Ecouri publicate pe sait - de Aurici

Pagina 1 [din 115]
[ 2300 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 111 . 112 . 113 . 114 . 115
[19.01.19 16:21] - Aurici

@webmasterX: Zona este ok, dar terasa ori e de pe la vecini, ori este mai veche, înainte de renovarea din 2015.

Coordonatele, așa cum au fost pe rezervarea mea, sunt: N – 38.38644; E-34.49882.

@webmaster: Mulțumesc, zi faină!

[15.01.19 12:41] - Aurici

@Yolanda: Mie mi-au plăcut farfuriile din noaptea de revelion și d. p. m. d. v. aș prefera așa. Mi-a plăcut și cazarea și celelalte facilități, iar prețul a fost super. Păcat că este cam departe și în cazul nostru este greu să luăm o decizie pentru distanțe mai mari, din cauză de vreme. Dar... nu se știe niciodată.

Călătorii plăcute și cât mai multe în 2019.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Panoramika Design 4* Skopje, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Panoramika Design Hotel, SKOPJE
[14.01.19 09:49] - Aurici

@Jimmy1: Mulțumesc, ești drăguț! Îți va plăcea cu siguranță. Și dacă ești petrecăreț o să fii pe deplin mulțumit.

Încearcă de 8 Martie, de Paște, aveau oferte foarte, foarte bune.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O dată-n viață și un revelion sârbesc, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Djerdap Hotel, KLADOVO
[11.01.19 14:07] - Aurici

@Simona31: Când deschid articole cu 2-3-4 fraze închid aproape imediat. Ce lămuriri pot să am eu din punct de vedere turistic din câteva vorbe? Dacă văd poze lămuritoare, încerc să mai deslușesc lucrurile.

Cu toate că în articol nu ne-ai prea lămurit, l-am votat din toată inima din cauza pozelor și a răspunsurilor la ecouri. Și mare greșeală ai făcut cu:

Daca urmatoarea vacanta va fi Kenya- Diani Beach nu ezitați să imi scrieti a-si fi bucuroasă sa va pot ajuta

S-ar putea ca unii să ținem minte :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Kenya Diani Beach, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Leopard Beach Resort & Spa [Ukunda], DIANI BEACH
[11.01.19 13:07] - Aurici

@ungureanica: Așa este, dacă nu ești fumător te împaci mai greu cu asta. Iar în camera în care dorm și nefumători, poate copii, nu mi se pare normal să permiți fumatul. Sau să închiriezi camere de fumători la nefumători. În fine... filozofăm acuma.

Una peste alta plusurile au fost mult mai multe decât minusurile. Și nici astea nu le-am considerat minusuri, pentru că dacă știi îți asumi, sau nu. Noi am făcut-o, dar am clarificat aspectul pentru viitor.

Salutăm și noi, cu și mai mare drag!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O dată-n viață și un revelion sârbesc, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Djerdap Hotel, KLADOVO
[11.01.19 12:04] - Aurici

@Dana2008: La mulți ani, Dana! Să ai un 2019 turistic, cel puțin la fel de bun ca anul precedent.

Păi aș alege acum locația următorului revelion, dar tot nu am informații. Trebuie să scotocesc să vedem pe unde a mai petrecut lumea și unde ni s-ar potrivi nouă. Mă gândesc însă la o schimbare de anul ăsta, să vedem dacă iese.

Am tot comentat cu mâncarea și în articol și în ecouri. Și eu sunt pentru a avea grijă de resursele noastre și a nu risipi nimic. Dar pentru aceste evenimente prețurile sunt speculative și ele trebuie să se reflecte în ceva. Că în mod obișnuit nu mănânci de 3-4 milioane la o masă.

Călătorii plăcute și ție:*

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O dată-n viață și un revelion sârbesc, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Djerdap Hotel, KLADOVO
[11.01.19 11:12] - Aurici

@Yolanda: Mie mâncarea prea în exces nu mi se pare în regulă. Una este să fie abundență și alta risipă. La Djerdap a fost cel mai mare bufet pe care l-am văzut eu, dar este adevărat că n-am mai fost la un revelion cu 500 de oameni. Dar dimineața erau tăvile alea pline, aproape că nu se vedea de unde mâncaseră oamenii.

Și noi ne distrăm în orice condiții, nu ne-am plâns pe umăr. Tot ce voiam să spun este că nu mai aleg un revelion exclusiv cu muzică sârbească, oricât ar fi ea de drăguță.

Mulțumesc de vizită, zi frumoasă! Și multe călătorii anul acesta.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O dată-n viață și un revelion sârbesc, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Djerdap Hotel, KLADOVO
[11.01.19 10:47] - Aurici

@alinafulg: Da, din păcate dacă ai o problemă cu fumul de țigară, s-a simțit cam mult. Și nu doar în restaurant. Se fumează peste tot, inclusiv în camere.

@doinafil: Știu despre escapada voastră de Paște, am citit cam tot. Așa am avut și încredere să rezerv. Alegerea a fost inspirată, pentru că ne-am simțit bine și nu am prea multe reproșuri să le fac. Ne-a deranjat că se fumează, dar știam și ne asumasem și muzica sârbească ne place, dar chiar 3 nopți la rând aceeași muzică, de seara până dimineața, a fost cam mult.

@nicole33: A fost prima dată când am avut așa un noroc vis-a-vis de cazare. De multe ori am primit camere mai slabe decât ale grupului de care m-am ocupat. A fost foarte bine, aș mai fi stat 2-3 zile.

Eu n-am fumat niciodată și ăsta a fost un criteriu și în alegerea bărbatului :). Glumesc, dar așa s-a nimerit până la urmă. Dar n-am o problemă cu cei care fumează, absolut niciuna, doar că dacă pot, evit spațiile comune.

Știam că se fumează la sârbi și ne-am asumat pentru că citisem undeva, nu mai știu dacă în articolele voastre, că ventilația face față. Numai că nu a fost chiar așa. În noaptea de revelion am fost 500 de persoane, poate mai mult pentru că restaurantul de 500 de locuri era full, cu spații mici între mese.

Le spuneam prietenilor care au rămas acasă că nu ne-am împăcat doar cu muzica sârbească și când au văzut filmulețele au zis că ei nu mai înțeleg nimic. Vreau să spun că noi ne-am distrat, doar că în aceleași condiții de muzică nu aș mai alege încă un revelion. Dar poate că vom mai ajunge și noi la Djerdap vreodată, cu ocazia unor evenimente mai mici, pentru că lumea s-a tot uitat la ofertele de 1 și 8 Martie, de Paște... care erau foarte avantajoase. Oricum și în cazul nostru toată lumea a fost mulțumită de servicii, mâncare, băutură..., cum am zis.

@nrs: Rapidă, da. Ca să scap de el. Păi mai scriam despre revelion în martie, aprilie?

N-a fost rău deloc la Djerdap, cum am tot spus. Noi suntem mari dansatori și nu a fost distracția noastră maximă, din cauza aceluiași gen de muzică, o noapte întreagă. Așa le-am sugerat și noi dimineața. Să mai ia și fanfara aia câte o pauză și să aibă un DJ care să mai pună și alte genuri.

La plecare nu resimțim la fel ora aia pierdută pentru că noi oricum plecăm târziu în ultima zi a unui sejur, considerând-o și pe ea tot de concediu. Așa că am mai făcut o plimbare pe faleză, ne-am dus la cumpărături, apoi am mers pe malul sârbesc al Dunării, până aproape de Cetatea Golubac și ne-am oprit de mai multe ori. Apoi, în țară, ne-am oprit mult mai des ca la dus ca să ne luăm la revedere la fiecare benzinărie... astfel încât acasă am ajuns pe la ora 23.

Poate petrecem cu altă ocazie împreună=)).

Vă mulțumesc tuturor pentru ecou, zi faină!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: O dată-n viață și un revelion sârbesc, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Djerdap Hotel, KLADOVO
[06.01.19 12:58] - Aurici

@nrs: Și noi avem destule povești de iarnă prin mașină, mai ales prin munții din Bulgaria, ducându-ne sau venind de la Istanbul, cea mai nashpa pe la sfârșitul lui octombrie, nici măcar iarna. Dar de revelion suntem legați ombilical și suntem prea mulți. Și noi conducem mult și ne place să ne aventurăm, dar nu toți prietenii noștri sunt la fel. Așa că mai facem compromisuri și câtă vreme mai avem de unde alege prin apropiere, ținem seama și de ei.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Revelion 2018 - 2019 Arena Mar, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Arena Mar Hotel (ex Smartline), NISIPURILE DE AUR [Zlatni Piasatsi]
[06.01.19 12:38] - Aurici

@nrs: Ne-am gândit de multe ori la Ungaria pentru că am fost și noi de câteva ori (primăvara-vara-toamna, ce-i drept), dar ai dreptate, pentru revelion este cam departe de noi. În condiții de vară nu ne-am face nici o problemă, dar cum iarna este imprevizibilă și noi ditamai caravana de mașini, e cam greu. Dar... nu se știe niciodată.

Un an bun, sănătos și plimbăcios!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Revelion 2018 - 2019 Arena Mar, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Arena Mar Hotel (ex Smartline), NISIPURILE DE AUR [Zlatni Piasatsi]
[06.01.19 12:18] - Aurici

@Flr flr: Îmi place cum privești lucrurile și că primează "aleg ce-i mai bun din ce mi se oferă". Cam asta este și filozofia mea. Dacă mă duc într-un loc și rămân otrăvită până la sfârșitul sejurului pentru că în prima zi s-a ars becul din hol și l-au înlocuit abia peste 2 ore, atunci mai bine stau acasă.

Bine ai venit printre noi! Astăzi am tot căutat pe AFA locuri în care au petrecut românii de revelion, ca să adaug ce mi se pare ok la lista mea, pentru că și noi suntem într-o criză permanentă când este cazul să alegem sejurul de revelion.

Un an bun, cu multe călătorii și te mai așteptăm să ne povestești.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Revelion 2018 - 2019 Arena Mar, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Arena Mar Hotel (ex Smartline), NISIPURILE DE AUR [Zlatni Piasatsi]
[06.01.19 11:23] - Aurici

@mcnegoita: Noi am stat la etajul 3 și nu pot să spun că a fost rău. Pe mine m-a deranjat baia aia cu sticlă, dar camera a fost ok și curată. Experiența noastră a fost una comparabilă cu 3*, așa cum am încercat să transmit și prin pozele pe care le-am încărcat.

Dar cred că ți-am spus atunci când ai rezervat că eu nu l-aș alege pentru revelion și-ți sugerasem un conac turcesc. Între timp eu am fost la conac și este incomparabil. Cred că 2 clase peste Gulec, era mult mai potrivit pentru o perioadă de sărbătoare.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Gulec Hotel 2 stele in loc de 3, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Gulec Hotel, ISTANBUL
[06.01.19 09:52] - Aurici

@loreen06: Scuze pentru întârziere, nu prea am fost prezentă pe aici zilele acestea.

Traseul este ușor, pentru absolut toate categoriile de turiști și durează cam o oră jumătate pe sens, deci vreo 3 dus-întors. Dar ia în calcul mai mult timp pentru că la capătul traseului ajungi nu numai la cascadă dar e și Lacul Scropoasa acolo pe lângă care te poți plimba mult și bine...

Zona este foarte frumoasă și îți recomand traseul din toată inima dar să-l faci într-o zi de vară, până-n seară.

[06.01.19 09:46] - Aurici

@lluci: Carrick-a Rede Rope Bridge seamănă cu pasarela Highline179 din Austria pe care am mers și noi în această vară. Highline este mult mai lungă și mai înaltă și senzația este asemănătoare. Suspendată de doi colți de munte îți creează într-adevăr sentimentul că ești chiar viteaz dacă ajungi la capăt. Problema e că trebuie să te mai întorci și înapoi.

Și dacă înțeleg bine, noi suntem colegi cu "curajosul nostru" din poza P02, dar nu el este autorul articolului. Mă gândesc că n-ar fi făcut așa un comentariu el despre el.

Până la urmă bine că există informația turistică. Irlanda este și pe lista mea scurtă, așa că mă duc să citesc și continuarea.

[06.01.19 09:25] - Aurici

@sebastian59: Te înțeleg foarte bine în ceea ce privește muzica dar îmi pare rău că nici celelalte nu prea au fost pe gustul tău.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Nu va recomand, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Lepenski Vir Hotel [Donji Milanovac], GOLUBAC
[03.01.19 20:00] - Aurici

@crismis: Scuze pentru întârziere, am fost ruptă de tehnologie câteva zile. Și n-a fost rău deloc.

Noi am fost în multe hoteluri la bulgarii ăștia de când ne tot întâlnim acolo și l-aș considera pe acesta în top 3 fără să stau pe gânduri. Mi-a plăcut foarte mult. În afară că nu are intrare în mare chiar de pe plaja lui, acolo fiind pietroaiele alea și digul neamenajat, nu prea am avut ce să le reproșez. Corelând binențeles categoria lui cu prețul pe care l-am plătit și modul în care se prezintă, că mai contează și asta. Adică nu mi s-a părut că exagerează atunci când s-au prezentat în mediul online.

În legătură cu plaja și intrarea în mare eu cred că a fost o neînțelegere din partea turiștilor, ei prezentându-se corect în poze, inclusiv în desenul imens de pe un perete întreg de la recepție.

Un minus ar fi piscina exterioară foarte mică dar pentru mine nu contează. Mă duc la mare pentru mare și nu mă afectează existența unei piscine exterioare sau interioare. De aceea este important ca despre un loc să scrie mai mulți oameni pentru că iată, ne regăsim fiecare în alte povești.

La Bulgarka vecină am băut și noi ceva într-o seară când nu a fost nimic la hotel iar acolo era muzică și am putut să dansăm puțin.

Dacă n-ar fi nevoia asta de schimbare, pentru scopul nostru l-aș alege și anul ăsta din toată inima.

Mulțumesc pentru vizită și ecou și la mulți ani sănătoși și cât mai plimbăcioși. Asta pentru că tocmai am terminat o sesiune de bătut copiii la cap despre cât de importante sunt călătoriile în viața noastră.

[29.12.18 09:18] - Aurici

@nrs: Am avut o perioadă mai liberă și am sperat să ajung la zi dar și eu plec mâine cu noaptea în cap, așa că iar mă opresc. Dar sper să termin curând.

Și-așa las baltă niște week-end-uri pentru că nu mai am timp, dar și mai tare în ultima vreme a fost că de câte ori am încărcat un articol mă gândeam la tine și la faptul că trebuie să grăbesc lucrurile dacă nu vreau să mă iei la trei :).

Distracție plăcută pe unde mergi, sper că ai încheiat un an bun, iar cel care vine să fie așa cum îți dorești. Să fiți sănătoși, să te bucuri de fetele tale și să le plimbi cât mai mult.

[28.12.18 23:49] - Aurici

@mishu: Bine ai revenit acasa!

Ce bine dacă ați fi făcut o pauză de un gulaș la Paprika...

La mulți ani și ție, multă sănătate și petrecere frumoasă, alături de cei dragi ai tăi.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Drumul catre ACASA – ӦBB si Flixbus, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Drumul către / din Austria, diverse zone #
[28.12.18 23:38] - Aurici

@Carmen Ion: Din categoria muzee doar acesta a fost pe lista noastră dar a rămas regretul nostru din Atena. Nu știu cum a zburat timpul și n-am mai ajuns.

Mulțumim pentru prezentare, cât se poate de clară. Parcă un pic, un pic, am trecut pe acolo.

[28.12.18 23:21] - Aurici

@Carmen Ion: Mă abțin cât pot să scriu ecouri când îmi place ceva, pentru că mi-e nu știu cum să zic des "vai, ce frumos". Dar este bisericuța asta ceva..., altceva. M-am uitat și eu pe link-ul indicat și mi se par demențiale mozaicurile. Dar chiar și în pozele tale bolta mi se pare extraordinară, așa cum arată acum, la fel ceilalți pereți. Nici eu n-am avut habar de ea, poate tot o dată viitoare.

[pg. 1 / 115]: ecourile 1-20 din total 2300
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 112 . 113 . 114 . 115
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.198961019516 sec /