Ecouri publicate pe sait - de Aurici

Pagina 1 [din 107]
[ 2131 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 103 . 104 . 105 . 106 . 107
[07.08.18 10:52] - Aurici

@Roxie: AmFostAcolo în 2016 și mi-a plăcut la fel de mult. Mă bucur să citesc că locul e bine și merge mai departe.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Relax, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Pensiunea Moara lu Antone [Orăştioara de Sus], COSTEȘTI [HD]
[07.08.18 10:45] - Aurici

@gabigoghe:

5 zile de sedere in Nessebar am fost de 2 ori in Burgas, o data in Sozopol si cu vaporasul pe insula Sf. Anastasia... aaa si o data in Sunny Beach

Am incercat sa merg in Elenite sau Sv. Vlas dar am facut cale intoarsa

5 zile de vacanță înseamnă 4 nopți. Știm și noi cum e cu prima zi și cu ultima, că se cam duc cu drumurile de-acasă/spre casă, cu check-in-ul, check-out-ul...

Păi cum să-ți tihnească o vacanță dacă în cele 3 zile care au mai rămas ai fost de 2 ori la Burgas, o dată la Sozopol, cu vaporașul pe insulă, o dată în Sunny Beach, te-ai pus și pe drumul de Elenite... și în rest în Nessebar? Ce-ai văzut bine din toate? Poate hărmălaia asta și prea multele drumuri te-au umplut de nervi și nu turiștii români pentru singura străinătate unde au fost.

Nu-i blama! Poate ar trebui să-i invidiezi pentru că sunt în stare să fie mulțumiți cu alegerea pe care au făcut-o, că se întorc fericiți din vacanțele lor și că împărtășesc și altora experiențele, așa cum le-au trăit ei.

Web, și eu sunt pentru schimbarea titlului și a încadrării. Pierdem timp deschizând un articol despre Nessebar, care nu este deloc despre Nessebar.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Orasul vechi Nessebar si restul..., AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Descoperă Nessebar, NESSEBAR
[07.08.18 09:48] - Aurici

@iulia lucaci:

sper ca am fost destul de clara in idei

Foarte clara! Mie mi-a plăcut cum ne-ai trecut prin toate, cam repejor ce-i drept, dar lasă că alegem noi ce ni se potrivește și dezvoltăm.

Bine ai venit printre noi și te mai așteptăm cu impresii din vacanțele tale.

[04.08.18 21:11] - Aurici

@mariusii: Ce zici acolo de persoanele peste 50 de ani? Eu zic sa fii mai atent cand exprimi pareri de genul asta.

Si ca sa nu crezi ca vorbesc gratuit te invit sa citesti si articolul meu despre Valea lui Stan.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Drumeții montane la Slănic Moldova, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: La pas prin Munții Nemira (Muntele Dobru), M-ȚII NEMIRA & CIUC
[02.08.18 17:28] - Aurici

@ANILU: Acela este și locul nostru. Nu trecem niciodată pe acolo fără să oprim înainte de a intra în defileu.

Confirm și eu că apa de la izvorul amenajat acolo este foarte bună. Absolut întotdeauna am băut și ne-am luat și la pachet în cănile din care am băut cafeaua sau în vreo sticlă care s-a golit.

Apropo de ce zicea și Cristina, soțul meu nu se oprește niciodată fără să-și ia de încălțat. Eu am găsit mai rar, sau dacă am găsit nu-mi trebuia, dar el cred că n-a trecut niciodată fără să plece cu pantofi/adidași, unii aceeași pe care și-i ia și din București dar mai scumpi.

Trecem și noi vinerea viitoare pe la Dada. Ne oprim și la apă și la pantofi dacă o fi deschis la ora aia, dar nu știu dacă mâncăm de data asta pentru că va fi cam devreme. Poate la întoarcere.

Numai bine, călătorii frumoase!

:*

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Restaurant Dada – bun pentru tranzit, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Unde mâncăm în Călimanești / Căciulata?, CĂLIMANEŞTI-CĂCIULATA
[01.08.18 14:40] - Aurici

@mariustipa: Păi eu aș zice categoric Timișoara-Serbia-Muntenegru, cred că sunt sub 700 de km.

Am fost de curând în Croația (Dubrovnik) și am scris despre drumul cu mașina până acolo. Dacă vrei să-l citești cred că o sa afli lucruri care pot să-ți fie de folos, pentru că parte din traseu poate fi comun.

În principiu nu prin Bosnia unde am luat 2 amenzi pentru greșeli închipuite. Polițiștii sunt ieșiți la șpagă clar, nu știu o boabă engleză sau... nu știu ce să zic... cert este că n-ai cu cine să vorbești și nu poți lămuri lucrurile cu ei. Pur și simplu vor bani și te opresc pentru te miri ce.

Ca și relief, ambele țări sunt la fel, traseul solicitant, dar spectaculos.

Dacă eu aș mai merge în Golful Kotor și sper să mai ajung, aș alege tot Kotor ca bază, așa că îți recomand și ție la fel. Ai cetatea și portul acolo și o grămadă de variante să-ți umpli timpul. Poți ajunge cu mașina (pe distanțe scurte), în multe locuri de interes, în stațiunile litorale dacă ești amator, în localitățile tradiționale, pur și simplu prin golf pentru peisaje demențiale, excursia la Mausoleul lui Njegos este spectaculoasă, poți face drumeții cu piciorul până sus la cetate, poți face croaziere... Nu o să regreți dacă alegi Kotor. În plus încă e mai ieftin decât în alte părți.

Orice ai alege, vacanță plăcută și să ne povestești la întoarcere.

[01.08.18 10:32] - Aurici

@mariustipa: Auoleuuu! După atâta timp a mai ajuns cineva la articolul ăsta? Eu mulțumesc. Călătorii frumoase și dacă ai citit înseamnă că ai în plan Golful Kotor? Îți doresc să ajungi și dacă da să ne povestești.

[31.07.18 16:14] - Aurici

@geani anto: AmFostAcolo și mi-a plăcut cel puțin la fel de mult. Sper doar să mai am și eu o ocazie în ceea ce privește Scoția, a fost o experiență extraordinară. Dintre cele mai frumoase din viața mea. Abia aștept să văd ce ai mai făcut în vacanța asta.

[31.07.18 11:33] - Aurici

@Dan@47:

partea cu mancarea se poate imbunatati, important este ce simti cu sufletul

Mare dreptate ai! Și ce bine-ar fi dacă am conștientiza asta la timp...

O experiență altfel, într-adevăr și foarte echilibrat relatată. Cred că și mie mi-ar plăcea, dar prețul mi se pare cam dezarmant.

Mulțumim pentru impresii, experiențe inedite și mai departe.

[27.07.18 16:53] - Aurici

@Ioana Lupu: Da, mi se pare foarte convenabil, într-adevăr. Am vrut să mă asigur că am înțeles bine.

Vară frumoasă în continuare!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Bee House Maja - o căsuţă de vis!, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Bee House Maja [Rob], [ALTE ZONE în SLOVENIA]
[27.07.18 16:08] - Aurici

@Ioana Lupu: 120 de EUR a fost toată căsuța, 2 nopți?

Bine ai venit printre noi! Și te mai așteptăm cu impresii.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Bee House Maja - o căsuţă de vis!, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Bee House Maja [Rob], [ALTE ZONE în SLOVENIA]
[27.07.18 15:53] - Aurici

@Zoazore: Chiar mai multe, am fost mulțumită.

:*

[26.07.18 11:02] - Aurici

@DOINITA: Noi nici măcar cafeaua n-am băut-o pe balcon, ci în curte unde erau mai multe măsuțe. Dar mi-a plăcut să stau diminețile și să mă uit la golf. Și ai dreptate! Camera a fost mică dar n-am simțit asta din cauza balconului.

Și eu o să mă întorc în Croația dar nu la Dubrovnik, mi s-a părut suficient. Dacă voi fi în preajma lui vreodată aș mai mânca o înghețată și m-aș plimba prin cetate puțin, dar nu să planific o vacanță acolo. Și acum am fost doar o zi la Dubrovnik, restul pe coastă și în insule.

Da, ne-am alăturat unor prieteni destul de târziu. Noi hotărâsem pentru Rusalii castelele din Slovacia și Polonia, fără nici o rezervare. Să ne suim în mașină și să ne oprim unde ne place. De aceea am putut să ne sucim ușor.

Mulțumesc pentru vizită și ecou. Și mie mi-a plăcut seria ta cu Sankt Petersburg și m-ai cam destabilizat.

:*.

[26.07.18 10:41] - Aurici

@Alina53: Auoleuuu, ce încurajare!

Nu mi-e rău fizic, că asta ar fi bine, s-ar rezolva cu pastile. În cazurile astea, când nu dețin eu controlul, am o problemă la cap, care-i cu mult mai grav:((.

O să-ți scriu în curând.

:*

[25.07.18 16:51] - Aurici

@Alina53: Și eu mă înscriu la o consultanță pentru că simt că îi vine rândul unei croaziere și aș avea nevoie de niște sfaturi prețioase.

Și zici că nu-ți e frică de apă și n-ai avut nici un episod neplăcut legat de vreme?

Am făcut două croaziere între țările nordice (în ambele ne-am îmbarcat la 16-16,30 și a doua zi dimineața la 8-9 ajungeam la destinație) și una a fost cu o furtună care a durat câteva ore. Nu pot să spun că m-am speriat foarte tare, dar orișicât parcă inima nu prea îmi mai dă ghes. Este adevărat și că vasul nu se compară cu Costa Magica (avea doar 12 punți), dar a trosnit din toate încheieturile pe timpul furtunii.

Felicitări pentru vacanțele tale deosebite dar și pentru noul statut!

[25.07.18 11:36] - Aurici

@RoxanaGRS: Și eu mă bucur când am balcon, chiar dacă petrec acolo destul de puțin timp. Dacă am spații comune generoase mă mai pot lipsi de el. Când n-am nici una, nici alta... nu e așa bine.

Păi n-ai fi vrut să-i vezi pe mâncăcioșii noștri când ne-a pus gustarea aia în față. Fusesem pe drum toată ziua, ne-am lălăit și cu cazarea... eram morți de foame. Și când au văzut farfuria aia am crezut că la ce prețios se vedea restaurantul așa vor fi toate porțiile. Dar ne-am îngrijorat degeaba, a fost o masă pe cinste.

Am fost cu 4 mașini și erau disponibile vreo 5-6 locuri de parcare. Pe stradă, în fața casei și pe un teren viran de lângă. Casa este la capătul unei străzi mici, pe colț și au ieșire pe 2 laturi. Semnul era pentru alții, nu pentru clienți. A fost ok cu parcarea. Gratis, binențeles, merci de observație că chiar am uitat să menționez asta.

[25.07.18 10:32] - Aurici

@webmasterX: Nu pot sa văd și prin satelit dar acolo este, mulțumesc.

@mishu: Da, o cazare bună într-o localitate frumoasă și liniștită:*.

@webmaster: Mulțumesc mult, zi bună!

@elviramvio: Buuună, nuceola! Și gazdele drăguțe:*.

[24.07.18 19:12] - Aurici

@DOINITA: Mulțumesc. Ne place mult să mergem și cu mașina. Dacă am zburat atât de târziu a fost singura modalitate de deplasare, dar mai ales ne place că avem ocazia să vorbim altfel și mult mai mult decât o facem în mod normal.

:*

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Drumul (și nu numai) până în Croația, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Drumul spre Croaţia, Cu maşina în Croatia
[24.07.18 11:27] - Aurici

@webmaster26: Eu aș fi pus cursorul mai în față puțin, mai spre Stoje Tošić, strada lui, dar dacă mă uit prin satelit, punctul este fix în fața intrării. Așa că pot spune că-i ok. Coordonatele sunt N 043 52.974 E 20 19.911, dacă sunt de folos.

@mishu:Săr'na de vizită, te pup. La ghețari câte grade cu minus sunt? Ca să știu ce geacă îmi iau:)

@webmaster: Mulțumesc, zi faină!

@nicole33:Mulțumesc, te pup. Da, este un hotel bun pentru drumurile noastre, îl recomand din toată inima.

[24.07.18 11:11] - Aurici

@Zoazore: Păi cerșetorii ăia au zis că pentru un cedează pe care nu l-am acordat la un pod, dar am mari rezerve.

E mai ieftină benzina în Bosnia, dar dacă mai dai câte-o șpagă, fie ea cât de mică, mai bine-i ocolim.

Altfel, mi-a plăcut peisajul și la ei. Au o zonă de lacuri și cea de-a lungul râului Drina foarte, foarte frumoasă.

Merci pentru vizită, te pup:*

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Drumul (și nu numai) până în Croația, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Drumul spre Croaţia, Cu maşina în Croatia
[pg. 1 / 107]: ecourile 1-20 din total 2131
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 104 . 105 . 106 . 107
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.33821606636 sec /