Ecouri — scrise de mireille; în 2019 SĂPT.44

mireille, 03.11.19 12:38»@Carmen Ion:
LA REVIEW Pe acorduri de fado prin Lisabona - scris de în rubrica Descoperă Lisabona și împrejurimile
mireille, 03.11.19 08:45»@Mika: Hello... deschid ochii acum cu un articol despre Lisabona, orașul meu favorit... mi-e dor de o cafea cu Fernando Pessoa, am retrăit prin articolul tău complex cele 2 sejururi portugheze în capitala veche și modernă cu 1000 de culori.

Lisabona dă dependență, am probat-o zilnic, mi-am omorat timpul cu iubire în fiecare cartier, am scris pagini întregi despre ele.

Lisabona, doamna bătrana e tare fotogenică, am perceput-o cu toate simturile, i-am vorbit molcom, am pipăit-o pe sub talpi cu dureri pe calcada, am asaltat-o în detaliu prin Alfama și Moraria, am mirosit-o pe la ferestre cu rufe întinse afară, am gustat-o însetată vara și toamna pe la terase, m-am topit în dulcele pastelarii și tot nu m-am săturat... am călătorit de multe ori cu tramvaiul 28, fără coadă mare, zona Moniz fiind ultima mea optiun pentru hotel.

Saudade, dor e cuvântul care mi-l trezeste acum acest review... obrigada.

LA REVIEW Pe acorduri de fado prin Lisabona - scris de în rubrica Descoperă Lisabona și împrejurimile
mireille, 30.10.19 07:11»@hopyk: super articol... pentru terapia sufletului, asa cum zici.

Olandezii sunt foarte buni organizatori și grădinari pricepuți, anul acesta văd că au marcat 70 de ani de la crearea grădinilor în aer liber, mă uimeste anual tema aleasă. Ochii fug pe aranjamentele florale, ai senzația că ești într-un muzeu în aer liber, sunt amintiri colorate, pline de parfum. Mă bucur că ți-a plăcut experiența, ai pus așa de puține poze. Vara asta am aterizat în Olanda la 35 de grade, am ratat grădinile, dar am tras și eu o fugă la o paradă gigant a florilor numită Bloemencorso, undeva prin estul tării... vacanțe minunate!

LA REVIEW Weekend în PARADIS - scris de în rubrica Keukenhof Holland - Paradisul florilor [Lisse]
mireille, 28.10.19 14:21»@webmasterX: multumesc.
LA REVIEW Museo Casa de Cervantes - un tribut adus memoriei scriitorului - scris de în rubrica Muzeele Valladolidului
pagină generată în 0.0102980136871 sec

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test