcolo și mi-a plăcut mult atât Celic Dere cât și celelalte mănăstiri dobrogene pe care le-am văzut la întoarcerea din Munții Măcinului.

Apropo de date tehnice, atunci când am scris, știam și eu mai multe lucruri. Acum însă, îmi amintesc mai mult de brânza și țuica alea bune pe care le-am luat de la poarta mănăstirii:)

[pg. 1 / 110]: ecourile 1-20 din total 2181
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 107 . 108 . 109 . 110
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.23583316803 sec /