Ecouri publicate pe sait - de Aurici

Pagina 1 [din 102]
[ 2021 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 98 . 99 . 100 . 101 . 102
[25.05.18 20:11] - Aurici

@webmaster: Multumesc mult, zi buna!

[25.05.18 20:04] - Aurici

@webmasterX: Sunt plecata, nu vad harta, revin cand ma intorc.

[25.05.18 19:06] - Aurici

@krisstinna: Auoleuu, nu impart baia in concedii. Daca asa s-o fi inteles, sorry. Fiecare camera cu baia ei in care se intra dintr-un hol si nu din camera, asa cum prefer.

[24.05.18 20:04] - Aurici

@hopyk: Păi, tot înainte cu așa aniversări! Și mii de km de drumeții!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Drumeţie la Creasta Cocoşului, Munţii Gutâi, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: La pas prin Munții Gutâi, CARPAŢII MARAMUREŞULUI
[23.05.18 00:10] - Aurici

@mecut: Wow, acum 20 de ani! Cum trebuie să fi arătat locurile astea! Nu ai poze de atunci, eu chiar sunt curioasă? Înțeleg că s-a modernizat mult, s-au făcut drumuri, s-au amenajat poteci... mai ales în ultimii ani și mai ales după inundațiile devastatoare din 2011.

Îți doresc din tot sufletul să ajungi. Și eu sper să mă întorc într-o zi. Doar să nu fie peste 20 de ani :).

Seară frumoasă și ție... pardon, am văzut ceasul..., noapte bună!

Mulțumesc mult pentru vizită și pentru ecoul tău, numai bine.

[23.05.18 00:02] - Aurici

@saxonul: Grazie per la vostra vizita!

Aveți super cazare, mult mai aproape de gară. Noi am ales să stăm lângă port. Am crezut că o să ne plimbăm pe passeggiata de dimineața până seara, da de unde... am circulat tot timpul.

Păi, vacanță plăcută, să aveți vreme bună și când te întorci, îndură-te și de noi. Câteva cuvinte măcar și multe poze.

Eu am rămas cu gândul la poteci, așa că prevăd că o să mai ajung o dată în zonă. Și ca să mă orientez puțin m-ar interesa să-mi spui la întoarcere cum ați avut vremea în perioada asta, dacă a fost aglomerație, dacă piața aia agroalimentară din Piazza Cavour funcționează tot timpul, sau o fi fost doar în săptămâna Paștelui, dacă te-ai plimbat pe Drumul iubirii și am o rugăminte.

Pe strada castelului este o galerie antică, Illpuvia, are o intrare dubioasă, într-o grotă întunecată. Am mai fost în Praga și în Edinburgh în niște catacombe d-astea, bărbatul meu este înnebunit după chestii grotești. Am fost 2 seri să vedem galeria asta care avea program de la 21 la 23,30 și nu am găsit-o deschisă. Sunt curioasă dacă chiar există cu adevărat sau și-au uitat italienii afișul acolo. O să treci pe lângă ea de mai multe ori în drumurile tale.

N-o să apuc să scriu că plec și eu în vacanță vineri, dar dacă ai mai multe zile la dispoziție și ai timp și de împrejurimi, nu rata Lerici, Tellaro și Portovenere.

Vacanță plăcută și nu uita să ne scrii!

[22.05.18 12:59] - Aurici

@valentinag:Într-adevăr este frumos și îți doresc să ajungi. Nu știu când, dar cât mai repede...

Mulțumesc pentru vizită, călătorii plăcute!

[21.05.18 16:12] - Aurici

@robert: Și mie mi s-a întâmplat la fel cu Italia. Am zis o dată și gata... și altă dată peste câțiva ani și am ajuns să mergem în fiecare an de vreo câțiva încoace. Și la fel tânjim după Milano pentru că primim niște oferte foarte bune, dar nici anul ăsta nu putem să-l strecurăm. Îi găsim noi loc odată, e pe listă. Până atunci ne mai facem temele de pe la voi.

Bună și escala scurtă, dor de ducă să fie.

Mulțumesc pentru vizită și pentru comentarii, călătorii frumoase în continuare!

[21.05.18 14:14] - Aurici

@Dana2008: M-am dus la poze să văd când am fost la Mogoșa și la Șuior. În august 2010. Cred că am scris ecouri la toată lumea care a scris despre zona aceea pentru că de câte ori citesc îmi vine în minte imaginea lacului Mogoșa, care ne-a apărut în față brusc, venind din parcare, și nu știu de ce mi s-a părut atunci cel mai frumos peisaj pe care îl văzusem eu vreodată în România, dar nu numai. La fel, când am luat telescaunul până la Șuior, am crezut că peisajele alea nu sunt din țara noastră. De câte ori am citit am visat să mai ajung dar ia uite câți ani au trecut de atunci!!!

Foarte frumos scris și exemplificat!

[21.05.18 13:54] - Aurici

@MoniQ69: Excelente peisaje! Sper să ajung și eu vreodată. Mulțumim pentru impresii.

[21.05.18 11:34] - Aurici

@RoxanaGRS: Mie la Manarola mi-a plăcut cel mai mult. Din cauza plimbării ăleia pe dealul terasat. Și da, plimbarea am făcut-o printre grădinile oamenilor, dar erau poteci amenajate, cu balustrade, pentru turiști. Probabil că și astea sunt mai de curând. N-am ajuns la Volastra dar tot dealul era plin de poteci terasate, ca și grădinile lor, pe care umblă turiștii. Foarte fain mi s-a părut de acolo satul, portul... faptul că eram norocoasă să fiu acolo.

Până la urmă toate mi s-au părut spectaculoase văzute de sus, dar așa e, Manarola și Vernazza sunt cele mai fotogenice.

La Riomaggiore și noi am făcut un test. De sus, de la Castel și Primărie erau mai multe Scalinata care te duceau jos și ne-am împrăștiat diferit, să vedem unde ne scot. Și am ajuns în strada principală, la câte un gang-două distanță. Ne-am amuzat tare cu scalinatele astea. Dar ne-a și plăcut acolo, printre casele oamenilor.

Eu sper să mai ajung în locurile care mi-au plăcut sau unde a rămas ceva de făcut, iar Via dell Amore aia, cred că o să mă sâcâie. Cine știe, vreodată, om avea noroc.

Da, cu cafeaua tocmai i-am răspuns lui Carmen... asta e, alta mama nu mai face.

[21.05.18 11:17] - Aurici

@Carmen Ion: Bună, Carmen. Da, de la Pisa nu era greu de ajuns. Dar ce, au intrat zilele în sac? Că văd că tot tragi spre Italia.

Așa e cu vremea, știu. Doar că noi ne bazam că la ei, în sud, e un pic mai cald și de câțiva ani alegem așa. Binențeles că nu e o garanție, mai ales de când nici vremea asta nu mai e ce-a fost :). Nici noi n-am avut gradele pe care le așteptam, a fost mai friguț ca la București în perioada aceea.

Da, americană. Din păcate, nu pot espresso, chiar dacă eram la mama lui. Mi se urcă la cap imediat. Eu sunt băutoare de cafea pârâtă. Lungă, și dulce, și slabă=)).

Te pup, abia aștept să ne povestești pe unde ai mai umblat.

[21.05.18 10:51] - Aurici

@elviramvio: Bună, Elvira, bine ai revenit pe plaiurile mioritice!

Așa am rămas în cap cu denumirea... de pe la târgurile de gen din Austria/Germania, dar cred că a fost clar pentru toată lumea că era un târg de vechituri.

Și noi tot prima dată am fost fără bagaj de cală și o să mai urmeze multe altele. Nu a fost vacanță să nu realizăm că târâm inutil lucruri după noi, dar până data viitoare uitam. Acum n-am avut încotro din cauza soțului, iar eu nu mă vedeam ca un hamal și cu bagaj de mână și cu bagaj de cală, așa că ne-am făcut bagajul pe hârtie, pe zile... și n-am pus aproape nimic inutil. Culmea este că nici n-am ajuns la cele 10 kg, ceea ce mi-a permis și mie un shopping micuț. Și dacă noi n-am luat cală n-au luat nici ceilalți și cu atât mai mult am avut garanția că se poate. Nimănui nu i-a lipsit nimic, așa că data viitoare o să facem la fel.

[21.05.18 00:00] - Aurici

@ghisor: Mâine-poimâine fac 30 de ani:((de când activez într-un grup de vacanțele căruia, într-adevăr, mă ocup. La început n-a fost de plăcere dar mi-am dat seama repede că decât să-mi facă cineva programul mai bine îmi bat eu puțin capul.

Cu fiecare loc pe care îl văd mă simt mai norocoasă și sunt recunoscătoare că am acest privilegiu. Mă bucur la fel de mult de locuri de top sau de unele oarecare, important este să hălădui cât mai des.

Mulțumesc pentru vizită și pentru cuvintele frumoase. Vacanțe frumoase și ție!

[20.05.18 19:55] - Aurici

@mishu: Bună, Mishulică, merci de vizită. Ia să vezi tu ce mică-i lumea! La vară, una din tabere este pe la vreo 50 de km de Kufstein-ul tău și avem pe listă Fortăreața de acolo. Va trebui să-mi spui unde se bea cea mai bună cafea.

@Dana2008: Bună, Dana. Și nouă ne place Italia, din ce în ce mai mult. Dar în primul rând ne este la îndemână pentru ieșirile de început de primăvară când căutăm măcar vreo 2-3 grade în plus.

Abia aștept să ne povestești și tu, sunt convinsă că o să-ți placă.

Te pup și eu, călătorii frumoase și ție!

@krisstinna: Știu că nu te omori după Italia dar dacă ai încerca o dată sunt sigură că ți-ar plăcea și marea lor.

Porțiile alea au fost absolut îndestulătoare dar cred că nu fac eu pozele cum trebuie. Și eu mă uitam când am încărcat că sunt cam anemice dar n-a fost așa. Toată lumea s-a săturat și au fost și foarte gustoase.

Faptul că merg în gașcă mă obligă la un program, pe care eu îl fac în general, dar trebuie să îl și respect, odată comunicat. Dar dacă n-aș fi cu ei m-aș suci de multe ori de la un program făcut chiar de mine și chestia asta îmi lipsește. Când sunt doar cu al meu nu-i problemă că suntem pe aceeași lungime de undă și schimbăm planul imediat, dar când sunt cu mai mulți îmi dau eu în petec, dar încerc să nu-i stresez prea des. De aceea am nevoie să dispar în ceață câteodată.

Nu mi-am făcut nimic la păr. Prin poze a mai scăpat o finuță pe care o cheamă ca pe mine :)

Și eu:*.

[20.05.18 08:59] - Aurici

@robert: Să știi că intenția nu a fost să transmit că sunt atoateștiutoare, ci să spun despre o altă experiență în urma căreia am văzut țara asta un pic diferit. Și că eu cred că sunt unele locuri în lumea asta la care ajungem mai greu singuri, sau ajungem cu un consum mai mare de timp, care, inevitabil, vine la pachet cu costuri.

Altfel, așa cum tot zic pe aici, mă plimb și eu exact ca tine, din aceleași motive.

Vacanțe frumoase și ție! Cu proxima ocazie facem și cunoștință.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Ultima zi în nord, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Descoperă Oslo, OSLO
[20.05.18 08:38] - Aurici

@Mihai18: Îmi pare rău că nu am văzut acest ecou/întrebare la timpul lui, pentru că am fost nominalizată și nu-mi place să mă fac că plouă.

Sunt întru totul de acord cu colega noastră @diacrys. Și eu votez din toată inima ecourile care conțin informații care vin în completarea articolelor.

Cu strângere de inimă mai votez ecouri care nu spun nimic concret legat de subiect, ci este doar socializare, și cu toate că nu sunt de acord să amestecăm borcanele pentru că ne citesc și alții, nu numai noi, între noi, fac la fel, adică mai bat și eu câmpii, pe lângă subiect. Tocmai asta fac acum:((.

Așa că mai votez și aiurea pentru că mi se pare nu știu cum ca cineva să mi se adreseze și să nu-i spun că apreciez asta, indiferent că-i adresez la rândul meu vreun cuvânt sau nu. Dar mi-ar plăcea să reușim cu toții să facem distincție între scopul pentru care suntem pe AFA și ceea ce derivă din asta. Să votăm valoarea și socializarea să fie doar un bonus care vine la pachet. Pentru că altfel ne îmbătăm cu apă rece.

Ca să vă răspund și la întrebare, eu cred că drumul către cheia succesului pe AFA este același ca orice drum către succes și mai mult ca sigur știți teoria mai bine decât mine.

Numai bine, călătorii cât mai frumoase!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Haga, orașul regal de lângă mare, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Descoperă Haga și împrejurimile, HAGA [Den Haag]
[18.05.18 18:58] - Aurici

@crismis: Așa este! Tot noi ne lămurim până la urmă cum e mai bine, dar pe timpul nostru.

Ea ne zicea bine o parte, pentru că Sentiero albastru era închis într-adevăr, dar de ce nu ne-a zis de alternative, n-am înțeles. De fapt nu-i făceam nici o vânzare că alea erau gratis, ăsta o fi fost motivul.

Cum spuneam, sunt plusuri și minusuri în funcție de cum ne alegem perioada. Eu dacă trebuie să plec moartă-coaptă la sfârșitul lui martie, după o perioadă grea, ce să fac? Mă mai uit că nu-i natură, că nu fac plajă... Nu vreau decât să mă văd plecată ca să mă fac bine la cap :)

[18.05.18 15:50] - Aurici

@robert: Te-am urmărit prin Oslo și spre deosebire de tine, eu m-aș întoarce și mâine în Țările Nordice. Nu pe unde am fost, ci să văd ce a rămas nevăzut. Pentru mine a fost o experiență extraordinară și cred că diferența a făcut-o agenția cu care am mers. Și eu merg de capul meu în excursii. Singura dată când am apelat la o agenție a fost în cazul acelei excursii și am fost cu o agenție care vinde numai Țările Nordice de peste 20 de ani și face asta extraordinar de profesionist și cu grupuri mici.

Argumentele principale cu care m-au convins au fost chiar astea: dacă vând același lucru de atâta amar de vreme trebuie să cunoască fiecare pietricică de pe acolo și că nu fac grupuri mai mari de 15 persoane (cel puțin acum 2 ani), iar grupul nostru a fost într-adevăr de 11. Nu este vorba de lipsă clienți pentru că în luna iulie au fost 3 plecări pe același traseu cu grupuri la fel de mici și în august altele.

Cazări ultracentrale la hoteluri de 4* din lanțuri renumite, autocare moderne la scară, care ne-au dus de colo-colo fără să avem timpi morți, ghizi români foarte buni, stabiliți de peste 20 de ani acolo care ne preluau în fiecare loc în care ajungeam, în afara ghidului însoțitor cu care am plecat din București și un program foarte bine gândit.

Au fost multe traversări de fiorduri cu feriboturile, am avut 2 croaziere între țări, croaziere pe fiorduri, excursii pe Drumul Trolilor și al Vulturilor, la ghețari, ... toate foarte bine coordonate, astfel încât să nu așteptăm aproape deloc, pe nicăieri. N-aș fi reușit să fac ce am făcut în cele 12 zile nici în 3 vacanțe pregătite de mine. Așa că oricât aș crede eu că știu să îmi caut și să îmi aranjez cele mai ieftine și mai grozave vacanțe, nu se compară cu același lucru dacă pune mâna un profesionist. Părerea mea!

Că a costat un bănuț și alta nu mai pup în viitorul apropiat, asta este altă poveste. Dar va rămâne una dintre cele mai deosebite vacanțe ale mele.

Parcul Vigeland a fost unul dintre obiectivele care m-au impresionat cel mai mult în vacanța aceea.

Călătorii cât mai frumoase în continuare și dacă îmi permiți o recomandare: mergi 3 zile de la Oslo la Bergen în perioada iulie - august și mai vorbim după aceea dacă incursiunea în Țara Fiordurilor a fost suficientă.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Ultima zi în nord, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Descoperă Oslo, OSLO
[18.05.18 14:55] - Aurici

@Mika: Am citit multe articole, nu mai știu exact dacă și pe al tău. Cert este că nu am plecat așa lămurită precum m-am întors, dar așa se întâmplă întotdeauna, oricât am citi. Sentierro Azzurro este traseul oficial care leagă satele, dar în afara lui mai sunt o grămadă de poteci fără taxe, mai sus prin munte și evident mai lungi. Doamna de la info ne-a spus că toate potecile sunt închise, gândindu-se la cele din cadrul traseului oficial, cel mai probabil.

Mulțumesc, vacanțe frumoase și ție!

[pg. 1 / 102]: ecourile 1-20 din total 2021
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 99 . 100 . 101 . 102
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.215662002563 sec /